World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MarkBlade
Ebben igazad van! Meghajlok elötted! 😊
magus
paladin easymode

roguet meg sztem nem erdemes kezdeni, mert nem kell senkinek

Botond
Jókor jöttél,pont ez elõzõ 10 kommentben tárgyaltuk ezt ki.
Botond
Kinek hogy és mi. ;-)
Kezdõ vagyok, most fogom megvenni a WoW-ot. Szeretném megkérdezni, hogy az Alliance vagy a Horde a jobb?
Milyen kasztot érdemes választani egy kezdõnek, aki jó karakterrel akar rendelkezni?
Elõre Is Köszönöm !

PiszkosFred
Ha ismerkedsz a vilaggal, akkor keves esetben jelent egyet a powerlevel techinkaval. Druddal a kezdeti szituaciokat konnyen meg tudod oldani, amig ki nem ismered a jatek iranyitasat, a kvesztelgeteseket, partyzast, griffek, ah es egyeb moka. Aztan majd ugyis kezd egy olyat, ami talan vegleges lesz. Persze ez csak egyeni velemeny/tapasztalat

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

MarkBlade
Nah neee... Akkor már inkább rugó vagy hunter.. 😊A druid lassu mint a bûn..Bár az is igaz hogy nem soxszor gankalnak mert elfutsz vele.. 😊
The Garrett
az elso resze is nagyon jo volt 😊 ez ratett meg1 lapattal 😄

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

PiszkosFred
Azért a pala mellé egy druidát is beírnék. Egy dru szemén keresztül is könnyû ismerkedni a játékkal ;]

Így van, az elsõ pár hetet/szintet érdemes egy human paladinnal kipróbálni, aztán meg próbálgatni a többi kasztot... Paladin a tutorial 😊

Botond
Ízlés szerint. Tévedés esetén a választás könnyen módosítható. PvP szerver esetén human rogue idegkímélõbb választás,ha pap a szíved csücske,akkor inkább törpe,és ha normál szerver akkor kezdésnek human pala tökéletes.
PiszkosFred
Egy évig játszottam 56k modemmel, bõven elég lesz.

Na sziasztok, én még csak most fogok belemerülni a WoW világába (jelenleg az infogyûjtéssel töltöm a szabadidõm). Szal lenne egy kérdésem:
Szerintetek a szövetségnél milyen fajt és kasztot érdemes válsztani? (én hajlok a human mage ill. paladin felé...)
Lehet nézel majd ki a fejedböl, mikor jönnek a BWL bossnál erösebb trash mobok és szorják 5 secenként a 3k s AOE shadow boltot a full raidre, random szorják a 40k s meteorokat, aminek 10 yardos sugarába biztos nem marad életbe senki. Ezenkivül addokat idéz, aoe thunder clappeli a melee-t és visszaveri spelleket.
AQ40 4-5 hét alatt farm szint... 😄
Van olyan szerver, ahol már több mint ennyi ideje nyitva van és kicsit más szintü klánok vannak rajta mint amilyenekben te gondolkozol, mégis 3 bosst nem tudtak leverni.
Ott van pl. Viscidius, 4. boss után rá lehet menni, mégse tudta még senki 90% alá verni.
De majd ti nyilván megmutatjátok a világnak, hogy is kell 4-5 hét alatt farm szintre helyezni AQ40-t 😄
Hella!
Jól tudom hogy rank 7-en és rank 14-en is van kasztoknak külön szett amit az officers barakkból lehet megvenni?
Valaki nagyon unatkozott

Nagyon szépen köszi a helpet jó tudni hogy még mindig vannak jo arcok a játékos társadalomban.Rendessek vagytok!Ja akit érdekel az msn cimem:[email protected]
Az utolso mondatra volt valasz, csak kicsit afk voltam, es ugy kuldtem el a commentet. Azert sry.

Hat nemigazan van igazad. HW eleresehez nem kell nagy tudomany, akarmilyen balfasz vagy, ha idod van, konnyeden meglesz.

PvE-hez nem eleg csak az ido. Taktika es rutin kell (ahogy mondod), amit meg kell szerezni (illetve akik nem honapokkal azutan nyomjak le ahogy az elso klanok, azok csak elolvassak a taktikat. Ez az elejen nem mukodik, nincs tele az osszes forum a minden reszletre kiterjedo taktikaval.). Ezenkivul valag cucc is kell, amit meg kell szerezni. Minden bossra, kulon kulon. (Meg mostanaban konnyebb is a dolog, a mostani MC klanok nem kek/zold-el indulnak MC-re, hanem BG-s fulltap epixekkel).

Trutyi hogy lehet az hogy honapokat szoptatok BWL-be mire meglett Nefa ha nem kell hozza semmi?

Ezt nyugodtan írhattad volna akkor is amikor bwl kijött, mint amit írtam is lejjebb csak nem koncetráltál egészen.😊
Mindig az aktuális npc a legnehezebb amire lehet pár hónap múlva csak úgy emlékezel, hogy ennél mennyit szívtunk + azt hittem nem megy le soha...

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)

Ez természetes mivel mi nem játszunk annyit, valamit fel kellett cuccolni az embereket. Lehet ha összeszámolnánk bwl-be melyik boss-t mennyi ideig probáltuk és öltük meg nem nagyon maradnánk el ha elmaradnánk egyáltalán. Van aki 1 nap alatt annyit probálja az npct amennyit a másik 1 hét alatt probál csak.

unknown nick
5-6 k/sec-et eszik, uh bõven jó lesz.

Trutyi lehet AQ40be csalodni fox. Ott nem eleg az h 40 ember ottvan. Bezony 1 ember nem figyel oda és szevasz. Persze aki pap callal megy neki a zergnek ezeket tuti vágja. <#nyes>

Molamoth - lvl 55 Sentinel http://inconsistency.enjin.com

Ahhoz kepest hogy ilyen egyszeru, mintha picit sokaig tartott volna amig eljutottatok nefahoz. =P

Darton (Eu-TN http://penemy.sytes.net)

Linket ne mtudom megnézni mert nem jön be, de amugy se érteném. Papnál 6 pont van felsorolva amibõl már az elsõ 4et eddig is tudtuk.
5. pontban meg olyat írnak amit már 1x elvettek mert instant volt, most meg visszahozzák megint istant spellre? Azért tették castolos spellé, hogy a pap ne tudjon végigmenni 1 instán egész a bossig harc nélkül. Most meg visszahozzák... Attól még ez igaz lehet de mi értelem volt akkor elvenni anno...

6. pontnál meg mi ez a ranged attack? Shadow form mindig csak fizika sebzést absorbált + 15 % dmg-t adott shadow spell-re. Ranged fizika sebzést eddig is absorbálta a ranged magic sebzést meg sose. Ettõl még lehet fordításban valami elírás. Másik meg az uj talentfa már kint van mindenhol amibe már volt javítás elírással kapcsolatban. A javított új talentfákban pont a shadowformot nem javították volna ha lenne valami változás?

Persze ettõl még lehet igaz...

elég lesz igen, csak ne dc-z mellette 😊
szerencsére nem zabál nagy sávszélt a wow

Most azért HW eléréseéhez nem elég 1-2 embert megölni tvnézés közben. Valamint 1 npc-hez is csak taktika és rutin kell meg persze az a 40 ember aki ezeket megcsinálja. Mindig az aktuális npc a legnehezebb. Én ikább ugy fogalmaznám, hogy akinek sok ideje van de egymaga vagy kis csapatban játszik HW lesz idõvel, akik meg pve-ben 40 emberrel az npc-k ellen küzdenek idõvel mindig legyõzik az aktuális npcket. Szerintem egyikhez se kell nagy iq, ahogy a játék egészét is úgy írták meg, hogy bárki tudjon játszani vele.

Köszönöm szépen a segítséget.Még annyit szeretnék kérdezni hogy nekem kábelnetem van aminek a sávszélessége 512/128 ez elég lesz a WOW-hoz?Elöre is köszönöm.Szép napot mindenkinek:-)
De jó nagyon 😉

"vessetek a mókusok közé" :)

BEAST
vótmá'!<#idiota>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Üdv emberek!
Ha már nemtudtok mit csinálni, nézzétek meg
EZT
A röhögõgörcs garantált <#eljen>

Na gyerekek itt az óvóbácsi, mosmá viselkedjetek rendesen

nahát nekünk is vannak jó pillanataink 😄
elöször amikor ott voltunk, nehezen mentek a trash mobok (be kellett tanulni). szombaton simán egy wipe nélkül végigmentünk rajtuk, erre tegnap... megintcsak wipe hegyek figyelmetlenségek miatt. itt már baromira kell hogy mindenki azt csinálja amit kell, nem lehet ninjaafkolni =P
emperorz meg ugyanez, ha csak egyvalaki hibázik, rögtön wipe 😊
de most végre itt az elsö olyan boss ahol örülök hogy warlock vagyok mert én vagyok az egyik maintank <#buck>

RatBaG
irigylem wildort hogy Õ mindkettõben pro... <#schmoll2>

Per Aspera Ad Inferi.

Megnezem hogy olsz Ragnarost, Nefariant, vagy C'Thunt ugy hogy bemesz az instaba 40 emberrel es nezel ki a fejedbol, esetleg msgzel pajtasokkal, vagy elmesz filmet nezni. BG-be bemesz, es nem AFK-olsz azt egy ido mulva HW leszel. Neha megolsz 1-1 embert a fun kedveert. YAY! 😄

Pvp-hez esz viszont nem kell csak segg. Valo igaz, hogy high-end pve-hez is kell segg, viszont sokkat tobb egyuttmukodes es iq. Annal tobb iq, mint azoknak, akik irigykedve elbagatelizaljak a pve-ben elert sikereket.

Remelem azokat is gyorsabban vagjuk le mint ti, meg aztan az ikergyerkocoket is. 😉

bazz 😄 Máskor hamarabb frissitek 😊))

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

40 segg

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

39 segg
HW-hoz meg nem kell mas, csak segg. AQ40-hez azert ennel egy kicsit tobb kell.

Aham. Akkor te nyilvan farmolod BWL-t, hogy azokat az "uber" dropokat csak ugy kikapkodd AQ bossokbol.

Ne beszelj mar hulyesegeket legyszives. Es MC-t vegigfarmolni valoszinu 2 nap volt, hogy utana vegigtolhasd 1 het alatt BWL-t, hogy most az uberdropokat csak ugy "4-5 hét alatt" kifarmold.

Hagyad. VIldor mindig ezt csinalja: ir vmi ormotlan nagy faszságot, kapja a savat és azzal érvel h rosszul olvastad a faszságát, vagy te mennyire okos vagy tanitsad. 😊 Ovi style de mit vársz egy BS-ally HUNvildor-tol? 😄 <3 Mókaficek. Cri merre vagy? Naon hiányzol. 😞

Nem para leveszem mellel a 15ks meteort. 😊 AQ20ba tapasztaltuk mittudnak ezek az aranyoskák, persze itt egy hangyafasznyit erösebbek. 😄

capaszabi
azért gratulálok blizznek hogy az eddigi gyakorlattal ellentétben aami az volt hogy a pvp rewardok erõsebbek, mivel 6 hónap szopás kell hozzá, most beraktak sokkal überebb dropokat egy max 2 hónap (sztem ez 4-5 hét lesz) alatt farmszintre hozható instába.

köszi.

capaszabi
azért gratulálok blizznek hogy az eddigi gyakorlattal ellentétben aami az volt hogy a pvp rewardok erõsebbek, mivel 6 hónap szopás kell hozzá, most beraktak sokkal überebb dropokat egy max 2 hónap (sztem ez 4-5 hét lesz) alatt farmszintre hozható instába.

köszi.

viszont volt pár "önkéntes" aki wipe-olt +kettõt 😊

annyi elõnye van ennek a sok fos nécsör cuccnak, h olcsó javítni
gz és sok szerencsét a trash mobokhoz 😄

nem hord össze minden fszságot oldalakon keresztül. ez pont elég, h nálad többet mutasson