World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
V9ykn8_TZL0

konzol powa: nds light /black/, Xbox360 /slim 500Gbyte HDD/ + Kinect + MS Wireless Racing Wheel Pc: Dell E6510 + U2410 Bringa: Specialized Stumpjumper FSR
konzol powa: nds light /black/, Xbox360 /slim 500Gbyte HDD/ + Kinect + MS Wireless Racing Wheel Pc: Dell E6510 + U2410 Bringa: Specialized Stumpjumper FSR
BSen nincs respawn, tn meg még nem megy ~
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
én sem értettem anno, hogy az a sámán, akivel azelött sokat party-ztam 60-as ud rugóként, miért verte le a 32-es mage-emet STV-ben az elementálos szigeten, mikor az égvilágon semmi haszna sem volt belõle... okok, megmutatta, hogy van neki Ephemeral Power talizmánja, de nem értem, ezért miért kellett felmosnia velem a parti homokot, mikor tudta, hogy esélyem sincs ellene...
de biztos csak pillanatnyi elmezavar volt, vagy egyszerûen csak rossz napja volt...elõfordúl az ilyen...
(nekem is annyi volt, hogy visszafutottam, arra eltünt, s folytattam ott, ahol befejeztem...
amúgy a legjobb mage pvp movie, amit eddig láttam. pure skill, semmi más.
- Albis 3 -
(Itt a profile-ja)
ez meg megint 1 gyöngyszem, interface nélkül nyomja a pvp-t
- Albis 2 -
valaki megmondana nekem, hogy mikent lehet a Advanced Target Dummy-bol kinyerni a Fused Wiring-et ? vagy egyaltalan honnan tudok ilyent szerezni ?
koszonettel: Reiki
Wow:Gyogyito pap lvl 70 Warhammer:Gyogyito rune priest lvl 80/ RR/80 Aion:Reiki Cleric lvl 50 GW2:Reiki.1948 Lvl 80
Magyarul, õk nem fizetnek nekem semmit. Minden mást megvesznek.
Tehát karácsonyra kaptam 44K-t. Ez A game+1 év játék vagyis 11Hónap game, mert 1 hónap ingyenes.."
omg...ember, megveszed 12k-ért a wow-ot, kapsz 1 hónapot ingyen, játszogatsz, ha letelik 1-2 hónap veszel 6-7k-ért Gamecard-ot, játszol tovább (itt még mindig van bõven 20k-d), aztán játszol tovább, játszol tovább, és kéthavonta simán be tudsz spórolni akár még az uzsonna pízbõl is annyit, hogy vehess 2 havonta 1 GC-t, hogy tudjál gamelni...ennyit szenvedni egy ilyen miatt...hihetetlen 😊
ha nem problémáznál ennyit, már rég lvl 10-es lehetne a karaktered vmelyik serveren 😊
szerintem az ma már nem tétel...még a napi kajám is többe van ^^
Greendragon:::Lv:60 Night Elf Hunter:::Server:Bloodscalp:::Guild:You Are In Combat
nemcsak a horda részrõl van 8v1 ugyan ezt el lehet mondani a ******alykról akik lekempelik a hullánkat 4- kis szar 39-esek (én 43 UD mage vagyok) igy elrontják a játékom vagy mikor a láma NE rouge végig elbujva vár hogy feléledjek aztán odajön és rám zuz egyet azt py.
szal annyit hogy az allyk se jobbak...
MadWolf#11626
De inkább ne hozzuk fel mert rosszul leszek ha belegondolok.
Ennyibõl már Tunéziába mehetnék<#zavart2>#zavart2>
Elastic An-usZ Boys
Tegnap este insta után elmeséltem a srácoknak a guildban, õk dõltek a röhögéstõl.
Elastic An-usZ Boys
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Üdv és bocs: Bloodpanther Y.A.I.C leader
\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
úhx egyébként meg nem tudom mit számolgatsz itt 11hónapban, addig el is csaphat egy busz, vagy torkodon akad vmi...😄
๏̯͡๏﴿
๏̯͡๏﴿
Levan szarva, megveszem 12K-ért. Lesz születés napom is. <#eplus2>#eplus2>
Magyarul, õk nem fizetnek nekem semmit. Minden mást megvesznek.
Tehát karácsonyra kaptam 44K-t. Ez A game+1 év játék vagyis 11Hónap game, mert 1 hónap ingyenes..
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
Össz. 44K.
Egy évre a wow azaz 11hónapra, ha jól számolom 34K+10K a wow. azaz 45K-m van..
Man 😄
Molamoth - lvl 55 Sentinel http://inconsistency.enjin.com
Ez hogy néz ki a valóságban?
Mert annyit tudok, visszakapok 5000Ft-ot, de kik kap? És miért? És hogy?
Elsõ tanács:
"Stock-up on Supplies
Before entering the Battleground, see if you can find a Mage to summon level-60 water and food for you. You should pay or tip them for it, but if they give it to you for free, that's even better. This will save you from spending money on food or water at the vendor and lets the Mage earn some cash."
\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
Vagy valaki tud olyan boltot, ahol a WoW 10.000 Ft- alatt van, vagy pont 10K?
Ennyi pénzem van rá.
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
V9ykn8_TZL0
tudtommal ez a fegyver mar nincs benne a jatekban. ugy ertem, hogy nem kapod meg semmilyen jutalomkent...