World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
De mindig lesznek alacsony szintû karik akik mennek majd..Így max a farmolás ideje lesz rövidebb.
Tök unrealisztikus az egész egyébként. 😞
kaloz set
twill set
Tuxedo
stb.stb.stb.
Miert nem abba oltozol?
Eletet meg lehelhetsz bele, ha hasonlo mentalitasu emberekkel jatszol (RP). Hajra.
legyen EGYEDI a karakterem (mindenki szinte ugyanolyan)
player house (SWG)
normalis crafting rendszert (SWG)
Nehogymár én találjam ki, arra van a Blizzard soksok tervezõje
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
En is anno kis guildba kezdtem (Chaos cult corp), csak sikerult egyre feljebb torekednem, amihez azert en is erosen hozzatettem (es erdekes modon abbol a klanbol tobbfele mentek a playerek, es vegul most jopar PT-s lett, meg joparral ujra osszekerultem Inc-be). Most is van 100 kis magyar guild 500 magyar playerrel 1 szerveren, ahol ha egymasra talalnanak az emberek, illetve talalnak egy embert, akinek van egy kis gyakorlata vezetesbol + taktikabol, akkor hiphop MC kozepen talalnak magukat.
Tudom nem konnyu "jo" klant talalni, de kozel sem lehetetlen. De ezen temaba futottunk mar par kort jo sok forumon, koztuk itt is, nem akarok ujra belemenni. Mindenki a maga szerencsejenek a kovacsa.
"Our systems indicate that you are outside of the acceptable country range " btw azt mondja hogy nem vagyok a listán felsorolt országokból szal megszívtam...
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
Amúgy te könnyen beszélsz mert kb top10 guildbe vagy, de aki rohadtul nem tud bekerülni mert minden mc bwl guild 5 évre elõre tele van mage-el, akkor ennyi. Még ha dolgoznék sem tudok mit, mert nincs. Magisters set õszintén szólva több mint szar, nem éri farmolni. Hova tovább? ... (Ja és nem BSen vagyunk, nálunk alig van 3-4 guild akik már BWL-be is eljutottak)
ill hogy mi ertelme van.
csak viszonyitaskeppen - eleg lol otleted van hogy orgrimar ele tenned a hazakat - ha egy daoc zonat kb 1 wow zonanak veszunk sztem mint mulgore vagy barrens akkor daocban asszem 3 zonara meg 3at nyitottak mert elfogyott a hely.
szal csak 6 housing zone van, na mondjuk ott van ertelme a dolognak ill barki vehet sajatmaganak telket + hazat.
anti hero
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Aztan rajottem, hogy minden szerveren siram lenne, ha nem lenne egy huncut terulete sem az egyik oldalnak.
Amugy regebben terveztek ilyen siege weaponokat meg hasonlokat, gondolom majd lesznek hasonlo dolgok a jatekban, csak kesobb...
Nem tudsz nekem olyan jatekot mondani, ami nem igy mukodik. LAL elkepzelem: Besetalok MC-be, mosolyogva integetek a fire lordoknak, meg a ACHoundoknak, es odamegyek ragnaroshoz:
- Te Ragna figyumar nem akarod odaadni a kalapacsod?
- Nem
- Naaaa lecci, en is annyit fizetek mint akik levernek.
- Najo, tessek.
Vagy odamegyek Thrallhoz: Te Thrall te mindig ugyis itt allsz bent a varosba, sose mesz harcolni nem adnad nekem a legendary setedet? 😄
Teny hogy lehetnenek questek lvl 60-on (pl. nem epix rewardal), meg el lehetne melyiteni az egeszet politikaval meg hasonlo RP-s temaval, de az a jatekosok 75%-anak mar tul bonyolult lenne, es azok elveznek, akik RP szerveren tolnak.
Mert sokan nem a farmolas elveit kovetik szal kell adni valami ujjat nekik.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
komolyan mondom, ez kezd egy nagyon szánalmas irányba elmozdúlni...
kár, hogy szerintük már semmi mással nem lehet a gép elött tartani a játékosokat, csak ilyenekkel (gondolok itt lvl 79-80+ szint feletti tárgyakra pl.)...
Sõt, Revered-nél is "csak" +5res to mantle, meg 1-2 plan meg ilyesmi de azoknak én nemveszem hasznát.