World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
PvP..😊 ottmár több skill kell😊
anti hero
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Just tapping 2 buttons! http://wow.allakhazam.com/profile.html?2033148
Auctioneer
Mobinfo2
Telltrack
Chanmng
Equipcompare
Oszt van meg macikajaltato Antidaze es cooldown cucc 😄
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Vki nem tudja véletlen, mikor lehet az eu oldalon a Manage Accountnál végre GC-t feltölteni?
thx
WoW: Zsola BS ally WAR: Zsola Eltharion des.
aha...hát,persze...hihető volt
Nos a következõ történik: áll mind a két factionból az_összes_játékos középen, SF graveyardnál, és veszettül gyepálják egymást. Órákon keresztül. A mostani AV 6h17m volt, de csak azért ért véget, mert a hordások elkezdtek lelépni, és az ötödik óra végénél 40/17 lett a részvételi arány, ekkor sikerült az allit munkára fogni, és fél óra alatt egymás után beütni az összes szükséges és lehetséges pontot...
rémes, borzasztó, szörnyû, kibírhatatlan, unalmas
@ *Frostwhisper* @ Gienah, lvl60 warrior (fury 5/43/3, http://www.ctprofiles.net/483997)
ez meg mégjobb =P
New Looting Option
Aeus explains(http://forums-en.wow-europe.com/thread.aspx?fn=wow-general-en&t=919341) about the Master Looter bugs that have been reported. This is working as intended, Master Looting is no longer available, and has been replaced along with N/G, group loot and FFA by a new system: Auto Loot.
Auto Loot uses a complex formula to find out who needs an item most and who deserves it. If you already have it, you won't get it. If you stand back and do nothing, you won't get it. This applies to all items, not just Green+, and money splits.
It also has a DKP feature that can be turned on by typing /dkpon after choosing Auto Loot from the menu. A raid leader can then configure the DKP that will be saved for the next Auto Loot raid you do.
köszi elöre is a segitséget
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
http://www.576.hu/hir_reszletes.php?id=45699&PHPSESSID=09cdded58ac74de7cf013def892c561f
Greendragon:::Lv:60 Night Elf Hunter:::Server:Bloodscalp:::Guild:You Are In Combat
1ik feje warrior, másik mage 😄 ha csak az egyik van beloginolva, a másik fej alszik addig 😄 Milyen fasza lenne már!!
Nézd már meg a whips screenshotot, az SM library képet... Aztán ennyi.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
(ex).::Bloodscalp::.lvl60 Human Rogue (ex).::Bloodscalp::.lvl60 Night Elf Druid .::Bloodscalp::. lvl?? Gnome Rogue
Mindjárt kirobbantom a III. világháborút... 😄
Következõ lenne a problémám: megvettem a játékot,feltelepítettem,elkészítettem az Acc.-omat,Elindul a Blizzard letöltõje,szépen le is szedi az össze patch-et,Loginolok,játszogatok 2-3 órát de amikor ismét be szeretnék lépni a játékba a következõ hibaüzenet fogad : "Unable to Validate game version.This may be caused by file corruption or the interference of another program.Please visit www......papparappa" stb...A játék eredeti, havernak kölcsönadtam , nála tökéletesen müxik. Már egyszer Formatáltam a gépet is ez miatt de ugyanaz,(Lényeg: install-t követõ loginolásnál tökéletesen megy,de azt követõ belépésnél ismét ez az üzenet fogad, néha még a patch-eket sem tudja feltenni normálisan valami hibára hivatkozik) Repair sem oldja meg a problémámat, Patch-eket külön már leszedtem de ugy sem jó. Pls Help.
És remélem az 1.11-es patch note is. Nehogy a pet megtámadjon ha éhes. Zavarom is el...
Okay hogy ápr. 1 de ezek durva viccek.
Szerk.: Az mondjuk nem tréfa ugyanakkor, hogy a WoW-al enyhén szólva is megszenvedünk az 1.10 óta. Engem másfél-két óránként kidob a login képernyõre, nem túl viccesen fogták fel a társak, amikor Hakar-nál a group healere egyszercsak offline lett... 😊
REMÉLEM ez is tréfa:
Akik mostanában napi 3 percnél többet ültek kedvenc MMORPG-nk elõtt, azok számára feltûnhetett, hogy a drága jó Blizzard európai szerverparkja nem mindig úgy mûködik, ahogy elvárnánk. A legutolsó eset a heti karbantartás körül adódott. Az egész hercehurca odáig fajult, hogy a Cég ma bejelentette: változtatás lesz!
Gil Shif, a Blizzard PR bossa nyilatkozott az eset kapcsán: „Az európai géppark jelentõs hányada felõl már nem sokkal a játék elindulása után érkeztek a panaszok. Ezt természetesen a játékosok szenvedik meg, így radikális változtatásokat vagyunk kénytelenek eszközölni. Április hó végén a teljes franciaországi gépparkot lecseréljük. Az új gépeket az IBM biztosítja, telephelyük pedig London városától nem messze, a cég angol kirendeltségének központjában lesz.”
Természetesen ekkora üzleti fogást az IBM sem hagyhat szó nélkül. Larry Hirst, az IBM helyi igazgatója a következõképp foglalt állást: „Minden erõnkkel azon vagyunk, hogy a megállapodás mindenek felett a játékosok érdekeit szolgálja.” Hogy milyen vas kerül az új központba, még nem lehet konkrétan tudni, bár a közleményben az IBM eServer p5 590 nevû, mindenki egybehangzó véleménye szerint csodagépet emlegették.
Ugyanakkor nem mehetünk el szó nélkül a megállapodás azon része mellett, amely a játékosokat érinti. Nos, a Blizzard igyekszik minél kevesebb idõt tölteni átállással, szóval olyanról nincs szó, hogy „költözés miatt egy hétig zárva”. Viszont, egy ilyen szerverpark – ahogy azt Ti is gondolhatjátok – hatalmas pénzösszegeket emészt fel. Gépek bérlése, karbantartás, mind mind több, mint amennyire az ösztöndíjamból futná... Ezt a Blizzard is tudja, így kénytelen megemelni a havidíjat április hónap végétõl, a kétszeresére. Azon felhasználók, akik egy hónapnál tovább elõ vannak fizetve, a következõ fizetésnél kapcsolódnak a megemelt havidíjhoz, így nekik van szerencséjük. Már ha ezt annak lehet nevezni. Hogy ne veszítsenek játékosokat, május elsõ hetében mindenki kap pár „Epic Coin”-t. Minél több és minél nagyobb karaktere(i)d van(nak), annál többet. És hogy valami értelme is legyen, ezt az epic pénzt elkölthetjük teljesen egyedi lila cuccokra. Ez mondjuk jól hangzik, de ha belegondolok, hogy mostantól egy hónap 6000+, egy GameCard pedig akár 14000HUF is lehet... Hát, én maradnék a régi szervereknél inkább...
"vessetek a mókusok közé" :)
Ha beszólnak neked, állj meg az előtt aki beszólt és mondd: Megyek...
Ha beszólnak neked, állj meg az előtt aki beszólt és mondd: Megyek...