World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
ಥ_ಥ
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
ಥ_ಥ
Lenne egy olyan kérdésem, hogy ha digitálisan veszem meg az alap kiadást ahhoz kapok 30 nap játékidõt ? Az eddigi kiegekhez járt mindíg 30 nap játékidõ ha jól emléxem, de az itthoni dobozoshoz állítólag nem jár, igaz nem is 12k-ért adják mint régen hanem csak 9-ért. Elõre is köszi a választ.
elsõ zóna questchain végén van egy cinematic és maga a bossmodel.
ingame kép (fair beállítások, laptopról nyomom :S)
cinematic-ból egy kép
na ennyit a "cukkermukker pandákok" feelingrõl 😄
meg ahhoz sem, hogy 90 szinten át ment a csihi-puhi az elmúlt 1 hétben, mert akármerre mentem a lowbie zónákban, mindenhol vagy egymást ölték a népek, vagy engem próbáltak kinyirni (néha össze is jött) a más serverrõl érkezett kalandorok.
arról meg nem is beszélek, hogy 85-90 között, meg a farmon és egy-egy nagyobb questhub-nál mi megy, mert csontvázhalmok vannak mindenfelé, néha még a talaj textúráját is nehéz kivenni.
s most még quest idõszak van, amikor mindenki el van foglalva.
na megyek heroicozni, eddig 1-ben voltam csak, de qrva jók a boss mechanikák, komolyan mondom, az instát lávoltam, tökéletes mix-e lett a wotlk-nak és cata-nak.
nekem szimpi a kieg, pedig szkeptikus voltam.
pet battle-t nem próbáltam, zónák valami veszettül szépek szerintem, s régóta nem volt az se, hogy a játék alapzenéjét bekapcsolva hagytam volna, de most így van, nagyon jó hangulatot teremt.
kicsit ázsiai feelingje van a dolognak, de nekem nagyon bejön.
Szidja a sok felkegyelmu a pandat (a nagy resze ki se probalta, vagy fogalma sincs mirol beszel), mikozben nap mint nap leul a teve ele megnezni az orult pingvinkommando legujabb beveteset a minimaxon vagy a disney - allitolagosan gyerekeknek keszult - aktualis blockbusteret, amelyben garantalt, hogy rakas elmebajos de szeretheto idiota rajzfilm allat paradezik 80 percen keresztul a mozibban... Hogy is van ez?
Es akarki akarmit mond, pokemon ide vagy oda, a pet battle kurva nagy fun 😊
utoirat: hja es a k*rva anyjat a sok kveszt mobokat ninjatagelo vagy banyakat/gazokat ninjalootolo miner/herbasnak, akiktol a GW2 alatt teljesen el is feledkeztem 😊
Hogyan tudok visszajönni és kipróbálni az újdonságokat?
ಥ_ಥ
haldoklik a wow.
true story!
/sarcasm off
Swedish people are albino monkeys
Valaki tudna nekem is küldeni egy Scroll of Ressurectiont ?
Nem bírom kivárni a fizut, már a starterral feltoltam 4 karit lvl 20-ig 😊
Elõre is köszönöm, címem: [email protected]
Valaki lenne olyan rendes, és küldene nekem egy Scroll of Ressurectiont?
Kedvem támadt Pandázni! 😊
E-mail címem: [email protected]
Elõre is köszönöm, jó játékot!
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Kíváncsi leszek, hogy a maximum szint elérése után is marad-e ez a színvonal.
ugyan😊 ezt mar bc ota hangoztatjak.
"I've found that when you want to know the truth about someone that someone is probably the last person you should ask."
Nem lesz hatalmas visszaesés,csak épp annyi hogy a Blizz remélhetõleg elgondolkodik rajta mit csinált rosszul. Ebben a kiegben már benne kéne lennie legalább egy guild housengnak,vagy egy gw2höz hasonló szerver vs szerver pvp eventnek.és ez csak két apróság amire szerintem igény lenne a mai mmokban.
jött egy új faj,Pandaren. Sokan húzzák a szájukat miatta,de bizony wow lore része,persze megannyi más faj közül azért választották ezt mert ott a kínai kultúra amire építhetnek,szinte gondolkodni sem kellett a körítésen. Jade "random állat" insta,sörfõzde(megjegyzem talán a törpök többet vedelnek).
Szóval minden szép és jó,újdonságot hoz a wow életébe,de szerintem kevés,és nem hinném hogy fél év múlva is le fogja kötni az embereket. Hacsak patchekben nem hoznak radikális újításokat.
Aztán ottvan Sargeras serege mint fõfõ ellenség,alig mutogatják magukat bc óta. Gondolom õ lesz az epic ending,és addig még jön pl egy demon hunter kaszt is.
(Régi vágyam amúgy egy harmadik frakció bevezetése pl bukott démonok képében aki harcol Sargeras ellen,de démoni mivoltuk miatt az Alli és Horda is ellenségként tekint rájuk.) De ebbõl úgy sem lesz semmi.
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
"I've found that when you want to know the truth about someone that someone is probably the last person you should ask."

Várjunk még pár hetet és megtudjuk hogy mennyi ember jött vissza/kezdett el játszani, utána újra elkezdhetjük temetni a játékot.
A fejlesztõk nagyon hangoztatják az interjúkban, hogy gyorsítani fogják az új tartalmak megjelenését, remélem meg is csinálják és nem kell majd heteket várni az új raidek-re.
Olyan ez, mint szuletesnapra beallitani egy koporsoval, mondvan "egy evvel megint kozelebb kerultel a halalodhoz, nesze koporso"..
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
http://www.forbes.com/sites/insertcoin/2012/08/03/world-of-warcraft-drops-a-million-subscribers-in-three-months/
http://www.mmo-champion.com/content/2872-WoW-Loses-1-1-Million-Subscibers-Down-to-9-1-Million
"Previous Subscription Losses
Q1 2011 - 600,000 subscribers lost
Q2 2011 - 300,000 subscribers lost
Q3 2011 - 800,000 subscribers lost
Q4 2011 - 100,000 subscribers lost.
Q1 2012 - 0 subscribers lost.
Q2 2012 - 1,100,000 subscribers lost."