World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LeWyTy
Srácok kérdés:

Ha az accom blokkolva lett mer nem sikerült eltalálni a jelszót...
Kértem új jelszó emailt, de ott meg töbszörre sem találtam el a nevet...
Most gondolkodom aszem nem a saját nevem volt megadva (okkal de már nem emlékszem.)
Azt mondja hogy szupportoljak... mit és hogyan?
Nem az én nevem foggalmam sincs róla mi, csak a cataclysm serialom van meg...semmi adatom...a karakterekre sem emlékszem meg asszem a végén meghackelték és öszekavarták amik voltak/ megmaradtak.

(csak emailcímmel meg cata seriallal tudom igazolni... elhiszik hogy az enyém?)

Erre tudtok nekem mondani valami okosat?

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

ha nem érted ezzel mi a probléma akkor veled van a probléma😛😊

s0n1c
Miért is baj ez? Aki komolyan tolja rbg-t vagy arena-t így is úgy is kiszedi, így legalább könnyebb. Aki meg nem ért hozzá és csak a gear kell, megragad max 1400-as ratingen. Mi a probléma?

Bár azt is ígérték, hogy lfg-hez hasonló rendszert fognak bevezetni a random bg-kre is, értsd kellõ számú healer nélkül nem hív be.
PiszkosFred
Istenem, mennyi penzt megadna sok ember azert, hogy megint olyan gondtalan es nyugodt elete legyen, mint volt ovodaban 😊

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Édes Istenem b+

"Rated Battlegrounds now award conquest to the losing team based on their final score"

kiváncsi vagyok ,hogy melyik peccsben jön,hogy ha csak belogolsz a játékba akkor kapsz 200 conquest /honor és / valor pontot.....

PiszkosFred
November vege/december elejen szinteztem egy maget, es a 10-55 zonak dugig voltak emberekkel, koszonhetoen a serverek kozotti kozos zonaknak. Olyan server neveket is lattam, amikrol meg csak nem is hallottam korabban... Hozzateszem, hogy kb 80-ig egy darab elite kveszt sincs mar a jatekban (leszamitva az arena kveszteket), igy aztan tenyleg inkabb maganyosan szintezik az ember. Dungeonfinder 10 percenkent behiv (ami ujabb 1-2 extra szint 20 perc alatt, esz nelkuli rush es dara szinture valtoztatott dungeonokban), igy mire megcsinalsz 5 kvesztet egy zonaban, mehetsz is a kovetkezobe, mert kinotted az aktualist. (ami vicces, mert a kvesztek nagyon jok lettek a regi felujitott kontentben)

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

nah igen sehol senki... a sok ezer játékos Orgri/Stormwind/Ironforge meg a Holdtemplomban dekkol 0/24-ben.....ég és föld ez a játék meg mondjuk az 5 évvel ezelõtti

White QVAS
Nem mondtam, hogy csak max szinten élvezheted a játékot. Lényeg, hogy ez már nem az a játék, ahol "több hónap szintezés, szenvedés után" érsz el max szintre. Ahogy írták, jól lehet haladni a fejlõdéssel, anélkül, hogy nolife üzemmódba váltana az ember. Ellenben senki sem kötelez rá hogy így tegyél.

Bármilyen hihetetlen, meg so oldschool, én pl. élveztem a questezést, szeretem a lore-t, még ha néhányan temetik/hánynak tõle, akkor is. Egy szó mint száz, játssz addig ameddig élvezed, ha unod, nem tetszik, uninstall, van száz meg száz másik játék amibõl választani lehet.

shaddam
Majd megkapod hogy de majd lvl90-en ott kezdõdik a játék!!!444 NÉGY. Sajnálom azt aki most szintezi magát végig elõször. Teljesen más világ.

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

tigeroo
ez már nagyon régre nyúlik vissza. fijam, én most mégis regélek néked!
kr. u. második évezredünk mégcsak épphogy elkezdõdött. akkor történt biza.

életünk egyszercsak megváltozott. egy hatalmas robbanás. mmorpg letáldózisnak hívták. a hígfos ellepte az élettel teli internet világát. a hígfos mmo ömledékek elõl elmenekülve sokan utolsó mentsvár (és loot miatt) az újvilág, azeroth világába menekültek. itt questeltek és farmoltak boldogan amíg ...

...idõvel születtett rengeteg kispaladin kismágus, alt nemzedékek születtek, virágoztak, és egyre csak nõtt a népességünk is, valamint idõvel beházasodott mind a horda, mind a szövetség is az ufó kecskeemberek és nyúlszájúak nemzetségébe. na de mindegy is.

sok kitûnõ harcos is született, akik büszkén védelmezték azeroth földjét, õk megis kapták a blizárd fõtanács keménymag címét. életüket beáldozva, családjuk, baráti kapcsolataikat sem kímélve gyõzedelmeskedtek a gonosz alvilági fõnökök felett.

ám idõvel egyre több és több kazuáriai polgár csattant fel és elégedetlenkedését fejezte ki a fõtanács felé, mert õk, egyszerû plebs is élvezni szerették volna azokat a jogokat, melyek a keménymag embereket megillették! kényelmes, jól kinézõ páncélok, szórakoztatás... hogy ne diszkriminálják õket, és láthassák õk is azt a contentet, ami amúgy keveseknek adatik meg, hiszen õk is ugyanúgy fizetik a havi adót.

blizárd fõtanács pedig úgy döntött, hogy eleget tesz eme kérésnek, hiszen nem akarták elveszíteni a tömegeket.

azóta mindenkinek alanyi jogon jár hogger leszólózása, és külön hatóságot hoztak létre, hogy azerothon át kalimdorig minden szörnynek és mókusnak extra goldot dughassanak a zsebébe hogy egy polgár se éhezzen, akármerre kalandozik is. ja meg pandák. importáltak pandákat is.
balintk
WoW-ban már szinte semmi élvezetet nem nyújt a szintezes, fõleg mivel eléggé Legenda c. film hangulata van az egésznek, mivel majdnem az összes 'régi' terület kihalt. Emlékszem régen milyen feelinges volt the Barrens meg STV sok sok elmennyel. Most meg csak vegigmegy rajtuk a játékos 2 òra alatt.

Zenszkij
éves szintezõdés? haver 3 nap alatt 90 volt, habár õ no lifer

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

devlking
Ha élvezed a játékot közben, akkor miért baj, hogy szintezés után még van 5ször annyi lehetõséged a szórakozásra?
Carmang
Valszeg nem fogom megvenni/megújítani az elõfizetésem 1 hónap múlva, de az utolsó mondatod érdekes.
Maxoljam ki a karaktert, hogy csak azután élvezzem a játékot? Az elõtte levõ sok hónapnyi (éves) szintezõdést pedig csak muszájból csináljam meg? Nemár...

White QVAS
Még mielõtt teljesen kiábrándulnál, valóban, az alacsony szintû insták tényleg gyerekjáték kategóriát képeznek. Nyilván alacsony szinten nem rakhatnak be egy über nehézségû instát, (láttuk mi volt Cata HC instáknál, a fórum tele volt sírással a nehézség miatt, mi lenne itt ha alacsony szintre is ilyesmi nehézséget raknának), valamint rengeteg ember Heirloom-ban feszít (Heirloom=Szinteddel együtt növekvõ itemlevelû tárgy). Épp emiatt van úgy, hogy egy tank heirloomban egymaga megold bármit, ekkor tény és való hogy feleslegesnek érzi magát az ember.

De ha elviszed a max szintig (bár úgy olvastam, hogy csak kipróbálod a játékot) és keresel magadnak egy normális emberekbõl álló guildet, a HC raidek tartogatnak azért kihívást bõven. (Mielõtt bárki beböfögné, nincs szükség az én imba vagyok, a hc raid so easy szövegekre.)

Lényeg: ne az alacsony szintû dungeonokról, questekrõl alkoss magadnak teljes véleményt a játékról, próbáld meg elvinni max szintig, aztán ha akkor is szarnak véled, akkor már más tészta😊

a D@D insták valóban *5-ös kategória!

Carmang
Ja, hogy ilyen 'mindenki rohan a másik után' típusú a csapatküldi? 😊
Hát az se nagy valami. De az se frankó amit lentebb írt Jazzy. A D&D Online-ban tapasztaltam ilyet, hogy konkrétan beletelt 1 órába is, mire összeállt egy tank/healer/dps/rugó csapat a nehezebb dungikra. Aztán volt fejvakarás, mikor az elsõ halál után a gyerekek elkezdtek hisztizni, meg kilépni...
Viszont ha a 6 tagból legalább 3 csapatjátékos gondolkodású volt, a másik 3 meg csak követte az utasításaikat, akkor -szerintem- a világ legjobb 'masszív multiplayer érzését' adta a játék.

jazzy
Persze én megértem, hogy régen minden jobb volt, én is átéltem, én is játszottam, én is élveztem, szép emlékek, emellett órákat lovagoltam, órákat gyalogoltam, órákig próbáltam bgt nyerni, 5 fõs groupot összekaparni, ha kilépett visszahselni majd újat keresni, több órás instákat, raideket tolni, hónapokig wipeolni bossokon, de aztán nagyon örülni amikor lemegy.. ez van, manapság ez az MMO, akkor az volt.

Pont annyi szép élményem van akkoriból, mint amennyi bosszúságom volt a sok hülyeség miatt, ami már nincs.
shaddam
Szar ügy. Az egy jó érzés volt amikor az elementál elindult, mögötte meg csapat... De persze jobb egy 10 perces se íze se bûze bégé. Pont az MMO része veszett ki a játékból

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

flashpointer
csak úgy gyûltek a HK-k!

Emancipate yourself from mental slavement!

jazzy
Ja régen tök jó volt 2 órát szarakodni és utána kilépni mert nincs több idõd játszani úgy, hogy 1 bgt se tudtál befejezni.
balintk
Valaki elmagyarazna h. mi ertelme van az AV-nek? Regen 2 oras csatak voltak , most meg csak rusholni kell a map masik vegebe leolni a bosst. Nem ertem miert nem kepes a blizz valtoztatni ezen. Semmi elvezetet nem nyujt igy......

Fehercsoki
Mire gondolsz? Simán instákba(LFD) mehetsz úgy is ha azt sem tudod melyik játékkal játszol egyáltalán.(sajnos sokan vannak így vele)

Carmang
A csapatjátékos része mennyire kihívás? Gondolom eleve összeszokott társasággal (pl guild) érdemes nekiindulni, mert mindenféle random gyerekekkel nem az igazi.

Lazarus
Valamirevaló játékos interakciót lvl10-tõl a BG-kben, lvl 15-tõl pedig a LFD rendszeren keresztül tapasztalhatsz meg
Fehercsoki
Majd lvl 90en.

Carmang
Mikor fog 'beindulni' a játék?
Oké, hogy alacsony szinten elküldenek disznót irtani, és baktathatok a helyszínre, majd vissza, de ez így elég gyenge. Mikor fogok egyáltalán olyan helyen járni, ahol SOK játékos van, és történik is valami?

picket
Na befetéma van.

ಥ_ಥ

flashpointer
szerintem küldj egy sms-t és kérj jobb cuccokat ASASGASDFSADSADA

shaddam
Építõ kritikát meg dicséretet azt nem fogsz itt kapni 😄

picket

ಥ_ಥ

Lazarus
A <mûanyag faszkorbács> TGF-et hirdet a Budapest szerón jelentkezni whisperben Petiszétbaszhun-nál. Csak prok jelentkezzenek, lowokat nem veszünk fel, minden este Ili farm!!!
Prody
TÖRTSZERÓ

flashpointer
szeró D:

Lazarus
Tört...

...szeróóó?
Prody
Aha... Régi patch egy törtön =D

tarti19
Hol vannak a pandák??? 😄

Lazarus
Régi videó <#idiota>
lebukott😊)

tigeroo
3.3.5 wtf?
tegnap Bahjeeraval toltunk RBG-t😛

elõre köszi az építõkritikákat vagy dicséreteket!😊
jazzy
Nem fog levonni.
Carmang
Köszi. Be is regisztráltam, éppen települ.
Nem vont le semmit a kártyámról, de ennek egyszerû oka van: péntek estétõl hétfõ reggelig nincs 'banki nap'. Szóval kíváncsi leszek kapok-e sms-t hétfõ reggel 😊

Lazarus
rögtön nyomhatod is utána a cancelt, marad az 1 hónap
jazzy
Beírhatod, nem fog levonni, ha megcsináltad cancel account, vagy cancel payment nem tudom már és kiszedi a kártyát.
Carmang
Helló. Kaptam Blizztõl egy emailt, hogy 1 hónapon keresztül ingyen játszhatok a játékkal + két elsõ kieggel, mert a Dio3-ban rendkívül sikeres voltam (persze ez csak bla-bla).
Lényeg: regisztrálom b.neten a kulcsot, folytatná tovább a regisztrációt, és ilyeneket kérdez, hogy mennyit 1, 3, vagy 6 hónapos elõfizetést akarok-e. Kéri a bankkártya számomat is. Ezt hogy lehet kikerülni?
Vagy kattintsak az 1 hónapra, és nem vesz le semmit? Ezt biztosra tudná mondani valaki?
És mi történik az 1 hónap után? Ha jól értem, akkor folytatja a pénz levételt, ha játszom?

roland4
Értem köszönöm a válaszokat 😊
Lazarus
ha tényleg 10 mp volt a 20 giga az viszont sokmindent megmagyaráz 😊 Csak lefoglalta a szektorokat a winyón, de nem töltötte még meg tartalommal
devlking
A starter is a normális egész kliens. Amúgy meg nem kell megvárni, amig teljesen leszedi. Pár száz mb után már lehet vele játszani, és menet közben töltögeti ami kell.