World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TDC Geronimo
Navégre, kiváncsi leszek a változtatásokra

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Lehet már tudni hogy mikor-tól lehet pénzért karaktert mozgatni egyik realmröl a másikra?
MAge kollegak idessetek Mage revamp coming

Srácok!
Milyen UI packot ajánlotok 1 hunternak?
Nekem anno InsomniaX volt, de annak nem találtam új, compatibilis verzióját

casterellenessége <#rinya>

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

Mighty
Nos én is várom már, hogy legyen valami legendary staff.
A blizz "casterellenessége" alapján ki merem jelenteni, hogy a kiegben csak az Ashbringert lehet majd megtaláni...

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

nem, nem sírok, csak mint "érdekesség" betettem.
casterek mikor kapnak legendaryt ha már itt tartunk? =P
és ha valaki összeszedi akkor az isten lesz gyakorlatilag. szép játék. (sulfurast/tfet)

Mighty
Akkor Te most komolyan azért "sírsz", mert a játékban található legjobb fegyverrel lezúztak?

sulfuras
ja mert arra volt idöm hogy megmozduljak =P

ja elég régi, ma csináltam wsgben...

A sweeping strikes csak egy további játékost is üt a célpont mellett. Ergó nem téged ütött hanem valakit melletted.

1. Whirlwind 25 rage, sweeping strikes 30 rage
2. Ha 1000 fölött üt nem crittel, akkor az fullepix+brutál, lassú fegyó
3. Mivel a screenshoton 1 mp-en belül van 4 ütés ezért ez gyanúsan egy lánc sword spec proc lehet, esetleg Hand of Justice-szal.

Szal baromi nagy mákkal kapott egy proccot és arról még 1 proccot, és ezekre minde megkapta a sweeping strikes ütéseket. Ez minden szökõévben fordul elõ kb, az hogy egy warlock elintéz mák nélkül egy warrirort az sokkal gyakrabban. <#kacsint> Amúgy meg csak picit kellet volna odébbálni, hogy a sweeping strikes ne érjen el.

nah grat, azt tudom tanacsolni hogy majd ha lesz a kapunyitas event es tul vagytok az x servercrashen akkor menjetek es oljetek le az outdoor spawnolo orias mobokat, mert kurva sok reput ernek brood of nozdormuhoz. lazan feltoljatok friendlybe ott.

nem muszaj a full statot kiiratni vele, lehet ugy hasznalni mint az eredetit csak damagehez mar a +dam gearbol adoddo damaget irja.

ez regi kep lehet azota mar sweeping strike nerfelve lett, mar nem viszi at az executet sem es ww-nel is elhasznal 1-1 chargeot.

úristenmileszmost

😄ddd

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

irónia, ember, irónia..

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

MrStokes
gombajit = gombjat 😄

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

MrStokes
Te figyi es nem idegesit, amikor frostbolt-ra kattintasz, h kitakarja a tooltip a fel kepernyot? <#hehe> Vagy nem hasznalod a toolbar gombajit egerrel, csak hotkey-ekkel?

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

PiszkosFred
Lopakodva

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

most hogy jön ide a rugo? =P

TVelvet
nemtudom mit rinyalsz, full t2 meg ilyen settekel vagy tele, és nembír elverni 1 rugót.. amikor hót egyszerü
ja, csupa szar lila cuccal vagyok megpakolva

<#vigyor><#vigyor><#vigyor>

A BSen 3,78x annyi aktiv játékos van, mint a TNen.
nálam eltünt vagy 100 post 😄

BEAST
aham

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

PiszkosFred
Bugzik már a wow topik is?

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Botond
nyugodtan <#hehe>
BEAST
pedig pont sírni akartam hogy milyen gyenge a palám ... de már nem merek <#idiota>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Szerinted. Szerintünk meg jó, és mûködik is tökéletesen. 2 halott volt múltkori Razor killnél. Miért muszáj a megszokott taktikákhoz ragaszkodni? Mi kitaláltunk magunknak 1 sajátot.
Ha a BS lowpop akkor TN az mi... ?? Föleg h az allyknak is nekünk kell farmolni mert a senkicsisckaszarhazi SoE és IL meg a HC Antria kijelentette nem farmol me az a horda feladata, persze eventre má készülnek. Alig várom már azt a tömegmészárlást... a büdös életbe be nem jutnak oda... csicska senki banda...

Molamoth - lvl 55 Sentinel http://inconsistency.enjin.com

Botond
de igasságosságosos
BEAST
<#wow2> olyan dulva vagy

Botond
micsoda?
elromlott.

Botond
Megmondta mortiz,szar a cuccod.Friss 60asként kimész a kék,de inkább zöld gearben a rutinos aprólékosan felépített cuccú warrior ellen és csodálkozol. Rinyáló nub vagy,mint wildor. Fektess idõt a karidba,és 2esével eszed a warriorokat,mert szegények nem is imbák.
jóvan 😄S

BEAST
ez inkább az olló - papír volt 😛

antgecc
Csupán 6 percel vertelek oda!! <#buck>

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

A kö és a papír...

nerf warriors.

Martin576
Volt egy-két hete egy srác, aki embereket keresett egy magyar guildbe, akik AQ open miatt bõvítenek. Ki volt õ?

KESZ! AQ, here we come!

Necra, lvl 60 ud mage Twisting Nether (PVP)

Mighty
Én elkezdtem csinálni egy excel táblában de még csak a frostboltot írtam bele.
Lehet megcsinálom php-ben.

szerintem nincs ilyen.

nem akarsz te egy kicsit túl sokat? 😊
wowviki, aztán programozd le 😛

nurfed hud a neve

INNEN leszedheted.

antgecc
Nem én kite-olok, csak így fogalmaztam meg. Szal tud ki ilyen modról?

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

antgecc

mondtam, azzal az a baj hogy csak azt számítja hogy mennyit kap a spell dambol az adott spell. az nem elég, azt eddigis tudtam~
olyan kell nekem mint a theorycraft, dpst, crit damot, dam/mana poolt, meg ilyenekt mutat de saját spelldammal/crittel megadva
persze ki lehet ezt számolni magadtól is, de én lusta vagyok ehhez 😄