World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MarkBlade
Szerintem nem fikáztunk és nem is mondtunk rossz ötleteket..
miért, ebbõl keresi a kenyérrevalót? khm..

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

mert nem is nekem kelett volna okosat mondani hanem annak aki fikazik hogy casual player contentet akar, en nem fikazok nekem jo ez ami van.

igyvan az er el sikereket akinek nincs real lifeja, ez egy eletmod van aki ezt valasztja van aki a napi 8-14 oras robotolast😊

MarkBlade
NAh de te sem mondtál okosat 😊
The Garrett
éesz player housing... model viewerben bennevan 1-2 házterv. 😊

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Botond
Nem vagyok büszke,kérdezte mi a terv elmondtam.
Ronaldo07
Milyen epix kulcstartóról van szó?

jah, ezzel azt mondod, hogy csak az wowozik akinek nincs real life és csak kockul a gép elõtt 😊)
Lacc
Hmm ez a kalóz set ez új, ezt honnan lehet beszerezni?
aha... mondjál még 3at!
nah szal sejtettem hogy semmi okosat nem tudtok majd mondani😊 mivel egyszeruen a mmorpg az nem casual player jatek, aki csak neha er ra jatszani annak ott a passziansz😊

MarkBlade
Szerinted most mi van? Akinek kell kiszedi majd megy a köv szintû instába a még jobb set-ért.Tehát ahogy mondod nem megy többet oda..
De mindig lesznek alacsony szintû karik akik mennek majd..Így max a farmolás ideje lesz rövidebb.
ergo nagyon kozel vagyunk ehhez... megvan hogy 14.8 % ban dobja az epix kulcstartót, ergó járhatsz folyamatosan MC/BWL-be, hogy kifarmold a cuccot és rengetegen utálják már a WOW ot emiatt.

Tök unrealisztikus az egész egyébként. 😞
RatBaG
pink lunar dress, zöld mikulás sapka, dual sodrófa <#idiota>

Per Aspera Ad Inferi.

Lehetsz kulonleges:

kaloz set
twill set
Tuxedo
stb.stb.stb.
Miert nem abba oltozol?
Eletet meg lehelhetsz bele, ha hasonlo mentalitasu emberekkel jatszol (RP). Hajra.

mé? mert elég lol, hogy arra vagy büszke, hogy kiafkzod a reput AV-n.
Ha mindig ugyanazt dobna egy boss, akkor pillanatok alatt meglenne az egesz szervernek, ergo nem is akarnanak odamenni tobbet, ergo 1 honap mulva mar nem lenne mit csinalnia, ergo abbahagyna a jatekot..

életet a Wowba és nem csak grindelést/farmolást (pl legyenek world dropok)
legyen EGYEDI a karakterem (mindenki szinte ugyanolyan)
player house (SWG)
normalis crafting rendszert (SWG)

Nehogymár én találjam ki, arra van a Blizzard soksok tervezõje
MarkBlade
Én nem rinyálok.. 😊 De ha tényleg csinálnának pl olyan bosst ami fixen dobja a set cuccot és nem kénne 50* lemenni érte.. Vagy q rewardként megadná az nagy segitség lenne. Ettõl még nem veszne el a kedvem a játék iránt viszont nem hánynék be az insták farmolásától.Az egy dolog hogy a játék a farmról szól de azért lehetne kicsitidõbarátibb is.. És még csak nem is a epic cuccról beszélünk..
mindenki rinyal ezzel hogy hc gamerek vannak elonyben reszesitve stb, csak kivancsisagbol erdekelne hogy megis ti milyen casual player contentet raknatok bele a wowba? mi az aminek orulne a naponta 1-2 orat jatszo emberke ?

QuippeR
csak megint az MMO részét felejtjük el a dolognak. én például ismerõsökkel is szeretek játszani (ami ugye egy guildben megy a legjobban), és így már nem volt olyan egyszerû guildet találni... mert ha valaki például papot keres, attól még nem fog huntert, paladint meg mage-et is keresni. és akkor választhat a pap, hogy otthagyja az IRL barátait, vagy marad a kisebb guildben. tudom, innentõl az õ felelõssége, de ettõl még a probléma nem szûnik meg.

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

Remelhetoleg a Top1 guildba vagyok, nem a top10-be (ami a magyar guildeket es a PvE-t illeti) 😉. Legalabbis kicsit szomoru lennek ha nem igy lenne.
En is anno kis guildba kezdtem (Chaos cult corp), csak sikerult egyre feljebb torekednem, amihez azert en is erosen hozzatettem (es erdekes modon abbol a klanbol tobbfele mentek a playerek, es vegul most jopar PT-s lett, meg joparral ujra osszekerultem Inc-be). Most is van 100 kis magyar guild 500 magyar playerrel 1 szerveren, ahol ha egymasra talalnanak az emberek, illetve talalnak egy embert, akinek van egy kis gyakorlata vezetesbol + taktikabol, akkor hiphop MC kozepen talalnak magukat.

Tudom nem konnyu "jo" klant talalni, de kozel sem lehetetlen. De ezen temaba futottunk mar par kort jo sok forumon, koztuk itt is, nem akarok ujra belemenni. Mindenki a maga szerencsejenek a kovacsa.

Blizz mindig a HC-kat részesitette elonybe iyg nagyobb a motiváció ugyebár

MarkBlade
Nem kell insta. Elég egy kulcs..
tudom hogy lehet használni ennek ellenére nekem nem engedte....majd otthonról megpróbálom, mert több oldal is angolnak ismerte fel Ip vagy mi alapján (hülye vagyok a gépekhez szal nem kell a 10 comment hogy béna vagyok hozzá)...bár vicces mert az is szerepel a listán.

"Our systems indicate that you are outside of the acceptable country range " btw azt mondja hogy nem vagyok a listán felsorolt országokból szal megszívtam...

antgecc
Az a baj, hogy mire ez a játék tényleg olyan lesz (ha egyáltalán olyan lesz), mint amelyennek szeretnénk látni (ampró kis újítások, amikot lehet olvasgatni fórumokon és amitõl sokkal élvezetesebb lenne a játék), addigra trottyos taták leszünk. Szal lehet a mostani wowosok fele már el is felejti a játékot, mire olyan lesz, mint kéne hogy legyen.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

dehisz ez epp azt mondja hogy magayrorszagban hasznalhato ez a beta, szal nem ertem mit is akartal mondani.

MrStokes
Erdekes en siman regeltem, kaptam kulcsot is es most toltom lefele... NC

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

Nem muszáj várost növelni 1 ház elég, és instance-al megoldani mint az officers house pl.

Amúgy te könnyen beszélsz mert kb top10 guildbe vagy, de aki rohadtul nem tud bekerülni mert minden mc bwl guild 5 évre elõre tele van mage-el, akkor ennyi. Még ha dolgoznék sem tudok mit, mert nincs. Magisters set õszintén szólva több mint szar, nem éri farmolni. Hova tovább? ... (Ja és nem BSen vagyunk, nálunk alig van 3-4 guild akik már BWL-be is eljutottak)
hat kivancsi vagoyk lesz-e egyaltalan valaha ilyen - marmint guildhaz
ill hogy mi ertelme van.

csak viszonyitaskeppen - eleg lol otleted van hogy orgrimar ele tenned a hazakat - ha egy daoc zonat kb 1 wow zonanak veszunk sztem mint mulgore vagy barrens akkor daocban asszem 3 zonara meg 3at nyitottak mert elfogyott a hely.
szal csak 6 housing zone van, na mondjuk ott van ertelme a dolognak ill barki vehet sajatmaganak telket + hazat.

anti hero

MarkBlade
Nah tehát nem kellene mindne guildnak bank néven egy alt karit inditani 😊
MarkBlade
Kilöttél 😊
Hat igen egy egy guild house-al kemenyen meg lehetne novelni 1-1 varos meretet 😊. Pl Ogrimmar bejarata ele lennenek leteve a Guild hazak, amik listabol valaszthatok lennenek... Jo nagyok lennenek a fovarosok, en elveznem.

PiszkosFred
Ez a területfoglalós módszert én is sajnálom, hogy csak az ABn köszönt vissza, "úgyahogy". Tényleg jó lett volna egy-egy területért harcolni. Nem kellett volna egetverõ nagy dolgokat kitalálni extrának egy-egy zónához, de mégiscsak jó lett volna unalmas perceinkben. Vagy pl nagyon szeretnem ha lenne guildeknek egy-egy haza, otthona, amelyeket megvehetnek es amelybe csak a tagok lephetnek be. Semmit nem jelentene osszessegeben, nem lenne erosebb senki, sem okosabb - max plusz bank helyet a guildnek - de meglenne a feelingje. Es meg olvasni kismillio egyeb otletet, amivel egy picit lehetne dobni ezen a betablazott farmolos hangulaton, ami BSen marmar altalnos. (szinte minden guild heti het raidra jar mindenfele lila cuccokert, a maradek idoben meg farmolja az potionok alapanyagait vagy a repair koltseget...)

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Pl. en alapbol amikor elkezdtem jatszani, azt hittem, hogy a contested territory-kat majd kesobbi patchek egyikeben majd el lehet foglalni jol, es akkor az is zold terulet lesz neked, az opp. factionnak meg piros.

Aztan rajottem, hogy minden szerveren siram lenne, ha nem lenne egy huncut terulete sem az egyik oldalnak.

Amugy regebben terveztek ilyen siege weaponokat meg hasonlokat, gondolom majd lesznek hasonlo dolgok a jatekban, csak kesobb...

Wildor egy jatek nem ugy mukodik, hogy mindenki kifizeti az alaposszeget, aztan ugyanolyan pwnzor mint a masik. Aki tobbet dolgozik valamiert, annak meg is lesz. Pl.: Belepsz a jatekba, es az elso fovarosba, meglatogat egy ugynok es hozzadvag egy felisteni armor setet, ami villamokat ereget, es elpusztitja a fel vilagot 5 perces CoolDown-al.

Nem tudsz nekem olyan jatekot mondani, ami nem igy mukodik. LAL elkepzelem: Besetalok MC-be, mosolyogva integetek a fire lordoknak, meg a ACHoundoknak, es odamegyek ragnaroshoz:
- Te Ragna figyumar nem akarod odaadni a kalapacsod?
- Nem
- Naaaa lecci, en is annyit fizetek mint akik levernek.
- Najo, tessek.

Vagy odamegyek Thrallhoz: Te Thrall te mindig ugyis itt allsz bent a varosba, sose mesz harcolni nem adnad nekem a legendary setedet? 😄

Teny hogy lehetnenek questek lvl 60-on (pl. nem epix rewardal), meg el lehetne melyiteni az egeszet politikaval meg hasonlo RP-s temaval, de az a jatekosok 75%-anak mar tul bonyolult lenne, es azok elveznek, akik RP szerveren tolnak.

Botond
Mé? O.o
Ez siralmas 😞(
mondjuk aki full T2 setben van, csak napi 3 órát játszhat 😄
I.C.ram
Akármit rkanak be az sokkal jobban segíti a HCgamereket, mint a nem HCkat. Hiába raknak be könyebben megszerezhetõ setes cuccokat, ha a hcgamereknek mégrövidebb idõ lesz ezt összeszedni. Valami olyasmit kéne kitalálni, ami nem a HCgamereket támogatja.
Sephi
De valamit kell adni a nepnek. Nezd meg pl olvastam hogy minden patch utan naon no a jatekban eltoltott idotartam a szervereket. (hulyen fejeztem ki magam de a lenyeg benne van)

Mert sokan nem a farmolas elveit kovetik szal kell adni valami ujjat nekik.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Az a gáz hogy a blizz sem tudja hoyg mi lenne e legjobb kiegészítõ elött akkora ujitásokat nem tehet be mert akkor nem lenne nagy szám a kieg!

Sephi
Ne haragudj hogy en nem vaok annyira jo ebben a jatekban mint te. Esetleg mostantol ha ide bejosz rakhatnanak a moderatorok harosanaszot es csak neked kulon 5 csillagot hogy mekkora hunter profi vagy.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Valahol megértem õket. Nyilván nekik az a céljuk hogy a sok überkockát akik a legjobbak akarnak lenni, farmolásra kényszerítsék. És gondolom új eventeket fícsöröket implementálni túl sok idõ / kiadás, ezért az új, tápcucc berakása a legegyszerûbb módja.
elnézegetve ezt a Brood of Nozdromu vagy milyen repu oldal cuccait, komolyan mondom felvetõdik bennem a kérdés, hogy a blizzard tényleg nem tud már mást kitalálni, csak azt, hogy minden egyes ilyen repuval, meg minden egyes új instával egyre táposabb cuccokat pakoljon bele a játékba???

komolyan mondom, ez kezd egy nagyon szánalmas irányba elmozdúlni...

kár, hogy szerintük már semmi mással nem lehet a gép elött tartani a játékosokat, csak ilyenekkel (gondolok itt lvl 79-80+ szint feletti tárgyakra pl.)...

<#vigyor>

Jaja, eeeeez igaaaz, de nincs is free epic reward Neutral-nal 😊

Sõt, Revered-nél is "csak" +5res to mantle, meg 1-2 plan meg ilyesmi de azoknak én nemveszem hasznát.
Mighty
Ahogy Scholo vagy Strat sem 😊

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Mint írtam normális guildem nincs szóval az is kizárva. Gondolom sem AQ20 sem a 40 nem solozható 😄