World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hatt
<#zavart2>

Elastic An-usZ Boys

Sugam
cigánylány 😄😄😄:, 😄😄 lol 😄

WoW ot a Kinder tojásokba

egy pár tipp:
paladin
csak ezzel az a baj hogy...
"When I opened mine it bubbled and hearthed"

😄DDD

The Garrett

teliszunet roxxorz<#vigyor3>

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Én nemrég láttam 10k alatt WoW-ot. 9990 FT volt a media marktban😊 Nem tudom, hogy még van-e egyáltalán, és hogy még annyi-e...

Hatt
Semmi gond, elõfordul az ilyesmi.
Aztán megnevelni õket<#eplus2>

Elastic An-usZ Boys

Chrystopher
De ne feszegessük, EU Only.

Chrystopher
Aha.
De nekem EU kéne :S
Mert nem en fizetem, hanem kézpénzben adom havernak a 3K-t, és az õ kártyájáról átutalná a számlára..

<#rinya><#whatever>

McHaals
US wowot tudok 10k alatt
60as sámán
50es rugó
48as pap
44es hunter
30+ mage, warrior

MadWolf#11626

próbálj meg csak accountot venni olyantól aki megunta
az esetleg lehet olcsóbb

próbálgattam tesztszerveren a dualwieldes might-warriort, nemhülyeség, csak lassú vele a gyilok, és nagyon-nagyon jó fegyverek kellenek hozzá. Úszik a rage-ban, és egész jókat tud ütni a warblade of hakkarival 😄
Hamed
Én gnomereganig mr. smith cuccával toltam, ott esett egy másik mace, vmi Manual crowd pummeler 😄 Aztán whirlwind axe kis segítséggel, az uldamanos polearm 40 fölött, és 51-tõl ott az ice barbed spear. Ennél jobb már csak zg-ben esik. Hálistennek még elõzõ peccs elõtt beszereztem, mostmár nyerni kell hozzá egy av-t, ami ragnaroson félévente sikerül is😄

\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"

Chrystopher
Senki nemtud, valami akciós WoW-ról.
10K alatt kéne. Legalábbis jó lenne.

Sugam
"par allatot" 😄😄😄

A harcos témához annyit h ha gyenge elavult a fegyvered lehetsz te akarmilyen skilles kinszenvedes lesz a szintezés. Alapszinten DMböl a smiti kalapacsa eleg über asszem lvl 17. Az a vicc ebbe h kb 30ig az istencsászár ww axig ezzel siman elleszel 😊 Dualos warrihoz nem volt meg szerencsem, igaz lattam par allatot akik ilyen 90es enddmg s axeal rohangaltak es ütögettek a 120akat. 😊 Biztos jo csak nemtom mire.

Molamoth - lvl 55 Sentinel http://inconsistency.enjin.com

Bot még messze van de erösen gondolkodom h megvárom AQs kraftolhato staffot mert felspécizik azt is kb ugyan ilyen ( ha nem jobb ) lesz csak ugye az ilyen bogaras lesz valszeg az meg nem trendi :/

RaVEE
Nem rossz nem rossz kis nyomi 😊
Megvan a full NW hát grat 😊
Bot megvan már he? 😊

by: RaVE :: lvl 60 :: Gnome Mage :: Bloodscalp :: Guild: Substance \"Észrevetted, mennyivel többet hallasz, ha ítélkezés nélkül figyelsz a dolgokra?\"

szkrínshotoltad a szkrínshotot? 😊

Voltan
Nem, nem night elf. Ember. Nem is tudom, elvileg viszonylag jó fegyverem van, azokból amit használni tudnék csak egy kétkezes kard jobb nála, lehet, hogy megveszem. Mondjuk páncélok terén csöppet el vagyok maradva. Vásárolgatnom kell.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Remelem 1.9be nem javitjak a procra procot 😊

McHaals
sajnos bekerült hozzánk néhány kisgyerek is, akiknél a "geci" szó minden mondatban szerepel. Tippelhetsz az értelmi szintre.
Én kérek elnézést helyettük is.

MadWolf#11626

nopara, már csak 1-2 nap 😊
a karácsony úgyis uncsi volt...

koosadam
Király a sprint csak gyõzzem kivárni...😊Kép

(ex).::Bloodscalp::.lvl60 Human Rogue (ex).::Bloodscalp::.lvl60 Night Elf Druid .::Bloodscalp::. lvl?? Gnome Rogue

e

Magic Boy
Szilveszterit majd szilveszterkor!

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

valami jobb nõt nem találtál?
ez elég gázos 😄
szerintem ezek jobb csajok, bár a feliratot már aktuális lenne frissítenem 😊

a bal oldali a csajom, a jobb oldali meg a húga 😛

Magic Boy
7-es(hamarosan 8-as)Night Elf Druida-val játszom!
Az a problémám,hogy kész van 3 küldetésem is de a célszemélyek akikkel beszélnem kéne olyan helyen vannak ami tele vanm 6-10-es ellenfelekkel akik mihelyst meglátnak nekemesnek(esélyem sincs)mit lehet ilyenkor tenni?

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Lynx_TWL
6:21kor lehetséges nem aludtak, mint ahogy én sem, ilyenkor elég fáradt az ember, és unalmában bármit megcsinál😊

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

Hatt
Na, ma reggel ismét kellemes Magyar emberekbe ütköztem az eggyik altommal.
STV-ben questelek mikor látom gurubashiba kipakolták a dobozt, hasítok hátha csak én járok erre. A dobozt már nem láttam de volt ott 3 Magyar allys. "You are in combat" guildos mindegyik. Azt mondták még ott a doboz csak én nem látom, gondoltam mit veszthetek hátha tényleg csak nekem nem jelenítette meg😊 Na a 3 suttyóka persze egybõl nekemesett és kicsinált... Eddig csak a hordát kerûltem STV-ben, úgy fest allyt se árt😊

Kérdem én miért vagyunk ilyen parasztok egymással? Ha hordás õl meg stimmel a helyzet de Magyar allys méghozzá geciségbõl?

Elastic An-usZ Boys

Teszteltek a srácok, hogy mit bír a warrior sztem, meg Izompowa amúgy is rendes gyerek, és kapható mindenféle hülyeségre is 😄
Chrystopher
Akkor veszem Auchanba 7K-ért.
Kicsit sok a 12 nekem. :S

Nincs 5k-ert wow, 12-ert van amibol utolag visszaadnak 5-ot ha egy mostani elofizetojuk veszi, es eljutott hozza az akcios mail.

Chrystopher
Nos, valószinü gyenge a fegyvered, nem jól használod a skilleket.
A Warrior az egyik legtáposabb kaszt. Persze az se mind1 hol indítod.
Night Elf volt? Vagy más? Mert ha más, akkor könnyen lehet az a hiba forrása.

Chrystopher
Ezt hírdessd meg a www.worldofwarcraft.com iil. www.apronet.hu és hasonlókon.
Tuti megveszik, csak kicsit olcsóbban add el, és vegyél egy megfelelõt.

attiGT
Sziasztok!
Nekem US accountom van, és vettem egy GC-t, ami nem jó csak EU accountra. Ha valaki tudna abban segíteni, hogy én ezt megadom neki õ meg valahogyan tudna fizetni nekem akkor azt megköszönném.

Magyarul: egy EU GameCardért cserébe vki tudna-e adni egy US GameCard-ot.

PLS PÜ!

Chrystopher
Meg õ látta. Csak nem emléxik mennyiért. Nem kamuzik, tuti. Régi cimbi.

Chrystopher
Nekem azt mondta, hogy valami Extra Karácsonyi akció volt és 5K-ért volt a WoW.

Chrystopher
Lehet, hogy csak leakarta tesztelni a Warrior barátja mennyire erõs, de egyébként mást nem akart.

.én valami olyasmit tudok, hogyha kibannolnak csítért, ennyiért veheted meg
Chrystopher
Sziasztok!

Barátom mondott egy olyat, hogy valahol látott 5.000Ft-ért World of Warcraft-ot.
Ti erröl mit tudtok? Mennyire igaz?

Davidus
heroic strike spam és up to date fegyver😊

V9ykn8_TZL0

McHaals
Na a te guildedrõl meg annyit:
jött a ?? sámán (Izompowa?) meg a 30as warrior barátja,
a sámán megáll, a warrior rámjön, mivel 5 szinttel kisebb nálam, megölöm.
Sámán felszedi a warrit, aki megint rámjön, megint elhal. Sámán ismét felszedi, elmennek.
Így is lehet játszani... Simán lenyomhatott volna a sámli, mégsem tette. Kultúra? Intelligencia? Akármi, jól esett 😊

MadWolf#11626

Warrior szinte 10 szintenként felszed egy iszonyat táp fegyvert, dps-király! gondolok ezek alatt: 30 whirlwind axe(warrior quest), 40körül grizlock charge(uldaman), 50 maraudon és ST dob jó fegyvert. Sajna a warrior nagyon függ attól, hogy mit tart a kezében, az elején kicsit gázos, de a végére igen tápos, ezt tapasztalatbol mondom (most vittem el egyet 45-ig)
Beszélj Justin Timberlake-kel, õ tutira tud neked segíteni
Freecee
En is erre tippelek.
Warlocknak ott a pet, palanak a het elete, warriornak meg csak a fegyvere.
Venni kell egy szintednek megfelelo szecskalot.

Gruma (lvl 60 troll mage -25/0/26-, Dunemaul) Zedron (lvl 60 ork warlock -7/31/11, Ragnaros)

lehet szar a fegyvered

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

Voltan
Tudna valaki tapasztalt ember tippeket adni a warriorral való játékhoz? Vagy én vagyok béna, vagy ez a kaszt nagyon sz*r, 12.-szinten egy 13. szintû vaddisznót épphogy csak le tudtam venni, pedig asszem minden képességet megvettem és használok, amit ilyen szinten lehet. Paladinnal meg Warlockkal lazán leverem akár a 2-3 szinttel táposabb szörnyeket is. Most a harcos tényleg ilyen sz*r, vagy valamit én nem csinálok jól?

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Davidus
ok thx😊

V9ykn8_TZL0

McHaals
van itt valaki a SPANOK guildbõl? Üzenem Ravasz és Killeraggy nevû majmoknak, hogy elérték azt, ami véleményem szerint a WOW legalja: beülni 60ason stvbe kempelni a 30asokat... csicskák

MadWolf#11626