World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tigeroo
nekem meg visszaírt anno a gm (a jogsim elküldtme szkennbe) és unlockolták az accom, feltöltöttem erre megint lelõtték... kíváncsi leszek mi az ok... remélem írnak! felbasznak. végre hálidéj és semmi wow :l
tigeroo
szedd le a wow trialt és had menjen a downloader, "buffereli" neked a játékot (közben játszhatsz is, természetesen több idõ betölteni a zónákat és dungeonokat olyankor)
White QVAS
Feltelepíted a WoW-ot egészen a MoP-ig bezárólag. Nem tudom a dvd-ken milyen verziót küldenek, elõfordulhat, hogy még így is fog valamennyi patchet leszedni.

Ha ez megvan, vagy akár eközben is irány az eu.battle.net, ott kreálsz egy battle.net accountot, majd a "Nagy zöld gomb" oldalt (ADD A GAME KEY) segítségével hozzáadod a cd kulcsokat amiket kaptál. Aztán ha ez megvan, az accodon megjelenik, hogy immár pandás accounttal rendelkezel.

Ha ez megvan, kiválasztod az accod a listából, aztán a következõ oldalon lesz egy "Set Up Game Subscription" nevû gomb vagy link, kinek mi tetszik.

Arra katt, és értelemszerûen bankkártya adatok megadása, kiválasztod mennyi idõre akarod feltölteni, véglegesíted, és voalá, mehetsz játszani.

Remélem érthetõ voltam, ha nem, szólj, segítek.

Zenszkij
jóaz

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Klienst? lemezrõl nem gyorsabb telepíteni? lassú netem van... T-s netem van amit rég nem fejlesztenek felénk és 1 Mb-os 😛

devlking
Csináld meg elõször az accot, majd oda regisztráld be az összes cd kulcsot. Azután jobban jársz, ha onnan is töltöd le a klienst, mert így gyorsabb lesz az install (szerintem, de lehet majd kijavítanak).
Lehet hogy ez off lesz elõre is elnézést... kérdésem a következõ, karácsonyra megrendeltem a wowot az összes kieggel. Az accountot akkor készítsem el ha mindegyiket feltelepítettem? bankártyával szeretnék majd fizetni, hol és hogy kell majd beállítanom? vagy a google a barátom? 😊

mostmar mukszik tenkes! tegnap volt valamiért error msg-em!

kakaoskalacs
igy a *-al jelolteket kitoltom és a masi kfél megkapja a SoR-t
Már 2 embernek kuldtem és kaptam én is.
Magyarorszagi cimem van Bneten

Friend’s Name: *

(This must be a valid Battle.net account name (email address).)

Friend’s Email Address: *

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

havernak is aki iphone-ra tett fel egy app-ot valami "log me in"-t és azzal BG zett😛 mármint inkább csak bejelntekezett BG re és afk-olt a honorért😄😄

és azt meg hogyan csináltad,mert nekem nem enged küldeni.....

tigeroo
nemigaz már megint lockolták az accom...
kakaoskalacs
én kuldtem már nem egyet magyarrol magyar acc-ra.
Vagy milyen trukkre gondolsz?

Scroll of ressurection-t nem lehet valahogy kitrükközni kishazánkban?

Tatyla
bonbon?<#idiota>

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

?????

elkelt törölhetõ. elnézést ha bárkit megzavartam =)

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

Zenszkij
Nekem elsõre nagyon tetszett ez a kieg, de a tonnányi napiquestezés és az ezzel járó gankelés miatt felhagytam a játékkal. A másik nagy bajom az a szakmák tökéletes tönkretétele volt. Semmivel sem lehet pénzt keresni, ha csak nem csalsz, nem használsz valami addont. Lfr 476, sõt már magasabb ilvl cuccokat hajigál, de a bs csak 476os vackot tud gyártani, ami eladhatatlan. Altozni értelmetlen, mert mire gearbe húzod jön a kövi kieg. PvP-ben túl sok a cc, játszhatatlan, warlock amit mûvel kész röhej. BG-ken csak botok hemzsegnek. Köszönöm elég volt.

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

az utolsó 100 comment-re a válaszaim:
- amelyik dps hülye instában, azt hagyni kell megdögleni, ha túl retard hozzá, hogy olyan alapdolgokat megcsináljon, mint pl. kiállni a szmötyibõl a lába alatt, arra kár manát pazarolni
- megy a sírás, hogy sok a hülye 5 fõsben, hát nemtom, lehet én vagyok mázlista, de szerencsére nem sok ilyennel találkoztam eddig, általában mindenki tudja a dolgát (alliance oldal)
- 1800-at healer palával beütni nem téma, fõleg, ha van melletted egy bika dps. 3 féle cc, külön dr-en, bubi, 2 freedom, tonnányi selfheal, rengeteg armor, soroljam még? rühellem õket arénában, sokszor 2 dps percekig tornászik rajtuk, mire hajlandóak megdögleni (de resto druidát még jobban utálom)
- monk healer pvp-ben (nameg 5.1 óta pve-ben is) a többi healerhez képest igencsak el van/lett ba**va
- 5 fõs insták nehézsége szerintem most pont jó, csak uncsik már, kéne még vagy +10. aki nagyon hc-t akar, menjen challenge módozni, ha ott kitudja ütni az aranyat, akkor azt mondom nem fog panaszkodni utána.
- item upgrade-es faszságot tényleg kár volt belerakni a játékba szerintem is
- a kieg qrvára nem alt friendly, begeraleni egy altot áááá...nem is állok inkább neki, nem is gondolkozom rajta, repuhoz kötni a valor-t, meg daily questekre kényszíreteni a playereket nagyon nem volt jó ötlet altozás szempontból
- spirit of harmony lehetne már végre account bound -.-
- operation shieldwall questline tetszett, fõleg a vége volt qrvajó, de nem spoilerezek. és az armored griff mount is nagyon jól néz ki.

na kb. ennyi, ami most eszembe jutott.

Haver már több mint egy éve nem játszik....ha most meghivnám pandázni lehet valami XP boostot kapnia a karaktereinek? vagy ilyesmi már nincs?

devlking
Utolsó 2 részére nem maradt idõ, mert lejárt az elõfizetés, de amúgy tényleg nagyon jó volt. Még jobb lett volna, ha a három új scenarió csak a questekkel jelentek volna meg, és lett volna sokkal több közük hozzá.
kakaoskalacs
http://www.blizzplanet.com/blog/comments/ptr-patch-5-1-voljin-and-the-horde-armada-in-pandaria

Pandaria Core Questline egesz érdekes

"Voice of the Gods
Blood for Blood
The Korune
Pride
Rise of the Blood Elves!!!!!
Secrets of the Past
The Divine Bell
The Darnassus Operation
The Purge of Dalaran
Breath of Darkest Shadow"

Üdv, ha aktiválom a panda trialt akkor külön accountot kapok nulla karakterrel vagy a cataclysmes accountomhoz megkapom a pandariat 10 napig? Ki szeretném próbálni az új kieget, de nyilván a 85+ content érdekel, ezért kérdezem. Köszi.
picket
Csak egy gombot kellett nyomni: fd+striptease. Mások nyafogtak a javítási költség miatt...

&#3237;_&#3237;

Botond
Pedig a hunter egy gombos karakter. 😊

torrente111
sziasztok.tudja valaki,hogy a blingtron 4000 receptjét melyik területen lehet a legjobban farmolni?kösz

DarkHorSe
Keresek egy wow goldseller moviet, egy torpe tancol benne es a szoveg kb az hogy U BUY, CHEAP, FASTER DELIVERY 😄

Nagyon regi video, ha valakinek beugrik melyik az belinkelhetne, koszi

Swedish people are albino monkeys&#65279;

robotnyk
mármint 460
played on this lvl 19 hrs 8 mins--> 360 ilvl pvp gear😛

3 perce öl 1 hunter meg egy shaman egy healer sámánt úgy hogy én majdnem mindig szakitom és nincs manája:S:S

jazzy
REROLL SHAMAN 😊
😄

156328--😄😄

hanem a gyorsitós judgementet ami az enemit lassitja nem lehet egyszerre nyomni a freedom-al?
mert a speed of lightal simán ment a freedom viszont ennél vagy ez vagy az a kettõt nemtudom összemakrózni....

valaki esteleg healp?😛

Ha úgysem tudnak semmit, akkor nem számít, hogy van gearjük.
Ez az új divat, hogy az emberek olyasmit szeretnek csinálni, amiben nagyon szarok, és még csak meg sem akarják tanulni.

PiszkosFred

😊

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

de annyira égõ,hogy full t1 geares emberek szart se tudnak arénában....csak a gearjük van meg és ott csücsülnek 1300-1500-on.....

mivel még 24 órája se vagyok 90-es még mokkázik a szemem,hogy mimerremeddig😊

Elég jól kiszámítható, hogy mikor jön majd a burst, csak a legtöbb class szart se tud csinálni olyankor.

jaja! elõtte!😄😄

jazzy
Nem bubiztál burst elõtt!
well takaritottak már le 1.5 sec alatt is😄 ott mit baszhattam el?😄

jazzy
Inkább csak pick the right class 😄
kicsit Kazuár ez a MOP

1800.....megy ez mint az ágyba***ás😄

lvl 90 ilvl 448 hello aréna 10 win 1 loss😛 jó lesz ez a Holy pala😄
jajdehülyék vannak odabennt😄

tigeroo
igen, csak akkor van baj ha ugye a heal mûködik de mégis behaltok (pontosan pl. a low dps miatt), és ha olyankor is téged vesznek elõ na akkor... énis szoktam így durcizni 😄

ha egyensúlyban vannak a party tagok akkor nem megterhelõ a heal sem amúgy, de ha birkák akkor nincs az az isten (és dmg) amit te kihílelsz sima dungiban se.
devlking
Én is így csináltam, és annyira nem számít, mert ezek általában azok a "nagy arcok" akik vagy afkolnak, vagy gyakorlatilag kisebb dpst tolnak, mint te heal mellett.
jazzy
Ez nem jó hozzáállás, ugyanis magaddal baszol ki. Leszarni lehet, ezzel nincs baj, de ez a nem kap healt ez nem tudom mire jó. Kilépni nem fog és tovább tart az insta, magát szivatja.

Ha 1-2 ember hülye nem foglalkozok vele, ha meg tényleg annyira retardok, hogy nincs mit tenni, akkor nem eljátszom a sértõdöttet és süllyedek le a szintjükre, hanem kilépek és questelek.

Persze én megértem, én is akartam sokszor ezt csinálni, de sajnos ez a "nevelõ célzattal" dolog nem mûködik hülyéknél. Nevelni az okosakat lehet szerintem.
HunnernesKonge
Guildtársam húz most egy hordás priest altot, elõtte felhúzott egy allis priestet csak instázással, szokott sztorizgatni; õ is találkozik ilyen retardokkal de kb pont leszarja, ha valamelyik szájal, nem kap healt, ha a dps nem áll ki az aoe-bõl nem kap healt...Healeli a tankot, magát, meg az értelmesebb arcokat, ha mindhárom dps meghal akkor tolja a dpst a heal mellett és pont leszarja a ratardokat. Ha meg kibaszná valaki akkor talál magának 1perc alatt új grp-ot, mert gyakorlatilag instant az invite random instába. (Ragnaros) Javaslom ti is így álljatok hozzá, megkímélitek magatokat a feszkótól.
azon csoidálkozom én is a célegyensbe haladva /89 52%/,hogy ugye arról volt szó,hogy egy csomó skillt összevonnak/elhagynak/megreformálnak....ennek ellenére nem lett kevesebb a bindem meg skillem amit használok....szerintem huszárosabb vágás kellett volna,mert mostanra már baszottul sok minden van az ember UI-ján😛