World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Volt egyszer egy hunterem egy US szerveren, 44-ik szintig nem raktam egy talentre se. Majd ha eljutsz magasabb szintre eldöntöd milyen stílus jön be neked és mit szeretnék favorizálni. Így is megvan az esélyed, hogy csak 1 klón leszel a sok közül 😊
Sziasztok

Végre megkaptam a mastercardomat így én is tudok játszani. Lennének kérdéseim mert kezdõ játékos vagyok, remélem tudtok segíteni :-)
Hunter classal kezdtem, úgy érzem nem is megy olyan rosszul 15ös szinten.
Olvasgattam különbözõ fórumokat mivel kerestem magamnak egy hunter guide-ot hogy a talentpontokat mire érdemes rakni illetve melyik skillt érdemes kifejleszteni (így is pénzhiányban vagyok 😊). Azt olvastam hogy a beasteryt és a puska talenteket érdemes fejleszteni csak azt nemírták hogy milyen sorrendben lenne az ideális. Máshol azt olvastam hogy csapdákra érdemes menni ugyanis ha csapatban vagyok netalántán instanceben akkor nemárt egy két csapda. De sajnos 3 ágat ugyebár nemlehet kifejleszteni maximum csak 2öt :-)Olyat is olvastam hogy puskára ne sajnáljuk a pénzt nyugodtan vegyünk fegyvereket inkább hanyagoljuk az armorokat. Az én esetenben jó mert felvettem a skinning és a leatherworking mesterséget így magamnak csinálgatom az armorokat.
Szóval kérdésem a következõ, biztosan vannak itt profi hunterek. Melyik talentre illetve skillre érdemes rakni és milyen sorrendben? Azért kérdezem a sorrendet mert nincsen sok pénzem és jól meg kell gondolnom hogy mit veszek (plusz még ott van a pet is). Nem szeretnék abba a hibába esni hogy elkezdek kifejleszteni valamit és a végén nem úgy tudok majd haladni ahogy én azt szeretném. Kicsit hosszúra sikeredet elnézéséteket kérem remélem azért válaszoltok (minél elõbb 😊)))

MrStokes
Mert ha jol tudom ahhoz VIP-nak kell lenned, amiert meg fizetni kell ha jol emlekszem. NC

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

Hoppa linkelbaszas 😄 Javitani miert nem lehet? /cry 😞

Tanaris csapadek:

[img=http://www.worldofwarcraft.hu/images4/weather/WoW_Weather_07.jpg[/img]

Tanaris: szikrázó napsütés helyett csapadék. >> Nemtudom milyen mocsarrol beszelsz.

Sephi
Ehh. A http://www.worldofwarcraft.hu/ oldalon talahto az idojarasrol par kep. Dehogy az az esos kep nem Tanaris az is 100%. Mar hol lattatok ti Tanarisba mocsaras videket ?😄

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

"Nem nehéz vele játszani" Hát ha annyiból áll a pala játékmenet, hogy benyomod a SoCot azt várod az áldást télleg hót easy class, csak kb annyit is ér 😄

Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni

Davidus
fasza

V9ykn8_TZL0

"we're tired of seeing you run around with Egan's Blaster. 😉 "

ez mekkora beszólás 😊

A paladin jó kaszt kezdéshez, arra tökéletes, hogy megismerkedj a játékkal: direkt erre tervezték... Nem nehéz vele játszani, tud gyógyítani, egyedül kiválóan használható. Amikor eljutottál kb 20-30 szintig érdemes kipróbálni a többi kasztot is.

A ban az elég konkrét, kb. egy hónapja gondolt egyet a blizzard, és kirakott kb. 500-600 embert ilyen indokkal a játékból... Itt a fórumon is van egy srác akit kicsuktak, és azóta se kapta még vissza az accountját...

Szia! Kell hozzá egy set a ruhából, kell hozzá a nyaklánc amit három kavicsért váltanak meg egy large brilliant shardért, és kell hozzá egy gyûrû, amit a duke típusú közép-erõs góré dob. Ezen kívül az idézõnek reverednek kell lennie cenarion circle-vel... (hogy miért, azt nem tudom pontosan, lehet hogy egy gyors beszélgetést le kell zavarni elõtte)
Ja, és az így megidézett csóka lenyomásához nem árt egy 30-40 fõs raid...

We're in the process of implementing a relic slot for the Paladin, Shaman and Druid. Ideally, this will be live upon the release of patch 1.10. Basically, this slot will allow these three classes to equip a relic item, since currently these classes are unable to reap the statistical benefits associated with equiping a ranged weapon...and we're tired of seeing you run around with Egan's Blaster. 😉

hmm...ez érdekes lesz...
link

Friczy
Én tolom.. mondjuk idõm már tényleg semmi. Kicsit kezd felborulni az asszony-alvás-meló-játék arány. 😞

keep walking... www.artum-inferniti.net

Botond
Volt közötte kamu bankkártyaszám is,az volt a baj neki.
Korábban volt itt valaki akinek ilyesmi miatt bannolták az account-ját, szóval lehet próbálkozni.

Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.

Tiszta hulyeseg, en is vettem mar accot, irtam at a creditcrad numbert es nem tortent semmi.
de, pont most van az eu open beta
látogass el a fileplanetra

ha jól nézem a hp-jukat, erre hun-ként nemigen lehet feljelentkezni (a beta-ra), ugye?

Üdv! VAlaki el tudná árulni, greater wind stone idézéséhez mire van szükség?
Hatt
Szép jó reggelt.

Eladó egy wow account 1 hónap még élõ játékidõvel + lvl60 paladin és lvl55 mage karakterrel a Bloodscalpon. Akit érdekel pls jelezze privátban.

Mindenkitõl elnézést a hírdetésért.

Elastic An-usZ Boys

nem is tudom, bennem komoly lelki törést is okozott ez az incidens...most megyek is, és telesírom bánatomban a kispárnámat <#hehe>

Sephi
Hogy tud valaki ugy elni... hogy alys?

😄DDDD

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

egy kis jókedvcsináló korán reggel melóba indulás elött 😊)

hogy ez engem mennyire báááánt

és a reggel második jó dolga volt, hogy tudtam végre venni egy régóta vadászott libram of focust a ZG-s enchant-omhoz 😊

hat azt megnezem mikor csinal nagyobb damaget mint egy protos wari 😄 shielslam azert tud jokat csapni😊 meg sima 1h val es szep nagyokat lehet utni 1h speccel.

Friczy
Hát ez nem szar... DDO

keep walking... www.artum-inferniti.net

PiszkosFred
köszönöm a linkeket, átolvasgatom.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

GothiK Aesh
ezt nem árt elolvasni persze kell egy kis angol
aggro
ez is

Blood Elf Paladin Project \"BEPP\"

Hamed
wow.hu druid fórumban van egy egész terjedelmes topik, szeretnek kísérletezni az emberek na😊)

\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"

The Garrett
druidanala maul/ simautesek alapbol nagy aggrot termelnek, es tudja vele tartani a mobot.( noha nem 1 sunderarmor)

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

The Garrett
^>^

priestnek mondtam hogy osszeszedhet annyit 😊

ezt a druida -tank temat par oldallal visszabb kiveseztük mar 😊

PiszkosFred
Nem veszem annak. Csak már az én fejemben is megfordult ez az ötlet, hogy milyen lenne a druidom tankolni. De mivel ez az elsõ druidám ami valaha is volt, resto "lettem", egész felüdülés a healer szerep a hunter háromgombos játéka után. De egyszer ki akarom próbálni a tankolást is - just for fun - és hát ehhez kell minden info, mert nálam mindenki csak jobban ért ezekhez (és nem szégyen tanulni ;]) Úgy lett 55 a druidám, hogy csak játszottam és élveztem, úgy istenigazából sosem néztem utána mire is képes a resto ágon kívül.. Hogy egyes spellek mekkora aggrot termelnek, erre van valami hiteles táblázat, vagy akár szóbeli összegzés vhol? Ha warriorhoz viszonyítja mint te, az is kiváló, warr is van a tarsolyba ;]

melorin
Ja, és mennyi az esély rá, hogy tényleg bannolnak ilyenért?

[HFRT]Fecni MOMO Man RBR Fan

GothiK Aesh
jah és ne vedd sértésnek a commentem 😊

GothiK Aesh
ejjj ejj látom igen tapasztalatlan vagy druid form+30 % aggro akárcsak a def stanceba a warriornak + fairie fire 1/2 sunder + nagyobb dmg t nyom egy macko mint mint egy protos warrior(ha akarod azt is kifejtem😊 )sajna mc be bwl be a warriorok elhuznak nagyon a +defes cuccokal
Sima insta az igen az ubrs diremaul etc...

PiszkosFred
Mivel tart aggrot a druid tank? Van ra a taunton kivül komoly "eszköze"? Sima instance alatt mit értel, brdvel befejezõleg, vagy hogy van ez?

melorin
Mi a helyzet a Paladdinokkal? Mennyire életképesek? Mert ha holnap megjön a WoW, azzal szeretnék kezdeni.

GothiK Aesh
ne is álmodj hogy tankos druid leszel vagy ha leszel kellesz is valakinek 😊
Én amugy összeszedtem +80 at kb, de ha meghalják hogfy druid for tank akkor mindeki röhög pedig egy sima instába akár jobb is lehet mint egy warrior

melorin
Értem és köszönöm.<#integet2>

Gogo27
Szoval ha a haverod webkartyajara (bankszamlajara) csinalod az acc-odat, es esetleg idovel neked is lesz webkartyad, akor mar ne valtoztatsd meg a sajatodra hanem maradj a haveroden, mert Blizzard ezt ugy ertelmezi hogy uzletelsz az accountoddal es banolnak.

..egyszerubben, ha haverod kezdi el fizetni akkor a vegletekig o fizesse

Gogogirl lvl60 UD mage (Twisting Nether) ---------- GogoHUN lvl51 Gladiator(RIP)

QuippeR
BS-en vennék Beasts pakliból négyest, ötöst, nyolcast és/vagy ászt

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

melorin
Ezt nem teljesen értem, mert még nincs elöttem ez az accountos dolog, mivel még nem is jött meg a játék <#wow2>

Gogo27
Lehet, csak majd az accountodban ne nagyon valtoztatsd meg a bankszamlaszamot, mert azt blizzard nem szereti es ban jar erte.

Gogogirl lvl60 UD mage (Twisting Nether) ---------- GogoHUN lvl51 Gladiator(RIP)

melorin
Haverom játszik WoW-al, és neki van internetkártyája, arról fizeti már 1 ideje a havidíjat. Most veszem meg a játékot, és szeretném az övérõl fizetni az én havidíjamat is, lehet ezt?

http://wow.blupp.net/item.php?id=63892

Lvl 60 orc Shaman | Neptulon Lvl 60 troll mage | Neptulon

TDC Geronimo
Lol te is ide irkálsz? 😊

Mondták, hogy dobták ma neked erre mit látok, hogy vki belinkeli ide 😊

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

najsz
:koccint

anti hero

Egész Orgri engem ünnepel :>

a warriddal vagy a huntereddel ninjáztad? <#idiota>

EZT nézzétek miesett ma nekem!!!!
Blackblade of Shahram

kiba* ritka cumó! 😄😄😄
The Garrett
össze lehet szedni vagy 330-340 defet trinket / ring / armor kitbol nem? 😄DDD