World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
az egész fight nem tartott tovább ilyenkor 2, azaz KETTÕ mp-nél.
na mindegy, majd fixelik.
vagymittudomén 😊
Ami undorító az a warlock+shaman 2v2-ben. Gyakorlatilag a hex, fear, silence, shock között orbon kívül semmit sem lehet csinálni(a 8k hot meg arra elég amire).
- bm hunter + akármilyen dps = impossible, kb. instant halt valamelyikünk, kihealelhetetlen volt a bekapott dmg
- bm hunter + healer = ha sikerült túlélni (3-ból 2x sikerült) az elsõ burst hullámját a hunter-nak, onnantól win
- caster dps + healer: kb. 80%-ban win
- melee dps + healer: kb. 70%-ban win
mana problémámam nem nagyon volt, inni nem kellett.
resto druid + warrior ellen mentünk nagyon jó meccseket, meg warrior + holypala ellen is.
azok jó meccsek voltak.
de bm hunter + akármilyen egyéb dps az totál felejtõ, 2 sec vagy kevesebb alatt szakadt 0-ára vmelyikünk hp-ja.
ami még feltünt, hogy iszonyat mennyiségû cc, stun és silence van a warrior tárházában (eddig is tudtam, csak nem tapasztaltam még ilyen szituban, hogy mennyire gáz is tud lenni), meg hogy a mw monk-on még van mit dolgozniuk a fejlesztõknek, mert vannak vele azért nagyobb gondok is, mint mana probléma.
de azért mindent összevetve jó és élvezhetõ volt az egész arénázás, kivéve, ha bm hunta + dps jött szembe :S
Buff
Intervene
The next melee or ranged attack made against you will be made against the intervening warrior instead.
10 seconds remaining
arénában a 10% hp-n lévõ partytagjukra, mert így fognak járni, lol:
😄
Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.
Ha nem ragaszkodsz a priesthez, rerollolj vagy shadowozz amíg nem fixelik. Ha ragaszkodsz hozzá úgysem számít milyen. Egyébként ha nincsenek jó társaid 2 op burst class (amivel szarásig van az aréna jelenleg) simán PS-en keresztül 100-0 burstöl 3-5 sec alatt.
mivel a gagyi life coon-on kívûl más omfg-lifesaver-imbaheal-phew-phew cucc nincs, ezért pikk-pakk ki lehet száradni SOothingM. + SUrgingM. spam-mal, ami bazira nem jó, mert ha kifókuszálnak egy dps-t, arra 2 sec alatt ki tudod égetni a teljes mana mennyiséget.
valahogy úgy lenne optimális, ha:
1. SOM több chi-t generálja channeling közben ÉS/VAGY
2. SOM+SUM után automatice kapna a delikvens egy absorb shield-et, vagy hot-ot, vagy ilyesmi.
3. meg kéne még vmi anticc skill, mert a fearbõl-stunba-onnan-silencebe-majd-megint-fearbe-silencbe-stunba-stb. valahogy nem kafa.
eszetlen mennyiségû cc van jelenleg a játékba...
de majd fixálják, dk-nak is kellett jópár hónap amig kiforrotta magát anno, itt se lesz másképp...
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
De mondogasd csak a hülyeségeid, valakinek azt is kell itt.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
bm+feral, bm+warrior, bm+enha, ezek mókás kombók, asszem maradok a shadow + magenél :/
Nem találunk viszont 3v3ra healert.. szerintetek az RMP lehet életképes?
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
A Budapesti Mûszaki és Gazdaságtudományi Egyetem kutatóintézete az MMO (sokszereplõs online virtuális világok, például a World of Warcraft, Everquest stb.) játékosokkal kapcsolatos kutatást végez. Ha játszol ilyen játékkal, kérünk segítsd kutatásunkat tapasztalataiddal és meglátásoddal, a kérdõív õszinte kitöltésével. A kérdõív 10-12 perc alatt kitölthetõ. Az adatközlõvel kapcsolatosan késõbbi azonosításra lehetõséget adó adatot nem tárolunk, a kérdõív kitöltése anonim és önkéntes. A kutatás lezárása után az adatbázis és az eredmények is elérhetõek lesznek a kutatóintézet honlapján: www.ittk.bme.hu.
A kérdõív itt tölthetõ ki:
http://felmeres.ittk.hu/index.php?sid=44718&newtest=Y
Segítségedet elõre is köszönjük!
BME-ITTK, Rab Árpád
Vicces, amikor random bgn 5-6 ember ütöget, és nevetve ki lehet healelni õket. 😄
Elején úgy összecsuktak 1-2 mp alatt, hogy csak lestem, most már megfelelõ tax-al akár a bm hunter burst-je is túlélhetõ :S
Ma ráadásul voltam egy nagyrészt Silver River-es - ezúton is üdv nekik, ha olvassák -, meg innen-onnan szedett premade-del, ventrilo-s rategbg-n, hát komolyan mondom, vanilla wow óta - jah, az a régesrégi-honorfarm-premade-grp-idõszak óta - nem voltam ilyen k*rvajó bg-be, mint ami ma volt.
Amúgy healer monk nagyon bejövõs, 1v1-be - warrioron, meg másik hasonlóan gearelt healeren kívûl - nincs ellenfél, szép komótosan mindenkit le lehet abálni 0 hp-ra.
Windwalker is jó, de én csak questelni használom, pvp-re nekem túl törékenynek tûnik...de mondjuk ezt betudom annak, hogy szinte nuku gear van hozzá (most gyûlik)...
Szal healelni jó dolog, kieg szórakoztató, bm hunter meg warrior még táp, de majd fixelik õket (is).
Ennyi, jóccakát.
Én pályafutásom alatt 60%ban healeltem, 30%ban tank és a maradék 10 dps. Nem véletlenül. Számomra dögunalom a dps-elés.
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
amúgy, talán ezis az oka annak hogy a herb skill nálamis durván elhúzott (ahogy észrevettem a mininget többen szintezik)
De persze ez csak aprosag, max par oraval tart tovabb elerni azt a kivant gathering szintet.
aztán belefutottam egy dragonblight realmos csókába, õis nagyban bányászkodott...
szóval ez szerintem eléggé az xrealm hátránya.
aki meg eddig fikázta a pandariát: énis most szembesülök döbbenve azzal, hogy a játékosok nagy része átlag 1 éve játszik a wowwal kb (szóval még sokszor nekik a woltk is kimaradt), szóval ez van srácok, ez már tényleg nem az a wow mint régen, de én nem hátrányként fogom fel, sokkal dinamikusabb a fejlõdés, élvezetesebbek a dungeonok, több a timesink lehetõség a farm mellett (farmmenedzsment pl., ésatöbbi flashjáték-wannabe apróságok)
Ez az elso topicom itt, ugyhogy kerlek legyetek kicsit turelmesek es elnezoek, ha valami baleksagot kovetek/kovetnek el. Koszonom. Arathoron Alliance oldalon erdekelne a dolog. Fizeteskeppen adhatok ingame goldot (Vagy real life zsetont, ha nem illegalis). Tobb konkretumot nem adok meg egyenlore magamrol (biztonsagi okokbol) - csak tudni akarom, van e egyaltalan valaki, aki rendelkezik plusz accounttal.... Kerlek irjon ide, aki tudna segiteni, es ha van sok jelentkezo, megadok tovabbi infokat is live-kommunikaciohoz, hogy a pontos reszleteket letisztazhassuk.... Tovabbi szep estet! Az egesz a guild skillek miatt fontos. A Guild Acchik annyira nem lenyegesek - termeszetesen minel tobb vab beloluk, annal jobb. 😄
(amúgy a vo'jak bossfight mekkora fless, tiszta tower defense volt dobálgatni az útjukba a cuccot, szal jók az új dungik is, annyi hogy a hour of twilight instáknál elszoktam az ilyen hosszabb menetektõl)
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Az a vicc, hogy a tankolas eddig sem volt egy nagy muvelet, de a pandaban meg tovabb konnyitettek a tankok dolgan, es nagyon hulyenek kell lennie ahhoz a tanknak, hogy befuccsoljon miatta(!) a group. Es megis, ennek ellenere nagyon kevesen speccelnek tankra...
ಥ_ಥ
Nincs feltalalva a spanyol viasz a PB rendszer miatt, de igazan fun idotoltes tud lenni, foleg amikor random emberek ellen harcolsz az "pb lfg" rendszer segitsegevel. A tobbi "pve" harc aranylag kiismerheto, az inkabb csak gyakorlas/szintezes es pet szerzes/befogas miatt erdekes.
Nemcsak az achievementek miatt.
1, gyûjteni -minél több olyan kisállatot, ami legalább rare(kék) színû
(Jobbak a tulajdonságai)(van olyan ami nehezen megszerezhetõ -még adonnal is -mert csak nyáron, vagy a nap bizonyos idõszakában jelenik meg -és 10+n játékos várja)
2, megütköztetni egymással, tényleg taktika (3 peted van, és harc közben cserélgeted, vagy nem cserélgeted, vagy nem tudod cserélgetni, mert épp egy pók lehálózott)
Mert pl macskával egy patkányt nagyon szépen le lehet nullázni, de ugyanaz a macska vígan elfüstöl egy sárkány ellen😊
Kisállatos: Kõ Papír Olló