World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
ಥ_ಥ
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
Pvp meg kit érdekel 😄 😄 Amúgy jah, ebben az esetben tényleg fullos pvp f2p játékok vannak.
Tele van az internet ingyenes mmo játékokkal gyerekek, szerintem ez egy világszintû összeesküvés a torrentoldalak ellen, hogy elszippantsák a sávszélességet <#idiota>#idiota> Csak a listába belefájdul a szemem. Aki pvp-zni akar, annak ott a league of legends, bloodline champions, pve-re swtor, lotro, ddo, és még csak olyanokat mondtam, amiket ki is próbáltam, és merek ajánlani. Ki sem bírnám próbálni azokat, amik mondjuk 7-es értékelés felett vannak az elõbb linkelt listán, annyi van belõlük...
ಥ_ಥ
Emancipate yourself from mental slavement!
Az, hogy sok a 4K havonta az sajnos nagyon sok mindentõl függ, szóval ezt most nem is firtatom.
"Boldogságunk nem csekély részben önmagunktól függ, s boldogtalanságunkat többször okozzák önhibáink, mint mások gonoszsága." Deák Ferenc
Köszönöm az ajánlatot Tarti, de nekem az összes karakterem Alliance. Mellesleg Vashj
"...jegyezze fel hajónaplójába...megtette a kötelességét. Szebb sírfeliratot tengerész nem kívánhat." - J. F. Cooper: A Vörös Kalóz
Azt nem tudja valaki, hogy mi a hivatalos Blizzard álláspontja az aktuális hc kontent nerfelésével kapcsolatosan?
remélem, hogy hordás oldalon vagy akkor szívesen segítek, mert jó dolog a cross realm😛 Dobsz egy privátot, aztán mehet a móka.
Játszik még valaki ezzel a játékkal? Keresek egy magas szintû karakterrel rendelkezõ jótét lelket, aki szánna rám 5-10 percet a játékidejébõl: segítene nekem megszerezni Blackfathom Deeps-bõl a Bands of Serra'kis-t. Én csak az ingyenes részével játszok, csak PVP-t, és az egyik karakteremnek kellene ez a cucc. Csak egy boss-t kellene leölni és persze eljutni odáig. Ha lenne valakinek egy 80-as karaktere, akkor nem tartana sokáig.
Egy hónapja könyörgök játékon belül, de senki nem segít, annak ellenére, hogy 1 percbe se telne megölni azt az amúgy is útba esõ boss-t. De mivel kihagyható, ezért ki is hagyják. Ennyire önzõ mindenki, számomra ez oly hihetetlen. Leggyakrabban az a válasz, hogy majd az utolsó boss után segítünk: persze miután azt is letudtuk szó nélkül lelépnek. De általában, mintha a falnak beszélnék: még válaszra sem méltatnak, végigrohannak a pályán és ennyi. De még ez is jobb, mint amikor szó szerint leoltanak, kioktatnak vagy egyenesen kigúnyolnak.
Persze akad néha egy-két rendes ember, de akkor meg a szerencse nem áll mellém: rendszerint nem az esik ki (1/3 a valószínûség), ami kéne. Olyan is volt (szám szerint háromszor), hogy az nindzsázta el elõlem, akit megkértem, hogy ne lépjen még le és segítsen megszerezni. <#wilting>#wilting> Segítõkész emberek droprate-je valahol 0,1% körül van.
Csak a PVP miatt nem hagytam még abba a játékot, az annyira nem gáz, ott az emberek többnyire normálisabbak. Van 3 életképes karakterem, amibe elég sok idõt fektettem: ezekkel játszok még, amíg meg nem unom. Dungeonokba csak kényszerbõl lépek be. Paladinommal inkább saját magam szólózom végig azokat, ha kell valami. Nem számít meddig tart, csak random dungeon group-ot ne! <#idiota>#idiota> De tolvajjal ez lehetetlen, ezért kérek segítséget.
Nem életbevágó a dolog, csak gondoltam teszek egy próbát, megkérdezem itt is.
"...jegyezze fel hajónaplójába...megtette a kötelességét. Szebb sírfeliratot tengerész nem kívánhat." - J. F. Cooper: A Vörös Kalóz
Swedish people are albino monkeys
Get a life!
Get a life!
Az, hogy körülötted mennyien játszanak, hány emberrel tudsz interakcióba lépni igenis nagyon sokat számít.
Nincs igazi veszteség a RAF-al, bárhogy is negatívnak próbáljátok beállítani a Blizzard számára, mivel pozitívuma is van kis mennyiségben kihasználva. Növeli a játékosok számát a játékban... Ami fontos!
Azt elismerem, hogy meg kell fékezni hogy nagy százalékban kihasználják ezt, de 5-10% ez bõven belefér.
Ez nagyon nem használ a játéknak, mivel kb így 1 ember maradt most a játékban akivel el tudunk funolni, és ezért így nekem már nem éri meg. Mert egy GC árából 2 havonta tudok venni valami értelmes gamet, amit még multiban is tudunk élvezni, addig ameddig csak akarjuk!
"Boldogságunk nem csekély részben önmagunktól függ, s boldogtalanságunkat többször okozzák önhibáink, mint mások gonoszsága." Deák Ferenc
Olyat hallottam fél füllel, hogy a Blizzard a RAF-osokat törölte, és már nem is tudnak így visszajönni.
Ilyenkor mi van? A Blizzard miért bünteti azokat, akik nem annyira gazdag ismerõseikkel akarnénak wow-ozni, fõleg ha már csak miattuk wowozik az ember...
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
"I've found that when you want to know the truth about someone that someone is probably the last person you should ask."