World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyrészt már nincs se 2200-as, se 2250-es set. (Az elite sethez earned conquest point kell.)
Másrészt a kazuároknak a 2200-as rating bõven elérhetetlen, de még az 1600-1700 is álomszerû.
Másrészt a kazuároknak a 2200-as rating bõven elérhetetlen, de még az 1600-1700 is álomszerû.
jól vettem észre,hogy a kis mocskok a 2200-as seteket felnyomták 2250-re? hogy kicsit feltartsák pár héttel a kazuárokat?
A fejlesztõknek komolyan milyen elképzelései voltak az új instával? Az hogy a még megmaradt casual játékosokat is végleg elüldözzék az lfr-tõl is? Merthogy az új insta elsõ két szárnyában több idõt vesz el a trash lepucolása, mint a bossoké...
Engem meggyõztek, hogy a büdöskurvaélet többet be nem teszem a lábam oda, az biztos.
Engem meggyõztek, hogy a büdöskurvaélet többet be nem teszem a lábam oda, az biztos.
😄
Ahhoz nem kell a Twitch.
csinálok egy Twitch csatornát " help me Amhai" néven hátha megtalál😄 KURVA AKAROK LENNI😄
RECKFULL-nak úgy adta a lóvét,hogy az épp Twitch nézõknek kellett beirni egy számot mennyi legyen az adomány.....Reckful meg nyomott egy randomot ami épp 10000 USD volt hát annyit kapott!!
ááááá készvagyok én meg melózom bakki:_D
ááááá készvagyok én meg melózom bakki:_D
közben kutakodtam tényleg valami DUBAI unatkozó milliomos aki random ilyen 10000 dollárokat osztogat! eszem megáll!
ismertek AMHAI nevû játékost? valami dubai gyerek lehet aki unatkozik....most nézem Reckful-t adott neki 21000 USD-t!!!! erre irják az még lófax,mert SODAH-nak 50000!! dollárrt adott! Swifty-nek pedig 11000-et!!
AZTABÜDÖSKURVAÉLET!😄
AZTABÜDÖSKURVAÉLET!😄
namenjapicsába!😄
Amúgy tényleg lesz még egy kieg a wownak ? nem a panda az ucsó?
Hja okés. Akkor nem szóltam. azt hittem " a hiba az Ön készülékében van!" ;-P jól kezdõdik a 7 napos test szoktatásom 8)
Azt tudjátok,hogy miért van az,hogy elkezdtem letölteni és nincsen lent teljesen de írja ,hogy playable de ha elindítom belép de az accountnál csak connecting van és nem megy tovább
toltam már 100k felett is, healer monkként 😄 (~490 ilvl)
55k egy elég közepes eredmény 😛
55k egy elég közepes eredmény 😛
Igaz hogy kell hozzá egy normális tank (meg healer sem árt), de így 0 perc sorban állás 6 helyett (horda only ofc). Bossokból 120 jp jön, amit aztán át lehet váltani honorra, így olyan 3k honor jön egy óra alatt. Na most megnézem, hogy ennyit ki szed ki bgbõl, fõleg hordásként. 😄
jaj sry ez úgy általánoisságban ment nem neked😛
Susarc pl fele azt se tudja hogy milyen az ha azzal megmented a zaszlos tankot higy felfogsz negy dpst es belehalsz de beteszi az utolso zaszlot. Ilyenekrol dogalmuk nincs. Vagy mi a eease vagy akarmi hasonlo. Remelem a Resto shaman most is eletkepes RBG-n!!!!!
Figyu kezdetek ota jatszottam a catat vegig rbgztem es most is azt fogom es csakis hraler leszek Mikosima a shamanom neve ha veletlen valaki Ragnazott. Egy jo nagy Tauren shaman😉
Ne ertsd felre nem akarok rosszat mondani a baratodrol de ez egy jatek nem milyen aberaltsag kell mar ahhoz hogy bot jatsuon helyetted? En a jatek kedveert jatszom nem ezert. 😉 megmerem mit tudok gyakorolon de En erem el es ennyi erovel nem is ertem mit mondjak. 😉
Ragnan Cataba 1860-as resto shaman voltam a haveroj most is RBGznek szoval a gear hianyzikmeg hogy ravegyem magam a jatekra. ,)
sima BG-ben nem tanulod meg,hogyan kell jól RBG-ni.....és sajnos én is páros lábbal vágom ki az olyan playereket akik max random BG ben játszottak...sajnos túl sok idõ telt már el azóta mióta kitalálták és a többségnek akik RBG-nek már nagyon nincs türelme az újoncokat játszatni mig megtanulják a taktikákat és a RBG ritmusát....
sima random BG ben a játékosok 95%-a magára gondol és fragel....namármost RBG-ben 100% ban csapatban a csapatért az egyéni dolgokat totálisan ignorálva kell játszani...gondold el abból a gyerekbõl aki egész életében fragel a battlegroundon az képes lesz normálisan RBG-ni és kérdés nélkül csinálni amit a leader mond? hát sajnos nem😞 ,de legalábbis nagyon kevesen és sok idõ is kell mig belejön....
2000-es acsi nélkül szóba sem állnak az emberrel és aki nem fizet érte egy vagyont az az életben nem fog nég 1500-as ratinget se összehozni😛
szerencsére a boostolt RBG playert nagyon gyorsan fel lehet ismerni....és kevés van belõle
sima random BG ben a játékosok 95%-a magára gondol és fragel....namármost RBG-ben 100% ban csapatban a csapatért az egyéni dolgokat totálisan ignorálva kell játszani...gondold el abból a gyerekbõl aki egész életében fragel a battlegroundon az képes lesz normálisan RBG-ni és kérdés nélkül csinálni amit a leader mond? hát sajnos nem😞 ,de legalábbis nagyon kevesen és sok idõ is kell mig belejön....
2000-es acsi nélkül szóba sem állnak az emberrel és aki nem fizet érte egy vagyont az az életben nem fog nég 1500-as ratinget se összehozni😛
szerencsére a boostolt RBG playert nagyon gyorsan fel lehet ismerni....és kevés van belõle
??? What?
ui: vagy olvassam el a peccsnótot?😊
ui: vagy olvassam el a peccsnótot?😊
1 hétig botoztam, én rendesen húztam fel a karit, csak leírtam hogy létezik ilyen program, ami elveszi a játék örömét
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
Nem tudom miért vált neked értelmetlenné a játék ettõl, megcsinál mindent a bot, szuper, amikor meg valamit le kellene tenni az asztalra saját erõbõl lévén a 85-90-ig nem árt betanulni a dolgokat, ott meg elszáll a tudomány. Írod hogy a rated bg-khez gear meg tapasztalat kell igen, és a bot-tól hogy lesz tapasztalatod, mert a gear az meg csak-csak.
jaj sry😛
milyen botot használ?
OMFG mikor fullos gearben 4600 Hp-m volt...😛
Pedig van. Láttam, még én is használtam 1 hétig. Még a rotát is be lehet állítani, hogy mit toljon. Honorbuddy a neve. Ráadásul ha tele van a hátizsákod elmegy és eladja a kacatot a vendornak, sõt ha arra állítod be figyeli az AH-t és folyamatosan alullicitál. Szánalmas. Mikor rámtámadtak a pvp szerveren leverte a támadót. Jobb rotát tolt mint én. Keress rá Youtubon. Ezzel persze nem reklámozni akarom ezt a xart, csak rávilágítani, hogy így nincs értelme játszani, ha ezzel vannak tele a szerverek.
A bg-k sajnos tele vannak botokkal, rated bg-hez pedig tapasztalat, ismeretség és gear kell, amit a dögunalmas bot bgkbõl és az unbalanced arénából kiszedni fájdalom. Ez a túl sok hp elrontotta a játékot. Raidek jók, izgalmasak, de a craftolós szakmákat az LFR totál tönkretette. A spirit of harmonyról pedig meg van a véleményem.
Haver megunta a napizást felrakott egy botot, és a bot felvette megcsinálta, leadta a questeket...85-tõl 90ig bot húzta fel a 2. kariját questeléssel, még instába is lement a bot neki TANKOLNI. Normális? Ha nem látom nem hiszem el. Questelés közben lootolta az érceket, szedte a növényt. Na nekem ezen a ponton vált értelmetlenné a játék.
Haver megunta a napizást felrakott egy botot, és a bot felvette megcsinálta, leadta a questeket...85-tõl 90ig bot húzta fel a 2. kariját questeléssel, még instába is lement a bot neki TANKOLNI. Normális? Ha nem látom nem hiszem el. Questelés közben lootolta az érceket, szedte a növényt. Na nekem ezen a ponton vált értelmetlenné a játék.
Hjaja megnezem majd. Eated bgsek voltunk suovalegyek vissza bgi a raidek nem tudom mennyire izgalmasak pandaba.
Csapassad! Én azért hagytam rá a pandát, mert a napi küldikkel nem igazán casual barát ha fejlõdni akarsz. Imádom a mount gyûjtögetést is, de az ismételten napizásból áll, amit sajnos már nagyon rühellek! Nem éri meg altozni se, míg a reput nem teszik account wide-ra.
Okés köszi! Na megnézem a Jó ksi Tauren shamanomat hiányzott kicsit azért!
Nem úgy hanem ,hogy újra kell-e telepíteni? úgy kérdezem . Mert Dotanal úgy volt a elõször ilyen próba izé volt aztán újra kellett rakni mikor kijött
Nem, ha egyszer trialozol többet nem fogják elfogadni tõled a pénzt, tehát nem veheted meg a kiegészítõt!
Okés ,de most ha rárakom a catas WOW-ra ezt a free izét akkor utána azt tudom fel upragetelni ha netalántán megveszem?
egy ingyen hétbe nem halsz bele, legalább újra megunod és megnyugszol, hogy egy fillérbe se került 😄
Talán az The Elder Scrolls Online esetleg tud adni valamit bár nem tudom!
Én csak azért örülnék neki mert még mindig jobb ilyennel játszani szabad idõdben mint hülye TV-t nézni ,ha nem tudsz menni munka után sehova pl!
De abba egyet értek ,hogy nem igazán van veszély egy maradandó utódra! Eddig az összeset kipróbáltuk és mindegyiket 1-2 hét alatt meguntuk! talán a RIFT,de ott meg kevés a magyar csapat!
Amúgy pont valamelyik nap hívtak ,hogy menjünk vissza WOW-i 8) az a gáz ,hogy Nem 60% - 40% Igen Nem gyõztem meg magamat!
Van valami véleményetek megéri vagy inkább maradjon pihenõben továbbra is!
De abba egyet értek ,hogy nem igazán van veszély egy maradandó utódra! Eddig az összeset kipróbáltuk és mindegyiket 1-2 hét alatt meguntuk! talán a RIFT,de ott meg kevés a magyar csapat!
Amúgy pont valamelyik nap hívtak ,hogy menjünk vissza WOW-i 8) az a gáz ,hogy Nem 60% - 40% Igen Nem gyõztem meg magamat!
Van valami véleményetek megéri vagy inkább maradjon pihenõben továbbra is!
HEALER! Monk 55k DPS....wtf?