World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem erdekelnek a karakterek/cuccok/money, ugyhogy az ilyen modon felstuffolt arakkal kimeljenek 😊
Varom a priviket 😊
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
:account suspended mert asziszik hogy lopott bla bla bla
Kérdésem a következo: Fel tudná valaki sorolni milyen secret kérdések voltak, amikre lehetett választ megadni?
Volt ilyen hogy mothers maiden name? mert akkor tudom hogy mit valaszoltam rá 😄
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
egyebkent daoc 1000szor mmorpgbb mint a wow de ha errol akarsz beszelgetni szivesen varunk a daoc topikba (ezt ironia nelkul mondom)
anti hero
mit is mondjak... LOL
Néhány link az oldalon viszont thottbot.com-os. Csak be kell helyettesíteni az IP-t és minden jól mûködik.
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
Most az egész wow-os nép itt túrázik majd a thottboton.
Köszönöm.
Szerinem nem vagyon n00b, a hunterrel elég jól haladok, hívnak instákba is és meg vannak velem elégedve. Persze én is csinálok hülyeséget, de ki tökéletes Chuck Norrison kívül?
Szerintem nem fognak minket fikázni, de ha igen, az sem baj. Tudom hogy nem vagyok n00b, talán korán akartam mindent tudni. De majd megtudom ha eljön az ideje. Egyenlõre örülök a tegnapi AB gyõzelmeknek, mert az utóbbi idõben a horda rendszeresen vert minket :-) Ettõl függetlenül köszönöm hogy a védelmünkre keltél.

Ez nem igaz. Egyszer valaki írta a fórumon, nem is tudom kicsoda, még régen, hogy neki nincs akkora szerencséje, mint azoknak, akik HLI-ket nyomják és talpig epicben vannak csak úgy sitty-sutty. És hogy Õ ugyanannyit fizet, mint a high end klánok és ezért neki is jár ugyanennyi epic. Csakhogy õ nem gondolt bele, hogy nem csak úgy "sitty-sutty" mennek a dolgok, ezért mókáztunk a kommentjén egyet ventrin és azóta is sokat emlegetjük ezt a mondatot.
Kéne valami frankó/kafa aláírás...
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
egyrészt az "ugyanannyi pénz ugyanannyi epix" agyrémet ti találtátok ki, ha jól emlékszem eXequtoRral együtt, teljességgel félreértelmezve azt, amirõl akkoriban szó volt.
másrészt nem ettõl pöccentem be, hanem eXequtoR hülyeségétõl, amire te is utána ráteszel egy lapáttal. ti ketten eldöntöttétek, hogy WildoR meg maniac001 noobok, és most szépen cikizni fogjátok õket mindenfajta balfasz érvekkel, amitõl nagyobbnak érezhetitek a saját farkatokat. én meg mint rendes állampolgár, aki a fallosza méretével is meg van elégedve, meg még ráadásul a nagycsoportot is sikeresen abszolválta, nem ezért járok erre a fórumra. ennyi a történet.
anti hero
Kár volt egybõl személyeskedve reagálni amúgy csökkent exequtor cseppet sem sértõ és nagyon is jogos válaszára. Csakhát ugye olvas, értelmez...
Arról meg talán megintcsak nem lehet képed newcomerként, hogy Wildor mit miért kap, párezer hozzászólást vissza kellene olvasni ennek a megértéséhez.
Quipper a tied erosebb, meghuzom magam, bocs hogy elmondom a velemenyem es a valaszokra is reflektalok, nem csak hummogve hallgatom a te dolgaidat.
Amugy nem tudom miert, valahogy ereztem hogy az "ugyanannyit fizetek -> u.a. epixet" temara ugrani fogsz, es egy kis lokes (rakov. comment) kihozza beloled a kisordogot. Pedig mar egesz sokaig kibirtad.
Ugy gondolom ha majd erdekes tema lesz a teriteken, arra majd lehet normalisan is valaszolni. (es most nem arra gondolok, hogy huh megint leptem egy szintet akkor most mit csinaljak) Szoval csak hajra, lehet lesz meg itt ertelmes beszelgetes.
Indítok egy Chuck Norrist és még az epic halálcsillagot is szanaszét vágom :-)
eXequtoR, csak infóként: 32 éves vagyok, programozó és beszélek angoloul.
De itt jobb volt kérdezni mint a thottboton bóklászni. Miért is? Az irodában tiltott oldal a thottbot és minden ilyen site. Nem is értem az SG miért elérhetõ. Otthon meg wow van, és nem fórum. Ennyi.
hát nem tudom, rajtam full epix van, majdnemhogy az összes a legjobb, és így van 350 spelldam/14% crit mellett 4.3k lifeom. a másik perfes locknak akinek mindene megvan mc/bwlböl, annak is így alakul a hpja (4.3k vagy 4.5k nem emléxem pontosan). soul linkes buildes lock nincs a guildban, szal annak a hpjáról nem tudok nyilatkozni (de mivel annak is fontosabb a dmg mint a life, nem lehet sokkal több)
Molamoth - lvl 55 Sentinel http://inconsistency.enjin.com
Hát nemmontam hogy negyerebemernegyerererre!
keep walking... www.artum-inferniti.net
ui: tûnjetek már a jó büdösbe errõl a fórumról
kthxbye
Sleep! Te egy ROSSZ/GONOSZ EMBER VAGY 😞
"IRL mit értél el HE?!"
Nem merem... Najo, bator leszek! 1x mar ittam egy uveg sört! 😞 😞
-----------------
"Hát nekem már qrvára elegem van belõled koma. " - És a vita ebbol indult 😊
Enter.
UI: bruhahahahahah
lehet én vagyok a n00b, de 1 éve az elsõ karimmal azt se tudtam lvl 26-ig, hogy mi az az AH. csak hallottam róla, hogy milyen sokat emlegetik. arról már nem is beszélve, hogy fingom se volt semmiféle thotbot meg allakhazam létezésérõl."
Ja, te vagy a n00b, nem kellett sokat utana olvasni, hogy tudd mi az az AH.
Sot, ha valaki kerdezett egyet, akkor maris mondtak neki, hogy thottbot, es onnantol o is nyomta a thottbotot. Még te is, legalabbis nem emlexem arra hogy midnen nap toltad volna a kerdeseket.
En pl. 15 v. 16. szintig nem is pakoltam talentekre, mert nem tudtam hogy mi az. Aztan rajottem, meg sok masra is (pedig nem spameltem tele a forumokat kerdesekkel, csak utananeztem ami erdekelt), es voila van 60-as a karim ~40 epixel.
"namost akkor lehet rám mondani, hogy n00b voltam, de azt is, hogy kezdõ, aki ismerkedik a játékkal."
Ezt most nem akarom commentalni 😄 😄 😄
"s azért mert valaki kérdez valamit, még nem kéne elküldeni melegebb égtájakra."
Igazad van, ha valaki kerdez 1-et akkor nem kuldik el altalaban melegebb egtajakra, ha valaki 639.-et kerdezi, akkor mar lehet mondjak neki, hogy valamit csinaljon mar egyedul is.
"lehet, hogy itt sokaknak több örömet okoz segiteni valakinek a problémáján,"
!!!FIGYELEM MINDENKI!!! Ezentul az osszes kerdes mehet Wildornak msg-be, örülni fog neki kifejezetten, es mindenki happy lesz. Õ is, mi is. 😄
"mint megnézni az sokadik döglött dögöt ábrázoló képet, ami éppen az aktuális boss-t jelképezi. ja és nem savanyú a szõlõ, mert igazság szerint magasról lesz*rom - meg gondolom még sokan mások is itt -, hogy melyik guild éppen melyik boss-t öli halomra."
De azert mennyire toltad te is a rüszü szöveget öröm öröm bodottá-val amikor meg haladtatok elore BWL-be. Aztan kis megtorpanas, azt szar lesz minden. Nyilvan ez igy mukodik Wildor. Persze sokaknak nem mond semmit pl. egy Huhuran, mert azt sem tudjak hogy mi az a zold bogarka, de aki mar jart abban az instaban, es tudja hogy milyenek a mobok, azoknak igen. Nekik szolnak a kepek.
"bár lehet, hogy csak nálam múlt el a "lila" mánia."
Jah, most hogy mar van ToEP-ed meg ZHC-d, meg a T2 is gyulik, mostmar elmult nalad a "lila" mania. 😄 😄 😄 😄 Emlexem meg amikor itt sipitoztal, hogy jáj igy lila, jáj ugy lila, imba táp, es a klannelkulieknek is lilat, mert ez milyen fassag mar hogy nekem nincs, pedig ugyanannyit fizetek stbstbstb. Aztan bekerultel egy klanba, es inkabb lapitottal a temak ilyen iranyu vonatkozasaiban.
Szal nem kell a szentszoveg. ktxbye
Please note that any players who create or reactivate their account after this time will not be able to log in and play on the PTRs."
(ex).::Bloodscalp::.lvl60 Human Rogue (ex).::Bloodscalp::.lvl60 Night Elf Druid .::Bloodscalp::. lvl?? Gnome Rogue