World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Attól függ, mit szeretnél kivenni. Van amihez Honored, van amihez Revered kell. Honored alatt nem adnak semmit tudomásom szerint. Klaxxinál és Golden Lotusnál exalteden kapsz egy quest reward epicet. A többinél nem tudom, hogy igy van-e, odáig még nem jutottam el.
és van olyan pandás frakció ahol nem kell magas repu szint a valoros cuccokhoz?
kiakasztó ez a 3ezres valor cap, annak függvényében hogy még csak friendly vagyok a daily questek által, de már lassan 2000/3000 a valorom...
(a heti 1000cap még hagyján, azt úgyis épphogy elérem mindig resetre)
kiakasztó ez a 3ezres valor cap, annak függvényében hogy még csak friendly vagyok a daily questek által, de már lassan 2000/3000 a valorom...
(a heti 1000cap még hagyján, azt úgyis épphogy elérem mindig resetre)
ismerõs érzés.😊 tudni kell abbahagyni valahol.nekem is megtörtént.még jó hogy nincs meg a panda.talán majd valamikor visszamegyek én is.
Tuzdom, hogy ez a lényege. Szép volt, jó volt, nagyon-nagyon szerettem, és mindig is jó érzéssel fogok visszagondolni rá. Sõt, lehet, hogy egyszer majd vissza is megyek játszani, de most egyenlõre ennyi elég volt belõle. Ez nem a játék hibája, az most is teljesen okés, egyszerûen kijátszottam, ami nekem benne volt.
én is hasonlóan vélekedtem a múlt héten....totál értelmetlennek látom,hogy kimaxolom a karit eredményeket érek vele el /aréna RBG/ aztán a peccs után megint lófaszjóska vagyok és kezdhetem elõröl szedni a geart...ez egy véget nem érõ haszontalan körforgás....amit párszor már végigjártam ugye😊) kb. ennyi volt nekem is.
Én bevallom férfiasan, feladtam...ekezdtem szintezni, de a tököm tele lett. Ugyanazt csinálni folyton, és állandóan a nulláról kezdeni...hát a f@t...
LK-ban kimaxoltam a karit, farmoltam orrvérzésig, repuk, minden megvolt. Toltam a mountért a napikveszteket, behányásig, annyira utáltam Argent Tournementet. Aztán kifarmoltam a 100 mountot, meg a 100 petet.
Aztán eljött a Cata, és újra kvesztelés, repuzás, farmolás, gearelõdés. Több száz insta run, raideg, BG-k, aréna.
Aztán jött a Fireland, ismét repuzás. Aztán DS, ismét kvesztelés, raidfarm, BG-farm, Aréna farm...
Hát a lóf@szt fogom még egyszer a nulláról kimaxolni a karaktert. Minek, bármikor újra tudom kezdeni, úgyis mindig lenullázódik a kari...
LK-ban kimaxoltam a karit, farmoltam orrvérzésig, repuk, minden megvolt. Toltam a mountért a napikveszteket, behányásig, annyira utáltam Argent Tournementet. Aztán kifarmoltam a 100 mountot, meg a 100 petet.
Aztán eljött a Cata, és újra kvesztelés, repuzás, farmolás, gearelõdés. Több száz insta run, raideg, BG-k, aréna.
Aztán jött a Fireland, ismét repuzás. Aztán DS, ismét kvesztelés, raidfarm, BG-farm, Aréna farm...
Hát a lóf@szt fogom még egyszer a nulláról kimaxolni a karaktert. Minek, bármikor újra tudom kezdeni, úgyis mindig lenullázódik a kari...
<#eljen>#eljen> jaja hiába rested ,baszom sok XP kell a szintezéshez:S😞
nemtom miért nem tudják megoldani a resource rendszert (SoH, valor, justice, honor, stb.) úgy, mint pl. a dio3-ban, hogy közös pool-ból gazdálkodik az összes karakter...nagyon jó fejlesztés lenne -.-
btw tud valaki olyan RBG guild-rõl (fõleg ragnaros-on - alli/horda oldal mindegy), amelyik komolyabban is foglalkozik az RBG témával?
belemerülnék komolyabban a témába egy tank/dps/healer monk-kal, mivel raid már nem igazán érdekel, meg a munkabeosztás sem teszi lehetõvé, s még mindig azt mondom, hogy egy jó parancsnok által koordinált bg meccsnél nincs jobb szórakozás a wow-ban...
(anno még vanilla-ban bloodpanther vezetésével voltak nagyon jó meccsek, azóta is visszasírom azokat)
btw tud valaki olyan RBG guild-rõl (fõleg ragnaros-on - alli/horda oldal mindegy), amelyik komolyabban is foglalkozik az RBG témával?
belemerülnék komolyabban a témába egy tank/dps/healer monk-kal, mivel raid már nem igazán érdekel, meg a munkabeosztás sem teszi lehetõvé, s még mindig azt mondom, hogy egy jó parancsnok által koordinált bg meccsnél nincs jobb szórakozás a wow-ban...
(anno még vanilla-ban bloodpanther vezetésével voltak nagyon jó meccsek, azóta is visszasírom azokat)
ezt a daily work, akarom mondani questelés dolgot én sem értem, ennyire kár erõltetni a témát.
én pl. exalted-ig kihúztam a frakciókat, de mióta 1-1 frakció meglett exa, azóta rájuk sem néztem.
meg nem is érdekel...
amit sokkal nagyobb gáznak érzek, az a spirit of harmony-s faszság.
most fel kéne húznom a lock-om, hogy legyen elég SoH, hogy megcsinálhassam az inscriptoros fegyvereket, de a szintezési process igencsak elakadt 86-on, még rested-del is tele van vele a fa**om a szintezéssel, meg a mob öléssel, pedig még talán ez a legélvezetesebb formája a SoH gyûjtésnek...de nincs rá energiám nekem sem.
bõven elég 1 napra a monk-ot is menedzselni...
én pl. exalted-ig kihúztam a frakciókat, de mióta 1-1 frakció meglett exa, azóta rájuk sem néztem.
meg nem is érdekel...
amit sokkal nagyobb gáznak érzek, az a spirit of harmony-s faszság.
most fel kéne húznom a lock-om, hogy legyen elég SoH, hogy megcsinálhassam az inscriptoros fegyvereket, de a szintezési process igencsak elakadt 86-on, még rested-del is tele van vele a fa**om a szintezéssel, meg a mob öléssel, pedig még talán ez a legélvezetesebb formája a SoH gyûjtésnek...de nincs rá energiám nekem sem.
bõven elég 1 napra a monk-ot is menedzselni...
Az sem mindegy hogy hova rak be, meg nem biztos hogy megöltünk minden mobot. De még ha 5% is, nekem akkor is kevés a ráfordított idõért, inkább questezek, ami valamivel változatosabb. De egyéni vélemény.
A repuzásról meg oldalakat lehetne írni, mind pozitív, mind negatív oldalról, ha lesz egy kis idõm, megpróbálom megfogalmazni vegyes érzéseimet ezzel kapcsolatban. 😊
A repuzásról meg oldalakat lehetne írni, mind pozitív, mind negatív oldalról, ha lesz egy kis idõm, megpróbálom megfogalmazni vegyes érzéseimet ezzel kapcsolatban. 😊
micsoda? én más játékkal játszottam? 😄 2-3%? nekem még 89en is 5% simán jött egy instából nem resteden, bg meg volt,hogy adott 2 milla xp-t.
amugy ezzel a repuzassal nem ertem mit akarnak elerni,tekintve hogy hangsulyozza a blizz hogy ez casual jatek mar inkabb, meg hogy a casual playereket tamogatjak
amugy ezzel a repuzassal nem ertem mit akarnak elerni,tekintve hogy hangsulyozza a blizz hogy ez casual jatek mar inkabb, meg hogy a casual playereket tamogatjak
Ja, tekintve hogy utolsó pár szinten egy full insta clear kõkemény 2-3% xp. Legjobb esetben. Elsõ karival amit 90ig toltam, nem jelentkeztem be 1 instába sem, és csak Krasarang Wilds maradt ki, a többi területen az összes questet megcsináltam mire meglett a 90.
A repuval meg úgy vagyok, hogy mikor kedvem van, letolok pár napit, aztán majd valamikor úgyis összejön az exalted. Van rá egy kiegnyi idõm, minek sietni.
A repuval meg úgy vagyok, hogy mikor kedvem van, letolok pár napit, aztán majd valamikor úgyis összejön az exalted. Van rá egy kiegnyi idõm, minek sietni.
Mondjuk én nem értem miért kell ráeröltetni az emberre a questelést. Dungeonben is meg bgben is gyakorlatilag 0 xp jön. Altoknál is milyen kurva élvezetes 600 questet végig csinálni megint...
Gondolom 90-re te is questekkel húztad. Mivel elõtted kérdezték, hogy valaki nem-e húzná fel a kariját, arra irtam, hogy questekkel gyorsan lehet haladni. Aztán ha késõbb repuzni akar, akkor már felveheti a napikat is.
Próbáltam hogy csak instában húzom, az 5. run után elkapott a hányinger, tekintve, hogy az elején kõkemény 2 insta váltogatta egymást.
Próbáltam hogy csak instában húzom, az 5. run után elkapott a hányinger, tekintve, hogy az elején kõkemény 2 insta váltogatta egymást.
Naponta egyszer +270 honor.
<#zavart1>#zavart1><#zavart1>#zavart1>
Már akit érdekel a repuzás. 1 hónap után nekem még mindig ugyanott van, ahol 90-re érkezéskor. <#zavart1>#zavart1>
Sõt még csak egy darab heroic instában sem voltam.
Sõt még csak egy darab heroic instában sem voltam.
Nem olyan vészes, én felhúztam elõbb a tank warrim, aztán rájöttem hogy a resto shamanom felé húz a szívem. Mondjuk így, hogy tudtam mit kell csinálni, 3 nap alatt megvolt a 90.
A questeket meg amúgy is végig kell csinálni, már csak a késõbbi repuzás végett is. (Gondolok itt a Klaxxi napikra)
A questeket meg amúgy is végig kell csinálni, már csak a késõbbi repuzás végett is. (Gondolok itt a Klaxxi napikra)
valaki nem akarja felhúzni 90-re 2 karim?😊
az csak naponta 1x nem? mindegy úgy is sok....nincs energiám pedig nem lenne rossz,de utánna meg kéne az alap gear/encsantok aztánm meg 2200 aréna vagy RBG aztán megint arra is a gear meg encsantok....áhhh feladom😞 pedig most BG tem 2 kanyart és tetszett meg minden,de bahh....öreg vagyok már
Randomot kell tolni és akkor még +135.
1 nyertes Bg 150 honor? ANYÁTOKAT b+!😄
képtelen vagyok akár egyetlen karit is felhúzni 90-re:S😞(
Nem hiszem, hogy a többség 1 éve játszik, mert akkor nem gyorsították volna fel a szintezést, illetve nem szüntették volna meg szinte teljesen a Panda elõtti contentet. Innen már csak egy lépés, hogy új karakter generálásakor feltesz a game egy kérdést: are you want to start at lvl85? Yes/Ofcourse
ok, persze, nagy ötlet ellõni elsõ cc-re a trinketet -.-
de még ha meg is tenné az ember, adna vele a sz@rnak egy pofont, mert utána jönne egy stun, aztán hiába nyomnád be a gagyi "life coocon"-t, mert még úgy is rommá nukeolnak, hogy rajtad van.
jelen pillanatban bizonyos setup-ok ellen (fõleg bm hunter + random dps) csak a vakszerencsében lehet bízni, meg abban, hogy elbénáznak valamit.
nem mondom, hogy megoldhatatlan a dolog, de kell hozzá nem kevés mázli is...
de 5.1-ben jönnek a hunter és warrior nerfek 😄
még csak elkezdte a blizz, de lesz itt még bõven nerf, warrior és hunter könnyekben - már most is ez van - fog úszni az official fórum, ezt már elõre borítékolom 😊
de még ha meg is tenné az ember, adna vele a sz@rnak egy pofont, mert utána jönne egy stun, aztán hiába nyomnád be a gagyi "life coocon"-t, mert még úgy is rommá nukeolnak, hogy rajtad van.
jelen pillanatban bizonyos setup-ok ellen (fõleg bm hunter + random dps) csak a vakszerencsében lehet bízni, meg abban, hogy elbénáznak valamit.
nem mondom, hogy megoldhatatlan a dolog, de kell hozzá nem kevés mázli is...
de 5.1-ben jönnek a hunter és warrior nerfek 😄
még csak elkezdte a blizz, de lesz itt még bõven nerf, warrior és hunter könnyekben - már most is ez van - fog úszni az official fórum, ezt már elõre borítékolom 😊
nekem a halloween-en seprû jön be (mert instant 😄), kár, hogy csak olyan van belõle, ami az event alatt müxik :-/ (legalábbis én másikról nem tudok)
Repülõ mountnak meg http://www.wowhead.com/spell=127138#taught-by-npc gyûjtögetek. Még a gépágyúval is lehet lõni benne. 😄
En maradok a jo oreg engineer motornal, tudom, hogy koze nincs a jatek vilagahoz, es mostanra az egyik legkommerszebb mount lett, de sok eve mar, hogy azt hasznalom, es meg midnig megvan a feelingje szamomra, ahogy vegigrobogok vele a zonakon. 😊
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Scarab No1'
Get a life!
mit dob?
Amani war bear rulez. 😊
Amani war bear rulez. 😊
kinek mi a legjobb ugye....nekem pl. Zul Tigris ftw!😛
majd lesz masik legjobb ground mount.
Pont így casualbarát, mert nem agy, hanem szerencse kell hozzá.
Pedig a játék legjobb ground mountját dobja. Az így nagyon nem casual barát, hogy került egyáltalán így kiadásra!
Nekem például eszembe sem jut, hogy meg akarjam ölni, így nem okoz különösebb fejfájást.
Fel nem tudom fogni, hogy ezt a kibaszott world bosst miért nem lehetett megcsinálni ugyanúgy, mint a másikat. Kurva sok értelme van, hogy akár napokig is campelni kelljen, és ha véletlen akkor spawnol, amikor kimész inni/wcre, akkor buktad, mert megdöglik mire visszaérsz. <#wow3>#wow3>

utana rajottem,hogy healer vagy,sry. de a 2dps-re még mindig tartom 😊
Healer monk, meg warriorral hol a 2 dps? :p
De amúgy még az is probléma volt, hogy a warrin 3-4 pvp cucc ha volt. Úgy meg azért kell bele a nafta, hogy el ne dõljön.
De amúgy még az is probléma volt, hogy a warrin 3-4 pvp cucc ha volt. Úgy meg azért kell bele a nafta, hogy el ne dõljön.
2dpsel ekkora burst mellett siman ki kene kapni az egyiket.
😄
nefossámán
milyen shaman?