World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Botond
Azerbajdzsániak nem indulhatnak. :-(
The Garrett
botond nem neveztél az uj blizzes contestre?
kinek lesz tobb lev25 karija adott ido alatt vmi volt az ?

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Gorii
ha lesz gyere ragnaros ally😛

Botond
Az unt stimmel. Jön a választás, aki állami pénzt akart már megkapta, amik most jönnek azokat meg dobni kell vissza rutinból, az meg fél óra, amíg keresek 3 olyan pontot ami miatt szar az egész, és írok egy "sajnáljuk köszönjük a részvételt" papírt és aláíratom a vezérigazgatóval. Heti 1,max 2 próbálkozó 40órás munkahét,számolj utána mennyire érek rá...
robotnyk
#66702? akkor félreértettem -.-
[HUN]Crassus
nem hisszük,TUDJUK.....

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Ha az sg fóruimot el tudod olvasni nem otthonról, akkor a guild weboldala sem lehet túl nagy akadály. Amugy pedig igen, komoly kezdeményezésrõl van szó, a 99%-nak van másutt 60-as karaktere, MC/Bwl-t farmoló vagy éppen azzal küzdõ guildekben, csak éppen a társaság nagy része együtt kezdett el játszani és most inkább próbálunk együtt eljutni oda, ahova a tagok közül többen magukban eljutottak. Bõvebb felhomályositás a honlapon található, vagy ingame bármelyik officer szivesen áll rendelkezésre.
Ps.: Nem tartjuk nyilván a tagok életkorát, de személyes tapasztalataimból kiindulva vagyunk 25 felettiek is, és szvsz az átlag is 20 felett jár jóval.

Botond
Õõõõõ. Nem rémlik. Hunterral lvl40ig jutottam, és azóta más a talentfa is,szal kétlem, hogy ilyesmit ígértem volna. Ha mégis akkor aznap többet ittam a kelleténél,sorry. De van itt hunter milliószám, mondjuk Friczy. <#vigyor1>
Friczy
38.. :/ Majd ma!!

keep walking... www.artum-inferniti.net

Friczy
Botond ez már olyan eröltetett. Nem szólhatsz be mindenkinek, még azthiszik megkeseredett, életunt loser vagy! <#alien>

keep walking... www.artum-inferniti.net

robotnyk
Botond, epekedve várom a múltkor beígért hunter talent elosztást. lesz belõle valami? 😊
Count Adyn
Pörgött a killing blow?😊

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Botond
Elképzelésem sincs, szóval ezt majd otthon kinyomozod magad.
Okay, köcce az infót. Kérdezek valamit, de pls NE értsd félre és NE sértõdj meg.
Szóva mennyi a playerek átlagéletkora? Vannak 25 felettiek?
Botond
Agyonverted a CT modod? <#wilting>
[HUN]Crassus
Végre megvan a hand of justice! pont jókor jött ,hiszen tegnap eljutottunk nefarionig! Az addonok legyakásánál egy sweeping strike-os+kardspeckós+windfurrys+hand of justice-os whirlwind csodákat mûvel😊

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

rifk

Botond
Total Members: 29 (+5 Alts)
Average Level: 20
- Level 60: 0
- Level 50-59: 0
- Level 40-49: 0
- Level 30-39: 0
- Level 1-29: 34

A többit majd otthon megtudod.
Magasabb szinten alapítottátok, vagy teljesen újak a karik?
Majd otthon megnézem a holnapot, de most is érdekelne 1-2 infó.
melorin
Aham. És növelni nem lehet ezt az esélyt?

[HFRT]Fecni MOMO Man RBR Fan

Gives the Paladin a chance to deal additional Holy damage...

melorin
Miért van az, hogy a Seal of Command nem minden ütésemnél mûködik?
Így elég gáz, hogy állandóan azt várom, hogy sebezzek már "sárgán" is. <#szomoru1>

[HFRT]Fecni MOMO Man RBR Fan

A Scarshield Legion RP-PvP szerveren megalakult az elsõ magyar guild, az Alliance oldalon. A guild neve: Rise. Immáron 30 aktív magyar tagunk van akikkel közösen vesszük a játékban az akadályokat. Guildünk célja a PvE/RP/PvP játéktereknek a kihasználása valamint egy erõs közösség kialakitása. Keresünk a guildbe magyar nyelvû ügyes játékosokat. Amennyiben felkeltettük érdeklõdésedet kérlek látogass el a guild honlapjára bõvebb információkért. http://wow.overdrive.hu

The Garrett
es igenigenigenigenigenigeinige

tudtam hogy nem csalodok magamban 😄

The Garrett
ezt kiprobalonm 😄DDDDD

hu istenem remelem az

akkor ajánlom hogy senki ne merje ellopni 😄
(nem mintha lenne rá bárkinek is esélye =P)

Nem, a titkos kérdést nem lehet megváltoztatni... az emailcímet meg a jelszót lehet, de a titokzatos kérdést nem...

hehe, egy hete megkozkáztattam a dolgot, és bementem, megváltoztattam a jelszavamat, aztán benyomtam az elfelejtettem-a-jelszavam-küldjétek újra címû opciót, ott kitette a titkos kérdést, és szerencsére tudtam a választ... küldtek egy új jelszót, amit aztán megint megváltoztattam...

szóval berémültem hogy mi lesz ha nekem is ellopják jól, és gondoltam ellenörzöm a dolgot, de szerencsére minden okés...

The Garrett
nem, ez a szopas benne. Enis csak remelm hogy azt adtam meg amit most válaszolnék rá 😄

de ilyen secret q/a szerintem nem lesz gond... ha kell elfaxolom nekik szemelyit / utlevelet /blokkot a vasarlasrol / kepet a kiskutyamrol / macskamrol / szobamrol/magamrol kezemben a dobozzal, csak adjak vissza 😄

hehe, ha velem fordulna elö ez akkor nem tudom mit csinálnék, mert baromira nem vágom mit adtam meg 1 éve 😄
múltkor próbáltam elöhozni, hogy vajon mi lehet, meg hogy meg lehet-e változtatni, de nem találtam semmit~
meg lehet egyáltalán változtatni/elõhívni?<#zavart2>

Botond en ertettem, sirvarohogos 😊

Botond
Akkor legközelebb kövesd el a "ráutaló magatartást" a kommentjeidben! <#vigyor>
Nem ez mortiznak szolt o tudja mirol van szo. 😊)

Botond
Tudjuk, de törpepappal kényelmesebb, mint stanceot váltogatni. Már ha ez nekem szólt. <#zavart1>
The Garrett
es ez a magednek miert lesz jó? 😄D gyorsabban fõz?

Berserker Rage
Instant 30 sec cooldown
Requires Berserker Stance
The warrior enters a berserker rage, becoming immune to Fear and Incapacitate effects and generating extra rage when taking damage. Lasts 10 sec.
😄D

The Garrett
ha megse, akkor kene valami nevtelen wow elvono klubb cim / tel. 😄

Botond
Morális problémák? Ez nagyon ilyen anonim looteres szöveg. <#gonosz1>

Mindenesetre neked is drukkolunk, hogy visszakapd az accod.
The Garrett
nám ...morális problemak ^^ itram lentebb hogy seggfej vagyok :S

Botond
Addig sincs guild problémád. :-D Különben is miért vágott ki az a remek társaság? Ninjáztál, mint sound haverunk? :-D
The Garrett
de fél év után? 😄
okmányhivatalban gyorsabb az ügyintézés itten vidéjken ^^
nemhiszem. Mondjuk tokmind1. Remelem nem fognak hónapokat ülni a válaszlevelen, elküldtem mindent amit kértek.

Botond
Figy,neked a szemed se áll jól,téged én is lebannolnálak.

Amúgy meg lehet mostanra ért el a bürökrácia arra a fokra náluk,hogy kiszûrték a kezdeti kamu bankkártya számmal operálókat? Meg elõtte hogy fizettél,hogy egyik haver,hol muter hol másik haver kártyájával? Mert az is gyanús erõsen.
The Garrett
Egyebkent egyatalan nemertem miert gyanusitanak lopott accal. KB fél éve GC rõl fizetem a wowot es semmi bajom nem volt soha se a jelszóval se a havi fizetéssel.

kicsit gondolkodhatnának odafenn mielott össze vissza bannolgatnak :S

No mi történt?
D&D Online-t már most meguntad?

Botond
Felkiáltójel!
Irj Izem-nek.

Jelszo lekerdezesnel acc. nev megadasa utan egybol kiirja a kerdest is.

Laza
Az a gaz, hogy probaltam en is megnezni most milyen lehetosegek vannak, de ezt a reszt nem lehet modositani. En sem emlekszem mit adtam meg anno, mar eltelt 1 ev 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

8 ev net -> nagy kupac community. (az mmorpg-ot jatszok semmiben nem masok, mint a tobbi jatekos, akik neten jatszanak). A wow csak 1 a sok kozul.
A 10 eves szintrol nem akarok vitatkozni veled, azt gondolsz amit akarsz meg szerencse, hogy nem ismerlek annyira hogy adnek a velemenyedre. 😊

DAoC-ot meg nem ismerem, en elhiszem hogy jo (csak kiurultek a szerverek a wow miatt ahogy Botond irta korabban ha jol emlekszem), de mivel azzal nem jatszom/jatszottam, nem hiszem hogy keresnivalom lenne ott.. olyan topicokba sosem firkaltam amelyik jatekhoz semmi kozom nincs.

The Garrett
huh, hát remélem voltam olyan hülye regisztralaskor es azt a választ adtam meg ami erre a kérdésre rögtön beugrik 😄DDDDDDDDDD

Mighty
Igen ilyen van. Nekem is ez a titkos kérdés.

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk