World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Necra, lvl 60 ud mage Twisting Nether (PVP)
Just tapping 2 buttons! http://wow.allakhazam.com/profile.html?2033148
[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]
ASUS M2N-E,AMD 6000+,2GBram,ATI X1950XT,3*300GB SATA2,19\" TFT SAMSUNG 940N,TRUST PREDATOR MOUSE
de grafikát meg mozgást irányitást, karaktereket megtudod nézni törtbe is, de többet ne várj el tõle
[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]
ASUS M2N-E,AMD 6000+,2GBram,ATI X1950XT,3*300GB SATA2,19\" TFT SAMSUNG 940N,TRUST PREDATOR MOUSE
TSW: Tunderke
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"
mindenkibõl 8-10 szerintem.
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
"Kocsog class leader nem engedett le MC-be. Rohadek Orgi"
<#hehe>#hehe>
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
check tha párbeszéd😊
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
Persze mint officer gondolom neked nem nagyon számít 😊 tuti helyed megvan a raidekre😛
Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036
WOW: Lenoil, lvl60 NE warrior Cruentus AO: ex Hentmester, lvl170 enforcer, presidente of HunoK
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Nekem US accountom van, és vettem egy GC-t, ami nem jó csak EU accountra. Ha valaki tudna abban segíteni, hogy én ezt megadom neki õ meg valahogyan tudna fizetni nekem akkor azt megköszönném.
Ragnaros - ally oldalon vagyunk, inkább preferáljuk a 40+ osokat, mostmár 20-30közötti számú hatvanasunk van, farmoljuk a 10-15fõs instákat. Normális (illetve pont nem! 😄 ) embereket keresünk, akik rendelkeznek ill. hajlandóak beszerezni Teamspeak-ot. Januárra lesz kitûzve az elsõ ZG(késõbb egyenlõre szövetségben MC), várjuk az embereket. Jelenleg paladin és hunter többlet van. Ha érdekel, jelentkezz honlapunkon: EG - honlap vagy a játékban freddyhawk-ot vagy bearpaw-ot keresd!
Orgi
officer, warrior kasztleader
COH-lvl38 Scrap,24 contr,24 def...-Guardian LIN2-Tremere lvl34 Ork Shaman (Warcryer)-Hun WOW-Karom lvl60 Night Elf Warrior (Berserker/Fury)-Stormreaver