World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ezek hülyék! <#idiota>

40 óra biztos volt, úgy hogy kihagytam 2 zónát.

Üdv!
A bétában minden MoP régió kipróbálható volt? Körülbelül mennyi játékidõ van a PvE zónák felderítésében és a normál küldetések teljesítésében? Ilyenekrõl lehet valahol olvasni?

tigeroo
tudom hogy ez marketing meg minden de szerintem teljesen szimpatikus húzás a blizz részérõl. amúgy a nyilatkozat
Myselor
na jó de úgy aztán nem sok értelme van mondjuk én számomra.tök jó meg minden de én csak monkot kezdtem volna😊
tigeroo
és pandaria kieg nélkül is lehet pandát indítani majd, csak a monk classt nem. szóval (hasonlóan hozzám esetleg) akinek nincs meg a kieg, az éjfélkor talán már pandázhat ugyanúgy 😄

*goldoltahogycól*
kakaoskalacs
"The final patch of Mists of Pandaria will be the Siege of Orgrimmar! Both factions lay siege to the city to bring Garrosh down and end his reign of Warchief"

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

Akronomus
Gyerekek, szerintekek elég jó a motivációs jellege a TGF vidinknek?

&#9583;°&#9633;°)&#9583;&#65077; &#9531;&#9473;&#9531;

picket
Nem véletlenül vesznek el a hozzászólásaid, ne írd be újra!

&#3237;_&#3237;

Caliph
trial már most is(starter edition a neve) van,5 single mission és korlátozott multi. én úgy értelmezem a cikket hogy a multit megkaphatja mindenki korlátozások nélkül ingyen,ha free to play rendszert vezetnek be.

#155745 : tudom hogy nincs havi díja,a free to play itt úgy értendõ hogy nem kell megvenned a játékot,ingyen letölthetõ lenne de csak multira.

na de lépjünk tovább,ez wow topic

CefreTeam&#8482; A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

Akronomus
Ez a Blizz féle F2P csak annyit jelent hogy "Trial verzió". De kiderül ez ha végigolvasod a cikket. Vagyis nem a teljes játék lesz ingyenes, hanem max annyi mint az 1-ben.

Max 2 válaszható pályán nyomhatod a Terrannal, aminek a fele egységét és épületét nem is használhatod, 1v1-ben.

&#9583;°&#9633;°)&#9583;&#65077; &#9531;&#9473;&#9531;

nem nincs havi dija megveszed és játszol, mondjuk én nem is tudok ingyenes verziorol. de ahogy a cikben is irjak eleg elvetelt otlet szerintem ez ennel nem is jut tovabb

the world is mine

Caliph

CefreTeam&#8482; A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

Tört szerón biztos az.

Az SC2 multi az havidíjas?

még w3 is fizetõs szóval én ezt kétlem belátható idõn belül

the world is mine

Caliph
sc2 nél már fontolgatják a multiplayer esetében a free to play-t,vhol volt is róla egy cikk de már nem tudom hol olvastam...Elõbb-utóbb a wowot is eléri. Nagyon sok minden fog múlni azon milyen lesz a panda fogadtatása,és meddig maradnak aktívak az emberek.

tigeroo
nem kedvességrõl van szó, de ha semmisejó akkor tényleg felesleges vitázni sztem😊
Az új talent rendszerrel minden classnál "rövidebb" lett az action bar.A releváns 8-10 dolog simán bindelhetõ a wasd környékére nagyon shiftelni sem kell.Nyilván a healer talentekhez nem árt addont használni, de ugye ott meg egérre bindelsz minden heal abilityt.

Érdekes újítások vannak a játékban, most hogy egy év kihagyás után én is visszanéztem.A talentrendszer kimondottan tetszik, hogy bármikor variálható és a specifikus képességek zöme pedíg passzív talenté alakult.A legnagyobb újítás számomra ez a crossrealm zónázás, ezzel ismét van élet sw-ogrimáron kivül is.Fel is húztam a megmaradt egy nem 85 ös altomat 80-ról, úgy hogy végig partyztam más realm beliekkel és be nem tettük a lábunkat egy instába sem.

Amennyiben van idõd próbáld ki a pandáig, gondolom kaptál te is a blizzardtól free idõt.Nálam elérték hogy elõfizetek 1-2-3 hónapra és megveszem a kieget.Felszintezem nyugger tempóban a karaktereimet a raid része kicsit sem érdekel már.
PiszkosFred
El kell fogadni, hogy te is, en is, a jateksok egy bizonyos resze idosebb lett, valtoztak bizonyos szempontbol, ellentetben a jatekkal. A jatek tovabbra is egy adott kozonseget szolgal ki, amelybol te, en, mi kezdunk kioregedni, emiatt aztan savanyu a szolo... Ez ellen nem tudsz mit csinalni sajnos, az mmo forradalom egyelore varat magara.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

antgecc
Köszi a jó tanácsokat, de efféle problémám nincs 😊

Egyszerûen kezelem a "wow problémát": nem vagyok elõfizetõ, nem veszek MoP-ot. Ettõl függetlenül leírom a véleményem a játékról és mindig be fogok nézni ide, mert azért meghatározó része volt a játékos "karrieremnek" a wow.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

antgecc
Jó, hogy említed, hova lett az öregharcos?! 😊

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

PiszkosFred
Az a baj, hogy ket nap mulva itt vannak a pandak. Valoszinuleg a kornyezeteben ennek rajtad kivul mindenki orul, es ezen most felhuztad magad, es csak mondod, csak mondod. Nincs ezzel gond, mondjad csak, de azt ne felejtsd el, ha a fejed tetejere allva porogsz akkor sem fog maskent fejlodni a wow, ugyanazt fogod kapni a tovabbiakban is, amit kaptal most vagy az elozo 1-2 evben. Minel hamarabb tulteszed magad ezen a trauman, hidd el, annal konnyebb lesz elfogadni, hogy lesznek megint milliok, akik millardokat hoznak a Blizznek es kozben jol fogjak magukat erezni. A tengernyi spell meg egyeb kifogasod ellenere is.

Ha nagyon unod magad, es eddig nem probaltad, ajanlom a Skyrimet figyelmedbe, vagy esetleg a Fallout szeria utobbi ket reszet, mert gondolom online jatekokbol es mmo-kbol mar megcsomorlottel.

picket
Valld be, hogy mindent klikkentesz, mint crassus! <#idiota>

&#3237;_&#3237;

antgecc
"hagyjad, úgyis rákontráz valamivel"

Hát köszi, kedves legény vagy te. Elnézést, hogy van véleményem.

Az egyik dolog, hogy több mint fél éve nem voltam belogolva, akkor is csak 1-2 hónapig, úgyhogy nem is nagyon emléxem már, hogy mi hogy volt. A másik pedig, semmi kedvem azt a rakás spellt végigírkálni neked, ilyen beszólás után meg fõleg.

tigeroo
nekem resto sáminál:

0 - healing rain
1 - cleanse spirit
2 - wind lash
3 - frost shock
4 - flame shock (bár ezek nem kifejezetten resto spellek, elem buildemben is így vannak szal)
5 - earth shock
6 - magma totem
7 - capacitor totem

v - cleanse
V - purge
c - riptide
x - tremor totem
y - healing surge
Y - chain heal
f - earth shield
F - water shield

amit még sûrvebben használok de nemkell hotkey az az elementál totemek, bloodlust, meg a mana tide és a spirit link totem, spiritwalkers grace (bossfighthoz általában).
tigeroo
hagyjad, úgyis rákontráz valamivel hogy "azmár túl sok, ctrl kényelmetlen stb"

amúgy valóban annyit ehhez az egészhez, hogy én csak azokat rakom gyorsbill-re amiket akció közben sütök el (tehát gyorsan kell)

ebbõl most van minden kasztnak kb. 1-7ig a spell nálam, plusz a kezem körül még 5-6. a maradék meg elfér ott az action baron mindenféle hotkey nélkül.

ennél több hova kell?

antgecc kíváncsi vagyok mostmár tényleg, mutasd be légyszíves az egyik kedvenc kasztod spelljeit és hotkey felosztását hogy kb. te hogyan használod õket
antgecc
Elvbõl sose használtam makrót 😊 Aki tud, az anélkül tud.

Lazarus
Nemtom milyen kasztal játszol, de lehet még annyit trükközni hogy a makrók másképp mûködjenek a környezeti változók hatására. Pl.:

/cast Maul; Healing Touch;

Attól függõen hogy ellenség vagy barátságos célpont van kijelölve megváltozik a makró funkciója. Ezzel a módszerrel duplázhatod a billentyûkombós képességeid
antgecc
A további probléma sztem az, hogy annyi fajta karakter van, olyan régen kinnt van a játék, újabb és újabb spelleket kell kitalálni. Vagyis kellene, de nem igazán tudnak. A körítés, a blabla más minden spellnél, de a hatás ugyan az. Kapsz egy sebzést, kapsz egy dotot, kapsz egy cc-t, healt, stb. És lassan már mindegyik karakter tud mindent: selfheal, dot, disarm, lassítás és sorolhatnám. Már nincs meg az, hogy egyik karakter ezért jó, másik amazért. Mindenki tud mindent, de ha mégse, akkor egy retalent megoldja.

antgecc
ctrl-al nem kényelmes 😞

antgecc

És ha még a ctrl-t is úgy használod, mint a shiftet, akkor ott van még 15 gomb.

antgecc
Amiket használtam:
0-5-ig, shift+0-5-ig
wasd, shift+wasd
q e r t z f g h í y x c v és ugyanezek shiftes verziója
Sztem igencsak kihasználtam, amit lehetett, ami ide nem fért, az maradt egér klikkre.

Nem az a gond, hogy sok van, hanem az, hogy túl sok. És ezek mellé még mindig jönni fogak.

miért gyalázása az 1-nek? nem játszottam a 2-vel, de érdekelne hogy milyen lett a fogadtatása

Nem tudni még, egyenlõre nem örülnek neki mivel 3 kieg 3 felé osztja a multiplayer bázist aminek köszönhetõen romlik az egész, többek között ezért nem veszem meg énsem.

PiszkosFred
Hat, gondolom a sok millios keleti tabor viszont ismet viszi mint a cukrot majd 😊

Voldi
akk nekem nem érdekes

errr...not

pandarol

Voldi
Ez a Panda mirõl szól? Egy teljesen új realm, vagy micsoda?

Új sc 2 kieg nem lesz egy túl nagy siker , nekem megvan az alap de elhatároztam ,hogy soha többet sc 2 😊 totális gyalázása az 1 nek.

a scroll of resurrection szerintetek megy egy olyan accountra, amin aprilisban jart le az elofizetes, es mar kapott egyet anno? : )

PiszkosFred
Hat, van akinek nem eleg, de van masik 8-9 millio, akinek igen, igy aztan ez fog menni meg jo par evig. Ahogy Devil is irta, amig fizet erte a nep (marpedig fizet mint a kisangyal), addig nincs ok a valtoztatasra (f2p-re meg aztan plane nem).

Titan (mint projekt nev) meg csak egy mezesmadzag, biztos hogy keszul valami uj, de minek sietni vele, amikor a "regi" wow is milliardokat hoz a konyhara, a d3 es az uj sc2 kiegrol nem is beszelve.

Nem lesz itt valtozas mmo fronton a kovetkezo evekben (sem), minden marad ugy, ahogy volt.

kakaoskalacs
Én csak Lore szempontbol tartom fontosnak a további kiegészitõket. Sosem érdekelt hány uj spellt kapok vagy talentet(megvannak a jol megszokott bevállt spellek) , de ahogy a mostani rendszert elnézem 15 szintenként van uj talent , szoval uj kiegeszitovel vagy nem lesz uj talent vagy +15 szintet csapnak hozzá.

Lazarus
WASD -> ESDF modiferekkel nyersz 5 közeli gombot
Fehercsoki
Ja sok szép színes spell, de mennyit is használsz? Ha mage vagy akkor 2-t(és abból az egyikkel kaját csinálsz), ha nem akkor meg 3-at.

Inkább örülnél, hogy nem 5 spelled van, mint más játékoknál.

antgecc
És mégis miben nyújtana újat? Újabb 5 szint, újabb 3 spell, +1 talentpont, stb... Már wotlk-ben is alig bírtam normálisan elhelyezni a skilleket az actionbaron. Catában már lehetetlen helyekre kellett raknom a fontosabb skilleket is (pl shift+h). MoP-ban megint kap a nép újabbakat, ezekkel "sajnos" nem kell majd foglalkoznom, mert ezt már nem veszem meg.

kakaoskalacs
Mondjuk egy Forsaken vagy BloodElf -ekre koncentráló kieg. nem lenne rossz ..