World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fehercsoki
Nem, a blizzard úgy döntött, hogy mostantól csak úgy fogadja el a pénzed ha az elõbb átmegy viszonteladókon akik leveszik belõle a hasznukat.

Hello
Valaki megtudná mondani hogy van e még opció bankkártyás befizetésre? vagy csak gamecard. Az elöbbit nemtalálom sehol

Caliph
múltkor pont ezt beszéltük cimbivel az egyik helyi szórakoztató egységben,elnézve hogy azokért a kis justin bieber hasonmásokért döglenek a csajok akiket anno a taigetoszról rúgtak volna le a születése után😄 és igen,ezek viszik tovább a géneket 😄

CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

A gond csupán annyi, hogy mikor külföldiek nyomják ugyan ezt a saját nyelvükön (nem angolul), akkor azt te nem érted, így nincs is problémád velük és csak az jön át, hogy csak a magyarok csinálnak ilyet, holott ez nem így van. A világon mindenütt egyre több a nyomorék.

"Boldogságunk nem csekély részben önmagunktól függ, s boldogtalanságunkat többször okozzák önhibáink, mint mások gonoszsága." Deák Ferenc

De, de nem azért mert megverik duelben egymást <#eplus2> Ezt bizonyos Vér István mondta nekem 😄

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

tigeroo
mert az irl haverok nem így beszélgetnek pl?
http://www.worldoflogs.com/rankings/players/Throne_of_Thunder/dps/

Szerintem nerfeljék a protpalákat mert Dark Animuson õk vannak az elsõ helyen, vagy a windwalker monkokat mer Horridonon ott van egy
Fehercsoki
Na megvan mi folyik itt, nem mindenkit egyenlõ itemlvlre skáláz hanem teljesen random választ ki embereket akikbõl félistent csinál, és ezért van az, hogy van aki 18k hpval és van aki 60k hpval rohangál...(és a sebzés is a hpval arányosan nõ...)

Mai értlemes beszélgetés Orgrimmar elõtt:

"irl lecsaplak homárfasz
találkozzunk a keletinél"

Nosztalgikus Bloodscalp hangulat áradt szét bennem, ez a játék és a magyarok soha nem változnak <#taps>

Szerintem a BM hunterek kifejezetten kemények most.

PiszkosFred
Ertem amit irsz, de nem ertem a hisztit. PVE-ben nem teljesen mindegy, ki milyen jo? A lenyeg, hogy a boss dogoljon meg. Volt amikor a magek is sirtak, mint a furdoskurva, mert a hunterek taroltak. Aztan jottek a cement samlik, majd a rugok, aztan a fury warrik. Meg manapsag a lockok es a magek. Meg a fene tudja mi lesz legkozelebb.

Majd kap most lehet a mage egy pici nerfet, aztan mire az emiatt kitoro hiszti vegeter, jon a kovetkezo nagyobb update, es uj class kerul a dps tronra. Aztan megint ujabb.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Fehercsoki
De itt nem pár %ról van szó, ez kurva nagy különbség... És amúgy mage MINDIG op volt, nem csak most...

PiszkosFred
Hat de PVE-ben nem tok mindegy? Ha te vagy a mage, akkor is jo mert doglik a boss, ha a party/raid tarsad a mage, akkor is. Te igy is, ugy is profitalsz. Ha top1 vagy a recountban, akkor is viszed a szajret amire van kereted, ha top10, akkor is 😊 (ha csak nincs valami hulye szabaly nalatok erre).

Jon majd a kovetkezo peccs, es ujabb class fog a dmgmeter elen allni. Ezt csinalja a Blizzard 8-9 eve mar. Naluk az a balance, hogy 2 havonta egy-egy classt buffolnak, az lesz a meno, aztan jon a kovetkezo. Mire korbeer a folyamat, mindenkinek lesz epeen screenje/videoja egy-egy bosscsatarol, ahogy o a kiraly 😊

Fehercsoki
Nem rég kapott kb. +35% frostbolt dmget, szóval igen.

Froston is? Na ez meg már a szánalmas kategória.

Hunter, affli lock milyen most pve-ben? Más kaszt nem is igazán érdekel.

Fehercsoki
Fire a legjobb, de mindegyik talenten top dps a mage.

Egy blood DK megöléséhez meg kell vagy 4 ember. Ez sincs rendben. Sosem volt és sosem lesz. Ezért nem érdekel engem a pvp. De jogos, pve balance sincs. Nem vagyok képben mage ügyben (sosem szerettem), de most az arcane a nyerõ megint?

Fehercsoki
Hát nem tudom régi itemek azért annyira nem jók ám.

Fehercsoki
De érted még ha pve balanceolt lenne akkor elfogadnám hogy pvp nem teljesen balanceolt, de amikor pveben is ilyen hatalmas a különbség 2 kaszt dpse között akkor azért az már gáz.

Meg hát így akarnak új játékosokat? Ha én most kezdeném akkor egy ilyen BG után shift del menne a WoW-ra...

devlking
Így van, viszont pvp gearben neki +sebzése van playerre, és ha resire gemel, akkor meg ugye még kevesebbet is kap.
Igen tudom. Most a lock kapott baszott nerfet az 5.4-ben. A blizz nem látja hogy mi a pálya. De ez már rég így van. Egyre szarabb lesz az egész. A T16 set-ek kinézetérõl meg nem is érdemes beszélni. Szerintem az egész content fejlesztést kiadták valami balfasz bandának.

Fehercsoki
Nem tudom, full heirloom vagyok, a geart meg skálázza BG-n.

Fehercsoki
Amúgy meg pve-t is meg lehet nézni, legjobb geares mage 270k dpst tol, legjobb geares többi kaszt maximum 220k-t. Ezt komolyan nem látja a blizzard?

45%os heal debuffal szarrá healelem magam a kevés manámból...

"Nekem 5 pontos ferocious bite sebez annyit mint hunternek az arcane shot"

A hunter meg nem tudja healelni magát. Hm?
A hunter meg alapból szar pvp-re.

devlking
Lehet rajta full pvp cucc volt, rajtad meg nem? Csak tipp.
devlking
Arról nem is beszélve, hogy az a poti lvl85-ös req-el rendelkezik. Gyakorlatilag teljesen értelmetlen.
Fehercsoki
Ezt el is fogadnám, HA 90en lenne balance, de ott sincs, csak kevésbé szar. Nekem 5 pontos ferocious bite sebez annyit mint hunternek az arcane shot. Papról a pajzsot nem verem le. WotLK-ben ilyen NEM VOLT, ott jó volt kis szinten is. Szóval nem hiszem hogy erre van kifogás.

PiszkosFred
90-re van minden belove, alacsonyabb szinten ne foglalkozz ilyen jelensegekkel 😊

az ingame store-hoz annyit, hogy a nagy panikban a lehetosegek felsorolasa kozul kimaradt az egyik kezenfekvo dolog, a diablo3-ban osszekukazott (AH-zott) euro/dollar elkoltese mondjuk a wowban. Oke, a bnetes szamlat fel lehet tolteni manualisan is cc/ppvel, de az mar egy masik tortenet. Nem lesz itt f2p, inkabb csak tesztelnek valamit a meglevo eroforrasokat felhasznalva, amit kesobb a "titannak" nevezett akarmiben is hasznalnak majd.

Az persze igaz, hogy a wow sem tarthato fenn orokke, es mint minden szep es jo dolog/rossz es szar (izles szerint alahuzando a megfelelo resz), egyszer ez is vegeter - de ingyenesse sem holnaputan fog valni 😊 Ahhoz nagyon nagyot kell zuhannia az elofizetoi szamnak. 9 millio elofizetoert meg mindig azonnal leterdelne es szeretne barmelyik piacon levo mmo fejlesztoje. Majd 2 millio korul lehet panikolni, el fog jonni az is, de nem most.

Az évek alatt rájöhettél volna már, hogy a balanszolás mindig max szintre van. Pont az a baj hogy a blizz egy alapból pve játékban a pvp-s sírós fürdõs kurvák nyafogása miatt buffol / nerfel.
A druid meg max sziunten fossá healeli magát. Akkor is sírni fogsz?

Fehercsoki
Na mind1 én végeztem ezzel a szarral, 75ös druid altommal BGztem, disc pap-ra 300at tickelt a 2 dotom(úgy hogy egyébként a mobokat oneshotolom), az õ dotja rám 1k-t plusz 3k-s szarokat kasztolt rám... Ja és 1 secenként egyébként is full hpra húzta fel magát. Ez mi a szar?

Fehercsoki
Azért hogy a sok casual is megtalálja, szép felület mindig vonzza a buta embereket.(és 100% xp buffal talán új embereket is vonzana a dolog) Azt tudom még esetleg elképzelni, hogy meg lehet venni valós pénzért vagy justice pontért. Elég durva lenne, ha csak valós pénzzel lehetne megvenni.(ha valós pénzért játékbeli elõnyt lehet venni az persze mindenképp durva a havidíj mellé, és azt biztos nem törlik el) Persze az sem kizárt, hogy elírás vagy csak egy játékbeli NPCre/boltra utal.

nemtuggya valaki melyik gamemasternek kel smst küldeni hogy arthassból kiessen a nyílpuska?
gondolom pénzes smst kell küldeni. a másik kérdés hogy akarok egy dkt is. hogy is kell megcsinálni hogy 80-asként kezgyen?

HunnernesKonge
És ehhez miért kellene egy store felület? Elfogyott a névgenerátor az NPC-knek? Ha úgy lenne ahogy te mondod akkor egy kis goblin csávóba tennék az itemeket és letennék a fõvárosokban.
tigeroo
sztem is , max úgy lesz mint a diablo 2 bnet évekig mûködött, de leszarták az egészet ,ladder reset volt néha oszt csõ
Caliph
van benne igazság,de hogy mennyi elõfizetõ van azt csak a blizz tudja pontosan,nemrég is volt egy bejelentés hogy sûrítik a tartalmat,gyakrabban lesz patch stb.
És úgy gondolom a blizz storeból is lehet egész szép bevételt termelni-amúgy szerintem sem lesz free to play még egy ideig,legalábbis a kövi blizz mmo-ig tuti nem😊

CefreTeam&#8482; A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

Fehercsoki
Nem hiszem hogy 9 millió elõfizetõt megérné csak úgy eldobni😄 Amúgy in game store nem biztos hogy pénzért megy, lehet hogy mondjuk justice pont vagy hasonló.

Caliph
újabb pletyka terjedt el a wow free to play-é válásáról. Ptr-en találtak egy itemet ami megduplázza a kapott xp-t,és in game store-ra(nem blizzard store) irja a vásárlási lehetõséget.
Sokan ebbõl arra következtetnek hogy a játék 10 éves évforulóra free to play lesz(esetleg buy to play).
szerintetek?😄

CefreTeam&#8482; A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

Nem vesszük 😊

Get a life!

Besz
Hello!

Esetleg nem ér rá valaki most vagy az este folyamán valamikor? Remélem, nem veszitek tolakodásnak, hogy újra itt lejmolok.

"...jegyezze fel hajónaplójába...megtette a kötelességét. Szebb sírfeliratot tengerész nem kívánhat." - J. F. Cooper: A Vörös Kalóz

devlking
Arena teams are now gone from the UI, allowing you to group with whoever you want, similar to the rated battleground system. This will also come with region wide matchmaking, allowing you to be matched with anyone in your region, not just your battlegroup. There will be a blog post that fully explains the changes on Monday.

Végre.
Utána nézek ! Köszi

Get a life!

Fehercsoki
Igen.

prohardver gondolom

"Boldogságunk nem csekély részben önmagunktól függ, s boldogtalanságunkat többször okozzák önhibáink, mint mások gonoszsága." Deák Ferenc

Es el is arulod mi az a PH?

Get a life!

Fehercsoki
5900 ft ott, az nagyon sok érte, PH-n 5k-ért árulják.

s0n1c
livekodok hu
Srácok hol lehet olcsón! gc-t venni, amit meg is kapok ?!

Get a life!

Fehercsoki
5-6-7 óra alatt ki lehet farmolni a 10kt miningel meg herbával. Én általában 2+ óra farmolással 3k goldot szedek össze, többet még nem próbáltam egyszerre farmolni. 20g a green leaf tea stack, 30g a silkweed, 55g a ghost iron ore stack.

devlking
Nyilván nem egy nap alatt fogod ezekkel kifarmolni a 10k-t, DE ez mindenki számára elérhetõ komolyabb erõfeszítés nélkül.