World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"vessetek a mókusok közé" :)
Discipline Talents - 21 points
Unbreakable Will rank 5/5
Silent Resolve rank 5/5
Improved Power Word: Fortitude rank 2/2
Meditation rank 3/3
Mental Agility rank 5/5
Divine Spirit rank 1/1
Holy Talents - 30 points
Healing Focus rank 2/2
Holy Specialization rank 5/5
Divine Fury rank 5/5
Holy Nova rank 1/1
Inspiration rank 3/3
Holy Reach rank 1/2
Improved Healing rank 3/3
Spiritual Guidance rank 5/5
Spiritual Healing rank 5/5
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
Discipline Talents - 7 points
Unbreakable Will rank 5/5
Improved Power Word: Fortitude rank 2/2
Holy Talents - 23 points
Healing Focus rank 2/2
Holy Specialization rank 5/5
Spell Warding rank 5/5
Divine Fury rank 5/5
Holy Nova rank 1/1
Holy Reach rank 2/2
Improved Healing rank 3/3
Shadow Talents - 21 points
Blackout rank 5/5
Improved Shadow Word: Pain rank 2/2
Shadow Focus rank 5/5
Improved Psychic Scream rank 2/2
Mind Flay rank 1/1
Improved Fade rank 2/2
Shadow Reach rank 3/3
Silence rank 1/1
bár nem érdekel különösebben 😛
eddig úgyis túl unalmas volt az "öreglány" 😊)
most legalább van benne valami kihívás...
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
másrészt én sem akkor írogatom át az addonjaimat, mikor az a 25000 felhasználó nyávog, hanem mikor nekem kedvem, energiám van hozzá, vagy esetleg hiányolok belõle valamit. az más kérdés, hogy én egy lusta disznó vagyok, de nem bírom, ha az emberek követelõznek. azt is megtehettem volna már alapból, hogy megírogatom magamnak az addonom, aztán szépen ülök a kódon, hidd el legalább 30-40 óra munkát megspóroltam volna magamnak, és szinte sosem éreztem volna késztetést új verzió írására.
tehat a gond az hogy nem a blizzardot kell szidni, mert ok vegre elkezdtek valamit ami a jatek neheziteset vonja maga utan, bar meg ezis boven semmi 😞
elfutni nemigen lehet elõle.
mókás lett, nem lesz többé asszem' 8 meg 20 man onyxia, ha ez tényleg stealh buff és nem bug. 200+ fire res alap lesz innentõl fogva asszem ide is 😊
amúgy blizzard még nem nyilatkozott ezügyben, szal' valószinûleg nem bug...
us-eu fórumokon is kérdezgetik már, hogy mi ez, mert tömegével wipe-olnak rajta még a harcedzett pro guild-ek is 😊
onyxia meg stealth buffot kapott 😊
imádnivaló lett a drága öreg gyíkocska 😄
rém egyszerûen lehet találni magyar guild-et.
be kell menni Ironforge, Stormwind, Orgrimmar közepére a bank elé, és be kell irnod ezt a chat konzolba:
/y MAGYAR GUILD-ET KERESEK! VEGYETEK BE PLZZZ! MAGYAR GUILD-ET KERESEK! VEGYETEK BE PLZZZ! MAGYAR GUILD-ET KERESEK! VEGYETEK BE PLZZZ!
mielött leütnéd az enter-t és ezt az üzenetet elküldenéd, elötte, shift+home, jelöld ki az egészet, rakd be vágólapra (ctrl+c), és utána csak nyomogasd az entert, lépj be a konzolba újra és újra és ctrl+v-vel másold be ezt a szöveget mindig a konzolba,s a végén mindig nyomj egy enter-t.
ha ezt az üzenetet elküldöd vagy 20x egymás után (lehetõleg fél percen belûl, s 3-4 percenként megismételve az egész procedúrát), garantáltan meg fognak találni a magyar guild-ek 😊
Minden patch-nél szarok az addonok.
Inkább az addonosokat anyázd, hogy nem készitik el rendesen az addonokat a tesztszervereken.
A másik lehetöség, hogy alapon játszol addig! Ja, hogy ugy nehezebb kicsit? El lettünk kényelmesedve? <#eplus2>#eplus2>
http://www.akciofigura.hu
Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3
Mivel én csóró vagyok, egybõl instázót csináltam, de nem váltotta be e hozzá fûzött reményeket, igy holnap mehetek farmolni, hogy újra talenteljek :S
én ugyan nem pvp holy pap vagyok, de 10 nova után száraz a tank😊 pvp papnak meg jóval kevesebb manája vagyon, szal nem értem.
Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3
anti hero
2 holy novázó priest vs 2 mage , én, 1 hunter, mindenki epixben
lehet tippelni a gyõztesekre....
faszfej blizz
@ *Frostwhisper* @ Gienah, lvl60 warrior (fury 5/43/3, http://www.ctprofiles.net/483997)
ilyen balanced cuccok
Kaszter miert nem kap chance on megütésre disarmolo chestet?
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
a 40% +1 rage megintcsak pve damage dealer skill mert pvpben azért ütnek rendesen szal jön a rage😊
amire én raknék az az improved berserker rage
V9ykn8_TZL0
@ *Frostwhisper* @ Gienah, lvl60 warrior (fury 5/43/3, http://www.ctprofiles.net/483997)
Azért kérdeztem a Booming Voice-t mert amikor elolvastam a guideodat, kedvet kaptam hozzá (lvl32 körül) akkor félig arms félig fury voltam. Akkor nagyon megtetszett, stb, és 5 pontot ráraktam arra dologra ami 40% esélyt ad hogy +1 raget kapj. 2h-el tapasztaltom szerintem semmi értelme, 2 1h-el viszont über talent. Megéri szted emiatt áttalentolni? Még csak 5g lesz 😊
A másik kérdés hogy a Cleave-et mennyire érdemes használni? 3/3 talent rajta van, de én nem szeretem annyire. Sõt. Úgy gondoltam errõl 2-t átrakok az Imp. Battle Shout-ra ami perpill 3/5ön van.
Sztem az anti-rogue talent az Enrage, fõleg daggeresek ellen mindig becsúszik 1-2 crit szóval alapból +25% dmg ellenük.
Vélemény? 😊
Elõre is köszi
ajanlom mindenki figyelmebe a cheater obsidian chestplate craftolhato imbaszarsagokat.................... :/
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
nem tudjátok hogy hol lehet venni sárkányt amin lehet repülni amit én irányitok , ??????????