World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

The Garrett
indist mar 1 aces es kiskarit 😄

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Lynx_TWL
melegeket, leszbikusokat, transzvesztitákat is felvesztek?

๏̯͡๏﴿

RatBaG
és szeptember... <#wave>

Per Aspera Ad Inferi.

Csak akkor fognak megkeresni ha kulonleges, egyedi problemad van, amire nem lehet elore megirt leveleket elkuldeni a kilepesedkor.

ma se lett hakkar szivem, elvitte sámli melee trinketnek windfury mellé... néha nem jó hogy olyan specc lehetsz nálunk amilyen akarsz ~

Sugam
en má bezseltem vele!! es láttam is! 😊
---nemlehetszabaratom----

zero the hero
valószínûleg sehogy...<#wow3> barátkozz meg a levéllel

(\\(\\ (^_^) rpg & fps gamer (_(\")\")

nem tudja vki hogy, hogyan tudok GM-el whisperben kapcsolatba lépni mert mindig csak levelet ir, de az nekem ugy nem jó.
Eranikus, na...

Kéne valami frankó/kafa aláírás...

És Kranikus k-val van! 😊

I.C.ram
Ez az eszetlen revmapolás egy idióta körforgalom. Folyamatosan imbáznak minden kasztot.
Ehh kis hiba természetesen 2005 rol van szo.

Sry for the Inconvenience<#vomit>

Razi Main Tank of Inconvenience Twisting Nether

2006 október? Idõutazók vagytok? 😛

A kemény munka a későbbiekben megtérül. A lustaság viszont azonnal.

hu imba lesz ezis😄 de varom mar mage revampot😄

Davidus

V9ykn8_TZL0

Az Inconvenience Tagfelvételt hírdet!

2006 októberében alakultunk a BS szerveren, majd a migrálási lehetõséggel élve átköltöztünk a Twisting Nether serverre. A magyar guildek közül mi öltük le elsõnek BWL összes bossát Vaelastrasztól kezdve valamint megöltük már a játékban található összes outdoor bosst is (Eranicus ). Ahn’qiraj közeledtével szeretnénk növelni létszámunkat, így várunk minden jelentkezõt fórumunk felvételi topicjában. (http://inconvenience.1337.hu/forum/viewforum.php?f=5).

Alapvetõ elvárásaink:
- 18+ életkor
- a raideken való aktív részvétel (átlagosan heti 4 nap, 19:30-24:00)
- Angol nyelv alapfokú ismerete

Elõnyt jelent:
- MMORPG elõélet
- személyes referencia

Ha úgy érzed Rád van szükségünk, keress meg minket a fenti címen.
Üdvözlettel az Inconvenience guild (Twisting Nether).

Razi Main Tank of Inconvenience Twisting Nether

Meleg helyzet. 😄

A kemény munka a későbbiekben megtérül. A lustaság viszont azonnal.

The Garrett

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

MarkBlade
Ezt olvastátok már?

WoW - Melegek, leszbikusok, transzvesztiták Azerothban

kategória: friss hír | dátum: 2006. január 29. | szerzõ: Hunnenkoenig

Az In Newsweekly egy cikket jelentetett meg, amelyben beszámolnak Sara Andrews esetérõl, aki a World of Warcraft világában ”GLBT-Friendly” (Gay, Lesbian, Bisexual, Tansgender) klánját hírdette.

A Blizzard munkatársai nem voltak restek és egy figyelmeztetést küldtek a hölgynek szexuális zaklatás ürügyén, amelyben felkérték, hogy lehetõleg hagyja abba a klán hirdetéset, máskülönben kényszerítve érzik magukat az account lezárására.

Az esetet e-mail váltások sora követte, amelyben Sara megpróbálta elmagyarázni, hogy a klánja a barátságról szól és nem egy ízetlen tréfa volt, de a Blizzard megerõsítette álláspontját, miszerint õk csak a klánt akarják védeni az esetleges támadásokkal szemben és továbbra is kérik a tagokat, hogy a klán ilyen módú hírdetésétõl tekintsenek el.

A neten azóta heves viták folynak az ügyben szinte az összes szerepjátékos fórumon, de hogy kinél van az igazság, azt mindenki döntse el saját maga.
MarkBlade
a kaja meg jõn infúzión.. 😊
MarkBlade
Tényleg érdekes lehet.. Látom magamat meg pár haveromat ahogy lanba vannak kötve a gépek + net és így netezünk 60-70 évesen.. 😊 megalol
MarkBlade
Tehát itt duplán szívok 😊 van egy két progi ahor nincs tárgy COH pl. viszont ott a mobok olyan uncsik.. 😞viszont a karakterek jól meg vannak oldva.. de nincs talentosztás ami gáz.. de ott nem kell farmolni 😊 Nah mindegy téma ejtve úgyis játszom mert összes haverom nyomja akármi lesz is 😊 De unatkozok úgyhogy köszönöm azért a beszélgetést.. itt a munkahelyen csak elméletben tudok wow-ozni.. 😊
Sephi
En man csak tudom mert BS-es vaok 😄

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

amugy mage cimborak, elemntalista build istenjo, wildor ajanlom majd probald ki😄 igaz pvere MC be nem igazan hasznalhato az arcane tree hianya miatt, de pvp ben elegge pwn. es ZG re, AQ ra is eleg jo viszont ott hianyozni fog az evocation, clearcast es az arcane focus.

jaja vannak oregmotorosok a wowban ez engem is meglepett😊 es az a poen hogy eleg sokan nagy gankerek 😄 pl bloodscalp realmen is van nem egy ilyen 😄

jo akkor ugy mondo minden jatek errol szol hogy semmi sem biztos. Tarsasjatekok: kockaval dobalsz>nem garantalt a gyozelem, kartyajatek: kartyakeveres>nem garantalt a gyozelem..stb. hirtelen nem jut eszembe semmi aminel biztos hogy azonnal elered amit akarsz. jo igen a wowban ez ketlepcsos mert nem garantalt hogy a partyval leolod a bosst (wipe wipe wipe partyoszlas) + az sem garantalt hogy loot neked esik es tied lesz, ha meg olyan kikapcsolodast akarsz ami garantalt akkor menj ki egy retre es fekudj le a fube 😄

Sephi
Ez mit jelent? National Education Research Forum? Abba en nem vaok benne de van egy ismerosom ott.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Sephi
Hat jo de van ismerosom aki 53!!! eves baszki full epikben. Siman elmeselte hogy ket unokaja van es ideje boven. Megdolgozott az eletben es a oregkorat jaccasal tolti el. Ennel szebb oregkort el sem tudnek kepzelni. Ha nem is jaccani de egesz nap semmi dolgod ne legyen es leulhecc olvasni sokat. Ahh 😄

De amikor egy 53 eves tata magyarazza nekem a talentezest aze' az kicsit furi 😄D

Mighty
NERF 😛

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Sephi
Hat en is elbatam eleget de a mostani talent naon utos. AB-ben mindif top5-os vagyok 😄 Multisottal naon durvakat sebzek.

MarkBlade
De én nem az életemet keresem a wow-ban hanem hogy kikapcsoljon és játszak.. 😊
Botond
Ma sokat javult a hozzáállásom Arx Pannóniához. Hála Blackjaeknak (aki spit-elt egyet ugyan,de sose élt addig,hogy ránk,szal nincs screenshot), és spigyboynak hála. Köszönjük a felejthetetlen pillanatokat,amivel feldobták a repufarmunkat. :-D
😄 en eppen uj talentspecet tervezek a magemnek😄 engem pl wowban ez kot le a legjobban hogy imadom a mage talentjeit varialni. mar vagy 25 talentelesen vagyok tul es meg midnig vannak uj buildjeim amiket kiakarok probalni😄 van aki repura bassza el a penzet van aki 3 epic mountra en meg a talentekre😄

de az elet errol szol, hogy semmi sem biztos😄

Sephi
Az a baj hogy filozofalas helyett inkabb jaccani kene. Tul sok ideget es eszlokest megy itt es mind hiaba 😄

na de erted, miert jobb mondjuk egy mercedes utan elpocsekolni 2 evet?, vagy az utan hogy megdugj 300 not vagy hogy korbeutazd a foldet vagy hogy legyen egy rendes csaladod stb. amikor meghalsz ez mind egyenerteket fog kepviselni vagyis nullat😄 viszotn egy hatulutoje van ennek az hogy a wowot nem lehet eleted vegeig jatszani (hacska nem halsz meg kozben😄) mert elobb utobb vege lesz ennek is...mindegy majd lesz mas😄 tehat az en felfogasomban teljesen mindegy mire baszod el az eletet, mert minden ertelmetlen, legalabbis abban a vegso pillanatban 😉

Jó de ez már túlságosan eltér a témától 😊

QuippeR
éveket töltünk el azzal, hogy olyan diplomákat szerezzünk, amiket utána a hajunkra kenhetünk. nem inkább ezen kéne rágódni? <#beka2>

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

És mikor elértél a halálod napjához, rádöbbensz, hogy bazeg, 2 évet elpocsékoltam az életembõl egy virtuális világban cuccok után hajkurászással, mert nem estek elég nagy százalékban 😊

MarkBlade
Ez igaz.. de ha lenne egy alap set amit könnyebben el lehetne érni addig sem úgy néznék ki mint egy elbaxot szuperhõs tökös nadrágban és nyugodt szívvel mászkálnék a wowban esetleg farmolnám a epicet😊 Nekem nem a statok számítanak /jó ez nem teljesen igaz/ hanem a kinézet. 😊
Egyébként ha reward a cucc mégha nehezen is szerezhetõ jobb mert legalább a tudat megvan hogy biztos. És nem a szerencsén múlik..
jo de erted ha ez lenne hogy bemesz es tuti kidobja a mob neked azt a cuccot amit akarsz, abban mi a jo? mondjuk 2 nap alatt meglenne a 8/8 setcuccod aztan utana mi lesz? epp ez az hogy ha megvan a 8/8 utana lesz unalmas a jatek mert nem lesz mar mit osszeszedni(hacsak nincs valami taposabb setcucc vagy barmi mas) marmint annak aki a setcuccokra hajt😊 es ez hogy nem garantalt az hogy kidobja noveli azt az idot amig lekot a jatek. ha ugy lenne ahogy te mondod elhiszed hogy mar nem olvasnad ezt a forumot, mert mar regesregen letorolted volna a jatekot.😊
es ezert kerdezem hogy megis milyen olyan dolgot lehetne beletenni, amivel az a jatekos is ellehetne akinek nicsin nagy guildje, es talan erre ad majd valasz az 1.10 es uj set cucc, amihez valoszinuleg megitncsak kell farmolgatni, de nem kell majd hozza 39 masik ember.
Az elet arrol szol hogy elerj a halalod napjaig, lehetoleg minnel jobban elvezve az utat odaig. Erre ad egy lehetoseget a wow, tehat minnel tovabb kot le annal kesobb kell mas utan nezni😊

QuippeR
ez egy helytelen világnézet, amit sajnos a játékfejlesztõk is támogatnak. jelenleg még csak Ázsiában, de azért vannak halálos áldozatai is.

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

Majd meglátod mennyire lesz "emberbarát"

majd az emberbarat 1.10, ahol t0=>epic

psnid HaTeBeKa

Ezúton szeretnék bocsánatot kérni Zombat nevü UD priesttõl akirõl tegnap lehúztam egy mobot, amit nem nézett jó szemmel és megtámadott.
Ne haragudjon, hogy elvettem a kedvét akkor és ott, remélem ma már megnyugodott és ujra játszani fog<#hehe>

Mókaficek - kólaautomata - BloodScalp Snotgog - Shaman - Vek\'nilash

MarkBlade
A politikát választom 😊 Részben igazad van.. Megy a sirás valóban. A wow egy olyan játék ami a tárgyakról szól. EZ körül forog a világ 😊 De egy kis "emberbarátibb" megoldással tehetnék elérhetöbbé egy két dolgot. Pl. amit írtam. Ez nem tenné tönkre a játékélményt a farmolás is megmaradna de nem lenne ennyire kilátástalan.. Itt most nem a pénzrõl van szó hanem az idõrõl. AZ hogy én is azt a havidíjat fizetem az egy dolog hülyeség ezzel takarozni. De a set cuccok olyan jól néznek ki /már amelyik/ viszont nagyon kemény munka kifarmolni még az alapot is.. 😞)
olvassal vissza tobb honapja ez megy eleg sokszor hogy jajajaj nincs guildem jajajaj nem tudok epicet szerezni jajajaj stb...es akkor jonek egyesek ezzel hogy de egy fos ez hogy napi tobb orat kell raidelni hogy legyen valamid, es hogy ez nem jo igy es adjanak annak is valamit aki erre nem er ra.

ha a valo eletet valasztod ott sem fogsz sokat elerni ha csak 1-2 orat foglalkozol vele, ott is csak ha HC RL vagy akkor leszel igazan sikeres, vagy esetleg elmesz politikusnak 😄

igyvan

ha kepes ra akkor igen😄 de mondjuk elmegy reszmunkaidoben melozni, es abbol eloallitja azt a penzt ami kell ahoz hogy nap tobbi reszeben gep elott uljon😊 vagy orokolt sok penzt vagy mar wow elott felhalmozott egy vagyont vagy van aki eltartsa vagy tamogatsbol el vagy mitomen😄

MarkBlade
Te már döntöttél mi? 😉