World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PiszkosFred
Nem sokat valtozott, de azert bekerult jo par olyan kveszt, amelyet elmeny megcsinalni, es amely feler egy "jatek a jatekban" megoldassal. Es ezek megtalalhatoak akar lowlvl ujradolgozott zonakban is. De nagyjabol a tobbi azonos.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

picket
Azért ez erõsen függ attól, hogy mit értesz pve alatt. Én például nem hc raidelést, mert ha már timesink, akkor én mondhassam meg, hogy mikor mennyi idõt pazarlok rá. Gondolom a 20-as szintû kolléga sem a raidelés miatt tolja... Régóta nem követem a változásokat sem a wow-ban, sem máshol, de amikor utoljára néztem, akkor az igényes questelõs mezõnyben a wow kb a leggyengébb volt az én tapasztalataim és véleményem alapján. Ha ez megváltozott, és összetett történet van a játékban a questelés mögött voiceoverrel meg minigame-ekkel, akkor én vagyok lemaradva, és elnézést kérek. Ha még mindig "felkiáltójel -> jobb klikk -> accept -> kiüt 20 nyúlbelet -> kérdõjel -> complete -> goto next felkiáltójel", akkor ingyenes játékok verik magasan, de annyira biztosan, hogy ne vergõdjek vele 20. szintû karakterrel.

ಥ_ಥ

Nem azt mondtam hogy olyan nehéz, de 200 gold meg 10.000 gold nem ugyan az azért na. Mondjuk engem sosem érdekelt a játékban a pénz, javításon kívül max szinten csak gemekre meg enchantra költöttem eddig. Én is mining / herb a vagyok, de nem igazán csinálom. Múltkor mondjuk thorium barknak ilyen 120g-ért adtam stackjét és kurva sok van Winterspringben ugyhogy ott lehet megyek pár kört 😄

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

Panzeradler
Rift bõven hozza a wowos szintet pve-re, SW:Tor se annyira gyenge benne.
devlking
Múlt héten új druidom végigjárta lfreket tot utolsó két része nélkül, és ez volt 2k gold. 10 perces pvp napi questelés isle of thunderen 200g+. Ne legyen már olyan nehéz goldot szerezni BÁRKINEK.
tarti19
Pve-re semmi a wowon kívül, ami hozza azt a szintet.
Pvp meg kit érdekel 😄 😄 Amúgy jah, ebben az esetben tényleg fullos pvp f2p játékok vannak.

Fehercsoki
Ja és high-pop szerveren, szóval azért kellett küzdeni néha a cuccért😄

Fehercsoki
Mining/herbas a monkom, 1.5 nap alatt farmoltam össze(nem egész nap farmolva, nem bírnám ki) 22ks JCs mountra a goldot.(úgy hogy 0ról húztam a 2 profot)

PiszkosFred
Nem tudom, de egy szerencses skin drop siman meger 5-6000 aranyat, foleg a lowlvl "szexido:g" skinek eseteben viszik, mint a cukrot 😊

Hol lehet 10k goldot farmolni, van 2800 gold a mainemen <#zavart1>

picket
Azért kell egy bizonyos fokú mazochizmus, hogy valaki ezzel kínozza magát, hogy 20-as szintig viszi el a karaktert, meg goldot farmol...
Tele van az internet ingyenes mmo játékokkal gyerekek, szerintem ez egy világszintû összeesküvés a torrentoldalak ellen, hogy elszippantsák a sávszélességet <#idiota> Csak a listába belefájdul a szemem. Aki pvp-zni akar, annak ott a league of legends, bloodline champions, pve-re swtor, lotro, ddo, és még csak olyanokat mondtam, amiket ki is próbáltam, és merek ajánlani. Ki sem bírnám próbálni azokat, amik mondjuk 7-es értékelés felett vannak az elõbb linkelt listán, annyi van belõlük...

&#3237;_&#3237;

Lazarus
A 10k goldos dolog hogy mûködik?
Fehercsoki
2500 GC-vel, 800 ft ha csalsz a raffal(vagy 10k gold ami kb 6-7 óra farmolás), szerintem ha 2.5k-t nézzük, az se sok, nézd meg mi mást tudsz belõle venni.(és biztos sok haszontalan dologra elmegy ennyi pénz)

picket
Felhívom a figyelmedet, hogy a "rengeteg megkötés" rész egyben link is.

&#3237;_&#3237;

flashpointer
Nahát nem is tudtam hogy levették az idõkorlátot, és mik a megkötések hogy nem lehet pvpzni jól, nincsenek fehér accountos itemek?

Emancipate yourself from mental slavement!

Lazarus
Lehet 2750 is havonta (bár szerintem még az is sok magyar viszonylatban)
tarti19
Szerintem, érdemes lenne upradelni az accountot, mert néhány ezer forontból kapsz lich kinget... 10K-ból meg pandáig mindent.
Az, hogy sok a 4K havonta az sajnos nagyon sok mindentõl függ, szóval ezt most nem is firtatom.

Miért, egy 80-as nem elég oda? 😊

"Boldogságunk nem csekély részben önmagunktól függ, s boldogtalanságunkat többször okozzák önhibáink, mint mások gonoszsága." Deák Ferenc

Besz
Azért írtam 80-ast és nem 90-est, mert úgy gondoltam, hogy nem mindenki veszi meg az összes kiegészítõt. Nem törtön játszok, hanem eredetin: a Starter Edition 20 szintig enged fejlõdni, nincs idõkorlát, viszont rengeteg megkötés van. Miután a Blizzard eltörölte az idõkorlátot, kialakult egy új csoportja a játéknak, akik ingyen játszanak, de nem upgrate-elik az accountjukat. Itt 20 szint után kell "gearelõdni". Mivel rengeteg korlátozás van, ezért az utolsó szalmaszálért is farmolni kell. Akár hónapok és nem kevés szerencse kell ahhoz, hogy legyen egy életképes karaktered BG-n. Persze ez kasztonként változó. Olyan fórumokon tömörülnek, mint amilyen ez is. Ez a szegény csóró emberek WoW-ja. <#idiota> F2P-eseknek nevezik magukat, és benépesítik a 20-24-es bracketet, olyannyira, hogy itt BG-n több a 20-as karakter, mint a 24-es. Persze a 24-eseknek (õk a P2P-esek) nagy elõnyük van, nemcsak a +4 szint miatt, hanem mert õk hozzáférnek olyan cuccokhoz és enchantokhoz, amelyekhez egy F2P-es a megkötések miatt képtelen. De annyira nem rossz a helyzet, mert az utóbbi két nagy patch-ben a Blizzard bevezette a skálázást BG-n, ami azt eredményezi, hogy a 20-asok kicsit erõsebbek lesznek, ha belépnek, a 24-esek brutális karaktere pedig gyengébb. De még így is õk az ászai ennek a mezõnynek. Ugyanakkor két tapasztalt F2P-es le tud gyõzni egy 24-est. És mi vagyunk a többen. Mivel elég sokan játszanak ingyen, ezért a BG-re való várakozás 3-10 perc csupán (sokszor azonnal beenged), persze ez napszaktól is függ. Ehhez képest a 25-29-es csoport egyesek szerint kihalt, így sok fizetõs is inkább csak 24-ig fejlõdik, mert itt van még élet, és lehet imádott, vagy éppen gyûlölt, aszerint éppen melyik oldalon áll. <#smile> Sok olyan ember van, akik korábban évekig fizettek a játékért, de aztán egyszer csak nem fizettek elõ, és csináltak egy Starter account-ot maguknak. Sõt akad olyan is, aki párhuzamosan játszik mindkettõn.

Köszönöm az ajánlatot Tarti, de nekem az összes karakterem Alliance. Mellesleg Vashj szerveren vagyok, de azért nem írtam, mert valóban Cross-realm már szinte az összes zóna. Ez néha áldás, olykor átok.

"...jegyezze fel hajónaplójába...megtette a kötelességét. Szebb sírfeliratot tengerész nem kívánhat." - J. F. Cooper: A Vörös Kalóz

tarti19
Akkor gond egy szál se😊

Azt nem tudja valaki, hogy mi a hivatalos Blizzard álláspontja az aktuális hc kontent nerfelésével kapcsolatosan?

flashpointer
Az lenne az ingyenes rész? 😄

Törtön nyomja...

tarti19
Mármint biztos 90-es karakterre gondoltál😊
remélem, hogy hordás oldalon vagy akkor szívesen segítek, mert jó dolog a cross realm😛 Dobsz egy privátot, aztán mehet a móka.

Lazarus
Én már nem játszom, de hogy melyik szerver az szerintem segítene 😊
Besz
Sziasztok!

Játszik még valaki ezzel a játékkal? Keresek egy magas szintû karakterrel rendelkezõ jótét lelket, aki szánna rám 5-10 percet a játékidejébõl: segítene nekem megszerezni Blackfathom Deeps-bõl a Bands of Serra'kis-t. Én csak az ingyenes részével játszok, csak PVP-t, és az egyik karakteremnek kellene ez a cucc. Csak egy boss-t kellene leölni és persze eljutni odáig. Ha lenne valakinek egy 80-as karaktere, akkor nem tartana sokáig.

Egy hónapja könyörgök játékon belül, de senki nem segít, annak ellenére, hogy 1 percbe se telne megölni azt az amúgy is útba esõ boss-t. De mivel kihagyható, ezért ki is hagyják. Ennyire önzõ mindenki, számomra ez oly hihetetlen. Leggyakrabban az a válasz, hogy majd az utolsó boss után segítünk: persze miután azt is letudtuk szó nélkül lelépnek. De általában, mintha a falnak beszélnék: még válaszra sem méltatnak, végigrohannak a pályán és ennyi. De még ez is jobb, mint amikor szó szerint leoltanak, kioktatnak vagy egyenesen kigúnyolnak.

Persze akad néha egy-két rendes ember, de akkor meg a szerencse nem áll mellém: rendszerint nem az esik ki (1/3 a valószínûség), ami kéne. Olyan is volt (szám szerint háromszor), hogy az nindzsázta el elõlem, akit megkértem, hogy ne lépjen még le és segítsen megszerezni. <#wilting> Segítõkész emberek droprate-je valahol 0,1% körül van.

Csak a PVP miatt nem hagytam még abba a játékot, az annyira nem gáz, ott az emberek többnyire normálisabbak. Van 3 életképes karakterem, amibe elég sok idõt fektettem: ezekkel játszok még, amíg meg nem unom. Dungeonokba csak kényszerbõl lépek be. Paladinommal inkább saját magam szólózom végig azokat, ha kell valami. Nem számít meddig tart, csak random dungeon group-ot ne! <#idiota> De tolvajjal ez lehetetlen, ezért kérek segítséget.

Nem életbevágó a dolog, csak gondoltam teszek egy próbát, megkérdezem itt is.

"...jegyezze fel hajónaplójába...megtette a kötelességét. Szebb sírfeliratot tengerész nem kívánhat." - J. F. Cooper: A Vörös Kalóz

DarkHorSe
hogy mukodik ez a rafos dolog? Ingyen lehet jatszani?

Swedish people are albino monkeys&#65279;

Akkor költözz oda, szerintem megéri.

Sajnos nem tudom mivel igazolni :\

Get a life!

flashpointer
fotosoppolj jogosítványt 😄

devlking
Baromi egyszerû. Amint igazolod supportnak, hogy ott laksz, már meg is változtatják.
Srácok, valaki tudna segiteni hogy a hungary-s accomat hogy tudom megváltoztatni ujra UK-ra ? Anno megváltoztattam UK-t RMAH(dio3) miatt, bukott a wow RAF-om azt hittem meg fogja érni de sajna nem. Szeretnék újra rafolni Van valakinek bármi ötlete ? Country change már szürke :\ Köszönöm szépen!

Get a life!

A bankkártyacsalókat sehol sem szeretik, azt a pár harmadik világbeli csórót pedig nem fogják sajnálni, akit emiatt elbuknak.

PiszkosFred
Na jo, de sajat magad korlatozod le azzal, hogy csak es kizarolag azzal a 4 emberrel vagy hajlando jatszani, akibol 3 lelepett. Amikor azt irod, hogy neked ez mar ilyen esetben nem eri meg, az legkevesbe sem a Blizzard hibaja, lassuk be, es ez ellen nem tud tenni.

Majd akkor nem éri meg, ha kevesebb játékos lesz a játékában mint a többi MMO-kban...
Az, hogy körülötted mennyien játszanak, hány emberrel tudsz interakcióba lépni igenis nagyon sokat számít.

Nincs igazi veszteség a RAF-al, bárhogy is negatívnak próbáljátok beállítani a Blizzard számára, mivel pozitívuma is van kis mennyiségben kihasználva. Növeli a játékosok számát a játékban... Ami fontos!
Azt elismerem, hogy meg kell fékezni hogy nagy százalékban kihasználják ezt, de 5-10% ez bõven belefér.
Ez nagyon nem használ a játéknak, mivel kb így 1 ember maradt most a játékban akivel el tudunk funolni, és ezért így nekem már nem éri meg. Mert egy GC árából 2 havonta tudok venni valami értelmes gamet, amit még multiban is tudunk élvezni, addig ameddig csak akarjuk!
De nem úgy, ahogy az használva volt eddig.

"Boldogságunk nem csekély részben önmagunktól függ, s boldogtalanságunkat többször okozzák önhibáink, mint mások gonoszsága." Deák Ferenc

tigeroo
esélytelen, a raf a blizzardnak is megéri valahol
PiszkosFred
Nem lehet, hogy volt a minap valami security szarsag, ami miatt sok accountnal muszaj volt bizonyos lepeseket tenni? (auth nelkulieket erintette foleg) Kizart, hogy a RAF accountokat csak ugy torlik a picsaba, elozetes bejelentes nelkul. Mert nekunk itt a balkanon mindennapi dolog lenne es csak legyintenenk - de a Blizz meg nem tart itt. Meg.

Fehercsoki
Azért mert ingyen játszanak mondjuk?

Sok magyar eltünt, Ragnaros és Arathor realmekrõl is a hetekben. Tud valaki valamit errõl? A klánunkkal második hete hagyjuk ki a raidet, mondjuk Horridon tryoknál tartunk még csak, tehát nem vészes, és eddig több aktív jóérzésû játékosunk napok óta nem logolt be.
Olyat hallottam fél füllel, hogy a Blizzard a RAF-osokat törölte, és már nem is tudnak így visszajönni.
Ilyenkor mi van? A Blizzard miért bünteti azokat, akik nem annyira gazdag ismerõseikkel akarnénak wow-ozni, fõleg ha már csak miattuk wowozik az ember...
Fehercsoki
Aréna annyira nem gáz.

Nevetséges, hagyom is az arénát a p*csába.

Zenszkij
nem, sajnos a cc szörny miatt hagytam fel én is a játékkal, egy borzalom. #157022

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Lazarus
Druidával nem volt nehéz percekig cc-zni valakit, aztán jött az immune
Egyébként mi a jóisten történt a pvp-vel, régen nem ez volt, hogy minden második lépésben le cc-zett minden. Vagy csak az idõ megszépítette az emlékeim?

devlking
Csak azt mondom, hogy nagyon nyomatták ezt a "több content lesz rövidebb idõ alatt" dumát, aztán 2 év alatt jön 3 raid (meg 0 új dungeon(persze tudom scenario))?
Prody
És mi lesz az új kiegben? 😄

+5 szint, új faj/új kaszt, +5 insta, +2 raid. Mint mindig 😄

LaliK
Borzasztó... Inkább lenne új kieg hetente! 😄

"I've found that when you want to know the truth about someone that someone is probably the last person you should ask."

devlking
Úgy néz ki 5.4 után lesz még egy tier, ami azt jelenti hogy az a patch jön március körül, és akkor a kiegre meg váratunk még több mint egy évet...
Lazarus
Örülnék, de azt is jelenti hogy akinek nincs ott karaktere az nem is csinálhat
Prody
😊