World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Olvass vissza 1-2 oldalt, es kapsz valaszt minden kerdesedre.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
szerverfüggõ, kifogsz mondjuk egy Apex -es csapatot az Alakirról..
Vagy csapattal jelentkezel be (volt erre valami addon) vagy Guilddal..
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
legalább megnyugtattál az 50% winloose az elmegy😛 úgyis csak a honor miatt kell aztán jöhet RBG
Strand: ally dmg done 200.000.000!!!
horde dmg done 20.000.000...ebbõl egy mage 3.5milla nekem meg 3 milla /85-ön/
az ally kapu 30% on mikor már a Bossunk meghalt......
strand/eos és eye.....a hordés playerek 95%-a agyilag broken ezeken a mapeken,de már 3-4-5!! éve b+! hogyan lehetséges ez?? mi a magyarázata?
"I've found that when you want to know the truth about someone that someone is probably the last person you should ask."
akkor jóéjszaka van
palát ki se merem próbálni,mert azzal hangyányit jobban tolom mint a sámánnal😊)
Hát érdekes ez a MOP....a warrit ma nézegettem az meg egy castergyilkos állat lett....vannak érdekességek az tutkó
ui: Strand of Ancients-hez még mindig köze nincs a játékosok 2/3 nak.....mennyi idõ kell még,hogy megértsék az emberek a lényegét? még 2 év vagy wtf?😊
remelem mukodi ka feltoltés : )
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
Legalábbis eddig így volt, de ha nem, majd kijavítanak.
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
"I've found that when you want to know the truth about someone that someone is probably the last person you should ask."
A védjegyednél sose add alább.
"A BC a jobbik csapat jutalma."
Miért olyan nehéz ezt felfogni?
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
Éppen ezért egy olyan házigazda, aki ilyen cikkek alapján tájékozódhat a wow jelenlegi helyzetérõl (hiszen jóiedeje már köze nincs a játékhoz) vajon hogyan lehet tárgyilagos? Sehogy.
Bizonyára 2,7 millió játékosa van jelenleg a wow-nak, hiszen csak õk vették meg... ja nem, ez csak elsõ heti adat, ja igen a legutolsó adat 9misi+ volt. Matekból neked is kijár a <#idiota>#idiota>.
És sértõ is vagy rámnézve. Minimum 1 de inkább 2 kép is kijárt volna nekem, nem csak egy sima smiley.
(Az elõzõ házigazda legalább olyan személy volt, akinek volt köze a játékhoz, nem kívülrõl alkotott véleményt. Igen Foglaltnick-rõl van szó ,aki jelenleg is játszik - minõ véletlen, éppen az arathoron.)
Szerverlimit miatt biztos hülye vagyok, csak vitte kevesebb sorral a 13 millió elõfizetõt is, szóval lehet továbbra is bizonygatni a bizonyíthatatlant: én nem tudom bizonyítani, hogy állítottak a sorokon (nem is akarom, csak egy felvetés volt, mert máshol volt ilyen), te nem tudod bizonyítani, hogy nem. Égess Koránt, az is ekkora fun, és pont ennyi értelme van, mint ezen pörögni.
A haldoklósakat meg vagy megérted, vagy nem. Nekik vége a wow-nak, nem haldoklik, hanem már meghalt. Nyilvános fórumon mindig lesz aki jön, és nyomja a saját szövegét, akár haldoklás, akár éltetés, akár tetszik neked, akár nem, és a véleményükön semmit nem változtat az, hogy fekete öved van szájkaratéból <#idiota>#idiota>
ಥ_ಥ
No akkor a számok:igazából az elsõ havi eladás lenne a mérvadó.
BC:2.4milla az elsõ NAP ,3.5 az elsõ hónapban.
WOTLK: 2.8 milla az elsõ NAP,4milla az elsõ hónapban.
CATA: 3.3 milla az elsõ NAP,4.7 az elsõ honapban.
Panda: 2.7 milla az elsõ HÉTEN.
folyamatosan növekszik mint látható. Az panda elsõ havi eladási adatai majd még jönnek,kíváncsi vagyok átlépi e a 4 millát.
Persze a nagy bevétel az elõfizetésekbõl van,õket kell megtartani.
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Méghogy 2,7 millió, kizárt! Tuti meghamisította a blizz az eladási adatokat!!!
Ahogy a szervereken állítgatja a játékosszám limitet, ugyanúgy utánnaír egy 0-t... nem is, inkább 2 0-t is az eladási számoknak! Punktum!