World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A herba skillel vagyok lemaradva, mert a mininget a már elõre kibányászott javakkal nagyon felhúztam😊
(Az a célom, hogy az összes karakteremnél (11 db) kimaxolni a fa/cook/fishing/tradeskill/gatheringet +a 90 (all) + a mainnal az archeologyt is valamint a normális achievementek megcsinálgatása😊 emellett még a petbattle😊 (igazságszerint most csak a pet battle érdekel😊
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Emellett még csökkentették a szintekhez szükséges xp-t (ha jól rémlik lvl 80 ig)
(Valamilyen szinten az X realm is segít/vagy hátráltat, ha valaki pvp-zni akar😊
sok minden van amivel el lehet tölteni az idõt (lényegesen több, mint ami 2005 tavaszán volt😊
Azzal a kritikaval sosincs baj, aki leirja, miert ugy gondolja, ahogy, es meg ha nem is ert egyet vele az ember, de elfogadja. De amikor valakiaz egeszet letudja "ez fos, regen jobb volt" szinten, vagy "ez a jatek fos, nem kell" mondatot szpemel minden topikba, na ezekkal jo tarsalgast kivanok neked.
Az az értéktelen szinonímája.
----------------------------
Melyik az a bwl progresszes guild? (hiszem ha látom, fogadtam ugyanis egy ismerõssel, hogy ilyen társaság nincs)
Itteni link (http://www.wowprogress.com/) vagy armory kell😊
ಥ_ಥ
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
lehet kéne pár ofi vanilla meg ofi bc szeró 😄 simán mennék
Amd Athlon 4x 750k, 8gb Corsair 1600mhz, Amd R9 270 2gb
Én nem csinálom a napikat, vagy csak némelyiket -hova szaladjon az ember?😊
(mert Brutallus nem volt egy jókora gát?😊
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
http://eu.battle.net/wow/en/forum/
(fel nem foghatom, hogy miért akar valaki 60 as instába menni, nemcsak hosszú hanem szörnyen unalmas is) 60 asként is az volt, nemcsak 90 en😊
Elvették a shadow spelleket (mind blast, mind spike), ergo damagelni esélyed sincs, mert kilockolnak, mana burn már nincs, psyfiend sose a jó targetet feareli, de ez már csak hab a tortán.
Heal output jóval kisebb, shaman flash healje (amit shamannal nem tudom hogy hívnak) alapból 70k, priesté 50k, ugyanannyiért (meh?).
Meleek ellen pont 0 escaped van továbbra is, instant healed meg renew pom shieldben kimerül továbbra is, ami nem elég, ha a nyakadon ül 1 ügyes warrior / dk.
Illetve van minden classból healerem kivéve monk, a defensive cdk sokkal kisebb cdsek és hatékonyabbak is, mint a priesté, ezt valahol AJn leírta 1 okos.
Csak ennyi a probléma vele ismét, mint minden kiegben mostmár az elsõ szezonban, megszokhattam.
Sad panda vagyok, Disc Priest useless 3v3ban, csak ezért jöttem vissza, hogy discezzek megint wotlk után, Catában nem arénáztam, erre húzhatom fel a Druidomat Restozni 😞
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
"I've found that when you want to know the truth about someone that someone is probably the last person you should ask."
85-ös fullgeares palámat egyszerüen nem tudják megölni BG ben.../nemtudom mi lessz 90-en ,de 200.000 es healeket látok videókban/arénában ebben a szezonban nem voltam,de gondolom borul a legutóbbi trend....
ami a BM huntert illeti arra pedig:156010 nincs is több kérdésem😄
Régóta játszom ezzel a remek mmo-rpgvel, bár catában pihentettem magam 1.5 évet, mindig is a pvp érdekelt fõleg az aréna, nem voltam túl skillcapped, de olyan 2.2k körül mozogtam. Felértem a frost mage-emmel felgeareltem, amit lehet pvp cuccal, bementem egy bg-re éshát.. Én nem tudom, de ez a játék világéletébe melee párti volt pvp-ben, de ami most megy az nevetséges. Mindenkinek 28 fear és szakítás semmit nem lehet elcastolni. Annyival erõsebbnek érzek bármilyen meleet (warrior-ról nem is beszélve), mint a szerencsétlen caster-em, hogy azt elmondani nem lehet. A BM hunter meg tényleg nevetség tárgya kizárt, hogy ne nerfeljék sürgõsen. Valaki, aki arénázott ebben a szezonban és nagyjából ért hozzá rálát a dolgokra, segítsen mit tegyek? Reroll warrior vagy encsa sámán? Mert egyszerûen ez a mage szánalmasan rossz önmagában... Arról nem is beszélve, hogy a healek túl erõsek nerfelni kellene õket. 2 healer kitartott egy warrior wsg-n miközben már az extreme debuff rajta volt...