World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hat engedd meg hogy egy halk kuncogast most ezen eleresszek.

Mighty
Nem hiszek neked 😛

/spit
/poke
/rude
/chicken

<#mf2>

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Thalrog
nekem magebe 3000+ volt, mobba 2600+ 😊
persze buffolva
és még mielõtt mindenki nerfért kiáltozna, ezek a kritek elég ritkák... 😊

Thalrog | lvl 60 Tauren Hunter | Bloodscalp PvP

láttál már pl full bwl felszerelt rugot? 4-5 ütés egy 60as mob neki, szal ha azt vesszük alapul még szar is lenne <#idiota>

azon siránkozom, hogy most egyáltalán nem lehet használni semmire sem öket (csak mutogatásra)

Sephi
Hat nem tudom nekem sok Hunter dicsekszik a 1800+ -os kritekkel. Nekem a max az 1560 korul volt parszor de altalaban a multishot-al ilyeneket lovok hogy 1050 1200 1300 egyszerre 😄

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

unknown nick
Azert a 2k crit eleg ritka.

mond már el hogy miért is mert baromira kiváncsi vagyok
(mage amugyis imba, és engem nem vonz az easy mod)

MrStokes
A nagy "siras-rivas" oromere kezdtel te is 1 warlock-ot? 😄

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

RatBaG
csak 4 "poén" van a képen vagy többet kell találni?

Per Aspera Ad Inferi.

Davidus

V9ykn8_TZL0

ocsem neked teljesen mas fogalmaid vannak a wowrol. ajanlom indits egy maget, de komolyan!

ha van megfelelõ gear, meg lehet csinálni, nekem párszor sikerült, de az esetek döntõ többségében egy profi lock megver. a "sima" nem pvp-zõ lock az gyerekjáték
antgecc
Ez esetben azt mondom: hál istennek most kamutak...

Azért gondolj már bele, hogy te most min is siránkozol. Mert szerintem kb azon, hogy a lock nem halhatatlan.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

antgecc
Vagy épp lehetetlen... holy/disc-el legalábbis tuti.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

aha, szal itt van a 2000x crites spelljeid, meg még a peted is nyomjon le 2-3 60-ast? 😄
mindjárt megsajnálom a lockokat.
ha a priest táp, akkor a lock méginkább. 1 jó lockot priesttel megverni elég izzasztó móka tud lenni.
jah +90s/1g a reagent

MrStokes
Doomguard idezeshez meg mindig be kell aldozni egy csapattarsat? Akkor tenyleg nem olcso mulatsag! 😄

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

jah, nem maradjon csak igy, óránként tudok egy infernalt 5 percre, meg egy doomguardot (hogyha segít még 4 ember) 2 percre... (ráadásul nem egy olcsó dolog) talán ha mondjuk csak ezt változtatnák hogy 10 percig használhatod az egyiket óránként, már normális lenne
ráadásul már kb fél/3/4 éve igérgették hogy meg lesz csinálva, meg hogy 1 high-end pet 2-3 60as mobbal el fog majd bánni... de nem kamuznak soha ááááh dehogy

Szerencsére. Gondold el mi lenne ha használható lenne. Mindenki lock lenne. Én persze nem mert szeretem a kihívást. 😄
én kérek bocsánatot hogy használhatatlanok a "HIGH-END" petek

hu ezt de baromira utalom amikro egy warlock sir, annal jobban keves dolog van ami irrital.

MrStokes
Erre szoktak azt mondani, h egy rugora jar az agyunk <#vigyor3>

Sephi
Dehogy flem! Ilyen nick-el magyaraz nekem? Hagyukma az ilyen aranyos kisfiukat ejjek ki a kemnyszoveg hajlamaikat forumon mert a "get a life" szonoklat nem valik be nekik 😄

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

flééééém 😄
Mintha számítana valamit hogy megsértõdsz-e vagy nem. Ha tényleg ennyire viccesnek találod amit linkeltél: get a life.

Plusz nyugodtan beszélj rólam ahogy gondolod, nem fogok anyucihoz sírva rohanni.
LOL!!! 😄 😄

Sephi
Koszonom a bokot de remelem tudod hogy ezt akar sertesnek is vehetem mert en nem emlekszem mikor beszeltem volna igy rolad.

Ehhez se kellett több 50 IQ-nál. A sabe-é legalább vicces.
Sephi

antgecc
De a magyar se.... <#lama>

antgecc
Na megint kifogtunk egy 10 éves írni nem tudó kis gyökeret <#szomoru2>

MrStokes
<#worship><#eljen><#nyes>

Ugasál 😊
O.o

ez kemény volt. a "kis köcsög" szófordulat látom már zsigerbõl meg, de az ugasál, az valami új márkájú nyakvédõ lehet, mert uga nevû gyártóról még sose hallottam...
biztos valami új kínai vagy koreai gyártmány 😊

MrStokes

"ugasál"
😄

The Garrett
valamelyik nap igenjot mokaztunk 2v8 ban :S

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

ez a maguk alatt ásták a sírt erõs volt. mióta jobban ráérünk majd mindenki rank 5-6 felett van a guildben. élvezi a játékot.
Aha, majd figyeld ha kijon AQ. 1 nap MC+Ony, 1 nap BWL, 2 nap AQ20, 3 nap AQ40... Es valahol nem artana kiiktatni 4 dragonst sem... Bye bye irl 😄 😄

Mighty
Az "Akinek nem inge" kezdetû mondás jelent számodra valamit?

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

LAL!!! 😄 😄 😄

teljsen jól érzem magam, h két nap latt kitakarítjuk mc-bwl-t és utána azt csinálok amit akarok
MrStokes
Lol, bull's eye! Telibe talalt!<#eplus2>

MrStokes
Es megszuleté a, filmen mar abrazolt fight club ;D

tessék, questek, de ne varj sokat.

PxE
Az más szoval 0% az eséje hogy ijenem lessz😊Akor valaki tud 1 tipet jo 1 kezes fegyvert ado q re?Hordas karinak kéne!

ATI POWER!!!!!!!!!

ez már nagyon régi 😉

"Es amugymeg meg mindig kihivast nyujt BWL.: Pl. 3 ora ala kene szoritani"

loll bhazz', ha lesz idõm, megsajnállak titeket 😊))
mi még alig 1-2 hete vael-en wipe-olgattunk 3 órán át, mire levertük nagy nehezen 😄DD