World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Természetesen nem mennek a szerverek. Én (meg gondolom ti) meg sem lepõdök rajta. Azon lepõdnék meg de nagyon ha egyszer az életben pontosan vagy max +1 órával késnének csak. Szép álmok. 😞
Hatt
Nem szól be, okossan néz😊
Mostanra nekem is beindúlt😛

Elastic An-usZ Boys

Hatt
Ez korrekt lenne, élvezném az fix, csak sajna talán még a szerver se bírná😊

Elastic An-usZ Boys

TDC Geronimo
Nekem patch is simán lejött meg az oldal is bejön, nemtom "mirõbeszész" 😊

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Hatt
74 megánál megadta magát a downloader😊 Ahogy látom az oldaluk se remekel, lehet agyonterhelték?😊

Elastic An-usZ Boys

azok még nem 60asok 😊

Spenser
Blizzard BNUpdate v2.110 compiled on Jun 29 2005
Log created at 10:47 am on 01/04/2006

This patch upgrades World of Warcraft from version 1.8.4.4878 to version 1.9.0.4937.

RESULT: Patch failed
😞
Nah ez mé ?😞

capaszabi
serv temp unav....

Jó gondolat, de eddig se voltak élvezhetõek a nagy raidek városok ellen. Irdatlan lag és 2-3 fps. Pedig nem mondhatnám, hogy kevés a gépem hozzá...

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

Botond
Nademér?:-(
lehet igy jártál jobban 😛
megkímélted magad egy csomó attrocitástól 😊)

[HUN]Crassus
Botinak akartam,de visszavontam😛

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

te most viccelsz ezzel az url-lel? 😄DD

"http://members.chello.hu/szanto.robertne/B.JPG"

loál

na már mondják az igét AQ kapu nyitásra a jónépek 😊
AQ gate opening.. What the hell?!

mondjuk én bizom benne, hogy ez a gyûjtsünk tonnányi cuccot, mert kell a háborúhoz dolog, csak az elsõ fázisa a kapu nyitásának, s tudnék örülni valami olyannak, hogy 3 napon keresztûl zengenék a városokban, hogy most aztán gyûlekezzen mindenki itt-és-itt, mert meg kell vívnunk a háborút (gyakorlatilag a playereknek összefogva) a csáprágókkal, hogy kinyiljon a kapu 😊

valami epic war-nak tudnék örülni nagyon, ahol többezer player hadakozik egy bazi nagy mezõn a özönlõ rovarhorda ellen (Csillagközi Invázió rullz 😛)

bár a gépem + a grafkártyám szerintem kilehelné közben a lelkét 😄

Te képes voltál 3 azaz három warlockot legyártani ebbõl kettõt ugyanazon szerver két oldalán?
Már csak azt kérdezném meg, hogy az elõzõ bolygódon rossz volt a klíma?

És még annyi, hogy Peacbloom meg Firebloomból ugyannyi kell/ ugyanannyit kapok? Mert a nehézség nem feltétlenül egyezik meg ...
igen

Spenser
Skacok a Soul Shard Bags az most hogy is lessz mint pl a huntereknek a skúló bag elvesz egy hejjet a töbibõl ??

Bár sok hasznom nem lenne belõle ismervén a farmolási készségemet, de azért erõsen érdekes lenne, mert a bg-s pvp rewardokat elég pacifista módon lehetne beszerezni...

e héten még szabadságon vagyok 😊
köv. héttõl lesz meló...

szal' vasárnap éjfélig be kell húznom az exalted-et AV-n... 😛
(revered már megvan)

Botond
Igen,de a zöld lehet kék is.
Jól értem / sejtem, itt arról van szó hogy leadsz 1 stack cuccost, és kapsz 1 signetet. A signeteket leválthatod repuért, vagy random zöld cuccért?
capaszabi
ha bgs factiönnel is megy akkor rámozdulást eszközölök én is természetesen

Hatt
Én is lejebb vettem és a válasz erre az volt hogy a download rate is lezuhant 2kb/s-re😊
Amúgy meg nem mennek a realmek, szal hova sietünk?😊

Elastic An-usZ Boys

Meg egy "jajneedepix, needclan, gimpamagemdeazérténjóvagyokvele" típusú kisesszét is erõsen hiányolok a fõwhineertõl...

és akkor most jön az ilyenkor elmaradhatatlan:
Due to complications at the start of the weekly maintenance Realms may take longer to return to service.
While we are making every effort to restore service as quickly as possible Realms may be off-line for up to an additional 2 hours.

Have fun<#vigyor1>

nekem pl invitel adslnél blizz downloader halál volt... most chello van, és 8 perc alatt lejött 😊

igen Te írtad, el is olvashatnád akkor mire válaszoltam 😄
Botond
Azért még Crassustól egy gyors killing blow helyzetjelentés hiányzik. :-D
És helyreállt a világ rendje...
(thx)

Botond
Stormgradeben veszel könyvet,vagy AHban.
Friczy
pff <#idiota>
Link esõre sikerült!! Mission Completted

keep walking... www.artum-inferniti.net

Sziasztok.
Allisként hol tudok 150-esnél magasabb szintû first aid-et tanulni? Válaszotokat elõre is köszönöm.
Friczy
Szokásos link: 1.8.4 -->> 1.9.0 EU

keep walking... www.artum-inferniti.net

capaszabi
én nem pánikolok, hanem leginkább leszarom. csak érdekes dolgokat vet fel a dolog.

Vmiért nem teljes a kép...
Megvan. Hol van Frici a linkelt patch-el, ami nem egybõl corruptedként jön le?

Botond
Instancében kell szedni,ha ennyire pánikol az ember. <#zavart1>
capaszabi
iron, mitril, thorium. hát igen. nem contesteden farmolja az ember. milyen igaz...

Az lenne már csak a szép ha bg-s factionokkel is lehetne emelni a reput a war efforttal. Errõl szól vmit a fáma?

Botond
És dolgozni ki fog?:-P

Tegnap letúrtam windowzt meg mindent,szal 1.1.2rõl 1.9.0ra kiváncsi vagyok meddig és mennyi peccsel.
capaszabi
6Mb bérelt vonal...

az elején nekem is igy volt. nemtom milyen vonalad van, nekem adsl.
alig jött a cucc. bekapcsoltam a netlimitert, ezt irta ki:

down rate: 0,06 kb/sec
up rate: 15 kb/sec (majdnem full speed-del töltöttek rólam, ez jól haza is vágta a letöltési sebességem)

szépen bepipáltam, hogy az up rate megáll 2 kb/sec-nél, úgy megindult lefelé a cucc, hogy öröm volt nézni 😊
10 perc alatt le is jött a patch, épp telepítem 😛

placebloom elvyn forestben van leginkább pl. meg westfall-ban. horda oldalon meg durotar + barrens, stb...
ott nem nagyon fogja a kezdõ karit hátbaszúrkálni senki sem 😊

ami viszont érdekes:
ugye kell rengeteg cucc ahozz, hogy a kapuk kinyiljanak. ha adsz le cuccot, akkor kapsz utána valami reward-ot (tuti lesz, mert különben mi inspirálna több 1000 playert, aki nem tud lemenni AQ-ba, kompatibilis guild hiányában, hogy dolgozzon ezen?). namost a kérdés innentõl az, hogy akinek nem lesz mondjuk pénze ebbe fektetni, az utána lecsúszik a reward-okról is? mivel gondolom lezárúl a dolog, ha kinyiltak a kapuk...ergo akinek sok pénze van, s tud ebbe fektetni, annak lesz spéci cucca, aki meg csóro, az meg max. majd csorgathatja a nyálát 😊
vagymi...

ezeket a lowlvl cuccokat jellemzõen nem contested-en farmolja az (épeszû) ember
capaszabi
6M es vonalamon 12KB-tal jön. háát blizz a p2p királya (vagy nem). de inkáb nem

Botond
Egy éve még attól volt hangos az egész fórum,hogy EZ!! a jó pvp szerverben,hogy le lehet Gézukát pwnolni a copper ore veinrõl. :-D Ez volt a fõ érv! :-D
capaszabi
hát kb ez lesz:

ballagsz low level karival valahol,combat log:

u begin to perform herbalism on peacebloom.
unknown entitys ambush crits u for 3219.
you die.
ikillyouwithpwn begins to perform herbalism on peacebloom.

Le is jött a patch, ez gyors volt.😊

PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke

Tyler Durden
Dead nemtod vhova feltölteni?

konzol powa: nds light /black/, Xbox360 /slim 500Gbyte HDD/ + Kinect + MS Wireless Racing Wheel Pc: Dell E6510 + U2410 Bringa: Specialized Stumpjumper FSR

Botond
Dzsáésztin azt üzeni,hogy ha factionos lenne a temetõ,mint ahogy tervezték (például duswoodban ally only,ha egy hordást lenyomnak az swamp of sorrowban jelenne meg szellemként), akkor az egyszeri ganker is meggondolná,hogy kell e ez neki,és kevesebb lemeze fogyna :-D