World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PiszkosFred
Akkor tenyleg nem maradt mas, mint a support. Nekem anno 3-4 karakter transzferem volt, legutolso talan 2 eve, egy ora alatt lezajlott az egesz. Az egyik volt hosszabb, mert vasarnap inditottam el a folyamatot, de masnap hetfon del korul az is veglegesitve lett.

Lehet a mail helyett a telefonos support gyorsabb lenne.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Jött SMS, és megnéztem e-számlán is.

PiszkosFred
Biztos, hogy megtortent a levonas?

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

A helyzet ugyanaz, még mindig nem tudok belépni, és mindkét helyen látszódik a karakterem. Mindegy, írtam a supportnak, mert nem áll szándékomban kétszer fizetni.

Nézd meg mi a helyzet a játékban, már rég transzfereltem, nem tudom már hogy megy. 😄

Na megkaptam az e-mailt, hogy kész a transzfer, és hogy befejezhetem ("finalize"). Ha rákattintok a linkre amit kaptam, megint kéri a bankkártya infot, és hogy fizessek...

Oké, köszi 😊

Fehercsoki
Szerintem várj, aztán majd jövõ hét elején intézkedsz ha gond van. Ha levonták a pénzt akkor mindenképp jó lesz.

Hali! Elindítottam ma fél 11 körül egy karakter traszfert. Szépen mindent kitöltögettem, le is vonták a pénzt a számláról, azonban az accounton belül még mindig ott van nekem a "Finalize payment" gomb. A karaktert látom mindkét szerveren, de belépni ugye még nem tudok rá, mert hogy "character update process" még nem fejezõdött be. Nem mellesleg a banktól kapott sms-ben volt egy "fedezetlen kártya" rész is, azonban ezt a kártyát használtam már korábban race change-re. Lehet valami probléma, vagy ne aggódjak, csak egy kicsit tovább tart a transzfer?

Fehercsoki
Mindegy, és még erõs kártya sem kell, pl. egy 7770(30k újan) több mint elég max grafhoz.

torrente111
sziasztok.valaki tudja,hogy a wowhoz melyik az alyánlott vid kártya? nvidia vagy ati? kösz

tigeroo
devlking
Raiding is too hard and time consumingSource

Like why do I have to sit around in normals for 3 months wiping 8 hours a week to get anywhere? It was cool to release 3 raids, but whats the point if you're gonna make them so hard no one will even get to the second one before next tier? I thought normals were supposed to be easy and hms were supposed to be the hard raids? Wiping isn't fun... bring back DS difficulty. That was perfect for normals, people could actually do them in a respectable amount of time.

Ez most vagy a legnagyobb troll, vagy a legnagyobb <#lama>.
<#idiota>
kill3r21
jah bocs elfelejtettem irni, a kupon elkelt 😊

kill3r21
üdv srácok, a videokártyámhoz adtak valami wow kupont, valami pandás cucc, kell vkinek?
Tatyla
Pontosan ugyan ez a véleményem

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Fehercsoki
8800 ft a pandaria collectors cdgalaxisnál, 5k a sima.

Zenszkij
ahogy mostanság az ojró áll van az 4K is

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

tigeroo
nincs is ezzel baj. ha nyugaton élnék és nem balkánián, akkor az a 3ezer forint megérné a heti 4-5 óra wowozást, de így... 😊
Mi ezzel a baj?A raid finder azért van hogy megtartsa az elõfizetõket így a józsika és a pistike is úgy érezheti hogy játszik.A blizzard kb most jött rá hogy nem volt jó ötlet a 10-25 ös raidek resetjének az összevonása és ezzel kompenzálnak.Aki valódi raidet akar annak ott van a lehetõség hogy keres magának egy raidelõ guildet, bár egyre kevesebb van.Megjegyzem a 10 fõs raidet nem tartom továbbra sem raidnek az azért van hogy pár pr00 idõt, fáradságot nem kímélve elmondhassa magáról hogy mi akkor de akkora királyok vagyunk hogy csak na.

Ezzel a raid finderrel csak annyit ér el a blizzard hogy per pillanat megtartja az elõfizetõket hisz józsika is elmondhatja hogy szijjel vágott szó szerint mindent, fél év alatt akár 10 guildben is megfordult de halad elõre és gearelõdik.Az teljesen mindegy hogy egy kiba.. szociopata pont neki van ez kitalálva.Kommunikáció, emberi kapcsolat, csoporthoz való kötõdés nélkül is õ lehet a világ megmentõje, viszont elõfizet a következõ hónapra és kiegészítõre is.
namenjenekapicsába😄

PVP be is kéne ilyen buff....ha valakitõl mondjuk 3x kikapsz utánna a csóka ellen kaphatnál stackelõ buffot😄

következõ mi lesz? ír egy botot a blizzard, és ha nagyon nem megy használhatod?

imba ninja<#nevetes1>

Lazarus
tigeroo
devlking
To encourage Raid Finder groups to persevere, each time an Raid Finder group wipes on a boss fight all players in the group receives a stacking buff that increases health, damage dealt, and healing done by 5% (up to a maximum of 10 stacks). This buff is cleared once the boss has been killed.

<#idiota>
DarkHorSe
Regen minden jobb volt! Vissza a tobb napos avkat!😄

Swedish people are albino monkeys&#65279;

imádtam az ilyen ts/ventri beszélgetéseket 😄

egy hétig nem bírtam aludni utána😄

jaaa hogy hát ö neked pééz köll... jah pénz is meg cucc is..hát csóró vagyok

...de azt beraktam a buzi alliknak, 8 aranyért...hagy vigyék hagy örüljön a májuk:dd

rapid konceálment! 😄

😄

kikõrakni a talentot
a subtetibe van
stitbe nemkell mönnem
legódzslod
elkezd feled gyönnyi

stb.stb.😄

Prody
ÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚ rémlik, honnan is? 😄

ez a valami mar sokéve itt rohad a gépen...azt se tudom h honnan és mikor került oda, gondoltam felrakom, hátha vkinek ismerõs lesz.

érdemes végighallgatni, most nemidéznék belõle 😄 de vannak jóféle dumák benne😊

csõPrody😊

"once in a lifetime..." 😊 😞(

de legalabb az is jó akiknek megadatnak olyan dolgok amiket nemlehet elfelejteni😊 (persze ez marha relatív, de akkor is:d)
és ez így van jól😊

Jabar
Üdv!

Az lenne a kérdésem hogy a MoP kiegészítõt meg lehet-e venni battle.net-en lévõ pénzbõl (d3-ból) ill lehet-e azt giftként elküldeni másnak?

Elõre is köszi

"Jabar sa bu eeda murishani!"

Prody
Még mindig nem rakta ki a vesszõt a "please" elé

s0n1c
😄
Lazarus
valahogy ez van nálam is. most vizsgaidõszak végén feltöltöttem, hogy na játszunk egy kicsit, de egyszerûen 1óra után megunom. Régen meg volt, hogy tényleg 8-10órát képes voltam akár egyhuzamban is tolni.

És nem tudom, mert ahogy QVAS is írja, azért a játék váza megmaradt, egyszerûen tényleg csak SZERINTEM elszállt az egésznek a varázsa azok számára ( vagyis nagyrészük számára ), akik már vanillában is tolták.

Megmondom õszintén, nekem ami miatt nem adja vissza a régi hangulatot az az, hogy abbahagytam a raidelést, nincs egy olyan 15-20fõs társaság, akikhez felmegyek TS/Ventrire, és akkor megyünk csinálunk bármit. Régen bármikor felmentem, voltak fent emberek, még ha nem is együtt toltuk, dumáltunk, aztán ha meg együtt toltuk, akkor mindig akadt valami. Most meg kedvem sincs, meg erõm se keresni egy teljesen új guildet, ott megismerkedni a tagokkal,stb. Inkább már ha játszom, akkor 1-2óráig BG, Arena, stb aztán logout.

kakaoskalacs
hol itt a probléma? 😄

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

Lazarus
Lazarus
devlking
Úgy érted jövõre?
Lazarus
Én nyugdíjas koromra fogom visszasírni, mikor már semmi dolgom, a szerszám se mûködik, a hátam is sajog és a család is berakna egy nyugdíjas otthonba csak hogy megszabadulhasson tõlem, akkor leülök a fotelbe és indítok egy vanilla törtszerót.
devlking
Wotlk/cata legendaryk, meg majd most az új lock questek ilyenek (sõt). 😊
tigeroo
ez így van. pláne hogy õk nem ismerik pl. a sámán/warlock küldiket stb. elsem tudják képzelni milyen jók😊 mondjuk azokat kár hogy kivették 1 az 1-ben a játékból...
kakaoskalacs
3 év mulva nyilván a mostani játékosok a wowban ezt a korszakot fogják visszasirni.

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

tigeroo
felnõtt 1 generáció a wowon, ennyi