World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Pl: nincs internet, mert ÕK elbasztak valamit, erre a ribanc megkérdezi a telefonba, hogy be vannak e kapcsolva a gépek/router/modem... A "majd 72 órán belül ki lesz javítva/felhívjuk Önöket/küldünk valakit" szöveget ontják magukból minden egyes alkalommal és addig lófaszt sem csinálnak, csak a pénzt szedik be havonta. Semmi kártérítés, erre is csak annyit mond, hogy a megfelelõ osztályra elküldi a hibabejelentést. Mi meg persze várjunk és bámuljuk a fekete képernyõt, amiért fizettünk elvileg?! Balkán, undormány cég.
Sajnos a Blizz is erre az útra tért el.
A Hatalmam a Tudatomban rejlik! A Tudatom a Hatalmam! A Tudatom szabadon szárnyal,A Hatalmam is szabadon szárnyal!
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
“Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I\'m not sure about the universe.”-Albert Einstein
És lám, most hogy visszakerültem gép elé, valaki belinkeli. 😄
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
"A BC a jobbik csapat jutalma."
"A BC a jobbik csapat jutalma."
a kiírás pedig azért van, mert a kliens JÁTSZHATÓ már párszáz letöltött mb után, mintha egy youtube videót bufferelnél lejátszás közben, nah, wowozás közben ugyanúgy tölti lefele magát a wow kliensed. dióhéjban (és 2 feles után) kb. ennyi
Emancipate yourself from mental slavement!
The installer does not need to be applied. It requires a version of "WoW.exe" older than 5.0.0.0, but you already have version 5.1.0.16357.
Mop-t még nem vettem meg sehol majd jövõhéten fogom
wow-europe.com > account login > kód hozzáadása (aktiválva lesz az a játék, amit megvettél) > "INSTALL game"
Nem kell itt baszakodni a lemezekkel, egyben letölt MINDENT, a legfrissebb verzióra...
Na de a lényeg: Letöltöd a battle.net-rõl a WoW Installert, és magától felrakja az egész játékot elejétõl a végéig. A DVD-ket meg helyezd fel a polcra, mert úgysem kellesz.
Egyéb dolgok: - Igen, letölti mind a 10-20 gigát és fel is telepíti, addig míg csinálja, nézz filmet, menj ki a szabadba stb. Jobb mint ott ülni és a lemezeket cserélgetni.
- Ha megvan, csak hangsúlyozni tudom, szerezz egy vinyót, vagy ha van másik partició akkor másold át rá, és mikor formázod legközelebb a gépet, egyszerûen csak visszamásolod. 15 p max és van egy játszható WoW a gépen.
- Mielõtt kérdeznéd, nem baj hogy neked mondjuk nincs meg a Panda, ugyanazt a klienst kapod mint bárki más, max nem tudsz Pandát és Monkot kreálni, és nem tudod a kieg funkcióit élvezni. Ennyi.
Remélem érthetõ volt😊
köszönjük,hogy láthattuk az új laptopodat....
itt a laptop.
Remélem van aki nem asztali gépen jatszik és tudna érdemleges segitseget nyujtani.
ÜDv!
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
This account is not eligible to use a Scroll of Resurrection.
The World of Warcraft account you selected doesn’t meet the qualifications to use a Scroll of Resurrection.
27 -én járt le a 10 nap free, úgy néz itt gond.
Az új fiókom: DevLupius