World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
kinek lesz tobb lev25 karija adott ido alatt vmi volt az ?
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
Ps.: Nem tartjuk nyilván a tagok életkorát, de személyes tapasztalataimból kiindulva vagyunk 25 felettiek is, és szvsz az átlag is 20 felett jár jóval.
keep walking... www.artum-inferniti.net
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Szóva mennyi a playerek átlagéletkora? Vannak 25 felettiek?
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
Average Level: 20
- Level 60: 0
- Level 50-59: 0
- Level 40-49: 0
- Level 30-39: 0
- Level 1-29: 34
A többit majd otthon megtudod.
Majd otthon megnézem a holnapot, de most is érdekelne 1-2 infó.
Így elég gáz, hogy állandóan azt várom, hogy sebezzek már "sárgán" is. <#szomoru1>#szomoru1>
[HFRT]Fecni MOMO Man RBR Fan
tudtam hogy nem csalodok magamban 😄
(nem mintha lenne rá bárkinek is esélye =P)
hehe, egy hete megkozkáztattam a dolgot, és bementem, megváltoztattam a jelszavamat, aztán benyomtam az elfelejtettem-a-jelszavam-küldjétek újra címû opciót, ott kitette a titkos kérdést, és szerencsére tudtam a választ... küldtek egy új jelszót, amit aztán megint megváltoztattam...
szóval berémültem hogy mi lesz ha nekem is ellopják jól, és gondoltam ellenörzöm a dolgot, de szerencsére minden okés...
de ilyen secret q/a szerintem nem lesz gond... ha kell elfaxolom nekik szemelyit / utlevelet /blokkot a vasarlasrol / kepet a kiskutyamrol / macskamrol / szobamrol/magamrol kezemben a dobozzal, csak adjak vissza 😄
múltkor próbáltam elöhozni, hogy vajon mi lehet, meg hogy meg lehet-e változtatni, de nem találtam semmit~
meg lehet egyáltalán változtatni/elõhívni?<#zavart2>#zavart2>
Instant 30 sec cooldown
Requires Berserker Stance
The warrior enters a berserker rage, becoming immune to Fear and Incapacitate effects and generating extra rage when taking damage. Lasts 10 sec.
😄D
Mindenesetre neked is drukkolunk, hogy visszakapd az accod.
okmányhivatalban gyorsabb az ügyintézés itten vidéjken ^^
nemhiszem. Mondjuk tokmind1. Remelem nem fognak hónapokat ülni a válaszlevelen, elküldtem mindent amit kértek.
Amúgy meg lehet mostanra ért el a bürökrácia arra a fokra náluk,hogy kiszûrték a kezdeti kamu bankkártya számmal operálókat? Meg elõtte hogy fizettél,hogy egyik haver,hol muter hol másik haver kártyájával? Mert az is gyanús erõsen.
kicsit gondolkodhatnának odafenn mielott össze vissza bannolgatnak :S
D&D Online-t már most meguntad?
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
A 10 eves szintrol nem akarok vitatkozni veled, azt gondolsz amit akarsz meg szerencse, hogy nem ismerlek annyira hogy adnek a velemenyedre. 😊
DAoC-ot meg nem ismerem, en elhiszem hogy jo (csak kiurultek a szerverek a wow miatt ahogy Botond irta korabban ha jol emlekszem), de mivel azzal nem jatszom/jatszottam, nem hiszem hogy keresnivalom lenne ott.. olyan topicokba sosem firkaltam amelyik jatekhoz semmi kozom nincs.