World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Botond
Na az már inkább. :-)
ööö, dispell magic nem tartozik ide? 😊
Botond
Hmhm,ezek sem kifejezetten azok a spellek amiket spammolni kell,szal jó,ha kevés mana. Már az én papi felhasználásomban.
Hálisten nekem nemsok gondot okozott az addon mizéria, egy van csak amit nagyon sajnálok a mimimage . Ez csak annyit tesz hogy nem kell kirakni +6 ikont /portálok/ az actionbaar-a .Ezt nemtaláltam meg frissítve mûködõképesen. Ha ehelyett tud valaki valami más megoldást az jó lenne ha tudna róla informálni/elõre is kösz/.A többi addon amit használok megy rendesen. CTAddon, Titánpanel, SCT, eCasting Baar, Nova és sheepwatch meg a jóöreg Auctioneer.a lényegnek megvolt tegnap estére a frissítése a maradék meg megy anélkül is rendesen😊. Egy dologranyávog hogy nemhasználhatom , de fogalmam sincs mniaz , nem is használtam soha , ha nem írja ki a wow akkor nem is veszem észre hogy nincs😊.

"vessetek a mókusok közé" :)

renew, sw:p, undeadnel devouring plague, psychic scream, hirtelen ezek jutottak meg eszembe😊

Botond
Mental agility megéri? Milyen instant cast spell van,amit gyakran használsz?Pajzs,fade? Az megér 5 pontot? Tudom,hogy kell 5 pont még oda spirithez,de én másra raknám (pajzs vagy inner fire+matyrdom).
Smuge
"...de amióta megy a WoW aztóta picit sok hibát csináltak..." Van egy olyan érzésem hogy nem sok MMORPG -vel játszottál a WoW-on kivül, mert minden máshoz képest itt isteni állapotok vannak. Ez egy szabad forum ahol ki lehet nyilvánitani a véleményem egy másikkal szemben, és igen is védem a Blizzardot mert megérdemlik amit és ahogy csinálnak . Azt is tudomásul kéne venni hogy tökéletes játék nincs és nem is lesz. Esélyegyenlõség miatt meg teljesen jogosan csinálják amit csinálnak, mért legyen annak elõnye aki 500 féle addont használ a játék praktikussá tételéhez már szinte nem is kell játszania mert mindent a scriptek csinálnak . Máshol ez tudod hogy van? Bármi addon finoman szólva "account törléssel" jár . Persze azért van egy két jo dolog amit télleg beletehetnének de ez is már más kérdés. Ha rajtam mulna itt is ezt tenném aki bármilyen ++ -t használ, keményen büntetni , ennek a vonzata viszont nagy sirást váltana ki talán többen el is mennének és ez nagyon nem lenne jo nekik ezért se tesznek lépéseket szerintem 😊 ( normális hangnemben mondtam <#vigyor2> )

QuippeR
mocsok kevés ez az 51 pont egyébként 😛

Discipline Talents - 21 points

Unbreakable Will rank 5/5
Silent Resolve rank 5/5
Improved Power Word: Fortitude rank 2/2
Meditation rank 3/3
Mental Agility rank 5/5
Divine Spirit rank 1/1

Holy Talents - 30 points

Healing Focus rank 2/2
Holy Specialization rank 5/5
Divine Fury rank 5/5
Holy Nova rank 1/1
Inspiration rank 3/3
Holy Reach rank 1/2
Improved Healing rank 3/3
Spiritual Guidance rank 5/5
Spiritual Healing rank 5/5

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

Botond
Jaja,láttam.És erre talenteltem.

Discipline Talents - 7 points

Unbreakable Will rank 5/5
Improved Power Word: Fortitude rank 2/2

Holy Talents - 23 points

Healing Focus rank 2/2
Holy Specialization rank 5/5
Spell Warding rank 5/5
Divine Fury rank 5/5
Holy Nova rank 1/1
Holy Reach rank 2/2
Improved Healing rank 3/3

Shadow Talents - 21 points

Blackout rank 5/5
Improved Shadow Word: Pain rank 2/2
Shadow Focus rank 5/5
Improved Psychic Scream rank 2/2
Mind Flay rank 1/1
Improved Fade rank 2/2
Shadow Reach rank 3/3
Silence rank 1/1
QuippeR
ja, 14 és fél aranyam ment el tegnap. de azt azért remélem figyelted, hogy ennek nagy részét a holy fire tette ki, amit pedig nem kell még egyszer megtanulni, mert már nem talent alapú.

Botond
Csak a talent alapú spellek felrankolása megint 20gold az nem vicces.
QuippeR
így elsõre nekem valamiféle 21/30 tûnik nyerõnek instára.

meg vazze' 😊
bár nem érdekel különösebben 😛
eddig úgyis túl unalmas volt az "öreglány" 😊)
most legalább van benne valami kihívás...

Botond
Nélkülem egy önálló gondolatra se futja nektek. <#gonosz1>
Count Adyn
Megevett az algoritmus?<#idiota>

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

QuippeR
egyrészt a Blizz azért csinálja, amit csinál, mert nem akarja, hogy csíteljenek az emberek, meg jobb addonokat akar látni. lehet ez így elsõre nem világos, de minden változtatás ezért történik. (ha érted, hogy miket változtattak, akkor legalábbis világos.)

másrészt én sem akkor írogatom át az addonjaimat, mikor az a 25000 felhasználó nyávog, hanem mikor nekem kedvem, energiám van hozzá, vagy esetleg hiányolok belõle valamit. az más kérdés, hogy én egy lusta disznó vagyok, de nem bírom, ha az emberek követelõznek. azt is megtehettem volna már alapból, hogy megírogatom magamnak az addonom, aztán szépen ülök a kódon, hidd el legalább 30-40 óra munkát megspóroltam volna magamnak, és szinte sosem éreztem volna késztetést új verzió írására.

csak azt felejted el hogy az addonok most nem egy hiba miatt nem mukodnek hanem mert blizzard jogosan letiltott jopar scriptet a makro nyelvukben, es ezzel felfordulast okozott a konnyito es egyeb utility addonok teren. ez meg ugye magaval vonzotta azt hogy a addon oldalak a tulterhelestol lehaltak😊
tehat a gond az hogy nem a blizzardot kell szidni, mert ok vegre elkezdtek valamit ami a jatek neheziteset vonja maga utan, bar meg ezis boven semmi 😞

na figy öreg. 1.nem vagyok hülye gyerek!2.nekem soha az életben nem voltak gondjaim az addonokkal.3.elhiszem hogy sokat dolgoznak a blizznál hog yrendesen mennyen de amióta megy a WoW aztóta picit sok hibát csináltak és amikro csak azt olvasom a forumon ki hogy szídja a blizzt akkor én se szólok be nekik ugyhogy lécci te se szóljbe thx.lehet ezt normális hangon megbeszélni

outdoor sárkányok is megõrültek, viscidus is kicsit bugos lett 😄DD

Davidus
végülis tier 2 sapkákat dobál😛

V9ykn8_TZL0

15-20 sec-enként deep breath-el a phase 2-ben. és persze mindig oda nyomja egy jó széles sávban, ahol a legnagyobb a tömeg, vagy ahonnan a dps-t kapja 😊
elfutni nemigen lehet elõle.
mókás lett, nem lesz többé asszem' 8 meg 20 man onyxia, ha ez tényleg stealh buff és nem bug. 200+ fire res alap lesz innentõl fogva asszem ide is 😊
amúgy blizzard még nem nyilatkozott ezügyben, szal' valószinûleg nem bug...

us-eu fórumokon is kérdezgetik már, hogy mi ez, mert tömegével wipe-olnak rajta még a harcedzett pro guild-ek is 😊

Mighty
Ez micsoda?

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

"kiváncsi vagyok még miket nerfeltek titokban..."

onyxia meg stealth buffot kapott 😊
imádnivaló lett a drága öreg gyíkocska 😄

"és ezt hol-hogy tudom megtalálni. Bocs a láma kérdésekért de még csak most ismerkedek a játékkal"

rém egyszerûen lehet találni magyar guild-et.
be kell menni Ironforge, Stormwind, Orgrimmar közepére a bank elé, és be kell irnod ezt a chat konzolba:

/y MAGYAR GUILD-ET KERESEK! VEGYETEK BE PLZZZ! MAGYAR GUILD-ET KERESEK! VEGYETEK BE PLZZZ! MAGYAR GUILD-ET KERESEK! VEGYETEK BE PLZZZ!

mielött leütnéd az enter-t és ezt az üzenetet elküldenéd, elötte, shift+home, jelöld ki az egészet, rakd be vágólapra (ctrl+c), és utána csak nyomogasd az entert, lépj be a konzolba újra és újra és ctrl+v-vel másold be ezt a szöveget mindig a konzolba,s a végén mindig nyomj egy enter-t.

ha ezt az üzenetet elküldöd vagy 20x egymás után (lehetõleg fél percen belûl, s 3-4 percenként megismételve az egész procedúrát), garantáltan meg fognak találni a magyar guild-ek 😊

Smuge
Hülyegyerek azért kellett ezt csinálni hogy neked meg a többi idiotának jobb legyen ( az egy dolog ha másképp sikerül valami ) Miért kell ezért öket szidni? Ha egy kicsit a dolgok hátterébe látnál nem olyan könnyü ám amit csinálnak és õk is emberbõl vannak . Addonoknak meg a blizzardnak meg semmi közük egymáshoz mit gondolsz addonosokat megfizetik hogy csináljanak bármit is? Gondolj már bele 1-1 patch után hány visszamaradott tombol hogy nekik most rögtön kell a friss addon, ha nincs akkor meg megy az anyázás? Igy megy ez manapság? Hová tart a világ....

cikasz
ezen kár anyázni.
Minden patch-nél szarok az addonok.
Inkább az addonosokat anyázd, hogy nem készitik el rendesen az addonokat a tesztszervereken.
A másik lehetöség, hogy alapon játszol addig! Ja, hogy ugy nehezebb kicsit? El lettünk kényelmesedve? <#eplus2>

http://www.akciofigura.hu

SinClaiR
hm, 2 nagyon ügyes mágus kell ahhoz. Papok tudnak dispell, de abból amit írt Cápa, ezek csak nyomták az idióta novát, szal nem dispelleltek volna, ezért nem értem, miért nem lett poly az egyik.

Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3

hat hamar 2 mage nemver el 2 priestet ott komoly bajok vannak , foleg ha volt meg 2 ember mellettük
De van power infusion, meg +dmg talent, meg ZHC. Amúgy szerintem is csak a héten fog menni a menõzés, utána visszatalentel mindenki valami "insta kompatibilisebb" priestre.
Mivel én csóró vagyok, egybõl instázót csináltam, de nem váltotta be e hozzá fûzött reményeket, igy holnap mehetek farmolni, hogy újra talenteljek :S
SinClaiR
gondolom ti?.. nem?. miért nem, hogy lettél te field marshal?😊
én ugyan nem pvp holy pap vagyok, de 10 nova után száraz a tank😊 pvp papnak meg jóval kevesebb manája vagyon, szal nem értem.

Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3

capaszabi
HÁt ilyen körülmények mellett nem teljesen biztos a top3

egy het horrort csak kibirsz meg

anti hero

capaszabi
köszi:

2 holy novázó priest vs 2 mage , én, 1 hunter, mindenki epixben

lehet tippelni a gyõztesekre....

faszfej blizz

mi koze a blizzardnak ahhoz hogy x webserver nem birja a terhelest?

hát én ezt nem tom elhinni miért kellett ezt csinálniuk ezeknek a majmonak(BLIZZARD) most mi lesz az addonokkal mert 1ik addon letöltõ hely se mûkszik [blizz<#mf3><#boxer><#violent><#ejnye1><#duma>] röveden ennyi

Friczy
WTB Interface.....

keep walking... www.artum-inferniti.net

rain.avi

Lazarus
WOW_Rain_EG.avi <- Ezt másnak is le akarja tölteni a patcher? Miez? WoW vírus?
Az Imp. B. Rage azért nem jön be nekem, mert csak lock és priest ellen váltok egybõl Berserker stance-be többinél SZERINTEM csak magammal tolok ki mert -10% dmg és csak 3% crit. Persze ha van 5 healer a seggemben akkor ok, de nem mindig van.

@ *Frostwhisper* @ Gienah, lvl60 warrior (fury 5/43/3, http://www.ctprofiles.net/483997)

casterek kaptak nagyon über sok armoros szar kék cuccokat <#idiota>

The Garrett
ha megutnek 30% chance-al spell absorbshield , a másik ha megütnek 3% chance el silenceli az ellenfelet......................

ilyen balanced cuccok

Kaszter miert nem kap chance on megütésre disarmolo chestet?

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Davidus
mit is tud?😊

V9ykn8_TZL0

szóval... mc/bwl fog resetelödni április 1 elött este 6kor... ez jelent valamit. valami történni fog odabennt 😄

Davidus
a booming voice a nagyobb demo shout range miatt anti rogue talent😊

V9ykn8_TZL0

Davidus
a celave inkább pve skill ha furys vagy mert nincs sweeping strike úgyhogy a te esetetben szerintem semmi haszna😊
a 40% +1 rage megintcsak pve damage dealer skill mert pvpben azért ütnek rendesen szal jön a rage😊
amire én raknék az az improved berserker rage

V9ykn8_TZL0

Booming Voice amúgy a 3perces BS miatt tetszett meg.

@ *Frostwhisper* @ Gienah, lvl60 warrior (fury 5/43/3, http://www.ctprofiles.net/483997)

PvP kari, nemtom más szervereken hogy van, de itt nálunk (Frostwhisper) a 40-49 BG-k a legjobbak. Élvezetes (már amennyi a WoW PvP-je élvezetes lehet ezekben a BGkben), nincs AFK, nincs premade, ninsc az hogy full T2-es lever 1 ütéssel. Én bírom. 😊 47es vagyok tovább tokenekbõl fogok lvlezni, semmi extra, kék cuccok, meg Crusader, de 100g-t akárki össze tud farmolni 40 felett.

Azért kérdeztem a Booming Voice-t mert amikor elolvastam a guideodat, kedvet kaptam hozzá (lvl32 körül) akkor félig arms félig fury voltam. Akkor nagyon megtetszett, stb, és 5 pontot ráraktam arra dologra ami 40% esélyt ad hogy +1 raget kapj. 2h-el tapasztaltom szerintem semmi értelme, 2 1h-el viszont über talent. Megéri szted emiatt áttalentolni? Még csak 5g lesz 😊

A másik kérdés hogy a Cleave-et mennyire érdemes használni? 3/3 talent rajta van, de én nem szeretem annyire. Sõt. Úgy gondoltam errõl 2-t átrakok az Imp. Battle Shout-ra ami perpill 3/5ön van.

Sztem az anti-rogue talent az Enrage, fõleg daggeresek ellen mindig becsúszik 1-2 crit szóval alapból +25% dmg ellenük.

Vélemény? 😊

Elõre is köszi

The Garrett
NA JOVAN

ajanlom mindenki figyelmebe a cheater obsidian chestplate craftolhato imbaszarsagokat.................... :/

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Davidus
a kiegészítõben😛

V9ykn8_TZL0

HI

nem tudjátok hogy hol lehet venni sárkányt amin lehet repülni amit én irányitok , ??????????