World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ozzyehh
Srácok szerintetek érdemes beruházni egy battlechest re ha nosztalgiáznék egy kicsit? van jövõje a játéknak? vagy is van értelme megint bele kezdeni szerintetek?

Amd Athlon 4x 750k, 8gb Corsair 1600mhz, Amd R9 270 2gb

JaSoN HuNTeR

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

kizárólag Budapestiek RL névvel cimmel telefonszámmal!

Akinek lenne kedve pandázni 1 hónapig irjon privit,mert befizettem,de rohadtul nem játszom vele....

robotnyk
ha arathor, horda oldalon van valakinek egy ilyenje eladó, jelezze, köszi.
White QVAS
Én is transferelni akartam, de mikor megláttam, mennyibe kerülne a 3 karakterem átrakni, elborzadtam. Még szerencse, hogy van ez a cross-realm invelgetés lehetõsége, igy ha aktuális norm/hc raidre nem is, de egyéb instákba, raidre mehetek a haverokkal transfer nélkül is.

Panzeradler
SoR-t aktív accra meg nem lehet küldeni ha jól tudom, hát köszi szépen azért:/
White QVAS
Tudomásom szerint csak a SOR keretein belül lehet úgymond ingyen transferelni, ezen kívül ingyen max akkor transferelhetsz, ha FCM van. Az meg általában lószart se ér, mert olyan szerverekre hirdetik a transfert, ahonnan amúgy is menekülnek az emberek.

Panzeradler
Srácok, van ingyenes módszer realm transferre? Mert halottam, valami olyan módszert, hogy levelet kell írni blizzardnak és akkor õk elvileg megcsinálják, ez mennyire igaz?
robotnyk
Szerintem igen, mert a transzfert meg az instant 80-at külön lehet beváltani
Helló!

Az lenne a kérdésem, hogy a scroll of ressurection-t rá tudom ereszteni 85-ös karakterre? Azért lenne jó mert van egy 85-ös karim, de másik szerverre, másik frakcióba akarnék visszamenni. Haver küld egy SoR-t a célszerverrõl, rátenném a 85-ös karira, és amire rátszeme az kap egy free transzfert és egy frakcióváltást. Nem akarok ott egy karit létrehozni és feldobni instant 80-ra a SoR-al mert nem lenne se szakmája, se mount skillje se pénze. Szóval mûködik az hogy a SoR-t 85-ös karira aktiválom?

jazzy
Lehet, -favoltam a topicot jó idõre mert rohadt unalmas volt. SWTOR meg kritikán aluli volt mindig.
picket
Csak a mai napig szüneteltettem 26 napon át ezt a tevékenységemet, de szerencsédre ez a hsz teljesen igazol (azzal a kis kiegészítéssel, hogy inkább 4-5 év).

ಥ_ಥ

picket
Egyszer majd megfejtem, hogy mit szeretnél mondani. Lehet még díjat is nyerek vele.

ಥ_ಥ

jazzy
Nem, egyszerûen csak 3 éve mindenbe bele kell kötnie.
devlking
Gondolom a többi hobbydat is így kezeled. Van aki szeret csukott szemmel járni, van aki nem.
picket
Egyrészt nem volt sosem konstans az érdeklõdésem mértéke, másrészt meg ja... mint egy játék.

ಥ_ಥ

devlking
Látod, mert téged pont ennyire érdekelt mindig is a játék.
Ezekkel a minijátékokkal sokkal szórakoztatóbb lett szerintem, mint volt -és nem kötelezõ csinálni😊
flashpointer
A szomszéd pont ezt csinálja 😄 Nemrég megmutatta hogy beértek a kis fûszerpaprikák amit idén vetett elõször, úgyhogy száradt felakasztva és talán már le is darálta : ))

Emancipate yourself from mental slavement!

picket
Valamiért az én emlékezetemben nem él színesen az a "több száz oldalas sírás", ahol kertgondozást, szobafalra-trófeaakaszgatást, vagy akár csak pokemon harcot követelve könyörgött volna a nép, hogy kiáltásukat végre meghallja a blizzard.

ಥ_ಥ

picket
100 wild psychiatrists appear.
100 wild psychiatrists become enraged.

ಥ_ಥ

devlking
Vicces, hogy amiért régen több száz oldalon ment a sírás, hogy rakják be a játékba, ma már ugyanazoknak az embereknek "dedót" jelent.
tigeroo
nem kötelezõ csinálni benne a farm-farmot😊

lehet benne ugyanúgy e-peec karaktereket fejleszteni és pvp-zni mint régen.

amúgy a "mi lenne ha fõznél stb" mondatodat lehet akkor félreértettem, ne haragudj de nekem teljesen úgy jött le. de mint írtam lenntebb is, ez nem errõl szól, inkább arról hogy kikapcsolódik az ember. amúgy, cooking 1.0 óta bennevan, akkor kapálni miért ne lehetne? vagy ha összeszedtek 25-40 embert és leöltök egy adathalmazt az miben különb vágod?

nekem örömet okoz hogy 1-2 kattintás és "gyarapodik" a karakterem, és menedzselem a goldomat/ah-t. fõleg hogy ha hétvégente vagy netántán 1 napot ráérek foglalkozni a karakteremmel, akkor sem vesztek el ezek az apróságok, mert ahogy más is írta, goldot ugyanúgy lehet velük keresni.

kispöcs koromban imádtam felfedezni a zónákat, questeket, karaktereket, hiányozna mi tagadás a wow. de mára felnõttem, és pont ennyire van idõm csak - pár daily és néha DF/RF.

ez már nem nekünk szól, hanem az újgenerációs wowosoknak (akiknek nem számít a lore, mert nem a warcraft 3 miatt jöttek, hanem a marketing miatt)
PiszkosFred
Errol, #156181 amennyiben ezt komolyan kerdezted, es nem csak unalmadban irtal valamit meloban ulve.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

antgecc
Milyen nyomorról beszélsz kedves Fred?

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

PiszkosFred
Sajat nyomorat vetiti ki masra, es keri szamon mason azt, amivel o maga kuzd. Akarmit is valaszolsz, a valasz is eldontott mar.

antgecc
"Ember, most komolyan"... úgy vetted észre, hogy meg akartam mondani bárkinek is, hogy mit csináljon? Nem tettem ilyet. A wow-kertfarm-akármi képen borzadtam el, miután levezettem azt is, hogy miért. Ez van. Sajnálatosnak és szomorúnak tartom azt, amilyen irányba kezd elmenni az mmorpg-zés.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

tigeroo
ember, most komolyan, megakarod mondani hogy más mit csináljon a szabadidejében?!

amúgy ezt hívják hobbinak nemde...? kit érdekel,ha valaki autót vezet, bélyeget gyûjt, gombát szed az erdõben, triangulumon vagy gépen játszik, az a lényeg hogy kikapcsolja

antgecc
Na, ez a szomorú, hogy manapság ez nem trendi. Egyébként pedig wowban megcsinálni ezeket, mellé a gépies farmok, repu húzások, ugyan úgy sok idõt vesznek el mindamellett, hogy ezeket a "kötelezõ" dolgokat, nagyjából senki nem élvezi. Ezeket muszáj megcsinálni karakterünk fejlõdése érdekében.

Fehercsoki
Igen csak ezek elég idõigényes dolgok, egy mmo-ban pedig pont akkor csinálhatja ezeket amikor akarja és még mutogatja is mindenkinek, IRL viszont ki dicsekedne azzal hogy milyen szép paradicsom nõtt a kertjében?

antgecc
Mi lenne, ha otthon raknál rendet, rendeznéd be a lakást/szobád, esetleg nevelnél paradicsomot a kertben vagy sütnél házi kenyeret, minden szar állományjavítótól mentesen? Dehát minek is tennéd, ha mindezt egy mmo-ban is megteheted, nem igaz?

picket
Ha babaházasat akarsz játszani, akkor babaházasat játssz! <#idiota>

&#3237;_&#3237;

Az ilyen minijátékok mint ez a farm dolog szerintem nem rossz ötlet. Kicsit talán jobban "otthonodnak" érezheted a világot, ha nem csak démonhercegeket kell levágni minden nap, hanem van egy saját kis kerted pl. A Rift is nagyot lépett ezzel a housing dologgal, és szerintem ez, vagy ilyen dolog minden MMO-ban csak jó irányba viszi a dolgokat. lehet berendezni, csinosítgatni, esetleg bõvíteni, vagy amit csak a készítõk belepakolnak. Jelenleg GW2-t tolom, de nagyon jó lenne ott is egy housing rendszer. Nem tudom terveznek-e ilyet, nincs szó róla. De a wownak nagyon jót tenne szerintem.
devlking
Nyuszi<#integet2>
PiszkosFred
Azert csak ovatosan az ilyen kijelentesekkel. A nyulak komoly ellenfelek...

devlking
A legfontosabb inkább ebbõl az, hogy ez egy remek tesztje a player/guild housingnak, ami valószínûleg így következõ kiegben jön (vagy elõbb, mert ez igen nagy húzó feature lenne patchben).
Zenszkij
Arról nem is beszélve, hogy ez a farm azért nem 5 perc, hanem 15 és nap mint nap gyomlálni igen kiakasztó. Ráadásul elültetsz valamit támadnak a "vér"nyulak, akiket le kell verni, és elárulom nem one hit. Egy olyan karakterrel aki, kinyírta Illidant, letaszította a trónról a Lich Kinget, a tenger mélyére számûzte Deathwinget nyulakat kell ölne. LOOOOL

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

antgecc
Így nézve jó dolog. Ami miatt borzalomnak neveztem: ijesztõ, hogy milyen irányba kezd elmenni az mmo-zás. Mindenféle csodálatos dolgot beleraknak a játékokba, amit esetleg az életben is csinálhat az ember, csak mondjuk az úgy nem fun. Meló után haza megy az emberfia, leül a gép elé, farmol, repuzik, szakmát húz, kertészkedik, szobát rendez be, családot nevel (másik játék). Telnek a hasznos órák nap, mint nap. Az életük nagy részébõl pedig egy hatalmasat harap ki a haszontalanul eltöltött idõ vasfoga. Nem feltétlen azzal van baj, amit csinál az ember, hanem hogy, mirõl marad le miatta.

tigeroo
nekemis teljesen tetszik. flashjáték wannabe apróságok, de van amikor csak erre van idõm (valamikor fél-1 óra csak így estére) teljesen kikapcsol ezis. viszont sajnálom hogy a valor cap-et így húzták meg (nameg hogy a dungi és raidhez is ennyit kell napizni tokenek miatt)
White QVAS
Akármennyire hihetetlen, a képen látható frakcióval a legkönnyebb napizni, emellett a legértelmesebb dolgokat adja nap mint nap. Ültethetsz olyan növényt, ami szakma alapanyagokat ad, ha leszeded, vagy simán ülteted a zöldséget/gyümölcsöt, ami jó cookinghoz, vagy eladhatod horribilis áron az AH-ban, mert az emberek nagy része lusta ültetgetni.

Tegnapi termést 490 goldért adtam el, úgy gondolom napi 2 perc munkáért nem rossz. Szóval még mindig több értelme van, mint a legtöbb egyéb repuzható frakciónak.

Valóban az?Egy repuzható frakció aminek talán a leggyorsabbak a napi questjei, továbbá 16 slotba miner-herba-enchant-cooking-craft matsot ültethetsz és kb megvan 5 perc alatt.Jah és a legfontosabb!Nem kell csinálni.Több értelmét látom mint teszem azt a serpentes frakciót, ahol ugynúgy napi questelhetsz és exalteden vehetsz egy sárkánygyíkot.Majd miután megint van még egy mountod és exalted vagy a környékükre sem mész.

Összeségében amennyire ózkodtam én is ettõl a kiegészítõtõl, azt kell hogy mondjam kimondottan jó lett.Legalábbis a cataclysmhoz képest mindenkép elõrelépés igaz az nem kunszt,szerintem az volt a játék mélypontja.A raiderektõl a pvp mániákusokon át a teljesen casualokig kiszolgál mindenkit ez a kiegészítõ.
antgecc
Borzalom.

Még hogy nem kell a wowban farmolni <#hehe>
White QVAS
Igen, amint belépsz a farm területére, mintha egy phasing váltás lenne, a sajátodra vált.

flashpointer
és hogyan van emgoldva hogy midnenkinek saját van, mint az insták?

Emancipate yourself from mental slavement!

devlking
Fullos farm 😊
tigeroo
nizuano temple-ben lehet venni már honoreden is igazad van, mostmár rájöttem énis😊

aaaww, még mindig maintenance van! nemigaz😄
devlking
Ezt a baromságot én sem értem minek kellett berakni..
nomen est omen

anti hero