World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a végéna B rezz meg a no komment😄

mi a faszt csináltak már megint a BM-el? ez a faceroll c súcsa

viccet félretéve basszot sok a farm bot...:S😞((

Zsoltika 007
Sor-t kérhetnék valakitõl?

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

PiszkosFred
Halott a wow, az ujra 10 millio fole nott aktiv jatekosok csak botok es egymassal bizniszelo kinai farmerek.

Olvass vissza 1-2 oldalt, es kapsz valaszt minden kerdesedre.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Zsoltika 007
Pandaria kieghez adtak guest cardot? Ha van valakinek fölösbe kérhetnék? Látatlanban nem akarom megvenni. A catában is csalódtam picit. Egyáltalán van már élet? Fõként ezért hagytam abba, mert totál ki volt halva az egész pár hónapja.

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

PiszkosFred
Sajnos a PUG battlegroundok 95%-ban ilyenek evek ota, errol szolnak, ezert megy oda a jatekos, es ilyen is lesz meg evekig. Minden serveren van jo par pvp guild, ha mar ismerosod nincs, veluk erdemes felvenni a kapcsolatot. Ha pedig van ismeros, akkor csak es kizarolag veluk pvpzni. Vagy randomnal kockaztatsz egy bosszankodassal teli 20 percet. Egyebkent nem lehet bgzni "bnet tag" alapjan felvett cimborakkal? Mert akkor meg csak nem is serverfuggo a dolog.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

pala is finom lett nyomtam egy WSG-t nemtudak megölni 1x sem pedig mind a három flaget én vittem be kb. egyedül,mert a maradék 19 player konkrétan leszarta az egészet...csak farmolták egymást és ha épp megláttak nekem estek fél tucatnyian,de dupla freedom folyamatos 130% speed és imba instant healek miatt rajt cél gyõzelem volt mindháromszor a séta:S

".még hány év kell,hogy a horda megtanuljon játszani PVP ben"
szerverfüggõ, kifogsz mondjuk egy Apex -es csapatot az Alakirról..
Vagy csapattal jelentkezel be (volt erre valami addon) vagy Guilddal..
antgecc
Ez soha nem lesz másképp. Ezt a játékot nagyrészt gyökerek játsszák, akik képtelenek a csapatmunkára. Blizznek ki kéne vennie mindenféle taktikát a bg-kbõl és az összesbõl team deathmatchet csinálni. Happy lenne mindenki.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

ja és hemzsegnek a botok is úgy bónuszba....nemtud Blizz csinálni azok ellen vmit?

legalább megnyugtattál az 50% winloose az elmegy😛 úgyis csak a honor miatt kell aztán jöhet RBG

devlking
Annyira nem szar a helyzet. Monkommal a 113 bgbõl 61-et nyertem allisként csak.
tehát a maradék 38 ember képes volt össz-vissz 14 milliót sebezni mig a 40 allys kétszázmilliót......GZ

*IoC

Édes Jézus Istenem......még hány év kell,hogy a horda megtanuljon játszani PVP ben?

Strand: ally dmg done 200.000.000!!!
horde dmg done 20.000.000...ebbõl egy mage 3.5milla nekem meg 3 milla /85-ön/

az ally kapu 30% on mikor már a Bossunk meghalt......

strand/eos és eye.....a hordés playerek 95%-a agyilag broken ezeken a mapeken,de már 3-4-5!! éve b+! hogyan lehetséges ez?? mi a magyarázata?

devlking
És gondolom akkor is éppen kiadtak egy kieget? <#zavart1>
LaliK
Jah, de most haldoklik a WoW...

"I've found that when you want to know the truth about someone that someone is probably the last person you should ask."

majdnem másfél évig toltam ott tavasszal hagytam abba....akkor sosem voltak sorok😛

devlking
Nyilván azért, nem pedig mert a stormscale eddig is fullos server volt.
nah megvan a bibi! Athene átjött Stormscale-ra meg Hydra és haverjai is azthiszem...a fanboyok jöttek utánnuk valószinüleg,hogy Orgri elõtt õrizzék õket😛😊

Prody
most csak 1700... tegnap 2200 volt 😄 2-3 óra várakozás... ilyenkor öngyilkosság játszani

Prody
Outland az 2300 kb

Stormscale is full you are 890 in queue estimated wait time is 267!! minutes! anyáááááád😄

akkor jóéjszaka van

ha kell valakinek healer pala RBG-be privizzen!

O miafaxvan Stormscalen? 1500-as sor faszom😛 tegnap megvettem MOP-ot félrészegen,,,nyomtam is 5 hónap után egy napi BG-t a sámlival,mert az másik szerveren van....azt se tudtam mi van,de igy is 3x annyit healeltem mint a kövi srác a csapatból/enemibõl....1x haltam azt is ,mert elbasztam és mellényomtam valamit😛 szóval ez most komoly,hogy megint egy darab healer nincs BG-k ben aki meg van az vakegér?
palát ki se merem próbálni,mert azzal hangyányit jobban tolom mint a sámánnal😊)
Hát érdekes ez a MOP....a warrit ma nézegettem az meg egy castergyilkos állat lett....vannak érdekességek az tutkó

ui: Strand of Ancients-hez még mindig köze nincs a játékosok 2/3 nak.....mennyi idõ kell még,hogy megértsék az emberek a lényegét? még 2 év vagy wtf?😊

kakaoskalacs

remelem mukodi ka feltoltés : )

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

Lazarus
devlking
Nekem is tetszik.
Marfy
Jó a neved <#falbav>

devlking
Randomokkal érdekes lenne, mikor még guides groupban is órákat wipeolgatnak az emberek minden egyes instában. 😄
White QVAS
Igen, összeszedsz 4 másik embert hagyományos invelgetéssel, el kell menni a konkrét insta bejárat elé, átállítani a nehézséget "challenge" módra, és mehet a móka.

Legalábbis eddig így volt, de ha nem, majd kijavítanak.

kakaoskalacs
A challenge dolog hogy mukodik? Mert sorbanallni nem lehet mint ha dungeonozni mennek ? Konkret 5 ember kell vagy hogy megy? Udv

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

nem lehet bohóckodni triallal? ex elõfizetõknek?

jáj annyira tolnám a rated Bg-t....fasszom😛

Prody
Már kaptam, köszi 😊

LaliK
Kaptál már vagy küldjek?

"I've found that when you want to know the truth about someone that someone is probably the last person you should ask."

devlking
izéééé... nem bugos 😄
tigeroo
sry én most inaktív vagyok.
devlking
Na, a télapó még akár meg is hozhatja az elsõ patchet. Bár ha nem lesz benne új raid/insta, akkor még elõbb is jöhet.
Prody
Nem tudom, hogy mikor volt az utolsó loginom... De valaki megdobna egy SoR-ral?

skorpio7
Na ez már tetszik! Méret, nagyság, kifejezés tökéletes.
A védjegyednél sose add alább.

"A BC a jobbik csapat jutalma."

picket
Tessék a kép:

btw ez egy "picket féle magas ló".

&#3237;_&#3237;

antgecc
Az, hogy mi a véleménye a játékról, az az õ dolga. Nincs semmi köze a "munkájához, a házigazdasághoz, azaz ahhoz, hogy törölje a nem kívánatos gyökér kommenteket és reklámokat.

Miért olyan nehéz ezt felfogni?

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

skorpio7
Ugyanilyen ostobaság volt az elsõ mop (a'la hwsw cikk) premierrel kacsolatos cikk alapján ítélni, véleményt alkotni.
Éppen ezért egy olyan házigazda, aki ilyen cikkek alapján tájékozódhat a wow jelenlegi helyzetérõl (hiszen jóiedeje már köze nincs a játékhoz) vajon hogyan lehet tárgyilagos? Sehogy.

antgecc
Btw, hogy haldoklik-e, nem tudom, de nálam 12-es szintig tartott a játék, azóta be se logoltam, esélyes hogy nem is fogok. Számomra! halott.

antgecc
Én annyira leszarom, hogy kinek van igaza, de picket házigazdaságával elõhozakodni állandóan, szimplán ostobaság.

skorpio7
A szokásos picketes magas ló, ezt már régóta ismerjük.
Bizonyára 2,7 millió játékosa van jelenleg a wow-nak, hiszen csak õk vették meg... ja nem, ez csak elsõ heti adat, ja igen a legutolsó adat 9misi+ volt. Matekból neked is kijár a <#idiota>.

És sértõ is vagy rámnézve. Minimum 1 de inkább 2 kép is kijárt volna nekem, nem csak egy sima smiley.

(Az elõzõ házigazda legalább olyan személy volt, akinek volt köze a játékhoz, nem kívülrõl alkotott véleményt. Igen Foglaltnick-rõl van szó ,aki jelenleg is játszik - minõ véletlen, éppen az arathoron.)

picket
Te nem tudom mirõl beszélsz. 2,7 vs 10, vagyis az elõfizetõk negyede vette meg eddig. Hát ez hatalmas siker.
Szerverlimit miatt biztos hülye vagyok, csak vitte kevesebb sorral a 13 millió elõfizetõt is, szóval lehet továbbra is bizonygatni a bizonyíthatatlant: én nem tudom bizonyítani, hogy állítottak a sorokon (nem is akarom, csak egy felvetés volt, mert máshol volt ilyen), te nem tudod bizonyítani, hogy nem. Égess Koránt, az is ekkora fun, és pont ennyi értelme van, mint ezen pörögni.
A haldoklósakat meg vagy megérted, vagy nem. Nekik vége a wow-nak, nem haldoklik, hanem már meghalt. Nyilvános fórumon mindig lesz aki jön, és nyomja a saját szövegét, akár haldoklás, akár éltetés, akár tetszik neked, akár nem, és a véleményükön semmit nem változtat az, hogy fekete öved van szájkaratéból <#idiota>

&#3237;_&#3237;

Caliph
sztem sem haldoklik a wow,de mint mondtam ez a kiegészítõ nekem kevés. tesóm játszik vele,kipróbáltam én is de nem éreztem azt hogy vissza kéne térnem.
No akkor a számok:igazából az elsõ havi eladás lenne a mérvadó.

BC:2.4milla az elsõ NAP ,3.5 az elsõ hónapban.
WOTLK: 2.8 milla az elsõ NAP,4milla az elsõ hónapban.
CATA: 3.3 milla az elsõ NAP,4.7 az elsõ honapban.
Panda: 2.7 milla az elsõ HÉTEN.
folyamatosan növekszik mint látható. Az panda elsõ havi eladási adatai majd még jönnek,kíváncsi vagyok átlépi e a 4 millát.
Persze a nagy bevétel az elõfizetésekbõl van,õket kell megtartani.

CefreTeam&#8482; A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

skorpio7
Jah és amúgyis, milyen oldal az a gamespot?!? A hwsw az már vmi, azaz irányadó, annak hiszünk!
Méghogy 2,7 millió, kizárt! Tuti meghamisította a blizz az eladási adatokat!!!
Ahogy a szervereken állítgatja a játékosszám limitet, ugyanúgy utánnaír egy 0-t... nem is, inkább 2 0-t is az eladási számoknak! Punktum!