World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PiszkosFred
Persze, dugig van a server, lepni sem lehet a fovarosokban es a zonakban is tomeg van. Ally oldalon tobben vannak, az AH dugig, bar arai neha tulzoak es kisse el vannak szallva, de nem veszes (teljesen uj karaktert kezdve, lowlvl szinten kezdve peldaul szintezes kozben par nap alatt ossze tudod szedni az osszes aranyat, ami kell neked 90-ig mount skillekre/engedelyekre, csak be kell rakni mindent az AH-ba). Outdoor pvp neha tud szemet dolog lenni, de mara mar elfogytak a ver istvanok (vagy csak felnottek?), de azert vannak hulyek itt is, mindket oldalon. Ilyenkor nagy levego, es par perc mulva folytathatod.

Viszont, amikor este melo utan leulnel jatszani, akkor fel oraig (vagy tovabb) sorban allni, bosszanto tud lenni, kiveve, ha belogolosz hamarabb, es kozben csinalsz mast, neha pockolve a karakteren, hogy ne dobjon ki afk miatt.

De ha raid kozben jon a DC, na ott mar lesz anyazas is 😊

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Prody
Az azt jelenti, hogy sok ember van. Ennek örülni kéne.. Anno én is ott toltam

Menjél nyugodtan Ragnára, van ott is bõven angol, max magyar guild hirdetést látsz a chaten. De raidelni meg ilyneke úgyis külföldiekkel mész, úgyhogy lehet úgy gyakorolni.

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

Lazarus
population: Locked 😞
PiszkosFred
Hja, csak mar delutan 5kor 400-as sor van, este meg... hagyjuk, ki se merek logolni neha, mert felo, hogy nem jutok vissza 😊

Lazarus
thx!
en outlandon voltam, ott sokan vannak, es nem lattam az angolon kivul mas nyelvet

Fehercsoki
Órában írtam.

Lazarus
Tud valaki olyan EU szervert ahol sok a nemzetközi guild és 99%-ban angolul beszélnek a globális csatornákon? Ha már elkezdek játszani legalább gyakorolnám az angolt hogy haszna is legyen. Azt olvastam Jaedenar, Mazrigos jó ilyen szempontból, de ezek 2008as adatok 😛
Caliph
inkább órában írjátok,nem mindenki kockul 10 órát naponta😄

CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

Fehercsoki
Nekem 85-90 szintenként 2.5 óra volt átlagban.

4-5 nap jobban hangzott volna, akkor legyen max 5. De több nem hiszem.

Nem tudom pontosan mennyi, de nekem 84-rõl 90-re volt kb 3 nap.

mesélj, hogy huzol fel vkit 80-90-re 3-4 nap alatt? elosztva azert boven megvan a 3-4 nap, es van meg siman 7x-es karakterem, pedig vagy 3x annyi idot beleoltem.

80-90re kb megvan a 3-4 nap alatt ha neki fekszel, maradék 5napban pedig fel tudod hozni a karaktert LFR (ilvl 470 asszem) szinthez. Mivel minden cross-server, nem igazán szükséges még guild sem, ha nem velük akarsz raidelni, de Ragnaroson rengeteg a magyar, fogsz találni embert.

egyébként jogos, amennyi idõt, energiát és gondolatot kell az EVE onlineba ölni, ennyi erõvel forexezhetne is az ember

flashpointer

A többi megállapítás is hasonlóan helytálló 😛

Emancipate yourself from mental slavement!

Isten ments, egy adatbázis kezelõ játéktól, ahol órákon át kell jumpolgatni, mire eljutsz valahová. Ahol heteken át azért csinálsz valamit, hogy a köv FLEX-re összejöjjön az ISK... Ahol kinézel egy hajót és éveken át azért logolsz fel, hogy a skilljeid növekedjenek hozzá. AHol egy kisebb összetûzés felér 3 órányi sakkozással...
Inkább tanulj fizikát mellette tõzsdézz, szervezz be embereket, és építs saját hajót, amíg a kormány engedi.
flashpointer
eve online?

nem tudom, a wowwal a mop elõtt, a wowban lévõ szociális élettel már nagyon rég felhagytam. csak olyan szûk részéhez kell a játéknak, amire amúgy se lenne idõm, a játékosközösség meg már nagyon rég kicserélõdött, és nem olyan mint anno volt, senki sem beszélget senkivel már. Ez nem a wow hibája, hanem úgy általában az mmo-ké ahogy hallom. szóval sztem simán találsz játékon belül társakat magadnak

Akkor kérlek, mondj egy olyan megfogalmazást, ami nem azt adja vissza neked!
Nem szívesen megyek vissza wow-ozni egyedül, mivel anno cata után ismerõsökkel felhagytunk a WoW-al, betette az ajtót az a sok baromság amit tettek a játékkal. Mintha nyilvánosan megerõszakolták volna, hogy direkt csõdbe menjen.
Más játék meg már nem nagyon fut a gépemen, legalább megpróbáltam.
Fehercsoki
Tipikus allis😄

um, nem akarok rohadék lenni, de ez úgy hangzott, mintha egy válás után újrakezdõ 40-es társkeresõ hirdetése lenne...

Amúgy Arathor alliban vagy Ragna alliban több a magyar?
Egy érett gondolkodású újrakezdõ, kezdõ WoW-ost várok, akár SOR accounttal (sõt az lenne a legjobb).Ragnaros alliance-ban lvl80-tól együtt fejlõdés, majd késõbb raidelés, RBG, funolgatás.
(jómagam 23 éves, szakdolgozatán szenvedõ egyetemista, PC-s szórakozást keresve)
tarti19
Ezt azért kifejthetnéd bõvebben, mert 3 éve a Tn-en vagyok s én elég sokat pugolok. Ami azt illeti nem tûnt fel, hogy az átlagnál több gond lenne velük...

Prody
Szebb jövõt!

Le a kalappal a Blizzard support elõtt. Tegnap este ellopták a telóm és nem tudtam belépni mert ugye az authenticatort nem volt mivel megnézni, írtam ticketet, és másfél órán belül megcsinálták. Így kell ezt.

Nagy tömegben a magyarok sem különböznek sok mindenben a törököktõl.
TN-en egyedüli dolog, ami zavaró lehet az a pug rbg törökökkel, de azt nem olyan nehéz elkerülni. Cserébe a gazdaság nagyon jó, rengeteg pénzt lehet kiszedni a sok alulfejlettbõl.
Inkább a magyar guildek alapján érdemes dönteni, abban pedig egyáltalán nem vagyok képben már.

Fehercsoki
Twisting Netheren rohadt sok a török, és gondolom mondanom sem kell hogy kerülni érdemes õket.

Ragnaros

horda oldalon magyar reszrol ragnaros vagy tn inkabb?

PiszkosFred
Nem lehet bnet accountrol rendezni ezeket mar? Mondjuk D3-as eladasokbol befolyt a "szamlan" levo eurokbol?

devlking
Alapból elég paraszt dolog egy elõfizetéses játékban ilyenekért még pénzt kérni. Talán az elsõ hónapokban, amikor nagy a hype, de nem akkor amikor már milliós játékos csökkenés van egy negyed év alatt.
Fehercsoki
De most ettõl mit várnak?😮

Jee és pont elkaptam! 😄

Istenem de jó ez a tömeg, mintha másik játékkal játszanék <#zavart1>

PiszkosFred
Koltozzon aki nem szereti a maganyt 😊

devlking
A vergõdõ állatnak is csak jobb, ha agyon lövik. <#idiota>
flashpointer
így legaláb a kihalt szerverek még kihaltabbak lesznek? 😛

devlking
Aki költözni akar, az most tegye. :p

If you’ve been thinking about switching realms or making other changes to your character, now’s the perfect time—because this week all character services are 50% off. To get started, simply log in to Battle.net account management. For more information on how each service works, check out the links below.

Character Transfer—Move your character to a different realm

Faction Change—Change a character’s faction (from Horde to Alliance, or from Alliance to Horde)

Race Change—Change a character’s race (within the same faction)

Appearance Change—Change your character’s appearance (optional Name Change included)

Name Change—Change your character’s name

Sale ends June 10th 2013!
Akkó Ragnaros lesz, köszi.

Fehercsoki
Ragnaros pvp, Arathor pve, Bloodscalp halott, Twisting Netheren is van pár magyar de oda ne menj mert rossz ott lenni, sok a török.

Tudna valaki szervert ajánlani amin van ember? Kezdem úgy érezni, hogy single playert játszom 😄 Hol van most a legtöbb magyar?

Fehercsoki
Nyilván 500as itemlvlel nem kell a quest moboktól meg a 450re tervezett HCktól félni, én nem errõl beszélek.

devlking
Nekem pont az ellenkezõje tûnt fel (persze egy adott gear után (kb 500+ ilvl)). 2-3 ütés egy mob a szabadban monkal meg dkval is. Heroicban annyira nem kell healelni, hogy az nevetséges. Raidben sem izzadtam még halálra magam (mondjuk csak normal megaeraig ment eddig le a nagy casualkodásban 😄).
Zenszkij
Ezzel a CC-vel maximálisan egyetértek, tönkretette a játékot, hogy folyamat kapom warriorral a stunt, a rootot, a hurricanet, a feart, a hexet, a polymorphot, a mind controlt, a frost novat, a turn evilt stb. Élvezhetetlen a játék, ráadásul full plateben meg se karcolom a clottyos healert. Túl sok a hp és kicsik a sebzések.

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Fehercsoki
PVE szempontból nekem az nem tetszik amit a petekkel/tankokkal meg úgy általánosságban a mobokkal mûveltek. A mobok túl nagyokat csapnak, a tankok túl sok sebzést kapnak(egyáltalán nincs meg az a feeling hogy te bírod az ütéseket...), a petek pedig úgy dõlnek el mind a dominók, már 1-2 mob is nagyon leszedi a hpjukat.

picket
wololo

&#3237;_&#3237;

PiszkosFred
Lehet. En healerkent kis*ggeltem sok eve palaval a Commander rank tizenvalamennyit, a maradekhoz mar nem volt se ido (illetve a konkurencianak mindebbol tobb volt, mint nekem, pedig meg melobol is ment a bg) se energia, igy azota evek ota mint potyafrag csak szorakozasbol pvpzek. Igazi hullamvasut, egyszer jo, egyszer szar.

PVE szempontbol viszont kifejezetten tetszik ami a pandaval jott. (kiveve a repus dolgokat, de hat valamit valamiert)

Fehercsoki
Szerintem BC meg WotLK jó volt.