World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
na itt már komolyan mosolyognom kellett 😊)
hát errõl a kardról csak annyit, hogy kell hozzá két legendery (narancssárga) cucc, amit Molten Core-ban egy 40 fõs instában dobnak elég ritka %-ban a boss-ok, utána kell még hozzá pár elementium ore, Blackwing Lair-bõl, amirõl annyit kell tudni, hogy ehhez képest Molten Core az játszótér, ja az elementium ore is elég ritka %-ban esik, továbbá az elementium ore-ból elementium bar-t kell csinálni, amit csak miner-ek tudnak megtanulni BWL-ben, az átalakításhoz kell asszem arcanite bar, vagy vmi hasonló, és ha összevakartad a kb. 5-6000g-nyi cuccot, meg mákod volt és megkaparinthattad a két legendary alkotórészt is, akkor már csak le kell verni Silithus-ban egy 40 fõs raid boss-t, s megkaphatod a kardot.
szóval semmi extra 😊
(ha esetleg kifejelejtettem vmit a felsorolásból akkor sorry, még sose gyûjtögettem ilyen kardra, lévén, mage vagyok, s nem igazán érdekel a dolog 😉 )
ATI POWER!!!!!!!!!
100 szonak is 1 a vege, en meg mindig imadok jatszani a jatekkal, csak az a kurva WE ne lenne. (Napi 100+stacket farmolni nem vicces 😞 )
ATI POWER!!!!!!!!!
Guild Message of the Day: Keep patroling your regular routes, and killing any players that enter BRS. We own.
Please visit the new PvP Rankings Page FAQ! Check out the FAQ and other exciting, upcoming game features at www.worldofwarcraft.com.
Joined channel <1. General - Blackrock Spire>1. General - Blackrock Spire>
Joined channel <2. LocalDefense - Blackrock Spire>2. LocalDefense - Blackrock Spire>
<1. General>1. General>
<1. General>1. General>
<1. General>1. General>
<1. General>1. General>
<1. General>1. General>
<1. General>1. General>
<1. General>1. General>
<1. General>1. General>
<1. General>1. General>
<1. General>1. General>
<1. General>1. General>
<1. General>1. General>
<1. General>1. General>
<1. General>1. General>
<1. General>1. General>
<1. General>1. General>
<1. General>1. General>
<1. General>1. General>
<1. General>1. General>
<1. General>1. General>
<1. General>1. General>
<1. General>1. General>
<1. General>1. General>
<1. General>1. General>
<1. General>1. General>
<1. General>1. General>
<1. General>1. General>
<1. General>1. General>
<1. General>1. General>
<1. General>1. General>
<1. General>1. General>
<1. General>1. General>
<1. General>1. General>
<1. General>1. General>
<1. General>1. General>
<1. General>1. General>
Halycron is now being ignored.
<1. General>1. General>
<1. General>1. General>
<1. General>1. General>
<1. General>1. General>
<1. General>1. General>
<1. General>1. General>
<1. General>1. General>
<1. General>1. General>
<1. General>1. General>
<2. LocalDefense>2. LocalDefense>
<1. General>1. General>
<1. General>1. General>
<1. General>1. General>
<1. General>1. General>
<1. General>1. General>
<1. General>1. General>
<1. General>1. General>
<2. LocalDefense>2. LocalDefense>
Left channel: <2. LocalDefense - Blackrock Spire>2. LocalDefense - Blackrock Spire>
Blackhand Assassin has been kicked from the guild by General Drakkisath
<1. General>1. General>
<1. General>1. General>
<1. General>1. General>
<1. General>1. General>
<1. General>1. General>
<1. General>1. General>
<1. General>1. General>
<1. General>1. General>
<1. General>1. General>
<1. General>1. General>
<1. General>1. General>
<1. General>1. General>
Gizrul the Slavener is now being ignored.
<1. General>1. General>
<1. General>1. General>
<1. General>1. General>
<1. General>1. General>
<1. General>1. General>
<1. General>1. General>
<1. General>1. General>
<1. General>1. General>
<1. General>1. General>
Left channel: <1. General Blackrock Spire>1. General Blackrock Spire>
ATI POWER!!!!!!!!!
Jó kicsit visszaemlékezni a szeretett és még mindig az általam legjobbnak tartott játékra.
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
és ezek szerint leshetem milyen új "fasza" petem lesz kiegben...
csak most látszik igazán hogy le se szarják a lockot ~
Well, it's not that I don't understand your situation. I actually have not even summoned the Doomguard once, but hey, there is a first time for everything 😉
Really, what we are looking at here is reliability. More reliability would make the enslaved pets more dependable. Unfortunately, this has always been contrary to the devs notions for these pets. The permanent pets have a utility and distinct function that does well to balance the class. Additional permanent pets would only be worthwhile if they provided significant function to compare to the others and, as it stands, do warlocks really need another permanent pet?
The changes that have occurred for the warlock class in the past few patches has brought the class to a good place. For those that have been here since beta, consider the path of the warlock. I wouldn't go so far as to say the class has reached the promised land, but its the first thing to come to mind.
I know we all want to get more out of the enslaved pets, but to what end? What situations are going to be served that aren't already with the permanent pets?
Part of this can be attributed to the idea that we want these pets to be a natural progression to the pets that have come before them. This isn't really the case. The permanent pets are what the class has been balanced around and the inclusion of these pets with any more permanance or reliability will skew that.
To be totally honest, yes, the original concept of these pets has changed. Rather than remove the pets completely, they have been tinkered with to try to make them more appealing, yet remain as secondary, not primary pets. To develop these pets in a way that is distinct, yet balanced has been a long-standing challenge, as I am sure most of you are aware. It is something that is considered on a recurring basis. However, we don't want to make a change that we would then have to retract, as that would probably cause more frustration.
I wish I had better answers for you, but really the situation is a bit of a design pickle. Sort of like giving mages back invisibility. How do you do it without making it over-powered?
At the least, this issue is regularly addressed and I will continue to submit your feedback regarding the enslaved pets.
viszont ott annyiból könyebb volt, hogy a server népessége kb. fix 40 fõ volt, akik jól ismerték egymást fórumról.
BS-en azért kicsit nehezebb volna ezt leszervezni... bár egy próbát szerintem megérne.
(viszont lehet nekünk is kellene guild-en belûl hasonló dolgokat csinálni)
Nevezési díj ellenében lehetett részt venni. A kihirdetett idõpontban egy Tuxedo ruhás embert kellett megkeresni (de lehet, hogy megvolt adva a pontos helye) és õ say-ben elmondott egy feladványt, ami egy másik helyre utalt. Azon a helyen megintcsak egy Tuxedo ruhás ember elmondta a köv. helyszínre vonatkozó feladványt és így tovább. A végsõ helyszínt elõször megtaláló vitte a fõnyereményt.
Namost egy kis szervezéssel ezt BS-en is meg lehetne valósítani (ellentétes oldalról ügynökök beszervezése, a haladást lassítandó, itt is bejátsszhat).
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
A verseny kezdetén lett kihírdetve a célpont. Mindent igénybe lehetett venni, kivéve taxi, class spec képesség (teleport). Ha jól emlékszem (sajnos nem vettem rajta részt), fel volt bérelve néhány hordás, hogy lassítsák a haladást 😊
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
asszem ez volt az (igy név alapján elég nehéz beazonosítani):
Korea warrior pvp - Guldan server
A kemény munka a későbbiekben megtérül. A lustaság viszont azonnal.
azt mindenképp szervezni kell
Please note that the New Features list is a sneak peek. It does not contain every addition, change, or bug fix going into the next patch.
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
Amugy meg erdekes, hogy ezen a szerveren (TN), mi meg tudunk szervezni (illetve Norad szervezi -volt pt-s most NA utodklanjaban van) 5v5 tournamentet, semleges arenaba, penzjutalommal, ilyesmi. Na az pl. fun lesz, World Event lesz, es nem is kellett hozza a blizzard, csak egy all attack pvp zona. Ezt barmelyik szerveren meg lehet csinalni, es az unatkozo hli farmer/BG farmer embereknek kurvajo szorakozast fog nyujtani. Na meg azoknak is, akik kivancsiak igazan durva es jo csatakra.
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
V9ykn8_TZL0
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
Click here to read the 1.10 Test Realm Patch Notes to find out more!
mondom anyád már kinnt van?? rákattintok, és...
Aki meg unja a 60-anasat az altozzon vayg probalja ki a masik oldalt.
😄
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Nekem sem volt, de hát mit tehet egy szerencsétlen, akit tavaly februárban rabul ejtett valami, ami mára már rosszabb lett mint valami "káros szenvedély" ;] Még mindig ez a legolcsóbb módja a szórakozásnak errefelé (na azért olvasgatok is persze ;]), tetszik is, élvezem is, hát csináltam egy új karaktert.
Miert nem tudnak olyan dolgokat belevinni a jatekba hogy mondjuk bizonyos idokozonkent vagy random idokozonkent Thrall elkialtsa magat Orgriban, hogy 5 ora mulva egy hatalmas demonsereg erkezik a varoshoz, meg kell vedeni. Ha nem vedijuk meg akkor meg legyenek valami szankciok, ugye NPC respawn vagy ne kozlekedjenek a leghajok, kevesebb XP bizonyos ideig, etc. etc. Es ezt ugy ellensulyozni, hogy ugyanekkor az aliknal is legyen valami event, hogy ne buzduljanak fel es eppen a demonsereget segitsek Orgri ellen.
Szoval az ilyesmi ami tenyleg event, nem holmi moonfestival vagy mi a rak!? <#confused>#confused>
Gogogirl lvl60 UD mage (Twisting Nether) ---------- GogoHUN lvl51 Gladiator(RIP)
nincs erom / kedvem 3. karit kezdeni
szemely szerint az 1.10 solo contentet várom kis unalomûzõnek 😊
Kizártnak tartom, hogy a következõ 3-4 hónapban, fõleg a kieghez érkezve, csökkenne a populáció. Mert hogy páran leállnak a régiek közül, az oké, de jön helyettük 3-4 másik.
Alig vártam hogy elérjem a 60at. Kétszer-háromszor annyi idõ alatt sikerült a hunteremet 60ra vinni mint itt a legtöbb embernek ;] Végigjártam a 10-15ös instákat, begyûjtöttem mindent. Sajnos a netem miatt nem tudtam lemenni MCbe, ezért maradt a pvp, mint lehetõség. Rang10ig bírtam, utána egyszerûen fizikai képtelenség volt sajnos összeegyeztetni az egészet az IRL dolgaimmal - nem beszélve arról hogy a modemes netem havi 100 órája sem valami alkalmas rang11 utánra ;] Aztán sikerült szereznem "szélessávot", amire 7 éve várok (éljen a vidéki élet;]). Sajnos késõn, a guildem közölte hogy esélyem sincs lemenni, ha csak nem csinálom egy papot. Inkább ölik az elsõ bossokat 30-35en, de nem mehetek le, mert habár én alapítottam a guildet pár cimborával közel egy éve, nem vagyok tagja az MCs keretnek, amely akkor alakult és formálódott, amikor még modemem volt. Igazuk van, miért várjanak valakire és miért legyen én számításba véve, ha egyszer nem tudok lemenni. Elfogadtam, és nyugdíjaztam a huntert (néha még fellépek vele farmolni, vagy cimboráknak segíteni kvesztelni, vagy benézek BGre pár ismerõs arcért, de már szinte senki sincs meg a régi csapatokból) Majd egyszer talán ha 70es lesz a szintlimit, akkor talán le tudok menni én is MCbe, addig meg játszok az újonnan született kis druidámmal ;] Nem neheztelek senkire, szarul jött ki a lépés, így jártam, van egy crithunterem talonban a késõbiekre. De hogy mit akartam ebbõl a kis rinyából kihozni? Hát azt, hogy dumálhatnák és szpemmelhetném a guildcsatit vagy a guildfórumot a hisztimmel, de nincs értelme, nem én döntöm el, és nincs beleszólásom. Vagy kezdhetek egy új karakter, egy olyan közegben, ahol talán lesz majd lehetõségem "továbblépni" a mostani játékvégét jelentõ scholo/ubrs/stb-bõl. Úgyhogy fogtam, csináltam egy druidát és a korábbi háromgombos hunter után élvezem a healer szerepét, és talán nem is csinálom rosszul - habár a nagy erõpróbák még csak msot jönnek ;] Nem bántam meg hogy így alakult, full epic helyett van egy druidám akivel legalább annyira szeretek játszani, mint amennyire szerettem volna lejutni MC/BWLbe ;] Persze szar volt, de csak egy apró lépéssel kezdõdik minden változás, aztán majd beindul...
Bocs a hosszú meséért, akit untat vagy nem érdekli az ugorjon a következõ kommentre. ;]
<#worship>#worship>