World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
anti hero
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
Majd ma este megvizsgalom en a beallitasokat jobban, eddig meg nem nagyon allitgattam, de majd este megnezem.
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
még régebben az egyik rugó video-ban, ami a warcraftmovies-ról leszedhetõ (Backstab széria egyik része) láttam egy olyan Scrolling Combat Text-et, ami nem a mob feje fölé irta ki a sebzéseket, hanem a lábától nézve jobb/bal alsó irányba scrollozta. (ha irányokat nézünk és fent az észak, akkor délkelet, délnyugati irányba, hátha vki nem értette 😊 )
tud-e valaki ilyenrõl? vagy tudjátok-e, hogy lehetne módosítani az SCT-t, hogy igy jelenitse meg?
azért kérdezem, mert sok boss-nál idegesítõ, hogy nem látom a feje tetejét (igy a bevitt sem sem), mert betölti az egész képernyõt, s hogy állandóan mozgatni kell a kamerát...
nah, tud valaki ilyenrõl?
még... 😄
abban tudsz magadnak mage-t csinálni, akár epic ruhával is
MadWolf#11626
V9ykn8_TZL0
Ony-hoz meg nem kellek, bar mennek szivesn ha epp nem tulora cimszo alatt forumhosszaszolasokat irogatnek. ^_^'
Razort meg majd holnap fogjuk arcon csapkodni, nem ma, legalabb is nagyon remelem, mert azon ott szeretnek es tudok is lenni.
Linkelne nekem valaki légyszives egy Human/Nõci/Mage képet? Please.
Valami 390X85 Pixel körülit. Google-ban nem találtam ilyet. 😞
Ha valakinek van, és belinkelné, meghálálom! <#worship>#worship>
Hurt me plenty - tauren warrior
...
Nightmare - human mage
;D
Az történt hogy ott voltam moongladeben mikor a hatvanasok eranikust gyepálták és egyik pillanatrol a másikra kaptam 2285 cenarion reput😄
V9ykn8_TZL0
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Válaszaim több mint kielégítõek, szokás szerint a virág az öltözõmben kapjon helyet, a csokit meg személyesen nyújtsd át...
nekem is igazság szerint ez volt kicsit furcsa, hogy túl magas 46-osként a cenarion circle-s repud, ahhoz képest, hogy silithus-nak még a közelében sem jártál, de ha jól sejtem, akkor desolace-ben és környékén (kalimdor-ban) sokat küldizhettél, s ott kapsz CC reput is pár küldi után...
Kösz.
"vessetek a mókusok közé" :)
Lehet hülyeséget kérdezek, de a druidák cenrarion circle-je és a másik cenarion nem különbözõ?
igen, a questek nekem is feltûntek, de szerintem ezért még nem fogsz bocicsokit nyammogni 😊
druida meg macskaformában rugóforma, tehát energyt használ
MadWolf#11626
majdnem😊 van 2285 cenarion repum pedig cenarionos questnek még a közelében nem jártam😛
"Második tippként a kiegyensúlyozatlanul sok horda oldali hinterlandsos kvesztet jelölném meg."
ezis igaz de régen meg pont fordítva volt😊
V9ykn8_TZL0
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Második tippként a kiegyensúlyozatlanul sok horda oldali hinterlandsos kvesztet jelölném meg.
mondjuk szerintem csalsz, és a repu-ablak elrejti a megfejtést 😊
MadWolf#11626
ezt, a mondatot nagyon utálja ám mindenki...nincs rosszabb, mint az kéregetõ, fõleg azok, akik csinálják ezt ingame, lvl 1 alt karikkal...
amúgy tök logikus, hogy kezdõként nincs pénzed. de inkább kérj tanácsokat, hogy lehet pénzt csinálni a játékban, de inkább ne kéregess. azt nem szereti senki, s általában ignore-ral is jutalmazzák játékon belûl is 😉
s ird má bele plz. a signo-dba a karid nevét...ja és fend ki a kardod/bárdod/kalapácsod, mert ma lenyomjuk Onyxia õnagyságát 😊
meg remélem még razor-t is elkalapáljuk 😊)
KÉP
V9ykn8_TZL0
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun