World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

antgecc
Könyörgöm, mi köze van a házigazdaságnak a belogoláshoz??! <#wow2>

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Zenszkij
Ha megszûnne a WoW, hol lennél házigazda és óvóbácsi? Mért érzem azt, hogy az összes hsz-edben lekicsinylõ, becsmérlõ magatartást tanúsítasz? Egyáltalán házigazdaként te játszol a játékkal, vagy csak véleményt alkotsz valami olyanról, amibe be se loggoltál már 2 éve? Nem a véleményeddel van a probléma, és nem kiragadnak belõle elemeket, hanem bicskanyitogató az a stílus amit már hosszú ideje tanúsítasz. Eygébként a kiegészítõ igen jóra sikeredett, a HC-k valóban könnyebbek lettek, mint Catában, és már crowd controlt se kell használni? Hogy jó-e ez? Igen is meg nem is. Mindenki annyira sietõsre vette a figurát a játékban, hogy nincs idõ erre meg arra, mert gear gear gear kell. Ha egy wipe van már lépnek is le. Ehhez igazodott a WoW is, a felgyorsult világhoz. Ugyanakkor rengeteget kell csámborogni kint a vadonban és a cross realm zónáknak köszönhetõen több emberrel is találkozol. A cross realm nem azért született mert haldoklik a WoW, hanem, hogy low leveles questerek többször öszefuthassanak egymással. Persze elkerülhetetlen következménye az lett, hogy pvp szervereken megy a gankelés. Van élet, és volt élet már pandaria elõtt is. Megjegyzem a többi MMO se lesz különb, mert az emberek mindig ehhez fogják hasonlítani, ezt várják el tõle, mert ez az MMORPG-k Doom-ja. Ennek a helyét maximum a WoW 2 válthatja le. A TITAN meg FPS ötvözetbe épített mmorpg lesz, mely egy merõben újszerû vállalkozás, melyet ismét a Blizzard fog elõször bevezetni. Így nem vesz el játékosokat a WoW világából. Akik meg abbahagyták, azok helyére meg belépnek új fiatal kezdõk. Ilyen a körforgás.

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

picket
Egyrészt én vetettem fel, másrészt semmi irónia nem volt benne. Amit mondani akartam (mert úgy látom tõmondatokban kell kommunikálni - sõt, ha lehet egy darab tõmondatban - különben nem értik meg a hsz-t, vagy kiragadják egy részét) az, hogy a sor pont annyira bizonyíték a wow életképességére, mint a "700e eladás" a haldoklására. Tehát két oldal hitvitájáról beszélünk, biztosan senki nem tud semmit, ráadásul a kiegészítõ kihunyhat egy-két hónap alatt mint lángoló szupernóva az mmorpg-k szerény csillagaitól pettyezett sötét egén... Szóval talán a megfelelõ komolysággal kéne kezelni a temetõ hsz-eket is, meg az "omg de bejön" hsz-eket is: mindenki kiválaszthatja melyik vallás tetszik neki, aki játszani akar az úgyis játszik, aki meg nem, az úgysem, és (hihetetlen, de) egyik oldal sem hülye! Ettõl nem kell az utcára menni és wow dvd-ket égetni, meg annak országnak zászlóját sem, ahol karikatúrában pandákat szerepeltettek. Bár min csodálkozom? Hogy a topik még mindig óvoda színvonal?

&#3237;_&#3237;

PiszkosFred
Nem is neked ment az, hanem csak folytatva ezt a baromsagot, miszerint a blizz valtoztat a limiteken, amit gondolom te is kello ironiaval irtal, es percig sem gondoltad komolyan. Legalabbis remelem... 😊

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

picket
A hozzászólásom egy fél mondatát kiragadva írhatsz sok dolgot, csak nem lesz semmi értelme, mert semmi köze a mondanivalómhoz. Azt hiszem erre mondják azt, hogy "elbeszélünk egymás mellett".

&#3237;_&#3237;

PiszkosFred
A twilight korszak kozepen, meg szep hogy kajalta minden twilight fan a farkasokat.

Sziasztok!
Lenne egy olyan kérdésem, hogy ha digitálisan veszem meg az alap kiadást ahhoz kapok 30 nap játékidõt ? Az eddigi kiegekhez járt mindíg 30 nap játékidõ ha jól emléxem, de az itthoni dobozoshoz állítólag nem jár, igaz nem is 12k-ért adják mint régen hanem csak 9-ért. Elõre is köszi a választ.

cataval nem votl baj, farkasember roxor.

PiszkosFred
Az mar a Cata elott kaszalta a wowot, vagyis joszerivel nem erintik a Pandak es a kieggel erkezo egyeb dolgok.

valami csudalatosanszep 😊

es mivan azzal akinek a panda se jon be es a minamaxot, mozirajzfilmeket se nez?

na még 2 kép, ezeket csak azért csináltam, mert jól néz ki szvsz.
elsõ zóna questchain végén van egy cinematic és maga a bossmodel.

ingame kép (fair beállítások, laptopról nyomom :S)

cinematic-ból egy kép

na ennyit a "cukkermukker pandákok" feelingrõl 😄

nézd én leszarom, hogy hova állítja a blizz, de én ehhez nem voltam hozzászokva! 😄

meg ahhoz sem, hogy 90 szinten át ment a csihi-puhi az elmúlt 1 hétben, mert akármerre mentem a lowbie zónákban, mindenhol vagy egymást ölték a népek, vagy engem próbáltak kinyirni (néha össze is jött) a más serverrõl érkezett kalandorok.

arról meg nem is beszélek, hogy 85-90 között, meg a farmon és egy-egy nagyobb questhub-nál mi megy, mert csontvázhalmok vannak mindenfelé, néha még a talaj textúráját is nehéz kivenni.
s most még quest idõszak van, amikor mindenki el van foglalva.

na megyek heroicozni, eddig 1-ben voltam csak, de qrva jók a boss mechanikák, komolyan mondom, az instát lávoltam, tökéletes mix-e lett a wotlk-nak és cata-nak.
nekem szimpi a kieg, pedig szkeptikus voltam.

pet battle-t nem próbáltam, zónák valami veszettül szépek szerintem, s régóta nem volt az se, hogy a játék alapzenéjét bekapcsolva hagytam volna, de most így van, nagyon jó hangulatot teremt.
kicsit ázsiai feelingje van a dolognak, de nekem nagyon bejön.

PiszkosFred
Miert allitana a blizz barmit is a limiten, hiszen haldoklik a wow, konganak a serverek, ami azt jelenti, hogy nem lesz sor sose es egyedul fogsz kvesztelni. Vagy direkt, hogy soknak tunjon a jatekosok szama, es a sorok miatt ujabb jatekos adja fel a jatekot, mondvan a fasz se fog varni a 2000-es sorokra Outlandon pl?

Szidja a sok felkegyelmu a pandat (a nagy resze ki se probalta, vagy fogalma sincs mirol beszel), mikozben nap mint nap leul a teve ele megnezni az orult pingvinkommando legujabb beveteset a minimaxon vagy a disney - allitolagosan gyerekeknek keszult - aktualis blockbusteret, amelyben garantalt, hogy rakas elmebajos de szeretheto idiota rajzfilm allat paradezik 80 percen keresztul a mozibban... Hogy is van ez?

Es akarki akarmit mond, pokemon ide vagy oda, a pet battle kurva nagy fun 😊

utoirat: hja es a k*rva anyjat a sok kveszt mobokat ninjatagelo vagy banyakat/gazokat ninjalootolo miner/herbasnak, akiktol a GW2 alatt teljesen el is feledkeztem 😊

Valahol olvastam, hogy vissza lehet jönni 1 hétre játszani. Felmentem a battle.net-re de nem találtam az accountomon ingyen hetet.
Hogyan tudok visszajönni és kipróbálni az újdonságokat?
na pont ezt akartam irni, hogy blizz kedvere allitja hova mennyit mikor.

picket
Az még senkinek nem jutott eszébe, hogy ez egy beállítástól függ a szerveren, tehát blizzard bármikor tud sorokat csinálni ha az aktuális játékosszám nullától különbözõ. (Kieg idején van is logika benne, hogy ne laggoljon be a szerver a megrohant kezdõzóna miatt.) Persze ez pont annyira találgatás, mint a "haldoklik" meg a "nem haldoklik". Két hónap múlva beszéljünk róla, amikor megint gyökkettõ darab/hét a hozzászólások száma a topikban. Különben is, mi értelme van 8 éven át tûz, víz, repülõzni? :p

&#3237;_&#3237;

nekem bejön, jó lett!

hazajövök edzésbõl este 8-kor, erre ez fogad.
haldoklik a wow.
true story!

/sarcasm off

DarkHorSe
Megneznem azert hany elofizeto van abban a jatekban 😄

Swedish people are albino monkeys&#65279;

Megint megcsinálták a jókis anti-wow kampányukat a Riftesek. <#nyes>

ha április óta inaktív vagyok, de már egyszer kaptam scroll of resurrectiont, akkor sztetek kaphatok megegyet?

sose adtak kieghez

drop
egy kérdés új kieghez nem adnak már 30 napot?

jaja a 7 napos trialt elnyomtam. nem tudtam, hogy az is beleszámít. mind1 akkor azt az 1 hetet kibírom valahogy 😊 azért köszi hogy megpróbáltad.

tigeroo
errort ír, nemtudom elküldeni. tán 7 day trialt elsütötted? mert 1-2 hónapig inaktívnak kell lenni hogy SOR-t kaphass
Sziasztok!
Valaki tudna nekem is küldeni egy Scroll of Ressurectiont ?
Nem bírom kivárni a fizut, már a starterral feltoltam 4 karit lvl 20-ig 😊
Elõre is köszönöm, címem: [email protected]

tigeroo
küldve
Sziasztok!

Valaki lenne olyan rendes, és küldene nekem egy Scroll of Ressurectiont?
Kedvem támadt Pandázni! 😊
E-mail címem: [email protected]

Elõre is köszönöm, jó játékot!

Amit én észrevettem a létszámmal kapcsolatban az az, hogy elméletileg Twisting Nether egy durván teletömött realm még mindig, ahol az eddigi kiegészítõknél minden esetben többezres sor volt hetekig. Most pedig egyáltalán nincs sor. Persze sok magyarázata lehet ennek is.

Caliph
elvileg pandát az is indithat aki nem vette meg a kieget szóval monkra keress rá,de nyilván úgy is lesz egy halom ember😄

CefreTeam&#8482; A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

Ez a szintezés meglepõen baromi jóra sikeredett a cipzárszem-túladagolás ellenére.
Kíváncsi leszek, hogy a maximum szint elérése után is marad-e ez a színvonal.

"A fejlesztõk nagyon hangoztatják az interjúkban, hogy gyorsítani fogják az új tartalmak megjelenését, remélem meg is csinálják és nem kell majd heteket várni az új raidek-re."

ugyan😊 ezt mar bc ota hangoztatjak.

LaliK
#155864 -re esetleg valaki? Még ma rendelném, ha megbízható

"I've found that when you want to know the truth about someone that someone is probably the last person you should ask."

Caliph
No akkor. Azt azért nem mondanám hogy haldoklik,inkább azt hogy hanyatlik. még mindig piacvezetõ mmo,legalábbis bevételben tuti és annak ellenére hogy a GW2 nagyon jól sikerült még évekig az is marad. de azt azért ti is érzitek hogy ez a kiegészítõ így kevés. mert hogy a keleti piacra nyitnak,mondjátok ti. nem volt még eddig is elég keleti kínai/koreai goldfarmer? mert ott olyan szar az élet hogy jobban keres goldsellerként mint máshogy. Volt is róla dokumentumfilm,hogy lehet bérelni 2négyzetméteres szobákat géppel ággyal,klotyo a folyosón,és mindez csak az mmo goldseller/szinthúzú/itemfarmer egyedeknek van kitalálva.
Nem lesz hatalmas visszaesés,csak épp annyi hogy a Blizz remélhetõleg elgondolkodik rajta mit csinált rosszul. Ebben a kiegben már benne kéne lennie legalább egy guild housengnak,vagy egy gw2höz hasonló szerver vs szerver pvp eventnek.és ez csak két apróság amire szerintem igény lenne a mai mmokban.
jött egy új faj,Pandaren. Sokan húzzák a szájukat miatta,de bizony wow lore része,persze megannyi más faj közül azért választották ezt mert ott a kínai kultúra amire építhetnek,szinte gondolkodni sem kellett a körítésen. Jade "random állat" insta,sörfõzde(megjegyzem talán a törpök többet vedelnek).
Szóval minden szép és jó,újdonságot hoz a wow életébe,de szerintem kevés,és nem hinném hogy fél év múlva is le fogja kötni az embereket. Hacsak patchekben nem hoznak radikális újításokat.
Aztán ottvan Sargeras serege mint fõfõ ellenség,alig mutogatják magukat bc óta. Gondolom õ lesz az epic ending,és addig még jön pl egy demon hunter kaszt is.
(Régi vágyam amúgy egy harmadik frakció bevezetése pl bukott démonok képében aki harcol Sargeras ellen,de démoni mivoltuk miatt az Alli és Horda is ellenségként tekint rájuk.) De ebbõl úgy sem lesz semmi.

CefreTeam&#8482; A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

És ha én most írok egy cikket hogy bennfentes információk alapján az elsõ nap 7 millió ment el belõle akkor már az lesz az alap?
Azt hogy egyeseknek nem volt pénze megvenni, illetve feltölteni, és akkor már szar.
Prody
A digitális eladás nincs benne, ha jobban utánajártál volna. És manapság a legtöbben úgy vásárolnak.

PiszkosFred
O az a tipus, akinek ha azt mondjak, a magyar lanyok szepek, akkor addig megy amig nem kerit egy csuf leanyzot, csak azert is... 😊

LaliK
Mert te az összes szerveren játszol egyszerre gondolom.

"I've found that when you want to know the truth about someone that someone is probably the last person you should ask."

ez az összes server?😛

Haldoklik a wow fél egykor.

LaliK
Valaki vett már innen GC-t? Nem ismerem az oldalt és nem szeretném hogy valami trükk legyen benne...

Igen, szép nagy zuhanás volt 2012 második negyedévben, köszönhetõen annak, hogy mindenki már unalomig farmolta Dragon Soul-t és a kiegészítõnek még se híre se hamva nem volt, így szépen szüneteltették az elõfizetést. (Igen, Blizzard ezt elszúrta.)
Várjunk még pár hetet és megtudjuk hogy mennyi ember jött vissza/kezdett el játszani, utána újra elkezdhetjük temetni a játékot.
A fejlesztõk nagyon hangoztatják az interjúkban, hogy gyorsítani fogják az új tartalmak megjelenését, remélem meg is csinálják és nem kell majd heteket várni az új raidek-re.

mer itt mar multja van a "wow halott"-ozasnak 😊

PiszkosFred
Aki megvette az jatszik es szintezik/monkozik/petezik, aki pedig nem vette meg, az probalja magyarazni (elsosorban maganak igazolva a dontese helyesseget), hogy miert nem tette meg.

Olyan ez, mint szuletesnapra beallitani egy koporsoval, mondvan "egy evvel megint kozelebb kerultel a halalodhoz, nesze koporso"..

LaliK
Az, hogy itt 3-4 ember eldöntötte magában hogy már bizony a WoW halott, közel sem jelenti azt hogy mindenhol errõl beszélnek. SG-n kívül kb 6-7 helyre járok napi szinten. Gondolom nem árulok el nagy titkot, ha azt mondom hogy csak itt jön elõ a "Wow halott" féle téma. Persze ez az egyetlen magyar fórum ahová járok, tehát innen is lehet levonni egy-két következtetést.

Tatyla
milyen következtetést lehet abból levonni hogy majdnem eltelt egy hét a kieg megjelenése óta és csak arról lehet olvasni itt hogy a wow halott és a játékról meg semmit?

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

http://www.ign.com/articles/2012/08/02/world-of-warcraft-loses-subscribers
http://www.forbes.com/sites/insertcoin/2012/08/03/world-of-warcraft-drops-a-million-subscribers-in-three-months/
http://www.mmo-champion.com/content/2872-WoW-Loses-1-1-Million-Subscibers-Down-to-9-1-Million

"Previous Subscription Losses
Q1 2011 - 600,000 subscribers lost
Q2 2011 - 300,000 subscribers lost
Q3 2011 - 800,000 subscribers lost
Q4 2011 - 100,000 subscribers lost.
Q1 2012 - 0 subscribers lost.
Q2 2012 - 1,100,000 subscribers lost."

robotnyk
milyen manapság a healer priest élet, valakinek van tapasztalata?