World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A bétában minden MoP régió kipróbálható volt? Körülbelül mennyi játékidõ van a PvE zónák felderítésében és a normál küldetések teljesítésében? Ilyenekrõl lehet valahol olvasni?
*goldoltahogycól*
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
╯°□°)╯︵ ┻━┻
#155745 : tudom hogy nincs havi díja,a free to play itt úgy értendõ hogy nem kell megvenned a játékot,ingyen letölthetõ lenne de csak multira.
na de lépjünk tovább,ez wow topic
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Max 2 válaszható pályán nyomhatod a Terrannal, aminek a fele egységét és épületét nem is használhatod, 1v1-ben.
╯°□°)╯︵ ┻━┻
the world is mine
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
the world is mine
Érdekes újítások vannak a játékban, most hogy egy év kihagyás után én is visszanéztem.A talentrendszer kimondottan tetszik, hogy bármikor variálható és a specifikus képességek zöme pedíg passzív talenté alakult.A legnagyobb újítás számomra ez a crossrealm zónázás, ezzel ismét van élet sw-ogrimáron kivül is.Fel is húztam a megmaradt egy nem 85 ös altomat 80-ról, úgy hogy végig partyztam más realm beliekkel és be nem tettük a lábunkat egy instába sem.
Amennyiben van idõd próbáld ki a pandáig, gondolom kaptál te is a blizzardtól free idõt.Nálam elérték hogy elõfizetek 1-2-3 hónapra és megveszem a kieget.Felszintezem nyugger tempóban a karaktereimet a raid része kicsit sem érdekel már.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Egyszerûen kezelem a "wow problémát": nem vagyok elõfizetõ, nem veszek MoP-ot. Ettõl függetlenül leírom a véleményem a játékról és mindig be fogok nézni ide, mert azért meghatározó része volt a játékos "karrieremnek" a wow.
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
Ha nagyon unod magad, es eddig nem probaltad, ajanlom a Skyrimet figyelmedbe, vagy esetleg a Fallout szeria utobbi ket reszet, mert gondolom online jatekokbol es mmo-kbol mar megcsomorlottel.
Hát köszi, kedves legény vagy te. Elnézést, hogy van véleményem.
Az egyik dolog, hogy több mint fél éve nem voltam belogolva, akkor is csak 1-2 hónapig, úgyhogy nem is nagyon emléxem már, hogy mi hogy volt. A másik pedig, semmi kedvem azt a rakás spellt végigírkálni neked, ilyen beszólás után meg fõleg.
0 - healing rain
1 - cleanse spirit
2 - wind lash
3 - frost shock
4 - flame shock (bár ezek nem kifejezetten resto spellek, elem buildemben is így vannak szal)
5 - earth shock
6 - magma totem
7 - capacitor totem
v - cleanse
V - purge
c - riptide
x - tremor totem
y - healing surge
Y - chain heal
f - earth shield
F - water shield
amit még sûrvebben használok de nemkell hotkey az az elementál totemek, bloodlust, meg a mana tide és a spirit link totem, spiritwalkers grace (bossfighthoz általában).
amúgy valóban annyit ehhez az egészhez, hogy én csak azokat rakom gyorsbill-re amiket akció közben sütök el (tehát gyorsan kell)
ebbõl most van minden kasztnak kb. 1-7ig a spell nálam, plusz a kezem körül még 5-6. a maradék meg elfér ott az action baron mindenféle hotkey nélkül.
ennél több hova kell?
antgecc kíváncsi vagyok mostmár tényleg, mutasd be légyszíves az egyik kedvenc kasztod spelljeit és hotkey felosztását hogy kb. te hogyan használod õket
/cast
Attól függõen hogy ellenség vagy barátságos célpont van kijelölve megváltozik a makró funkciója. Ezzel a módszerrel duplázhatod a billentyûkombós képességeid
0-5-ig, shift+0-5-ig
wasd, shift+wasd
q e r t z f g h í y x c v és ugyanezek shiftes verziója
Sztem igencsak kihasználtam, amit lehetett, ami ide nem fért, az maradt egér klikkre.
Nem az a gond, hogy sok van, hanem az, hogy túl sok. És ezek mellé még mindig jönni fogak.
Titan (mint projekt nev) meg csak egy mezesmadzag, biztos hogy keszul valami uj, de minek sietni vele, amikor a "regi" wow is milliardokat hoz a konyhara, a d3 es az uj sc2 kiegrol nem is beszelve.
Nem lesz itt valtozas mmo fronton a kovetkezo evekben (sem), minden marad ugy, ahogy volt.
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.