World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
egy pár tipp:
paladin
csak ezzel az a baj hogy...
"When I opened mine it bubbled and hearthed"
😄DDD
De nekem EU kéne :S
Mert nem en fizetem, hanem kézpénzben adom havernak a 3K-t, és az õ kártyájáról átutalná a számlára..
60as sámán
50es rugó
48as pap
44es hunter
30+ mage, warrior
MadWolf#11626
az esetleg lehet olcsóbb
\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"
Molamoth - lvl 55 Sentinel http://inconsistency.enjin.com
Megvan a full NW hát grat 😊
Bot megvan már he? 😊
by: RaVE :: lvl 60 :: Gnome Mage :: Bloodscalp :: Guild: Substance \"Észrevetted, mennyivel többet hallasz, ha ítélkezés nélkül figyelsz a dolgokra?\"
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Én kérek elnézést helyettük is.
MadWolf#11626
a karácsony úgyis uncsi volt...
(ex).::Bloodscalp::.lvl60 Human Rogue (ex).::Bloodscalp::.lvl60 Night Elf Druid .::Bloodscalp::. lvl?? Gnome Rogue
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
ez elég gázos 😄
szerintem ezek jobb csajok, bár a feliratot már aktuális lenne frissítenem 😊
a bal oldali a csajom, a jobb oldali meg a húga 😛
Az a problémám,hogy kész van 3 küldetésem is de a célszemélyek akikkel beszélnem kéne olyan helyen vannak ami tele vanm 6-10-es ellenfelekkel akik mihelyst meglátnak nekemesnek(esélyem sincs)mit lehet ilyenkor tenni?
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
๏̯͡๏﴿
STV-ben questelek mikor látom gurubashiba kipakolták a dobozt, hasítok hátha csak én járok erre. A dobozt már nem láttam de volt ott 3 Magyar allys. "You are in combat" guildos mindegyik. Azt mondták még ott a doboz csak én nem látom, gondoltam mit veszthetek hátha tényleg csak nekem nem jelenítette meg😊 Na a 3 suttyóka persze egybõl nekemesett és kicsinált... Eddig csak a hordát kerûltem STV-ben, úgy fest allyt se árt😊
Kérdem én miért vagyunk ilyen parasztok egymással? Ha hordás õl meg stimmel a helyzet de Magyar allys méghozzá geciségbõl?
Elastic An-usZ Boys
A Warrior az egyik legtáposabb kaszt. Persze az se mind1 hol indítod.
Night Elf volt? Vagy más? Mert ha más, akkor könnyen lehet az a hiba forrása.
Tuti megveszik, csak kicsit olcsóbban add el, és vegyél egy megfelelõt.
Nekem US accountom van, és vettem egy GC-t, ami nem jó csak EU accountra. Ha valaki tudna abban segíteni, hogy én ezt megadom neki õ meg valahogyan tudna fizetni nekem akkor azt megköszönném.
Magyarul: egy EU GameCardért cserébe vki tudna-e adni egy US GameCard-ot.
PLS PÜ!
Barátom mondott egy olyat, hogy valahol látott 5.000Ft-ért World of Warcraft-ot.
Ti erröl mit tudtok? Mennyire igaz?
jött a ?? sámán (Izompowa?) meg a 30as warrior barátja,
a sámán megáll, a warrior rámjön, mivel 5 szinttel kisebb nálam, megölöm.
Sámán felszedi a warrit, aki megint rámjön, megint elhal. Sámán ismét felszedi, elmennek.
Így is lehet játszani... Simán lenyomhatott volna a sámli, mégsem tette. Kultúra? Intelligencia? Akármi, jól esett 😊
MadWolf#11626
Warlocknak ott a pet, palanak a het elete, warriornak meg csak a fegyvere.
Venni kell egy szintednek megfelelo szecskalot.
Gruma (lvl 60 troll mage -25/0/26-, Dunemaul) Zedron (lvl 60 ork warlock -7/31/11, Ragnaros)
\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"