World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amd Athlon 4x 750k, 8gb Corsair 1600mhz, Amd R9 270 2gb
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Az lenne a kérdésem, hogy a scroll of ressurection-t rá tudom ereszteni 85-ös karakterre? Azért lenne jó mert van egy 85-ös karim, de másik szerverre, másik frakcióba akarnék visszamenni. Haver küld egy SoR-t a célszerverrõl, rátenném a 85-ös karira, és amire rátszeme az kap egy free transzfert és egy frakcióváltást. Nem akarok ott egy karit létrehozni és feldobni instant 80-ra a SoR-al mert nem lenne se szakmája, se mount skillje se pénze. Szóval mûködik az hogy a SoR-t 85-ös karira aktiválom?
ಥ_ಥ
ಥ_ಥ
ಥ_ಥ
Emancipate yourself from mental slavement!
ಥ_ಥ
lehet benne ugyanúgy e-peec karaktereket fejleszteni és pvp-zni mint régen.
amúgy a "mi lenne ha fõznél stb" mondatodat lehet akkor félreértettem, ne haragudj de nekem teljesen úgy jött le. de mint írtam lenntebb is, ez nem errõl szól, inkább arról hogy kikapcsolódik az ember. amúgy, cooking 1.0 óta bennevan, akkor kapálni miért ne lehetne? vagy ha összeszedtek 25-40 embert és leöltök egy adathalmazt az miben különb vágod?
nekem örömet okoz hogy 1-2 kattintás és "gyarapodik" a karakterem, és menedzselem a goldomat/ah-t. fõleg hogy ha hétvégente vagy netántán 1 napot ráérek foglalkozni a karakteremmel, akkor sem vesztek el ezek az apróságok, mert ahogy más is írta, goldot ugyanúgy lehet velük keresni.
kispöcs koromban imádtam felfedezni a zónákat, questeket, karaktereket, hiányozna mi tagadás a wow. de mára felnõttem, és pont ennyire van idõm csak - pár daily és néha DF/RF.
ez már nem nekünk szól, hanem az újgenerációs wowosoknak (akiknek nem számít a lore, mert nem a warcraft 3 miatt jöttek, hanem a marketing miatt)
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
amúgy ezt hívják hobbinak nemde...? kit érdekel,ha valaki autót vezet, bélyeget gyûjt, gombát szed az erdõben, triangulumon vagy gépen játszik, az a lényeg hogy kikapcsolja
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
Tegnapi termést 490 goldért adtam el, úgy gondolom napi 2 perc munkáért nem rossz. Szóval még mindig több értelme van, mint a legtöbb egyéb repuzható frakciónak.
Összeségében amennyire ózkodtam én is ettõl a kiegészítõtõl, azt kell hogy mondjam kimondottan jó lett.Legalábbis a cataclysmhoz képest mindenkép elõrelépés igaz az nem kunszt,szerintem az volt a játék mélypontja.A raiderektõl a pvp mániákusokon át a teljesen casualokig kiszolgál mindenkit ez a kiegészítõ.
Emancipate yourself from mental slavement!
aaaww, még mindig maintenance van! nemigaz😄
anti hero