World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A spawn megall amint meghal Broodlord. Utana ki lehet tisztitani a 2 embeletet, nem fognak visszaspawnolni azon a heten mar.

Martin576
Ezt nem értem barátom.

Megöljük a Broodlordot, és visszamegyünk a két emeletet tisztába tenni?

hmm...

W: Charge (jo esetbe okos warrior megvarja mig mage kezd valamit castolni, es beleszakit)
W: Hamstring
W: Belassul a magetol
M: Frost nova

itt kifelejtetted, hogy warrior trinket és...

M: Blink

warrior intercept...
aztán kapásból megváltozott a szitu, amit irtál.

amúgy én egyáltalán nem ezt követem. ha rámcharge-ol valahonnan, akkor Ice barrier fel, FN, odébb lépek kettõt és bebirkázom. utána trinket, odébb futok, a többi már nem téma. de ha én látom meg õt elsõként, akkor CS-t nyomok rá, ettõl szépen combatba került, aztán mire stance-et váltana már kifelé figyel a bariból.
rugó detto ugyanez, ha kiszúróm, CS rá kapásból, innen már csak max. vanish-elhet, de ezzel meg csak nekem tesz jót, utána AOE-val úgyis kiszedem stealth-bõl, birka után meg fireball-t + rank1 Frostbolt-ot kap zsinórban egymás után. aztán innentõl már nemingen téma, mert ice barrier itt is sokat segit ellenük 😊
ami gázos az azok a healer kasztok (druida+sámán+pap) és wlock...na azokkal van szívás keményen. 1 rossz idõben ellõtt CS vagy rosszkor ellõtt frost nova vagy akármi és meszeltek a mage-nek

s0n1c
nem, csak ki kell takarítani firemaw elõtt mindkét szintet, ha ez megvan kövi resetig nem spawnolnak
imo megszunnek 😄 vegtere is o a broodlord😊 de tapasztalatom meg nicns rola szal..😄

Mighty
Az a bárki azért túlzás. Sámli és pap két gombnyomásra leszedi a mage összes buffját...

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Hamed
megelõztél😛

\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"

Martin576
Esetleg újra megkérdezném, spawnolnak-e a mobok Broodlord lenyomása után azon a két emeleten?

Hamed
Hát ha nova után rögtön elnyomja a blinket azaz õ baja, vagy nagyon magabiztos😄

Trinket+intercept aztán max birkáz és elfut, mert cd-n van mindkét szopató spellje és onnantól a warrior megeszi. Csak sajna a legtöbb mage simán kivárja az interceptet kockáztatva egy sima critet (ms-re ált. nincs elég rage intercept után). Megmondom õszintén én nagyívben kerülöm a mage-eket, mert minimális pvp tapasztalat után csuklóból elintéznek. Igen tudom resistelhetem a novát, de a mage-ek is szeretik dodge-olni az execute-ot😛

de ez nem csak mage sajatja😊 warlock is tudja azt a 2 trinketet hasznalni kapsz egy seductiont (mondjuk nem vagy zerkben nem vagy ud 😛) es mar kapod is a 2 trinketes sb t😊 nyista😊

instant frostbolt is talentbol van😊 nekem spec most nincs pom-om😊 amugy most a fire/frost buildet fogom kiprobalni csak meg nem dontottem el vegleg hogy hogy legyenek a pontok, nah meg meg kene 50 aranyat farmolnom😊

capaszabi
igy igaz, csak picit bosszantó ez a 2-button-u die stílus
és senkit nem ölök meg 2 clcikbõl, még shammyt és rugót sem.
mage pedig jó esetben bárkit megöl a duplatrinkettel...

nova utan elblinkelni eleg butasag😊 tudva hogy warriornak van pvp trinketje amivel kijon novabol es azonnal radinterceptel😊 nova utan arrebb kell menni aztan ha a warrior radinterceptel akkro blink😊 ha nem interceptel akkro meg nem er oda hozzad es azert hal meg😊 de ha a warrionak a pvp trinketje nincs cdn akkor magenek nem sok eselye van. ha cdn van akkor meg warriornak nincs sok eselye😊

capaszabi
hát annyira instabil hogy 20s-nél rövidebb ideig csak akkor tartott rajtam 5 hónap játék alatt, amikor pally lecleanselte.... 😄

Count Adyn
Jóde mit sirtok, ez kõ-papir-oló rendszer. A mage arra van hogy jól szétlõje a warriort😊 Még igyis több esélyetek van mint nekem egy elemental shaman vagy egy felhunteres warlock vagy 1 aimeddel kilövõ hunter ellen😊
a novában +50%crit meg talentbõl van😊 nekem pl nincs xD

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Hamed
Én speciel nem fehér receptekkel bizniszelek, hanem leginkább bsmith+engi+enchant dolgokkal. Na jó, ha everlookban járok azért benézek az alchemys-hez😄 Nem nagy pénzek, de nekem bõven elég napi 10-20g így a sportmount után, és még tudom az altot is pénzelni.

A noob meg attól noob, hogy nem olvas fórumot inkább a general csatit spammeli, szal nem félek😄

capaszabi
pontosan!

Martin576
A sok kis whelpre gondolok, meg a hatcherekre.

Martin576
Uraim, amikor Brood lefekszik, tovább spawnolnak a mobok körülötte, vagy végre csend lesz?

W: Charge (jo esetbe okos warrior megvarja mig mage kezd valamit castolni, es beleszakit)
W: Hamstring
W: Belassul a magetol
M: Frost nova
M: Blink
M: Trinket
M: 4000 Frost Bolt (+50% crit a fagyás miatt)
M: Intant 1000-1500 FB
W: Died

Ez az esetek 60%-ban igy tortenik.

najah de ott a repoly😊 de ezert kell arcane focusra 5/5 😊 kella raknak az imp missile😊

"ha esetleg 1v1 akkor itt mehet a bandage"

feltéve, ha elsõ ütéssel nem crit-et vágott rád, s nem figyel ott rajtad a bleed + hamstring után 1 sec-cel nem rakta rád azonnal a rend-et is, hogy több sebbõl vérezhess, s amig le nem jár ne tudj bandage-olni...

bár okok, tudom ki lehet ütni ezt a két dotot több módon is, hogy lehessen bandage-olni (mana shield, ice barrier, ice block, etc), de az is idõveszteség, akárhonnan is nézem...azt meg tudjuk, hogy a birka mennyire instabil egy jószág 😊)

amugy azt lehetne csinalni hogy nyomni ra egy counterspellt hogy combatba keruljon (vagy ha fire mage akkor egy blastot a nagyobb range miatt) es akkro lazan lehet polyzni, mert nem tud chargolni😊

ez inkabb ugy szokottt kinezni hogy menne bari de kozben bele chargol es megszakad>nova arrebb cammogas (hamstring mar rajtad) ujra poly de kozben kijon mar trinkettel a novabol😛 vagy kapsz egy pummelt vagy intercept>blink es itt talan vegre eltudod mar loni a polyt csak kozben a tarsai bedaralnak 😊 1v1 mar nem igazan fordul elo sajnos sehol😊 ha esetleg 1v1 akkor itt mehet a bandage, de innen meg mar szinte nyert ugy foleg ha kettrinket+arcanepower mage, de nem midnig jutsz el idaig😊 bar mondom 1v1 ben nem akkora gond, de az sajan nagyon ritka.

Friczy
<#nevetes1>

keep walking... www.artum-inferniti.net

Imádnivalóan aranyosak ezek az esettanulmányok...
Persze tudom én, hogy ismered és átlátod a maget... bari, mage odébbsétál, felteszi magára az arcane powert, ellõ egy 3000 dmg-s combustionos pyroblastot, felteszi magára az ice barriert arra az esetre ha neadjisten a warrior interceptel próbálkozna, majd 2000-es frostboltokat szpemmel...

Mighty
Azt tudod, hogy ez szigorúan 1v1 esetén fordulhat elõ...

Tegnap AB-n Molokay igencsak szétaprított engem (éljen a lag, ami miatt én úgy látom, hogy rohadt messze van a közelharcos játékos mégis eltalál minden ütése...)

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

capaszabi
mortiz aki átlátja.

bwl epic warri vs bwl epic mage:

charge (már nyomva a bari) ---->bariként nekikoccan a warri a mage-nek (0 damage, chilled)

mage picit hátrál, klikk 2x!!! 4000FB crit, 2000FB

warri stance váltása 1sec global cooldown-->pyro hit 500/crit800
warri interceptel( itt beviszi elsõ ütését + 1 MSt) ez kb 800+1200 ha mind2 crit.

mage stunból blink (any instant spell)

warrior lecsó, mage 1000-2000 hp-ban, fél manával

Fire mage ellen bari után warrior már nem jáccik...

Botond
Arra nem veszik a fáradtságot,hogy AH helyett elkússzanak az IFben megtalálható vendorig némely receptekért akkor majd pont fórumot fog böngészni és vadul infót keresni. Hihetõ. És régi ez a biznic hidd el. És örök is.
DonnieBrasco
Egy frászt. Igazi biznyák akkor lett amikortól Roast Raptort és Lean Wolf Meat-et kell leadni a War Effort-ra....
Mellesleg arra nem gondoltál, hogy a fórumot mennyi noob olvashatja (akikbõl EDDIG ment ez az üzlet....) ?? Bravó.

DB

A ti kung-futok nem erős!

igyvan.

Botond
Lál. Kezdetektõl fogva megabiznic a vendoroktól venni receptet és AHba rakni a sok nub meg megveszi ott nem mászik el a világ végére. 10ezüstös receptet 2 goldért tessék,amíg friss és ropogós. Hú,kiszivárgott a nagy titok! Itt a csõd!
Friczy
Ez egy régi dolog, kevesen aggroznak a polyra, pláne ha max hp-n egy wanddal kiszeded. Nekem meg szokták köszönni.

keep walking... www.artum-inferniti.net

DonnieBrasco
A receptek kb egy hete voltak menõ biznisz, akkor kerestem meg a mountom árát velük.

De a PÖCSért kellett szétkürtölni??? 😞( még ilyen hülyeséget nem is hallottam, egy menõ biznyákot kidumálni a fórumon....

DB

A ti kung-futok nem erős!

Igen 😊

Martin576
Kösz. Állati.

GothiK Aesh
végigszopod...tankoknak iszonyat nagy hp kell és nem szabad hogy meghalljanak illetve 30% onként fulldps stop

Blood Elf Paladin Project \"BEPP\"

Martin576
Erre a Broodlord gyerekre van valami trükk, vagy tényleg végig kell szopni mind a két emeletet újra, ha elfekszünk...?

hehe, ezt szerintem mindenki félreérti Wildor, tudjuk mi szokott poly után jönni 😉

mi a faxom van? tiltott a curse-gaming oldala!!!!!
Ez csak sulinet sajátosság? mert ha nem, akkor gyorsan futok a rendaszergizdánkhoz 😛
Bár mult héten még gond nélkül ment az oldal melóhelyrõl.
nekem ez jött be nagyon: TheoryCraft

caster-eknek tutti 😛

jah <#zavart1><#idiota>

de a vicc az egészben az volt, hogy csak jót akartam neki. leverték a hp-ját alig valamire a mobok, gondoltam bepolyzom, aztán max-ra gyógyúl.
de félreértette <#whatever> én meg igy jártam...
aztán eme incidens után tüntetõleg kivonultam, hogy megigyam a reggeli KV-mat, mert igy felkelés után ez sok resist kicsit shock-olt <#nyes>

Shaman is OP 😊 Foleg az ementáli sámán 😊 NEFR!!!

De attol meg a Mage is OP!!! Ot is NERF!

Mi meg kerjuk vissza az enrage-t+a normalis sweeping strikes-t, mert azota gyengek vagyunk. /cry 😄

Botond
Mi ebbõl a tanulság? Nub vagy. :-P
valami azt súgja, te itt már megint flame-elni akarsz <#fejvakaras><#ejnye1>

<#idiota>

amúgy meg nem vagyok overpowered. tegnap reggel silithus-ban úgy agyonvágott egy sámán, hogy csak lestem. poly - immun - poly - resist - manchu earth shock crits you "+!%/=(#&@ dmg - poly - resist - blink - poly - resist - anyád' - purge - manchu earth shock crits you '"+!%/#& dmg - poly - immun - purge - manchu gains 2 extra attacks törörö - crit - crit - crit - you die.

nrerf shamans <#vigyor>

Mutass egy shotot/videot, ahol egy bwl warrior kiut egy full BWL gear-es mage-t (Akinek ugye a hp-ja ugy 4k korul mozog) 2 utesbol. (ugy hogy az egyik utes instant). Meg ha meg is csinalja akkor is kb. 100/1x, mage meg 100/15x.

Owerpower mage... NRERF!!!!

/cry /cry 😄

Tyler Durden
Tegnap nagy szenvedések árán lement Chroma /lapse+ignite/, bf-et dobott végre, de a kard még mindig nem esett. Hja 5. kill volt, ebbõl 3x lapse..
Helm of Endless rage 1 esett, azóta se láttunk többet belõle /vmi 700 körüli pontért ment el/

konzol powa: nds light /black/, Xbox360 /slim 500Gbyte HDD/ + Kinect + MS Wireless Racing Wheel Pc: Dell E6510 + U2410 Bringa: Specialized Stumpjumper FSR

Botond
Mi értelme?Miért,így mi értelme van instázni?:-D Mind1,nem érdekes, szerinted jó ez így,szerintem nem, és egyikõnk véleménye se számít,csak a fejlesztõké. Amint lesz alternatíva nem fogok habozni és váltok,addig meg megkeresem ami ebben a játékkörnyezetben szórakoztat.
Davidus

V9ykn8_TZL0