World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Regen szokas volt erre a celra egy hamis bankkartya szamot megadni. Nemtudom hogy meg mukodik e ez a megoldas.
TVelvet
Na, válaszoltam egy elég hívatalos levélben blizznek... Remélem visszarakjak az accountom, aszondtak, ha Válaszban küldöm elöbb válaszolnak 😊
Mindenképpen meg kell adni vagy egy gamecardot vagy egy használható bankkártyaszámot regelésnél. A számláról csak az ingyenhónap után vesz le pénzt.

SamuraiJack
nekem a kézikönyvömn volt rajta a kód és egy kis borítékba vagy miben a 10 napos próbajáték....ki szeretném próbálni a tört szervereket hogy mekkora a külömbség...gondolom nagyon nagy de érdekel szval ha vki tud segíten hoy kell megcsinálni az légysz írjon privibe köszi....toim hogy itt senki nem fog segíteni

tehát egy GC-t mindenképp kel vennem??

jah, én nem vettem gamecardot mert azt hittem majd csak akkor ha letelik az egy hónap😄

Hmuda
Mindenképpen meg kell adni vagy egy gamecardot vagy egy használható bankkártyaszámot regelésnél. A számláról csak az ingyenhónap után vesz le pénzt.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

segitsetek, megvettem a játékot a boltban 12381-ért az irja egy hónap rajta van de mikor csinálom az accountom akkor kéri a gamecard cimét de az eredeti játékdobozban nincs!hol van?

capaszabi
én csak 15k honort buktam...

köcsög tolvaj banda az egész

TVelvet
De bazdmeg, faszom kivan, lemaradtam firemawról,ebonrocról,cromaggusról, és most 1 full MC rõl... faszom kivan.. h ma perdi esik...

Felháborodok 😄
Sugam
óóó ne 😄, pedig biztam benned!! 😊

TVelvet
Hat, a haver mindig elfelejtette beírni a Nevét a Card Ownerhez.. 😞 ugyhogy musály megmagyaráznom, Képpekel, szép szrínshotokat fogok küldeni..

Suga, én már Zomby vok 😊
Sugam
bahh, micsoda POCSkonyos kocsogseg ez.. es emg nemrolultel meg 😄 csodallak 😄

QuippeR
elõször csak kérdezz rá, hogy tényleg szükséges-e ez, mert utána tudsz járni, de idõdbe kerül. azt is kérdezd meg, hogy mit küldj el, amivel bizonyíthatod, hogy nem lopott. említsd meg, hogy elképzelhetõ, hogy fordítva írtátok be a nevet, mert nem tiszta, hogy magyar vagy külföldi rend szerint kell. szerintem hajlanának a szép szóra...

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

ha miután lejár az idõ és nem veszek uj GC-t akkor törlödik az accom?

TVelvet
Azlesz küldök Képet, haver neve, tranzakció papirokrol ijesemi. Nem ne lopott..
Egyébként megintcsak nem értem a hiszti lényegét. Van ötmillió körüli elõfizetõjük. Ezek közül most 1250 darabot megizélgettek, aminek egy része valószínüleg nem jogos. Ha az ember az arányokat tekinti meg, szerintem ekkora százalékú visszaélés bárhol elõfordul, még akár hamis bankjeggyel is, nem csak kártyával... Egyébként meg szerintem nem a blizz felelõssége ha lopott kártyával fizetnek nála, hanem a kártyatulajdonosé ha nem tiltatta le idõben, illetve a banké/bankkártya cégé, ha nem tiltotta le idõben.
Ha kicsit tágabban vizsgáljuk a kérdést, a blizz ezzel azt nyilatkozta, hogy a webes bankkártyás fizetés nem biztonságos, pokolba az egésszel.
Igazából azt nem értem, hogy hogy lehet az, hogy bizonyos esetekben ugrani tudnak olyan dolgokra, ami elhanyagolható mértékû, más dolgokat meg, amik az egész játékosközösséget érintik, hagyják a fenébe...

capaszabi
printscreen aztán editeled ACDseevel a screenshot könyvtárból???

capaszabi
enyém 😄

nem tudom, de hol irnak itt olyat hogy egy kártyáról nem lehet többet fizetni? azt írják hogy akik 1 kártyáról többet fizetnek azok közül sok a lopott/hamis kártya, és ezért bannoltak csak ennyit, írj vissza hogy tévedtek jelen esetben (vagy mégsem? =P)

Ott a pont. igaz én nem játszottam olyan sokat WoW-val de mindig az utolsó percre hagytam. Most jelenleg ezért suspend állapotba vagyok és GC-t nem is tudok hozzáadni majd csak mastercarddal vagy hasonló okossággal tudom újraéleszteni az accomat. Remélhetõleg szombaton elintézem a Mastercardot és akkor egy hét múlva tudok játszani is...Legalábbis remélem mert emiatt csináltatok Mastercardot 😊

PiszkosFred
Én tudom, de most két lehetõség van: vagy alkalmazkodsz, vagy nem. Lehet meg lehet õket gyõzni, egy próbát megér. Hozzáteszem, eddig február óta mindig sikerült még GCt vennem amikor akartam, igaz nem a payment határidõ elõtt egy nappal kezdtem el rohangálni érte. Sajnos a Blizznek meg sem kottyan pár magyar törölt account, akár jogos akár nem.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

MrStokes
Na mindenesetre ebbol lesznek meg botranyok, erre meg mernek eskudni.

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

MrStokes
Hat igen, ugy nez ki a dolog. Elo kell h terjesszem ezt a tobbieknek is, nem lesz konnyu meggyozni oket.

Hol lehet megtalani ezt a bizonyos payment policy-t v mit? Csak bele olvasnek mar... 😄D

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

PiszkosFred csak éppen nem valami olcsó a webkártya vagy akár mastercard. GC-t meg egyszer sikerült vennem magyarországon 😊 Sajnos költséges mulatság 😞

Elég dúrva egy dolog szerintem is...Nem mindeki rendelkezik olyan kártyával amivel fizetni is tudja a havi elõfizetési díjat, szóval nemértem miért kavarnak be ennyire.

PiszkosFred
Márpedig jelen állás szerint a blizz úgy áll a dolgokhoz, hogy egy kártyáról történõ fizetéseket gyanúsnak tekintik. Az, hogy itt a balkánon a fiatalok kártyáinak nagy többsége a bankoknak és a rendszernek köszönhetõen sajnos nem alkalmas nemzetközi vizekre, sajnos mellékes. Muszáj lesz áttérni GCre vagy saját webes kártyákra mindenkinek aki nem sajáttal fizet, mert félõ hogy elõbb-utóbb baj lesz.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

MrStokes
Vegul is csak 3 masik haveromnak fizetem meg az acc-jat a sajatomon kivul, es nem szeretnem h ez miatt mind a negyonk acc-jat megszuntessek, letiltsak...

TVelvet
Ez lol... Ismerõsõm kártyájával fizetem, MÉG ezis baj?? nemhogymaar...
MrStokes
Hat baszki ez azert kemeny. Ezek szerint mindenkinek sajat maga kell h fizesse a acc-jat es nem megfelelo, ha haver/ismeros szamlajarol/kartyajarol megy a fizetes?

l3alF1aKe
😞

That\'s All Folk\'s

magus
ertsd : buktad

irdj vissza ha meg akarod magyarazni, azzal van bajuk, hogy nem egy ember hasznalta az accot egyetlen egy hitelkartyarol amit senki mas nem hasznalt rajta kivul. de nem ertem akkor miert csak ilyen keves accot zaroltak.

Hát én nagyjából értem de bevallom én se vagyok valami nagy angolos inkább nem keverem a szart...Remélhetõleg valaki már fordítja neked

TVelvet
Valaki gyors fordítsa le a lényeget pls..: blizz válaszolt, csak nem egészen tom kivenni, hogy mit.. nemvok valami nagy angolos :😊

English
Greetings,

Credit card and other forms of payment fraud is an obvious concern for any company, especially when operating an online service such as ours. Any fraudulent behavior regarding payments cannot and will not be accepted or tolerated.

Recent investigations of payments, previous and recent, have reached the conclusion that we had to close more than 400 accounts and block credit/debit cards payments for World of Warcraft subscriptions for more than 850 further accounts. It is unfortunate that we have to take such actions, but failure to adhere to our terms of payment will result in account closures or the ability to use certain payment methods being revoked.
Many customers have stated that they have purchased the subscription from someone else who has then added a subscription to the account on their behalf. This has caused a lot of disputes as some of the sellers of these payments have been using stolen credit card information. It is the account holder who is responsible for all transactions attempted on the account, and any payment issue arising due to these payments will be dealt with no differently than any other payment issue.

If you feel that your account was unjustly treated, please respond to this email with any explanation you have regarding the payments to your account. This explanation is needed to further investigate the issue, and is not optional. For a quick response, please leave the subject line as it is.
I.C.ram
Érdekes módon betudok lépni a játék viszont az accountom az oldal szerint még mindig Frozen.
Davidus

V9ykn8_TZL0

I.C.ram
Van egy kis problémám!

elõakartam fizetni újabb eg hónapot. Kitöltöm a szokásos dolgokat, majd okézom. Jön is az sms, hogy 3200 forintot leszívott, erre a kov kép az account elõfizetésnél, hogy Payment Rejected. Hogy is van ez??? Leszívják a pénzt, aztán meg visszautasítják?? Ilyenkor mi a teendõ?
Davidus
Davidus
Omen, defeated so many centuries ago, yet remains in Lake Elune'ara... During the Lunar Festival, he stirs... and heroes of the land are called to defeat him once again.

V9ykn8_TZL0

Spenser
Persze nem mind !
De akkor is wazeg 6an voltunk, õ voltak legalább 20an sok 60as 1-2 kisebb + az õrök és amig birtuk mannával addig köpni nyelni nem tudtak csak hatltak éledtek enyi <#crazya>

Botond
Bloodscalp :-o
neked tobb ilyen rajongod van ? ;op
<sigh> nehez lehet a modder elete 😊

na btw nem akarok pmezgetni mistar BOTOND ha olvasod;te melyik serveren rontod a levegot /ally?

anti hero

Hmuda
Azért csak finoman vele, mert ahoz ezért több kell, mint a látványos hülyeség. Kicsit vilmoskára emlékeztet.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

MrStokes
Ez a csavo direkt IP bannoltatni akarja magat eskuszom.

McHaals
ehh

<törölve>

inkább nem szólok hozzá

MadWolf#11626

Hmuda
Multiregeléssel "fenyegetõzik" a szentem.

McHaals
mitírt, mitírt, mitírt?
olyan gyorsan törölsz bazze hogy nem bírom refreshelni 😊
villámkezû hmuda

MadWolf#11626

McHaals
köszi, hogy ezt megosztottad velünk
amúgy kik azok az "alik"?
alienek?
amúgy meg mind láma, ez tuti.
mind

MadWolf#11626

Hmuda
Ez el is árulja mennyit érsz...