World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PiszkosFred
A PVP 8 eve szar, sose lesz olyan allapotban, hogy mindenkinek jo legyen 😊 Erdemes rakeresni "Wildor" nevre a topikban, hogy lasd, mikor eppen mit b*sztak el a kiegekkel...

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Fehercsoki
Igen cserébe a pvp szarabb mint valaha... Mindenhol nagy sebzések és nagy healek, cloth és plate között nincs különbség, CC túl sok van, nagyot borultak a szerepek amiket az egyes kasztok betölthetnek. Catával nagyon elrontották, hogy nagyot akartak változtatni, azt kellett volna csinálni, mint BC-vel meg WotLK-val, csak hozzáadni, minimálisan változtatni.

PiszkosFred
Nagyon sok tartalom jott a pandaval, a scenariok kifejezetten fun kategoria, a sztorik is interaktivabban lettek, stb. Persze ezt hiaba mondod az "okosoknak", azok zsigerbol frocsogik a betanult mondokajukat... pedig ha jobban megnezik, tenyleg egesz jo lett a kieg. Bar k*rva melos is, az is ketsegtelen, mire az ember elindul 90en...

Ez volt az, köszi!

Egyébként a furcsa japános stílustól (ugye nem ezt szoktuk meg) eltekintve elég stíl kis kieg. lett, a sztori is tetszik, már amennyit láttam belõle így 88. szinten.

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

PiszkosFred
http://www.wowhead.com/news=206813/mists-of-pandaria-pre-raid-gear-guide

<#eljen><#eljen>

Cata óta nem léptem be, nem igazán tudom most, hogy mi merre.

devlking: köszi

devlking
Ja igen, trove of the thunder king ládából hetente egyet tudsz lootolni, úgyhogy többet ne is keress.
devlking
Heroic, a boss killekbõl kapott justicet átváltani honorra (orgri/sw), és honor geart kiszedni. Közben amíg sorban állsz, isle of thunderen ládát keresni, illetve rare spawnokból kulcsot (ezzel bemehetsz egy solo scenarioba ládákat lootolni coinért). Ha megvan ilvl460, meg a coinok, akkor jöhet lfr, és minden bossra elhasználni a coint.
Ha ez nem tetszik, akkor fullos honor gear upgradelve már elég throne lfrhez.
Fehercsoki
2004 óta wowozol és így elakadtál?😊

Múltkor láttam egy cikket frostshockon, ilyen Blizzardos segítség volt a friss 90eseknek, hogy merre kell kezdeni a gear gyûjtést, raidelést, stb.

Valaki nem tudná ezt nekem elõszedni valahonnan, vagy a cikk nevét megmondani, mert nem találom sehol sem.

flashpointer
Kár hogy a játékos-adatbázisokhoz nincs ilyen hozzáférés.

Emancipate yourself from mental slavement!

devlking
Diablo 3-al érdemes összevetni. <#zavart1>
Lazarus
flashpointer
Azért a trendek mögött megnézném a számokat, mert lehet hogy a 0-t verdesi a grafikon de ígyis simán lepipálja a többit

Lazarus
EGyedül a random dungival szopok, mással nem, csak megjegyeztem, mennyire kihalt lett a szerverem. Egyébként élvezem a játékot most, enyhe nosztalgia, nem logoltam be kb 1 éve.

PiszkosFred
Nem a kepessegeidet vontam ketsegbe, azt lesz*rom, no offense. De amiota megint leultel jatszani - olvasva a kommentjeidet - sz*psz folyamatosan. Megeri ez neked? 😊

Mi nem megy? 2004 óta játszok wow-val. Lusta vagyok elmászni questelni, mikor egy óra dungeon farmmal ezerszer annyi xp jön, azért várok csak.

Fehercsoki
Érdekes nekem még kora reggel/délelõtt is max 5 perc.

PiszkosFred
Nem megy ez neked 😊 Keress masik mmot!

Vicces ez így.

Amúgy a lfg tool az cross realm? Mert kb 50 percenként hiv be 84 es szinten random dungiba (pedig tank vagyok), és már csak 500.000 xp kéne a 85höz <#bdead> Nem hiszem el, hogy ilyen kevés ember játszik.

tigeroo
nekem megvan a pandaria de õsz óta nem toltam vele nincs is nagyon ingerenciám hozzá.
flashpointer
Hát nem tudom hol lehet még az a 9millió ember, lehet kína brazília 8,5 milla eu+us fél misi

Melyik szerveren van élet? Vagy haldoklik a wow? <#zavart1>

flashpointer
Belestem ragnarosra tegnap este, az a fõváros sem volt túlzsúfolt a 40emberrel 😄
Repkedtem 15 percet ennyi elég is volt további 2 évre 😊

Fehercsoki
Elég régóta halott az a szerver.

Én is rátaláltam, mondjuk nem túl izgalms most a Xavius, /who parancs alapján egész pandariában van most kb 30 ember, Orgrimmarban meg 8 <#whatever>

flashpointer
u meglett

flashpointer
amit írtam áprilisban expired, ezt a panda trialt hogyan kell aktiválni?

Köszi.

Fehercsoki
10 nap panda trial ha még nem használtad el.

flashpointer
pár hónapja minden frozen accra adtak vagy egy hét game timeot, nem tudom él e még

Van most valami lehetõség, hogy eddigi elõfizetõk valahogy ingyen játsszanak pár napot? Catánál volt utoljára befizetve az acc.

Prody
😄

Fehercsoki
Cement sámán viszont nagyot csap😮

Fehercsoki
Nem azt mondtam, hogy tökéletes a pvp, csak azt, hogy most jó irányba mozdult el. Monkként 2 trinketem is van, de még ígyis lazán kapom a chain CC-ket(root,fear,cyclone), és ez elég aggasztó=/

tigeroo
azért geciszép egy hsz-ben 2 lincshangulatkeltõ szó "skill + retail" 😄

gondolom a guildjében az aktuális hc raideket farmolják, arénában is verhetetlen már
devlking
Te biztos ugyanazzal a játékkal játszol, mint én?
Lazarus
Prody
mióta kell skill a retailhez?

Ja, kicsit furcsa is hogy a blizz jól csinált valamit
Fehercsoki
Egész jó lett az új patch, most nincsenek olyan brutális burstök pvpben, több skill hozzá.

Fehercsoki
Players.hu-n 5k, ennél olcsóbb nincs.

kisfigi
Sziasztok !
Olyan kérdésem lenne, hogy esetleg nem-e tudtok valami aktuális akcióról, hogy a MoP-ot olcsóbban meglehessen szerezni?
Lehet az akár olyasmi mint a resurrect a friend szerû official, vagy csak valami boltban!
Elõre is köszönöm!

Destiny. The design is clearly ancient.

Zenszkij
egyébként a Blizzard legnagyobb erõssége a stratégiai játék, alig várom a Warcraft 4-et, de a SC2-vel is nagyon jól elvagyok

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Lazarus
Nekem spec dio3 akkora csalódás volt hogy már nincsenek elvárásaim a blizzard játékokkal kapcsolatban
Fehercsoki
BC meg WotLK még csak hozzáadott a játékhoz, cata viszont nagyot változtatott=/

Prody
Wotlk idõk tényleg királyak voltak 😊

Fehercsoki
Szerintem BC jobb volt, még ANNYIRA WotLK sem volt rossz, catával viszont túl nagyot vállaltak, értelmetlenül.