World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem hiszem. Én is csöndben maradnék ha ilyen nagyot bakiznék, akkor legalább elül a por a "hülységemen".
"A BC a jobbik csapat jutalma."
Pandas have proven popular. World of Warcraft's Mists of Pandaria expansion sold 2.7 million units in its first week on sale, boosting the game's global subscriber base to over 10 million users, Activision announced today.
Forrás
"I've found that when you want to know the truth about someone that someone is probably the last person you should ask."
Lényeg a lényeg, eddig élvezem, és akit sikerült rávennem, hogy szerezze be, csak pozitív visszajelzést hallottam.
A növekedésrõl meg annyit, hogy az alant szóló Bigpigrib 9 hónapi volt off most mégis itt van, Lelkész szintén megvette , de most még befejezi a Torchlight 2-t, Amathil is szintezik, akinek idejét nem tudom mikor láttam, stb (elõbb említettek mind volt guild társak az Arathor szerveren) szóval hosszú hosszú kihagyás után visszatérnek a játékosok.
A kérdés csak az, hogy most meddig fut fel ( nem nincsennek illúzióim, ahogy a blizzardnak sem) és tart ki a tartalom az egyes kontentek között, mert akkor hosszú ideig marad még a 9M+ játékos a elõre kárörvendõk legnagyobb sajnálatára. Még annyit és ez személyes vélemény, a catát veri az eddigi tartalom (zene, questek, területek kidolgozása), de ugye most jönnek még csak a raidek, majd meglátjuk.
"A BC a jobbik csapat jutalma."
Ezt felejtette el minden veszmadar elemzo/cikkiro.
"It also expects subscriber numbers to increase from 9.1 million to 9.8 million by the end of the third quarter."
Ez viszont meglepo lenne, ha none, hiszen folyamatosan csokkent eddig is, hol kisebb, hol nagyobb mertekben. A fixen megtartott 9 misi inkabb realisabbnak tunik, ami tovabbra is meseszeru egy 8 eves "csotroganytol".
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
anti hero
Most, hogy a main 25 már 2 db kicsiny altot (slot 1, slot 2) húzok -kell az achievement és a váltás.
Egyébként célszerû megcsinálni a Pet tamer questeket, mert hasznos dolgokat ad és sok xp-t.
Amint lehet át kell menni Nordrassilra (Moongladetõl 2 megye délnek😊lehet portállal is😊) lvl 20 as lepkék, kígyók, bogarak rágcsálók, paradicsoma- sok van belõlük, és a portál mellett áll egy gyógyító, aki 10 ezüstért...
Csak kicsit monoton😊
A lény HP je is számít/milyen ágazatba tartozik - kõ papír olló az egész😊
ha már van "nagy lényed" azzal tudsz segíteni, a low lvl petednek szintezni.
- Az uj zonak kurva nagyok teruletre, nagyobbak mint amire szamitottam es amekkorakat kaptunk "ujkent" a Cataban.
- Warrior tankoknak vegre nem kell polipnak szuletniuk.
- Tankolas konnyitve lett, minden tank spec konnyeden fogja az aggrot egyelore, de ahogy fejlodnek/gearelodnek a dpsek, ugy kell majd tobb esz mindenki reszerol. Egyelore elegge csaladbarat a tankolas, szerencsere.
- A sajat farm es rajta a gazdalkodas fun, bar egyelore alig no valami.
- Pet battle eleinte 1 vs 1, majd 2 vs 2, es kesobb 3 vs 3 zajlik, a critterek eseteben. Playerek ellen egybol 3v3, es tenyleg olyan az egesz, mint a regi dnds szerepjatekokban, mindket fel tamad, de a lenyeg, hogy ki ut hamarabb, illetve ki talal. Minden petnek van sajat speckoja (leginkabb fajabol fakadoan), amik elony vagy hatranyt jelenthetnek. 3v3-ban mar szamit, mikor melyik petet csereljuk harc kozben, vagy ki mire kepes, milyen debuffot vagy healt tud.
- Instak jok, gyorsak es hangulatosak, bar a pszihopata nyulakert pofanvernek valami dizajnert a Sorfozdes instaban.
- A kvesztek elegge sokszinuek, de sajnos a szintezes vegere marad az "olj meg X db" es "menj oda" tipus.
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
hol lehetne osszedobni egy 10fos progressguildet?
twistingneather pl?
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
ಥ_ಥ
"Mért érzem azt, hogy az összes hsz-edben lekicsinylõ, becsmérlõ magatartást tanúsítasz?" - Mert nem látod meg a gondolatébresztõ jellegét egyiknek sem. Vagy mert lekicsinylõ, becsmérlõ magatartást tanúsítok. Mindenki azt kapja amit megérdemel, és egy kicsit többet is <#idiota>#idiota>
"Egyáltalán házigazdaként te játszol a játékkal, vagy csak véleményt alkotsz valami olyanról, amibe be se loggoltál már 2 éve?" - Az inkább 4 év. Ha kell a reklámtörölgetéshez, hogy elõfizessek, akkor jelentkezzen valaki más házigazdának! Amúgy meg van véleményem, és nem tehetsz ellene semmit! <#idiota>#idiota>
ಥ_ಥ
(#155905-nál is megijedtem hogy lebuktat minket)
Szasztok, mentem jatszani, tovabbi jo fanyalgast... 😛
sõt, még a bc megjelenése tájékán volt valami leaked filedarabocska, amiben volt map pl. a worgen + panda területekrõl, nemtudom ki emlékszik rá.
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

A Ravencrest total karakterek száma (6,070)
bar abban lehet igazsag, hogy a kungfu panda sikere hozzajarult ahhoz hogy egyaltalan kieg epulhessen erre a fajra, de a faj maga joval a kungfu panda mozi elottre nyulik vissza
Ráadásul az új kiegészítõ hozzá 25 eurós áron jön, ami igen csak barátságos az új feature lista mellett.
Tegnapi limit:
A twilight egy filmsorozat (a tini lanyos apak legnagyobb ellensege), amely most tart valami 4-5 resznel, es amelyben a vampirok es verfarkasok tobb klasszikusnak mondhato imazsat sikerult a beka segge ala levinni. Kb annyi koze van persze mindennek a Worgen jatszhato fajja valo tetelehez (amirol en beszeltem), mint a kungfu panda disney rajzfilmnek ahhoz, hogy a Pandarenek bekerultek a jatekba, szinten jatszhato fajkent. Bullshit mindket teoria, de ha ez kell a veszmadaraknak, reszemrol mehet, esik az eso, melozni nincs kedvem, hadd szoljon...
továbbra is az a céljuk, hogy az emberek ezzel játsszanak és ne mással😊
btw Pet Battle nagyon bejövõs😊
en szemelyszerint soha nem vettem komolynak a panda fajt a warcraft vilagaban, szamomra mindig is egy joke-race volt, amit max ennyire tudtam megturni, hogy itt-ott felbukkant mint egy jo poen. ezek utan erre kieget epiteni...kov kieg meg majd a murlockra epul nem? 😊
visszaterve twilightra (tobbszor nem kivanok) twilight 2008-as, Worgen meg mar alap wowban is volt. what ya talking about?
A lenyeg pont az hogy, abbol hogy queue van, nem lehet semilyen kovetkeztetest levonni, pont amiatt, hogy server oldalon szabadon allithato es csak blizz tudja mire rakja.
Egy tuti, most uj a kieg sokan visszatertek jatszani, kiprobalni, tehat most semmikepp sem fog haldoklo tuneteket produklani ezt szerintem senki sem vitathattja.
Az meg hogy a tobbi kieghez kepest mik az eladasi adatok, elvileg hamarosan megtudjuk, abbol majd latszik hogy mennyire nepszeru azokhoz kepest a mostani.
tok termeszetes hogy korlatozzak ilyenkor a beengedest, a zonak tulnepesedese es a server lehalasanak veszelye miatt.
sokkal inkabb a World of Darkness - Werewolf, illetve az elmult evtizedek horrorfilmjeinek farkasemberei a hatarozo tenyezok. illetve az hogy a pandakkal ellentetben, a Worgen classic ota szerves resze a vilagnak.
egyszeruen ertethetettlen miert kavarod ide a minimaxot, mozirajzfilmeket, twilightot.
Mint a kocsmaban, amikor Bela nekilok finomat valakit egy hvcsnek, majd annak kilottyen a sore, aki erre visszakezbol persze a rossz emberen veri ezt le, aki nem hagyja magat, stb. - majd az igy kialakult tomegbunyot Bela mar az ajtobol nezi vegi/videozza, rohogve a sok hulyen, akik a kocsma kozepen verik egymast.
Ertem en, hogy jot akarsz, csak ne nyiss uj frontot egy regi es mar totalisan leszart haboruban.