World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha az accom blokkolva lett mer nem sikerült eltalálni a jelszót...
Kértem új jelszó emailt, de ott meg töbszörre sem találtam el a nevet...
Most gondolkodom aszem nem a saját nevem volt megadva (okkal de már nem emlékszem.)
Azt mondja hogy szupportoljak... mit és hogyan?
Nem az én nevem foggalmam sincs róla mi, csak a cataclysm serialom van meg...semmi adatom...a karakterekre sem emlékszem meg asszem a végén meghackelték és öszekavarták amik voltak/ megmaradtak.
(csak emailcímmel meg cata seriallal tudom igazolni... elhiszik hogy az enyém?)
Erre tudtok nekem mondani valami okosat?
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Bár azt is ígérték, hogy lfg-hez hasonló rendszert fognak bevezetni a random bg-kre is, értsd kellõ számú healer nélkül nem hív be.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
"Rated Battlegrounds now award conquest to the losing team based on their final score"
kiváncsi vagyok ,hogy melyik peccsben jön,hogy ha csak belogolsz a játékba akkor kapsz 200 conquest /honor és / valor pontot.....
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Bármilyen hihetetlen, meg so oldschool, én pl. élveztem a questezést, szeretem a lore-t, még ha néhányan temetik/hánynak tõle, akkor is. Egy szó mint száz, játssz addig ameddig élvezed, ha unod, nem tetszik, uninstall, van száz meg száz másik játék amibõl választani lehet.
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
kr. u. második évezredünk mégcsak épphogy elkezdõdött. akkor történt biza.
életünk egyszercsak megváltozott. egy hatalmas robbanás. mmorpg letáldózisnak hívták. a hígfos ellepte az élettel teli internet világát. a hígfos mmo ömledékek elõl elmenekülve sokan utolsó mentsvár (és loot miatt) az újvilág, azeroth világába menekültek. itt questeltek és farmoltak boldogan amíg ...
...idõvel születtett rengeteg kispaladin kismágus, alt nemzedékek születtek, virágoztak, és egyre csak nõtt a népességünk is, valamint idõvel beházasodott mind a horda, mind a szövetség is az ufó kecskeemberek és nyúlszájúak nemzetségébe. na de mindegy is.
sok kitûnõ harcos is született, akik büszkén védelmezték azeroth földjét, õk megis kapták a blizárd fõtanács keménymag címét. életüket beáldozva, családjuk, baráti kapcsolataikat sem kímélve gyõzedelmeskedtek a gonosz alvilági fõnökök felett.
ám idõvel egyre több és több kazuáriai polgár csattant fel és elégedetlenkedését fejezte ki a fõtanács felé, mert õk, egyszerû plebs is élvezni szerették volna azokat a jogokat, melyek a keménymag embereket megillették! kényelmes, jól kinézõ páncélok, szórakoztatás... hogy ne diszkriminálják õket, és láthassák õk is azt a contentet, ami amúgy keveseknek adatik meg, hiszen õk is ugyanúgy fizetik a havi adót.
blizárd fõtanács pedig úgy döntött, hogy eleget tesz eme kérésnek, hiszen nem akarták elveszíteni a tömegeket.
azóta mindenkinek alanyi jogon jár hogger leszólózása, és külön hatóságot hoztak létre, hogy azerothon át kalimdorig minden szörnynek és mókusnak extra goldot dughassanak a zsebébe hogy egy polgár se éhezzen, akármerre kalandozik is. ja meg pandák. importáltak pandákat is.
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
Maxoljam ki a karaktert, hogy csak azután élvezzem a játékot? Az elõtte levõ sok hónapnyi (éves) szintezõdést pedig csak muszájból csináljam meg? Nemár...
De ha elviszed a max szintig (bár úgy olvastam, hogy csak kipróbálod a játékot) és keresel magadnak egy normális emberekbõl álló guildet, a HC raidek tartogatnak azért kihívást bõven. (Mielõtt bárki beböfögné, nincs szükség az én imba vagyok, a hc raid so easy szövegekre.)
Lényeg: ne az alacsony szintû dungeonokról, questekrõl alkoss magadnak teljes véleményt a játékról, próbáld meg elvinni max szintig, aztán ha akkor is szarnak véled, akkor már más tészta😊
Hát az se nagy valami. De az se frankó amit lentebb írt Jazzy. A D&D Online-ban tapasztaltam ilyet, hogy konkrétan beletelt 1 órába is, mire összeállt egy tank/healer/dps/rugó csapat a nehezebb dungikra. Aztán volt fejvakarás, mikor az elsõ halál után a gyerekek elkezdtek hisztizni, meg kilépni...
Viszont ha a 6 tagból legalább 3 csapatjátékos gondolkodású volt, a másik 3 meg csak követte az utasításaikat, akkor -szerintem- a világ legjobb 'masszív multiplayer érzését' adta a játék.
Pont annyi szép élményem van akkoriból, mint amennyi bosszúságom volt a sok hülyeség miatt, ami már nincs.
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
Oké, hogy alacsony szinten elküldenek disznót irtani, és baktathatok a helyszínre, majd vissza, de ez így elég gyenge. Mikor fogok egyáltalán olyan helyen járni, ahol SOK játékos van, és történik is valami?
Emancipate yourself from mental slavement!
elõre köszi az építõkritikákat vagy dicséreteket!😊
Nem vont le semmit a kártyámról, de ennek egyszerû oka van: péntek estétõl hétfõ reggelig nincs 'banki nap'. Szóval kíváncsi leszek kapok-e sms-t hétfõ reggel 😊
Lényeg: regisztrálom b.neten a kulcsot, folytatná tovább a regisztrációt, és ilyeneket kérdez, hogy mennyit 1, 3, vagy 6 hónapos elõfizetést akarok-e. Kéri a bankkártya számomat is. Ezt hogy lehet kikerülni?
Vagy kattintsak az 1 hónapra, és nem vesz le semmit? Ezt biztosra tudná mondani valaki?
És mi történik az 1 hónap után? Ha jól értem, akkor folytatja a pénz levételt, ha játszom?