World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Magic Boy
Hogy tudnánk összefutni?

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Davidus
cserélj netet<#mf1> nekem mindig jó volt BS kivéve 1.4 körül mikor még nem volt BG és több százan tobzódtak Hillsbradban😛

V9ykn8_TZL0

tegnapi molten core madness 😄

Tyler Durden
Tapasztalat <#mf1>

konzol powa: nds light /black/, Xbox360 /slim 500Gbyte HDD/ + Kinect + MS Wireless Racing Wheel Pc: Dell E6510 + U2410 Bringa: Specialized Stumpjumper FSR

Davidus
beszélsz hülyeséget

V9ykn8_TZL0

Tyler Durden
Csak a szokásos mûsorszámot adja elõ a Blizz. A BS ha egyáltalán menni fog, akkor is lagos szar lesz, max altozni lehet, vagy még aztse..

konzol powa: nds light /black/, Xbox360 /slim 500Gbyte HDD/ + Kinect + MS Wireless Racing Wheel Pc: Dell E6510 + U2410 Bringa: Specialized Stumpjumper FSR

na, hosszu napnak nézünk elébe 😄
BSen nincs respawn, tn meg még nem megy ~

Sephi
Gyere ma BS-re amikor tudol es keressee' meg 😄

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

"Semmi gond, csak nem értettem igazán hogy miért kellett."

én sem értettem anno, hogy az a sámán, akivel azelött sokat party-ztam 60-as ud rugóként, miért verte le a 32-es mage-emet STV-ben az elementálos szigeten, mikor az égvilágon semmi haszna sem volt belõle... okok, megmutatta, hogy van neki Ephemeral Power talizmánja, de nem értem, ezért miért kellett felmosnia velem a parti homokot, mikor tudta, hogy esélyem sincs ellene...

de biztos csak pillanatnyi elmezavar volt, vagy egyszerûen csak rossz napja volt...elõfordúl az ilyen...
(nekem is annyi volt, hogy visszafutottam, arra eltünt, s folytattam ott, ahol befejeztem...

amúgy a legjobb mage pvp movie, amit eddig láttam. pure skill, semmi más.
- Albis 3 -
(Itt a profile-ja)

ez meg megint 1 gyöngyszem, interface nélkül nyomja a pvp-t
- Albis 2 -

szét kell verni, bár ha jól emléxem 1-2 perc alatt magától is tropára megy, utána meg "lootolni kell a hulláját" 😊)

Sziasztok!

valaki megmondana nekem, hogy mikent lehet a Advanced Target Dummy-bol kinyerni a Fused Wiring-et ? vagy egyaltalan honnan tudok ilyent szerezni ?

koszonettel: Reiki

Wow:Gyogyito pap lvl 70 Warhammer:Gyogyito rune priest lvl 80/ RR/80 Aion:Reiki Cleric lvl 50 GW2:Reiki.1948 Lvl 80

"Nem akarom elõre kifizetni, de fateréknak nemigazán tetszik, hogy ilyen játékot veszek.
Magyarul, õk nem fizetnek nekem semmit. Minden mást megvesznek.
Tehát karácsonyra kaptam 44K-t. Ez A game+1 év játék vagyis 11Hónap game, mert 1 hónap ingyenes.."

omg...ember, megveszed 12k-ért a wow-ot, kapsz 1 hónapot ingyen, játszogatsz, ha letelik 1-2 hónap veszel 6-7k-ért Gamecard-ot, játszol tovább (itt még mindig van bõven 20k-d), aztán játszol tovább, játszol tovább, és kéthavonta simán be tudsz spórolni akár még az uzsonna pízbõl is annyit, hogy vehess 2 havonta 1 GC-t, hogy tudjál gamelni...ennyit szenvedni egy ilyen miatt...hihetetlen 😊
ha nem problémáznál ennyit, már rég lvl 10-es lehetne a karaktered vmelyik serveren 😊

én komolyan nem értem, mit kell itt most problémázni 2-3.000 HUF-on.
szerintem az ma már nem tétel...még a napi kajám is többe van ^^

Green Dragon
Mikkor fognak újra menni a szerverek?Játszani akkarok xD

Greendragon:::Lv:60 Night Elf Hunter:::Server:Bloodscalp:::Guild:You Are In Combat

szervizelik a szervereket :\ <3 blizzard

érdekes
nemcsak a horda részrõl van 8v1 ugyan ezt el lehet mondani a ******alykról akik lekempelik a hullánkat 4- kis szar 39-esek (én 43 UD mage vagyok) igy elrontják a játékom vagy mikor a láma NE rouge végig elbujva vár hogy feléledjek aztán odajön és rám zuz egyet azt py.
szal annyit hogy az allyk se jobbak...

Botond
Két ünnep között senki nem dolgozik. :-P Én is hajnali 2kor még írtottam a lvl30asokat SSnél,aztán akadt pár ideges 50-60as is. Aztán egyszercsak rámüzent egy lvl1es gnome mágus,hogy ugyan hány éves vagyok. :-D Mondtam neki,hogy 27,erre megkérdezte,hogy akkor a félig lilába öltözött 60asommal ugyan mi a f@szt csinálok a 30asok ellen ott,mire kifejtettem neki,hogy az odáig rendben van,hogy jövök a kis papommal yetit hentelni a barlangban akkor root 3x charge birka 2 ambush,mert ugye 8vs1ben vagányok csak a hordások,de éledés után bevackolva magam a barlang belsejébe a combat logból kiszûrt foszlányok után rohanva bejönnek és megint lenyomnak 8vs1be az kicsit tesztelte a türelmi szintemet. Ilyenkor ugye 2 lehetõség van, vagy idejövök elsírni Dzsásztin bácsinak a bánatom,vagy belogolom a 60ast és hasonló szintû fairplayben nyomulunk,mert ugye értem én a tréfát,csak nem szeretem. :-D Persze ez már nem volt olyan mulatságos,mint a 8vs1,és páran bemutatkoztak a spirithealernek,ez a srác például addig bírta cérnával,amíg 4. éledés után mountra pattanva és menekülõre fogva pont rajtam lovagolt át és egy ambush miatt lerogyott dinóstól. :-D Viszont a story fõ érdekessége,hogy ezután bocsánatot kért a gyerek!!!! Elismerte haragom jogosságát,visszalogolta a papját MCzett és felbuffolt. :-D Meg a közben csatlakozó másik 60as rogue havert is. :-D És befejeztem a küldit békességben,miután a környékrõl sikerült 20 hordást elkergetni. Már csak 3% a szint,de a kiskarim fõellensége a nejem közölte,hogy na most azonnal húzzak aludni,mert hajnali 2 van. :-D
McHaals
de jó is annak, aki nem dolgozik... hajnal kettõkor írogat... vagy hajnal 6kor köpköd stv arénánál 😊

MadWolf#11626

Hatt
Szerintem mindenki ennyit fizet rá ennyi idõ alatt😊
De inkább ne hozzuk fel mert rosszul leszek ha belegondolok.
Ennyibõl már Tunéziába mehetnék<#zavart2>

Elastic An-usZ Boys

Hatt
Semmi gond, csak nem értettem igazán hogy miért kellett.
Tegnap este insta után elmeséltem a srácoknak a guildban, õk dõltek a röhögéstõl.

Elastic An-usZ Boys

PiszkosFred
A vicc az egészben az, hogy innentõl számított 11hónapban bennelesz - feltehetõleg - egy kiegészítõ is, amely megint megdobja a nagymami által megtámogatott egész éves wow költségvetést. Szegény srác, nem elég hogy a családja el fogja hagyni, a tanulmányi eredményei romlanak és napot idén nyáron nem fog látni, még valamikor tavasszal el kell kérnie a jövõ évi karácsonyi juttatásokat, elõlegbe... sniff... ;]

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Az elõzõ comment Hatt-nek szólt csak rosz válaszra klikkeltem.
Jelentem az emlitett STV aréna fõszereplõi felelõségre lettek vonva, egyenlõre szankció nincs, de nem hiszem hogy újra elõfordul. Mchaals már leirta mi a fõ ok. Mindig nagyon vigyáztunk a kulturáltságra amikor lehetett, ha velünk van raidbe külsõs, az is tudja hogy nincs /spit meg hasonlók. Az új tagokat meg ugyebár lakva ismeri meg az ember. Lehet máshol ezt szokták meg, igyekszünk az átneveléssel 😊

Üdv és bocs: Bloodpanther Y.A.I.C leader
11 hónap? Gamecardban az jóval több mint amennyit megveszel annyi pénzbõl, elõfizetésben meg nagyon a jövõ zenéje. Az meg mellesleg kiba... röhej hogy 44 ezret elversz egy játékra D:

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

Sugam
a mas9ik vagy megunod vagy hiaba van befizetve, vagy nem lesz guilded vagy nem leszel infuzios pvp-s állat tehat oda a 11 honap..

Lynx_TWL
de a 70%ért is szopsz

úhx egyébként meg nem tudom mit számolgatsz itt 11hónapban, addig el is csaphat egy busz, vagy torkodon akad vmi...😄

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

Chrystopher
Ááá.. Én nem.
Majd te! 😉
Én leszek a futtato.
70% enyém. <#eplus2>

Lynx_TWL
jajj ne szarozz már ennyit, ha kifogysz a pénzbõl majd szopsz érte😄

Chrystopher
De lehet nem szarozok.
Levan szarva, megveszem 12K-ért. Lesz születés napom is. <#eplus2>

Chrystopher
Nem akarom elõre kifizetni, de fateréknak nemigazán tetszik, hogy ilyen játékot veszek.
Magyarul, õk nem fizetnek nekem semmit. Minden mást megvesznek.
Tehát karácsonyra kaptam 44K-t. Ez A game+1 év játék vagyis 11Hónap game, mert 1 hónap ingyenes..

Sugam
akkó eladja 😄

QuippeR
hogy ha nem tetszik a játék, akkor is nagyot szívjon vele. szerintem tök jó ötlet. 😛

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

Davidus
és miért kell elõre befizetni 11 hónapot?<#idiota>

V9ykn8_TZL0

Chrystopher
Eleve tõle kaptam 😄
Össz. 44K.
Egy évre a wow azaz 11hónapra, ha jól számolom 34K+10K a wow. azaz 45K-m van..
Man 😄

Ember ne legyel már ennyire pöts , kérj nagymamitol meg 3kt es vegyel egy rohadt WoWot.

Molamoth - lvl 55 Sentinel http://inconsistency.enjin.com

A december elejen aktiv elofizetok kaptak ilyen ajanlatot, aki vesz a baratjanak visszakap annyi penzt.

Chrystopher
Most olvastam erröl a Christmass e-mail-es 5000Ft-os visszautalásról.
Ez hogy néz ki a valóságban?
Mert annyit tudok, visszakapok 5000Ft-ot, de kik kap? És miért? És hogy?

Lynx_TWL
faszság
nem élsz addig, hogy kajálj😊

Ahhh. És ez hivatalos site-on.
Elsõ tanács:
"Stock-up on Supplies
Before entering the Battleground, see if you can find a Mage to summon level-60 water and food for you. You should pay or tip them for it, but if they give it to you for free, that's even better. This will save you from spending money on food or water at the vendor and lets the Mage earn some cash."

Chrystopher
akkor kérlek mesélj róla!

dehogynem.

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

Chrystopher
Senki nemtud, semmilyen karácsonyi akciórol?
Vagy valaki tud olyan boltot, ahol a WoW 10.000 Ft- alatt van, vagy pont 10K?
Ennyi pénzem van rá.

de, lehetne mosogatni meg takaritani, esetleg cipom pucolni😊

Magic Boy
10-es druidával vagyok nekakar valaki bevenni maga mellé segítõnek?

Magic Boy
<#taps><#eljen>

Chrystopher
Haverom(Night Elf - Warrior) megdöntötte a critical rekordját.
4864
Tapsot neki! 😄

Botond
kaptá stamina buffot a stégen,és meg se köszönted :-P
Davidus
Armshoz is nagyon jó fegyver kell😛 heroic strike deathbringer szintû fegyverrel 1,5K-t critel(enrage+deatwish 2K körül). Kár hogy raidben HS felejtõs. Fõleg horda oldalon😛

V9ykn8_TZL0

av-n kell nyerni 1x erte, es utana lehet valasztani kulon questben.

"és 51-tõl ott az ice barbed spear"

tudtommal ez a fegyver mar nincs benne a jatekban. ugy ertem, hogy nem kapod meg semmilyen jutalomkent...