World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Végre megkaptam a mastercardomat így én is tudok játszani. Lennének kérdéseim mert kezdõ játékos vagyok, remélem tudtok segíteni :-)
Hunter classal kezdtem, úgy érzem nem is megy olyan rosszul 15ös szinten.
Olvasgattam különbözõ fórumokat mivel kerestem magamnak egy hunter guide-ot hogy a talentpontokat mire érdemes rakni illetve melyik skillt érdemes kifejleszteni (így is pénzhiányban vagyok 😊). Azt olvastam hogy a beasteryt és a puska talenteket érdemes fejleszteni csak azt nemírták hogy milyen sorrendben lenne az ideális. Máshol azt olvastam hogy csapdákra érdemes menni ugyanis ha csapatban vagyok netalántán instanceben akkor nemárt egy két csapda. De sajnos 3 ágat ugyebár nemlehet kifejleszteni maximum csak 2öt :-)Olyat is olvastam hogy puskára ne sajnáljuk a pénzt nyugodtan vegyünk fegyvereket inkább hanyagoljuk az armorokat. Az én esetenben jó mert felvettem a skinning és a leatherworking mesterséget így magamnak csinálgatom az armorokat.
Szóval kérdésem a következõ, biztosan vannak itt profi hunterek. Melyik talentre illetve skillre érdemes rakni és milyen sorrendben? Azért kérdezem a sorrendet mert nincsen sok pénzem és jól meg kell gondolnom hogy mit veszek (plusz még ott van a pet is). Nem szeretnék abba a hibába esni hogy elkezdek kifejleszteni valamit és a végén nem úgy tudok majd haladni ahogy én azt szeretném. Kicsit hosszúra sikeredet elnézéséteket kérem remélem azért válaszoltok (minél elõbb 😊)))
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
[img=http://www.worldofwarcraft.hu/images4/weather/WoW_Weather_07.jpg[/img]
Tanaris: szikrázó napsütés helyett csapadék. >> Nemtudom milyen mocsarrol beszelsz.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni
ez mekkora beszólás 😊
A ban az elég konkrét, kb. egy hónapja gondolt egyet a blizzard, és kirakott kb. 500-600 embert ilyen indokkal a játékból... Itt a fórumon is van egy srác akit kicsuktak, és azóta se kapta még vissza az accountját...
Ja, és az így megidézett csóka lenyomásához nem árt egy 30-40 fõs raid...
hmm...ez érdekes lesz...
link
keep walking... www.artum-inferniti.net
Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.
látogass el a fileplanetra
Eladó egy wow account 1 hónap még élõ játékidõvel + lvl60 paladin és lvl55 mage karakterrel a Bloodscalpon. Akit érdekel pls jelezze privátban.
Mindenkitõl elnézést a hírdetésért.
Elastic An-usZ Boys
😄DDDD
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
hogy ez engem mennyire báááánt
és a reggel második jó dolga volt, hogy tudtam végre venni egy régóta vadászott libram of focust a ZG-s enchant-omhoz 😊
keep walking... www.artum-inferniti.net
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
priestnek mondtam hogy osszeszedhet annyit 😊
ezt a druida -tank temat par oldallal visszabb kiveseztük mar 😊
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
Sima insta az igen az ubrs diremaul etc...
Blood Elf Paladin Project \"BEPP\"
[HFRT]Fecni MOMO Man RBR Fan
Én amugy összeszedtem +80 at kb, de ha meghalják hogfy druid for tank akkor mindeki röhög pedig egy sima instába akár jobb is lehet mint egy warrior
Blood Elf Paladin Project \"BEPP\"
..egyszerubben, ha haverod kezdi el fizetni akkor a vegletekig o fizesse
Gogogirl lvl60 UD mage (Twisting Nether) ---------- GogoHUN lvl51 Gladiator(RIP)
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
Gogogirl lvl60 UD mage (Twisting Nether) ---------- GogoHUN lvl51 Gladiator(RIP)
Lvl 60 orc Shaman | Neptulon Lvl 60 troll mage | Neptulon
Mondták, hogy dobták ma neked erre mit látok, hogy vki belinkeli ide 😊
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
:koccint
anti hero