World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Legutóbb EVE-ben raideltem, csak egy órának indult,(ahogy szokott, mindegy hogy wow vagy akármi) elhúzódott, több órán át tartott vagy éjjel 1ig, azóta be sem léptem (vagy fél éve) hátam közepére nem kívánom az ilyeneket, idõre rohangálni wc-re, és társai :q
De sokakkal ellentétben nem várom hogy kitaláljanak valami irtó jó MMO-t amilyen a wow volt megjelenésekor, pl a titánt vagy forradalmi game mechanizmet, mert nem akarok megint nolifer lennni 😊
De szerencsére nincs iylen veszély
Emancipate yourself from mental slavement!
Swedish people are albino monkeys
Nemrég épp eszembejutott hogy haverral hogy farmoltuk éjszakánként az órét Blades edgenél,aztán meg a növényeket Sholozar Basinnál, hát nem tudom mi volt jó benne : D
2: ezt a questet még megcsinálod
3: csak felnyomod 90-re aztán uninstall
4: ezt a szetet még összegyûjtöd.
5: szar az egész, delete
6: Return to WoW with 7 FREE days of game time (repeat)
Return to WoW with 7 FREE days of game time
nem akarnak elengedni :[
Gigabyte GA-Z97X Gaming 5 | i7-4770 | 32 GB Kingston | Samsung 850 EVO 250GB SSD | WD 2x2TB 7200 HDD | MSI GTX 1080 X8 Gaming | ASUS ROG Swift PG279Q 2560x1440 | FSP 600 Hyper | Thermaltake Core P5 |
amig rajta van, addig nem fogják kinyirni (legalábbis melee) - melee-t nagyon tudja szopatni a ring of peace, meg mondjuk bizonyos esetekben szereti nagyon a caster is 😄
tegnap dueleztem párat MW speccel, hát 1v1-ben nem nagyon jelentett gondod senki sem, csak 1 imperiumos shadowpap tudott lenyomni olyan jó 10 perc alatt, de az is csak azért, mert kifogytam a manából (szarul nyomogattam a skilleket).
ma reggel viszont thunder isle-n bepofátlankodtam egy vagon hordás közé, mikor a rare mechanical-t ölték (nemtom mennyien voltak, de tele volt a screen színes hp barokkal), besegítettem, aztán úgy gondolták kb. 4-en, hogy jó móka lenne kinyúvasztani.
elkezdtem menekülni (healerként nem állok le 1v4-ezni), jöttek utánam, volt egy destrolock (ennek 489k hp-ja volt, többit nemtom), spap, retpala, hunter.
kb. 1 perc menekülés után rájöttem, hogy nem lootoltam a mobot, na vissza, még mindig jönnek utánam, visszamegyek, loot, megint menekülés, újabb 1 perc kergetõzés, itt már a fele megunta, aztán újabb 1 perc múlva lekoccolt az összes, megunták.
én meg ott álltam full hp-n, kb. 60% manával.
kicsit opénak éreztem a dolgot o.O
szal egész korrekt lett, 5 fõs hc-ban is tolok ilyen 50-80k dps-t healerként, az úgy elég fincsi, kaptam már érte anyázást 😄
jövõ héten megnézem mit alkot arénában és rbg-n...
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Get a life!
Get a life!
Get a life!
Megbízhatóak<#worship>#worship>
Mage
- While we like mages hard casting spells more often in PvP, we agree with the consensus that we overdid the buff to Frostbolt. We are going to revert one of the earlier changes and have it once again increase its damage by its own debuff. Base damage has been reduced to compensate, but should not change for the fully stacked case.
Old patch note: Frostbolt deals 52% more damage, but its debuff no longer increases subsequent Frostbolt damage.
New patch note: Frostbolt now deals 32% more damage.
We did shift some damage to Frostbolt, but overall it's a good thing for the game for mages to hard cast. They have to stand still and you can cause a Frost lock.
Blizzard balance bazdmeg. 😄
Dehát egy helyben kell állnia 2 másodpercig, és az alatt spell lockolhatják!!!
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
10-es raidelõ guildbe bekerülni, ahol még elfogadható gyorsaságban megy a progress igencsak nehéz...
Szóval szépen meg kell mászni majd azt a bizonyos létrát😄
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?