World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LaliK
Majd in-game store-ban megveheted azt is 😄

"I've found that when you want to know the truth about someone that someone is probably the last person you should ask."

balintk
Remélem következõ kiegészítõvel már megcsinálják Alterac Valley-t olyasmire mint régen volt, ha már úgyis ígérgettek...

tarti19
Semmit, szerver oldali gond történt... 2 után végeztek a hiba javításával.

devlking
Ugyanez, de én be tudok lépni másik karival. Látom ahogy a monkom afkol shrineban.
Sziasztok. Remélem, tudtok segíteni.
Az elõbb kidobott a játék (dc), és nem enged vissza.
Akármelyik karaktermet próbálom betölteni, a töltõképrenyõnél kb. 90%-nál megáll, és kis idõ múlva megint "disconnected from the server".
Mindig ugyanannál a pontnál.

Megváltoztattam a jelszavamat, hátha ellopták, de nem segített.
Megpróbáltam belépni egy új, 1-es karival, de így sem jó.

Mit csináljak ?
Fehercsoki
És még a GC ára is felment 5400ra=/

én azt hiszem még valami másik mmo-nál mondták, talán Warhammer Online, hogy 350e elõfizetõig nyereséges a dolog... Nem hiszem, hogy 500e elõfozetõig ez egyáltalán szóba is kerülne a Blizzardnál

egyszer lesz, ami sose volt 😊)

Get a life!

Ha a helyükben lennék, én se váltanék. Így is durván jól megy nekik, valamint szerintem sokat veszítenének a presztízsükbõl, ha f2p lenne.

"Boldogságunk nem csekély részben önmagunktól függ, s boldogtalanságunkat többször okozzák önhibáink, mint mások gonoszsága." Deák Ferenc

Zenszkij
ha f2p lenne dupla ennyien is lennének, ingame tartalmakért lehetne pénzt kérniük, transmog settek, mount stb...

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

kakaoskalacs
Majd ugyis bejelentik az uj tartalmas patchet kiegeszitõt akármit, aztan karacsonyra megint visszatér mindenki.

Bár hozzátenném érzõdik a foggal körömmel kapaszkodás, kiváncsian várom mi lesz a vége.

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

Fehercsoki
Nem, épp hogy leginkább a kínaiak száma csökken, mivel náluk kurvasok MMO van.

Zenszkij
ebbõl 6 millió kínai, a maradék meg BOT

Fehercsoki
Tovább csökkent az elõfizetõk száma, jelenleg 7.7 millió.

Fehercsoki
Biztos most állnak át F2P-re, azért tart ilyen sokáig.

devlking
Haldoklik a wow, mert már reggel 3 óta megy a karbantartás.
skorpio7
Én azért maradnék a 6 éve már jól bevált szlogennél: Haldoklik a WoW!

"A BC a jobbik csapat jutalma."

PiszkosFred
Ha addig nem kezdik ujra megint a nullarol 😊

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

devlking
És addig abban az 5 évben, mire az kijön mit csinálunk? <#zavart1>
balintk
Haljon is ki, és jöjjön a Titan.

devlking
Mondjuk 5. kiegészítõnek is ugyanazt kapni már elég unalmas lesz. x új zóna, x új dungeon/raid, valószínûleg még csak új class sem lesz (faj meg kit érdekel). Elbaszott balance (ez mondjuk vicces, hogy mire belövik kb jóra, addigra jön is az új kieg, és borít mindent).
LaliK
Én szeretem az olyan halott játékokat ahol annyian vannak 24/7 hogy mozdulni sem tudok, pvp-zni akkor amikor akarok, instázni & raidelni szintén. Pedig nem is vagyok valami nagy guildben. Akármit csinálok mindig találkozok emberekkel. Nemtudom elképzelni hogy nektek mitõl halott.
/shrug

"I've found that when you want to know the truth about someone that someone is probably the last person you should ask."

Fehercsoki
Nem halott, csak egyszerûen régi, szükségszerû hogy valamilyen szinten csökkenjen a játékosok száma, mindegy hogy mit csinál a blizzard.

Zenszkij
<#eljen>

Ez a jatek sajnos mar halott... Eleg nehez lesz ujra feleleszteni.... En semmi eselyt nem latok ra.

Get a life!

Zenszkij
Dusts of Ogreland

Fehercsoki
Blizzconon lesz szó a kövi kiegrõl.(és még az azt követõkrõl is) Hát kíváncsi vagyok miket szeretnének még megvalósítani...

<#violent><#wilting>

Get a life!

Fehercsoki
Igen, most minden pettel lehet harcolni.(és több pet is került be a játékba, gyakorlatilag szinte mindent amit látsz azt be tudsz fogni)

Ah! Szóval az összes vanity petet (anno csak kísérgette a karaktert) átalakították a pet combat miatt, ha jól értem. Akkor nincs gond, lényeg, hogy minden karakter cipelhet magával egyet.

Fehercsoki
Amúgy megnéztem elvileg vörösbõl csak ez van, szóval marad a farmolás.(vagy AH)

Fehercsoki
Nincs sima pet meg harci pet😊 Egy féle pet van, ami harcolhat is és követhet is téged.

Értem, köszönöm!
A Baradin Fox jónak tûnik, bár ahogy olvasom, talán úgy 2000 év múlva sikerülne is kifarmolni😊
Ha a harcipetek közül is be lehet állítani hogy az egyik kövessen téged, akkor talán az is jó lesz (gondolom ezek méretre kisebbek lennének, mint a baradin.

Fehercsoki
Szerintem amúgy ne ezt a rókát akard kifarmolni(az alacsony drop miatt), biztosan van olyan róka amit harcban is be lehet fogni.(és akkor az fixen ott van csak kell valami megfelelõ szintû pet amivel levered)

Fehercsoki
A harcipeteket bármikor elõ lehet hívni és akkor követnek téged.

Üdv!
Lenne egy kérdésem a petekkel kapcsolatban. Elvileg vannak vanity pet-ek a játékban, vagyis olyan petek, amik csak úgy mászkálnak a karakterrel, nem harcolnak.
1. Ezek konkrétan a pokémoncsatás harci petek, és egyet közülük kiválasztva mindig mellettem lehet egy, bárhova is megyek, vagy teljesen más kategóriát képeznek?

Konkrétan egy vörös rókát szeretnék magam mellett tudni 24/7, de ehhez nem szeretnék huntert indítani. Így van valamilyen lehetõségem ennek véghezvitelére, vagy felejtsem el?

Köszönöm a válaszokat!

tigeroo
most magyarul
SODAPOPPIN-nak AMHAI már összesen 57.000 USD /13.000.000ft/ ot ajándékozott😛

roland4
mi a véleményetek errõl az oldalról? 😄 árba olcsóbban kijön mint ha külön venném, és rendelni is lehet ami nekem pont számít 😄
LaliK

Balazs15
hi

mennyire jo a worgen rogue???mert a +1% crit elöny sokat nem ér a human Every Man for Himself-je ellen..????kezdjek humant ? 😄

Asus k53SV~~~i5-2410, Geforce gt540M,4GB DDR3 1333mhz, win8.1 64 bit

Fehercsoki
PH-n nézz szét.

roland4
hol tudnám most megvenni olcsón a teljes wow-ot? (mop, cata, battlec. + gc) Ha új játékos vagyok akkor kapok ingyen 30 napot?
<#taps>

"Boldogságunk nem csekély részben önmagunktól függ, s boldogtalanságunkat többször okozzák önhibáink, mint mások gonoszsága." Deák Ferenc

Lazarus
kombó fail. feladom
Lazarus
picket

&#3237;_&#3237;

Lazarus
Érdekes döntés, van valami infó miért döntöttek így?
Fehercsoki
Amúgy 5k egy GC, szóval mindenképp jobban megéri.