World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

az allyk mar csak ilyenek ;x

anti hero

MrStokes
Erre vonatkozoan leteznek mar esetleg konkret adatok, pl 1-2 cucc stat leirassal miegymas?

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

MrStokes
Ez 1 nagyon jo otlet, mert engem is mar rohadtul idegesit h a nagy meretuk miatt nem latom mar a fejuket sem, nem hogy azt mi van a fejuk felett.

Majd ma este megvizsgalom en a beallitasokat jobban, eddig meg nem nagyon allitgattam, de majd este megnezem.

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

Spenser
LÁMA ALIK 6an ! (rédeltük) tarrent + még egy városukta tarrenél simán vertük õket másik város hirtelen nem tudom 6vs 20-30 ali ! loller de bénák voltatok !!!! 😉<#eplus2>

na itt 1 jó kérdés:

még régebben az egyik rugó video-ban, ami a warcraftmovies-ról leszedhetõ (Backstab széria egyik része) láttam egy olyan Scrolling Combat Text-et, ami nem a mob feje fölé irta ki a sebzéseket, hanem a lábától nézve jobb/bal alsó irányba scrollozta. (ha irányokat nézünk és fent az észak, akkor délkelet, délnyugati irányba, hátha vki nem értette 😊 )

tud-e valaki ilyenrõl? vagy tudjátok-e, hogy lehetne módosítani az SCT-t, hogy igy jelenitse meg?

azért kérdezem, mert sok boss-nál idegesítõ, hogy nem látom a feje tetejét (igy a bevitt sem sem), mert betölti az egész képernyõt, s hogy állandóan mozgatni kell a kamerát...

nah, tud valaki ilyenrõl?

hát ha megnézem a többi mágus cuccait én csak max. tanonc lehetek a klánban 😛
még... 😄

McHaals
van egy olyan program, hogy wow model viewer
abban tudsz magadnak mage-t csinálni, akár epic ruhával is

MadWolf#11626

A vicc az, hogy elõsször nekem is a piece of cake ugrott be...

Davidus
3 darabos setet(2 kék egy epic) meg egy csomó más cuccot lehet cenarion questekkel szerezni kapunyitás után.

V9ykn8_TZL0

MrStokes
Egyebirant erdemes barkinek tradeskill-tol fuggetlenul novelnie a repujat Cenarion Circle-lel? Halottam fel fullel valamit, h majd AQ-ban a cuccokhoz fog kelleni, esetleg meg tudja ezt vki erositeni?

MrStokes
Keresed szamomra parancs o Wildor nagymester, klanunk fomagusa <#bee1><#vigyor3>

Ony-hoz meg nem kellek, bar mennek szivesn ha epp nem tulora cimszo alatt forumhosszaszolasokat irogatnek. ^_^'

Razort meg majd holnap fogjuk arcon csapkodni, nem ma, legalabb is nagyon remelem, mert azon ott szeretnek es tudok is lenni.

DonnieBrasco
És ki a "Piece of cake?"

Ez mondjuk Dukenukem... 😊

DB

A ti kung-futok nem erős!

Davidus
a másik lehetõség hogy a druida friendlyröl indul és buktam 715 reput😄

V9ykn8_TZL0

Chrystopher
Sziasztok!

Linkelne nekem valaki légyszives egy Human/Nõci/Mage képet? Please.
Valami 390X85 Pixel körülit. Google-ban nem találtam ilyet. 😞
Ha valakinek van, és belinkelné, meghálálom! <#worship>

Igen, ez már így is marad. Hogy is voltak a dúmban a nehézségi szintek?
Hurt me plenty - tauren warrior
...
Nightmare - human mage
;D

Davidus
A hatvanas warrioromnak sincs ennyi repuja pedig az megcsinált minden fellwood meg desolace questet + párat silithusban is.
Az történt hogy ott voltam moongladeben mikor a hatvanasok eranikust gyepálták és egyik pillanatrol a másikra kaptam 2285 cenarion reput😄

V9ykn8_TZL0

PiszkosFred
Ezt nem tudtam, köszönöm.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Davidus
meg a griffmester😛

V9ykn8_TZL0

Hordás felállást nem ismerem, de van cenarion pl. felwoodban is...
Válaszaim több mint kielégítõek, szokás szerint a virág az öltözõmben kapjon helyet, a csokit meg személyesen nyújtsd át...

ugyanaz

"majdnem😊 van 2285 cenarion repum pedig cenarionos questnek még a közelében nem jártam😛"

nekem is igazság szerint ez volt kicsit furcsa, hogy túl magas 46-osként a cenarion circle-s repud, ahhoz képest, hogy silithus-nak még a közelében sem jártál, de ha jól sejtem, akkor desolace-ben és környékén (kalimdor-ban) sokat küldizhettél, s ott kapsz CC reput is pár küldi után...

Azért Devilking (#62911) berakott Kodos képére írt hozzászólásomat nem kellett volna törölni. Nemtudom miben bántott bárkit is. <#confused>
Kösz.

"vessetek a mókusok közé" :)

PiszkosFred
"majdnem😊 van 2285 cenarion repum pedig cenarionos questnek még a közelében nem jártam😛"

Lehet hülyeséget kérdezek, de a druidák cenrarion circle-je és a másik cenarion nem különbözõ?

Botond
Az a 3 allis hinterlandsi küldi fájt a hordásoknak?:-D
McHaals
igen, a cenarion repu az alacsony...
igen, a questek nekem is feltûntek, de szerintem ezért még nem fogsz bocicsokit nyammogni 😊

druida meg macskaformában rugóforma, tehát energyt használ

MadWolf#11626

Davidus
"Szerintem az, hogy te még nem jártál everlookban..."

majdnem😊 van 2285 cenarion repum pedig cenarionos questnek még a közelében nem jártam😛

"Második tippként a kiegyensúlyozatlanul sok horda oldali hinterlandsos kvesztet jelölném meg."

ezis igaz de régen meg pont fordítva volt😊

V9ykn8_TZL0

PiszkosFred
Medve formában rage van, cat formban pedig energy, csak moonkin és alapesetben van mana.

Hmuda
Duidák véletlen nem manát használnak? (nincs druidám)

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Szerintem az, hogy te még nem jártál everlookban...
Második tippként a kiegyensúlyozatlanul sok horda oldali hinterlandsos kvesztet jelölném meg.

McHaals
akárhogy nézem, nem jövök rá, hol a hiba

MadWolf#11626

PiszkosFred
Aquatic formot nem csináltad meg?

Botond
ez diszkrimináció!
Davidus
nem jár a csoki

V9ykn8_TZL0

érdekes név egy tauren druidának 😊

Botond
elfogyott a mana potion és a superior healing potion az a nem tuti
Davidus
tessék rájönni!😛

V9ykn8_TZL0

McHaals
kik azok a defilersek?

mondjuk szerintem csalsz, és a repu-ablak elrejti a megfejtést 😊

MadWolf#11626

Davidus
az se de másra gondoltam😄

V9ykn8_TZL0

szabadagazda!!!

felhomályosíthatlak? 😊
ezt, a mondatot nagyon utálja ám mindenki...nincs rosszabb, mint az kéregetõ, fõleg azok, akik csinálják ezt ingame, lvl 1 alt karikkal...

amúgy tök logikus, hogy kezdõként nincs pénzed. de inkább kérj tanácsokat, hogy lehet pénzt csinálni a játékban, de inkább ne kéregess. azt nem szereti senki, s általában ignore-ral is jutalmazzák játékon belûl is 😉

McHaals
a neved? bocicsoki nyammnyamm

MadWolf#11626

temicsinász' he? leduelezlekám! <#hehe>

figy, én most kezdek wow-ot és nagyon megköszönném ha adnátok pár ezüstöt kezdésnek, aki tud küldjön privit!elöre is hálás köszönet

ez egy olyan információ, amiért meg kéne, hogy öljelek, ha megtudnád

s ird má bele plz. a signo-dba a karid nevét...ja és fend ki a kardod/bárdod/kalapácsod, mert ma lenyomjuk Onyxia õnagyságát 😊
meg remélem még razor-t is elkalapáljuk 😊)

Davidus
Aki elsõnek jön rá hogy mi nem stimmel a képen kap egy bocicsokit😊
KÉP

V9ykn8_TZL0

Botond
Wildor 2002.01.06óta regisztrált fórumozó! Az már jó sok hónap! IPbannt nekije!<#hehe>
Hmuda
Mikor valaki már hónapok óta ontja a tucat-accokat, teleszemeteli az egész fórumot a reklámjaival (ismétlem hónapok óta folyamatosan), akkor megérett a drasztikus lépés.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Ip ban? Azért a szerencsétlen nem volt egy eszeveszett ámokfutó, csak feltûnésre vágyott és okoskodni próbált a saját szûk látószöge mögül. Ennyi erõvel akár wildort is lehetne bannolni... 😄

MrStokes
Ok, koszonom a valaszokat es igerem ma mar nem OFF-olok tobbet. <#vigyor3>

Hmuda
Ez a gyerek már hónapok óta gyártja az accokat, hogy az oldalát reklámozza. Elszakad a cérna....