World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

antgecc
<#worship>

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

fasza a galeri<#eljen>like

anti hero

PiszkosFred
"De ki az a nemnormális, aki ennyi frankó elfoglaltság mellett inkább a számítógépe mellett akar ülni?"

"és meglep, hogy ezek mellett õ inkább ilyen ócska idõtöltést választana?"

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

picket

&#3237;_&#3237;

Egyrészt nem írtam ilyet.
Másrészt csak simán zavart, hogy hülyeségeket ír, ezért reagáltam. Szokásom a napi jócselekedetet így letudni, ha épp nem találkoztam egy zebrán átigyekvõ nénikével.
Harmadrészt ha az elõzõ néhány kommentet elolvasod, akkor kiderül miben tévedtél.

PiszkosFred
A mondataidbol ez jott le. Aztan persze lehet, hogy tevedek, benne van a pakliban.

Ha gyomorfekelyt akarsz kapni, akkor tovabbra is aggodj masok helyett is az o eletuk miatt. Te dontesed. Csak azt ne felejtsd el, hogy amig te ragod a kefet a forumokon es kinyilatkoztatsz ilyen ostobasagokat, miszerint "mmo-val jatszani ocska idotoltes", addig mindenki mas eli a sajat boldog eletet. Te pedig puffogsz. Megeri?

Az elsõ reakcióm a témában kicsit félreérthetõ volt, egyáltalán nem en bloc a játékokra gondoltam. Ebbõl a szempontból azt vallom, hogy mindenki azzal üti el az idejét, amivel akarja. Habár vannak objektíven megítélve jobb és kevésbé jó lehetõségek erre.
Arra gondoltam, amit már többször is kifejtettem, hogy nem értem miért akar valaki egy mmo-val játszani, ha oly módon teszi, ami egy flash játék közösségi élményével vetekszik. Közben szidja a Blizzardot, hogy nem neki fejleszti a játékot (itt sikereket értek el végül is), és dühösen noliferezik minden irányba.

Két mondatból milyen profi diagnózist állítottál fel ahhoz képest, hogy az elõzményét meg sem nézted.
Vagy a másik lehetõség, hogy ez egy titkos önvizsgálat volt, mert annak talán még el is megy.

Mivel én hasonlót sem írtam, és a leírtakkal egyetértek, problémát okoz megérteni, hogy miért ezt reagáltad.
A 10%-a jobb a játéknál, és még kb. egymillió egyéb tevékenység van, ami jobb annál, hogy minimális idõt rászánva "mmo-zni" szeretne. Persze az élet úgy hozta, hogy mostanában már mindenki azt hiheti magáról, hogy nagyon trendi, ha eleget fizet érte, de ettõl függetlenül nem támogatom az önbecsapás ezen verzióját sem.

PiszkosFred
Ot speciel kiloktek 😊

antgecc
Az 😊 Tandem vagy te is ugrálsz? 😊

sry az off-ért

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Ez gondolom Kiliti, ugrottam már én is ott. ;D

antgecc

antgecc
Hát, akkor ezt jól betaláltad 😊 Sejtettem, hogy nem számon tartod... De mivel a nick képem eléggé egyértelmû, plusz ott a galeri is, azt hittem onnan tudod. Ezért nem bírtam megérteni a kommentet 😊

picket
Nem tartom számon, hogy kinek mi a hobbija, vagy ki milyen extrém sportot ûz, egyszerûen kitöltöttem az "<insert random exciting activity here>" részt a hozzászólásomban - jelen esetben pont ejtõernyõzéssel. "Õ" alatt én is Dartont értettem, más nem is jöhetett ki a kontextusból.

&#3237;_&#3237;

PiszkosFred
Az ilyen szuklatokoru besertodott forumsznobokkal nem erdemes vitatkozni, hagyni kell oket a fenebe, hadd puffogjanak magukban.

antgecc
"Õ" alatt Dartont értettem, õ volt Hugh címzettje, akinek válaszoltál, ellenben én ejtõernyõzök (vagy Darton is?!), úgyhogy össze vagyok zavarodva <#zavart1>

A Pet Batlle rendszert próbálta már valaki?😊
érdekelnének a játékostapasztalatok.
picket
Én sem értem. Pár mondatom melyik szereplõjének érzed magad? Nolifernek vagy trollnak? <#idiota>

&#3237;_&#3237;

picket
Mert komolyan úgy gondoltad, hogy az elfoglaltságainak (ami miatt nem tud játszani) 90%-a nem kötelezõen opcionális, ami helyett ki tudna találni jobb idõtöltést is? És mondjuk 10%-a az, ami jobb a játéknál? És ez még egy jó arány?

&#3237;_&#3237;

Fpocok

Parasite Eve 2, best game EVER!

antgecc
Lehet késõ van már, de nem értem hogy jövök a képbe <#miaz>

Laza
Megjegyzem, így is vissza-vissza térõ vitatéma itthon, ha éppen rákattanok egy játékra és túl sokszor számon rá azt a 2 órát 😊
De a nõk már csak ilyenek 😄

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Laza
Elfoglaltságot nem nehéz teremteni, azt bárki tud ... onnan problémás, mikor mások generálják neked 😄

Konkrétan örülök, hogy ha este 8-9 után le tudok ülni kicsit játszani (hétvégén is, ugye a gyerektõl nem lehet)... és akkor még az asszonnyal nem is foglalkoztam, vagy nem is dolgoztam (néha kell este is, ilyen az informatika 😊 ). Van amikor ez azt jelenti, hogy csak 11 felé ülök le és fél 1-ig nyomom, vagy egyáltalán nem 😊
Az MMO-zást konkrétan a WotLK megjelenése után 4 hónappal hagytam abba. Persze a Catat megvettem, elvittem egy karit 85-ig, meg kicsit bohóckodtam az instákban, aztán annyi. Ezt meg már (még) meg sem vettem ...
Pedig ugyanúgy beleölök játékokba 100+ órákat (Skyrim, BF3, D3, most Dark Souls), csak kis adagokban, és bármikor fel tudok állni mellõle 😊

És hogy akkor miért játszom? Mert 20+ éve játszom és imádom a videójátékokat, engem ez pihentet, ez kapcsol ki 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Ezt mondom, de amit írnak az mop kritikánál van. Kicsit vicces.

Mert az az egyértelmû lehetõség fel sem merül, hogy irigylem a sok elfoglaltságát (amit le is írtam), és meglep, hogy ezek mellett õ inkább ilyen ócska idõtöltést választana?
Persze lehetséges, hogy ez is valami furfangos trollkodás volt a részedrõl, a te világodba nem látok bele.

Javítsatok ki ha tévedek, de azért én nem tartom olyan rossznak a helyzetet, igaz itt még új vagyok törtön már próbálgattam a játékot még jó régen, de szerintem megmaradt a régi fényében , egyszerûen akik kezdetek óta nyomják megunták, én még most is látok elég tartalmat és kihívást egy hc gamernek, + megoldották ,hogy a Laza szerû családosok is megtalálhassák a játék örömét, ez azért jó, pandák gyerekesnek gyerekesek, de hát ez van, nagyobb réteget tudnak elérni és nem muszáj pandával játszani mindenkinek majd jön még úgy is rakat kiegészítõ majd raknak be vadabb lényeket...

picket
Õ is gondolom ejtõernyõzés közben írta a mobiljáról azt a hsz-t, mert akkora nolifer, hogy akkor is fórumozik. Obvious troll is obvious.

&#3237;_&#3237;

Laza
Már a WotLK idejében is olyanok voltak az 5 fõs insták, hogy a hozzám hasonló családos emberek is le tudtak ülni játszani vele, mert voltak olyanok, amik nem tartottak tovább 30-40 percnél.
Nekem az asszony és a család mellett már nehéz úgy leülni játszani egy multi játékot, hogy ne tudjak felállni mellõle bármikor. A 2 órás instázások már kritikusak voltak, mert néha összesen annyi idõm van egyhuzamban játszani, nemhogy még egyebet is csináljak mellette ...

Szóval már egy ideje ilyen a WoW ...

kakaoskalacs
Még jó , hogy meghozta GLS kedden Mop-ot erre 18.an lejart az elofizetes...

nembaj , van Trial accom is ott kiprobaltam a pandat.
Pandaren Warriort valasztottam 😄
Nagyon el lett találva a kezdõ zóna , rendkivül izgalmas és élvezetes volt a questek sorozata , Cataclysm hangulat abszolut megszûnt.Aztán jött a vegen a döntés , hogy Horde vagy Alliance. Horde lett.
holnap rongyolok csapok pénzt bankkártyára és fizetek is , hogy mehessen élesben a móka.

üdv

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

Az "egyszerûbb lett a játék" részre azért igazán kiváncsi lennék. A talenteket ugyanúgy a többség ejrõl copy-pastezza, csak itt nem egy builded lesz, hanem minden bossra más. Ez nekem nem tûnik egyszerûnek.
Dungeonok/raidek ugyanazok maradtak. Lett mellé még world boss is. Lett egy fair lfr loot rendszer. Komolyan mi lett egyszerûbb, ami wotlk/cataban nem volt, mihez kell kevesebb idõ?

nem csak azért játszik az ember mert egy szánalomra méltó nolifer, és nem tud mást csinálni, a wow-al játszókat sem lehet ilyen sztereotípia mentén jellemezni szerintem

aki szeret játszani? : )

De ki az a nemnormális, aki ennyi frankó elfoglaltság mellett inkább a számítógépe mellett akar ülni?

Ozzyehh
Hát már nem ugyan az a játék mint régen 😞

Amd Athlon 4x 750k, 8gb Corsair 1600mhz, Amd R9 270 2gb

antgecc
Az összes launch partys videót egybevéve, ezen voltak a legnormálisabb arcok.

Pontosítok, semmilyen blizzard álltal üzemeltetett weblap nem elérhetõ a számomra.

Ti eléritek most bármilyen blizz webiste-ot vagy be tudtok jelentkezni a wow-ba?
Én nem tudok elérni semmit ami blizzarddal kapcsolatos 😞

"The game has become a simplistic MMO that requires very little time and effort to play, which is not what I'm looking for."

nehogymár én érezzem magam szarul, mert gondolnak olyanokra is akik a munka-egyetem-barátnõ-szociális élet-egyéb hobbi-jövõépítés mellett szeretnek egy olyan játékkal játszani, ahol gondolnak azokra is, akik nem azt szeretik érezni folyamatosan hogy semmi értelme ilyen kevés idõvel, hanem akkor is szórakoztatónak tartják ha heti pár órára logolnak be.

erre nem tudok mit mondani, pedig nagyon utálom, mint hogy get a fucking life

Hát nem tudom én mondjuk kicsit csodálkozom 😄 én kipróbáltam, a monkot nem de a pandát igen a pálya rész az fasza lett, maga pandák meg hát ez van, nem sokkal másabb mint egy goblin vagy egy két lábon járó tehén...

Itt is olyan commenteket olvasni, hogy az ember feje ketté áll tõle. Fõleg olyanoktól, akik valószínûleg nem is játszanak vele, csak megy a picsákolás.

Nem flame miatt de azért ezt érdemes megnézni, meg a user véleményeket, akár csak diablo 3 😄

Laza
Tényleg már csak a nyomik WoW-oznak? 😄

pandalany s+, a tobbiek nyomik

anti hero

antgecc
Mennyi nyomi...

hát igen.....a Katánál mi is elmentünk még a lunchparty-ra....

http://index.indavideo.hu/video/wow_launch2?utm_source=flash&utm_medium=watchoninda&utm_campaign=videoplayer

LaliK
"Sylvanas is full position in queue: 1918"

O_O

"I've found that when you want to know the truth about someone that someone is probably the last person you should ask."

kakaoskalacs
Valaki kuldhetne egy SoR-t 😄

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

Marfy

torrente111
na szép.be sem lehet logolni már ))