World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
anti hero
"és meglep, hogy ezek mellett õ inkább ilyen ócska idõtöltést választana?"
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Másrészt csak simán zavart, hogy hülyeségeket ír, ezért reagáltam. Szokásom a napi jócselekedetet így letudni, ha épp nem találkoztam egy zebrán átigyekvõ nénikével.
Harmadrészt ha az elõzõ néhány kommentet elolvasod, akkor kiderül miben tévedtél.
Ha gyomorfekelyt akarsz kapni, akkor tovabbra is aggodj masok helyett is az o eletuk miatt. Te dontesed. Csak azt ne felejtsd el, hogy amig te ragod a kefet a forumokon es kinyilatkoztatsz ilyen ostobasagokat, miszerint "mmo-val jatszani ocska idotoltes", addig mindenki mas eli a sajat boldog eletet. Te pedig puffogsz. Megeri?
Arra gondoltam, amit már többször is kifejtettem, hogy nem értem miért akar valaki egy mmo-val játszani, ha oly módon teszi, ami egy flash játék közösségi élményével vetekszik. Közben szidja a Blizzardot, hogy nem neki fejleszti a játékot (itt sikereket értek el végül is), és dühösen noliferezik minden irányba.
Vagy a másik lehetõség, hogy ez egy titkos önvizsgálat volt, mert annak talán még el is megy.
A 10%-a jobb a játéknál, és még kb. egymillió egyéb tevékenység van, ami jobb annál, hogy minimális idõt rászánva "mmo-zni" szeretne. Persze az élet úgy hozta, hogy mostanában már mindenki azt hiheti magáról, hogy nagyon trendi, ha eleget fizet érte, de ettõl függetlenül nem támogatom az önbecsapás ezen verzióját sem.
sry az off-ért
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
ಥ_ಥ
érdekelnének a játékostapasztalatok.
ಥ_ಥ
ಥ_ಥ
De a nõk már csak ilyenek 😄
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Konkrétan örülök, hogy ha este 8-9 után le tudok ülni kicsit játszani (hétvégén is, ugye a gyerektõl nem lehet)... és akkor még az asszonnyal nem is foglalkoztam, vagy nem is dolgoztam (néha kell este is, ilyen az informatika 😊 ). Van amikor ez azt jelenti, hogy csak 11 felé ülök le és fél 1-ig nyomom, vagy egyáltalán nem 😊
Az MMO-zást konkrétan a WotLK megjelenése után 4 hónappal hagytam abba. Persze a Catat megvettem, elvittem egy karit 85-ig, meg kicsit bohóckodtam az instákban, aztán annyi. Ezt meg már (még) meg sem vettem ...
Pedig ugyanúgy beleölök játékokba 100+ órákat (Skyrim, BF3, D3, most Dark Souls), csak kis adagokban, és bármikor fel tudok állni mellõle 😊
És hogy akkor miért játszom? Mert 20+ éve játszom és imádom a videójátékokat, engem ez pihentet, ez kapcsol ki 😊
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Persze lehetséges, hogy ez is valami furfangos trollkodás volt a részedrõl, a te világodba nem látok bele.
ಥ_ಥ
Nekem az asszony és a család mellett már nehéz úgy leülni játszani egy multi játékot, hogy ne tudjak felállni mellõle bármikor. A 2 órás instázások már kritikusak voltak, mert néha összesen annyi idõm van egyhuzamban játszani, nemhogy még egyebet is csináljak mellette ...
Szóval már egy ideje ilyen a WoW ...
nembaj , van Trial accom is ott kiprobaltam a pandat.
Pandaren Warriort valasztottam 😄
Nagyon el lett találva a kezdõ zóna , rendkivül izgalmas és élvezetes volt a questek sorozata , Cataclysm hangulat abszolut megszûnt.Aztán jött a vegen a döntés , hogy Horde vagy Alliance. Horde lett.
holnap rongyolok csapok pénzt bankkártyára és fizetek is , hogy mehessen élesben a móka.
üdv
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
Dungeonok/raidek ugyanazok maradtak. Lett mellé még world boss is. Lett egy fair lfr loot rendszer. Komolyan mi lett egyszerûbb, ami wotlk/cataban nem volt, mihez kell kevesebb idõ?
Amd Athlon 4x 750k, 8gb Corsair 1600mhz, Amd R9 270 2gb
Én nem tudok elérni semmit ami blizzarddal kapcsolatos 😞
nehogymár én érezzem magam szarul, mert gondolnak olyanokra is akik a munka-egyetem-barátnõ-szociális élet-egyéb hobbi-jövõépítés mellett szeretnek egy olyan játékkal játszani, ahol gondolnak azokra is, akik nem azt szeretik érezni folyamatosan hogy semmi értelme ilyen kevés idõvel, hanem akkor is szórakoztatónak tartják ha heti pár órára logolnak be.
erre nem tudok mit mondani, pedig nagyon utálom, mint hogy get a fucking life
anti hero
http://index.indavideo.hu/video/wow_launch2?utm_source=flash&utm_medium=watchoninda&utm_campaign=videoplayer
O_O
"I've found that when you want to know the truth about someone that someone is probably the last person you should ask."
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.