World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"I've found that when you want to know the truth about someone that someone is probably the last person you should ask."
Az elõbb kidobott a játék (dc), és nem enged vissza.
Akármelyik karaktermet próbálom betölteni, a töltõképrenyõnél kb. 90%-nál megáll, és kis idõ múlva megint "disconnected from the server".
Mindig ugyanannál a pontnál.
Megváltoztattam a jelszavamat, hátha ellopták, de nem segített.
Megpróbáltam belépni egy új, 1-es karival, de így sem jó.
Mit csináljak ?
Get a life!
"Boldogságunk nem csekély részben önmagunktól függ, s boldogtalanságunkat többször okozzák önhibáink, mint mások gonoszsága." Deák Ferenc
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
Bár hozzátenném érzõdik a foggal körömmel kapaszkodás, kiváncsian várom mi lesz a vége.
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
"A BC a jobbik csapat jutalma."
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
/shrug
"I've found that when you want to know the truth about someone that someone is probably the last person you should ask."
Get a life!
Get a life!
A Baradin Fox jónak tûnik, bár ahogy olvasom, talán úgy 2000 év múlva sikerülne is kifarmolni😊
Ha a harcipetek közül is be lehet állítani hogy az egyik kövessen téged, akkor talán az is jó lesz (gondolom ezek méretre kisebbek lennének, mint a baradin.
Lenne egy kérdésem a petekkel kapcsolatban. Elvileg vannak vanity pet-ek a játékban, vagyis olyan petek, amik csak úgy mászkálnak a karakterrel, nem harcolnak.
1. Ezek konkrétan a pokémoncsatás harci petek, és egyet közülük kiválasztva mindig mellettem lehet egy, bárhova is megyek, vagy teljesen más kategóriát képeznek?
Konkrétan egy vörös rókát szeretnék magam mellett tudni 24/7, de ehhez nem szeretnék huntert indítani. Így van valamilyen lehetõségem ennek véghezvitelére, vagy felejtsem el?
Köszönöm a válaszokat!

mennyire jo a worgen rogue???mert a +1% crit elöny sokat nem ér a human Every Man for Himself-je ellen..????kezdjek humant ? 😄
Asus k53SV~~~i5-2410, Geforce gt540M,4GB DDR3 1333mhz, win8.1 64 bit
"Boldogságunk nem csekély részben önmagunktól függ, s boldogtalanságunkat többször okozzák önhibáink, mint mások gonoszsága." Deák Ferenc