World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

devlking
Múlt héten pont be akartam fizetni, amikor jött ez a drágaság. 😄
flashpointer
Lehet, az újdonság varázsa sokáig tartott, nameg a társaság.Inkább az utóbbi .
Legutóbb EVE-ben raideltem, csak egy órának indult,(ahogy szokott, mindegy hogy wow vagy akármi) elhúzódott, több órán át tartott vagy éjjel 1ig, azóta be sem léptem (vagy fél éve) hátam közepére nem kívánom az ilyeneket, idõre rohangálni wc-re, és társai :q
De sokakkal ellentétben nem várom hogy kitaláljanak valami irtó jó MMO-t amilyen a wow volt megjelenésekor, pl a titánt vagy forradalmi game mechanizmet, mert nem akarok megint nolifer lennni 😊
De szerencsére nincs iylen veszély

Emancipate yourself from mental slavement!

DarkHorSe
Amikor megjelent a jatek es eloszor elmentunk 20an booty baybe hogy megoljuk a halalfejes majmokat, az erzes amikor mindenki meghalt.. felbecsulhetetlen 😄

Swedish people are albino monkeys

Lazarus
számomra a wow volt az elsõ ahol megtapasztalhattam milyen az open world pvp, hatalmas sikerélmény volt bosszút állni STV-ben. A raidelés is újdonság volt és az aréna is kellemes emlék marad.
flashpointer
Á,az elsõ pontba sem jutok el, enniy év után, ha már csak egy vidót megnézek rendesen rosszul leszek.
Nemrég épp eszembejutott hogy haverral hogy farmoltuk éjszakánként az órét Blades edgenél,aztán meg a növényeket Sholozar Basinnál, hát nem tudom mi volt jó benne : D

Lazarus
1: Csak belenézel mi változott 1 év alatt
2: ezt a questet még megcsinálod
3: csak felnyomod 90-re aztán uninstall
4: ezt a szetet még összegyûjtöd.
5: szar az egész, delete
6: Return to WoW with 7 FREE days of game time (repeat)
flashpointer
Most jött emailen:
Return to WoW with 7 FREE days of game time‏

nem akarnak elengedni :[

Lazarus
😄
Fehercsoki
Nem, soha többet nem fognak tõled pénzt elfogadni!

olyan gondom van hogy nemrég vonták volna számláról a köv havi pénzt de sajna nem volt rajta annyi megvettem a gc-t de ilyenkor vissza lehet állni valahogy kártyás fizetésre?

Gigabyte GA-Z97X Gaming 5 | i7-4770 | 32 GB Kingston | Samsung 850 EVO 250GB SSD | WD 2x2TB 7200 HDD | MSI GTX 1080 X8 Gaming | ASUS ROG Swift PG279Q 2560x1440 | FSP 600 Hyper | Thermaltake Core P5 |

yaaaay új peccs megint OP re baxtak egy random classt! huraaay

devlking
AJ-ról 😄
egész jó lett az MW monk, RoP például kotmogu-n atomtáp, ha kifokuszolnak egy orb carriert, rárakod és mehetsz kávézni.
amig rajta van, addig nem fogják kinyirni (legalábbis melee) - melee-t nagyon tudja szopatni a ring of peace, meg mondjuk bizonyos esetekben szereti nagyon a caster is 😄

tegnap dueleztem párat MW speccel, hát 1v1-ben nem nagyon jelentett gondod senki sem, csak 1 imperiumos shadowpap tudott lenyomni olyan jó 10 perc alatt, de az is csak azért, mert kifogytam a manából (szarul nyomogattam a skilleket).

ma reggel viszont thunder isle-n bepofátlankodtam egy vagon hordás közé, mikor a rare mechanical-t ölték (nemtom mennyien voltak, de tele volt a screen színes hp barokkal), besegítettem, aztán úgy gondolták kb. 4-en, hogy jó móka lenne kinyúvasztani.
elkezdtem menekülni (healerként nem állok le 1v4-ezni), jöttek utánam, volt egy destrolock (ennek 489k hp-ja volt, többit nemtom), spap, retpala, hunter.
kb. 1 perc menekülés után rájöttem, hogy nem lootoltam a mobot, na vissza, még mindig jönnek utánam, visszamegyek, loot, megint menekülés, újabb 1 perc kergetõzés, itt már a fele megunta, aztán újabb 1 perc múlva lekoccolt az összes, megunták.
én meg ott álltam full hp-n, kb. 60% manával.

kicsit opénak éreztem a dolgot o.O

szal egész korrekt lett, 5 fõs hc-ban is tolok ilyen 50-80k dps-t healerként, az úgy elég fincsi, kaptam már érte anyázást 😄

jövõ héten megnézem mit alkot arénában és rbg-n...

HunnernesKonge
A rarek respawnjára várni nem fun dolog - nekem ez <#nyes>
tigeroo
jól belehomorítottál akkor. nekemis ittvan még a pandás acc, de nincs lélekjelenlétem feltölteni. max majd nyáron visszanézek.
Mik az elso benyomasok az uj patchrol? Elsosorban a PvP-rol alkotott velemenyek erdekelnek. Kosszcsi 😊

Fehercsoki
Lenne egy eladó MoP CEs accountom, most kezdtem újra 2,5 hete a játékot, de annyira nem fogott meg, az account tiszta új még az elsõ "ingyen" hónapból van 1,5 hét, olcsón adom. Van rajta egy 60as DK meg egy 90es 472 itemlvles monk. Ha valakit érdekel akkor privát üzenetben érdeklõdhet.

Zenszkij
ingyé?

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

torrente111
köszönöm.de sajnos így sem megy .elindul a patch de pár másodperc múlva megáll,ugyan azzal a hiba üzenettel.

Caliph
jobb gomb/run as administrator(futtatás rendszergazdaként)

CefreTeam&#8482; A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

torrente111
köszönöm.de ezt hol és hogyan csináljam meg?

Caliph
adminisztrátor módban futtasd,vagy összeakad tûzfallal/vírusirtóval

CefreTeam&#8482; A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

torrente111
sziasztok.szerettem volna a laptopomra telepíteni a játékot de nem engedi.sajnos csak a bnetröl tudom,mert a dvd írom nem mûködik.online telepítéskor pedig ezt írja (an unexpected error occured while trying to instal.)valaki tudna segíteni?kösz

Fehercsoki
Playerstõl?

már meg van köszönöm, túl drága volt ott 3800/hó 5000ft-ért sikerült gc-t intézni

Get a life!

devlking
Eu blizz store.
Fehercsoki
Playerstõl is biztosan megkapod...

néztem de inkább a blizztõl vettem meg a pandát, most fizettem ki akciósan 5339 HUF volt, nekem meg 400ft-ot megért hogy tudjam biztosan megkapom 😊 Viszont nem találom hol tudnék rá gc-t tölteni bnet-en keresztül :\

Get a life!

Prody
Jo dolog olvasni 2006-os hsz-eket 😄

Fehercsoki
Players.hu-t nézd meg.

Olcsón érdekel MOP és GC !

Get a life!

HunnernesKonge
kétszer vettem tõlük, elsõre problémamentes volt, másodjára (most a hét elején) szerintem elfelejtették kiküldeni a kulcsot, dobtam nekik e-mailt hogy mikorra várjam, fél óra múlva megkaptam a kulcsot.

Megbízhatóak<#worship>
Fehercsoki
Players.hu megbízható? Elég jó árban van a GC.

Fehercsoki
Mindig más ami OP, jó ratinget bármivel el lehet érni, azzal játssz ami tetszik.

devlking
Már csak az kéne, hogy a healer monknak a paralysist visszarakni 8/4 secre, meg hogy a legnagyobb healjét ne lehessen dispellezni, és vissza is jönnék játszani. Mondjuk wwként talán így is, meg dkval is, ami táp most ptren.
devlking
Rofl. De legalább nem kellett 3 hónapot várni rá, hogy javítva legyen.

Mage
- While we like mages hard casting spells more often in PvP, we agree with the consensus that we overdid the buff to Frostbolt. We are going to revert one of the earlier changes and have it once again increase its damage by its own debuff. Base damage has been reduced to compensate, but should not change for the fully stacked case.

Old patch note: Frostbolt deals 52% more damage, but its debuff no longer increases subsequent Frostbolt damage.

New patch note: Frostbolt now deals 32% more damage.
Az alapelv tökéletes, a megvalósításban pedig sosem volt jó a Blizzard.

de néha h lehetnek butábbak mint egy átlag játékos (is) ?!😄

devlking
Mage frostbolts are doing crazy damage on the PTR on full resilience targets. Something along the lines of 200k damage crits with CDs.

We did shift some damage to Frostbolt, but overall it's a good thing for the game for mages to hard cast. They have to stand still and you can cause a Frost lock.

Blizzard balance bazdmeg. 😄
Dehát egy helyben kell állnia 2 másodpercig, és az alatt spell lockolhatják!!!
Fehercsoki
De nem a neve volt a kérdés😄

antgecc
Akkor elõ halott-élõ-halott lesz.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Fehercsoki
Ha egy élõhalott meghal újra fel lehet támasztani és élõhalott lesz megint vagy az már végleges?

jazzy
Dark Cataclysmet tudom ajánlani ha csak pvezni mész, én azért jöttem el mert pvpzni akartam amire nem alkalmas a guild, de az emberek rendesek.
HunnernesKonge
Esetleg wowprogress.com-on ha megkeresed a régi guilded, vagy a karaktert, lehet látsz az oldal alsó részén némi információt (guildbõl kilépett, belépett ilyesmi) de sok jóra ne számíts. Armory meg ha OOOOps-os hibát dob a karakterre akit keresel, akkor az is lehet hogy túl régen nem lépett be --inaktív- (blizz nem tartja namprakészen az inaktív karakterek profilját, inkább nem jeleníti meg õket)
tarti19
Elõször is már nem a piros körrõl szól a a játék...
10-es raidelõ guildbe bekerülni, ahol még elfogadható gyorsaságban megy a progress igencsak nehéz...
Szóval szépen meg kell mászni majd azt a bizonyos létrát😄

Fehercsoki
Hát lvl 1-rõl kezdem, kb. 5.2-vel tudnék kezdeni raidelni, nem fontos, hogy HC legyen, de ha csak normalt tolják akkor az ne azért legyen mert még ott is a wipefest megy.(persze wipe mindig belefér, csak azt utálom, amikor ugyanazért wipeolunk 10x egymás után mert valaki nem érti meg hogy a piros kör a földön fáj)

Zenszkij
Dark Cataclysm- egész jó guild, vagy menjél a Hunorba, de ha HC kell akkor Infinite Cooldown

Vagy csak annyira régen léptek be hogy az armory nem mutatja már.
Fehercsoki
Karaktereket lehet valahogy "követni"? Régi guildembõl eltûnt pár játékos akikkel szívesen beszélnék, a karakterek teljesen eltûntek(armoryról), vagy törülték vagy transfer.

Zenszkij
jól döntöttél ifjú padawan