World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sephi
Hat en pl Oni elso phase-nel csak Auto-Shot es igyis tobszor le kell alnom mert nagy a DPS... Masodikb ugye dot 1000x es harmadikban megint allok es utom meg neha rohangalok a alul kijovo lavatol 😄

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

TVelvet
AZ lehet, de mage hez menyi SKILL kell isnstanceba? tulajdonképpe instanceba nemkell SKILL OÁÁ...

PvP..😊 ottmár több skill kell😊
Sugam
a sracok ebonrocot olnek (asszem), es ha jol megnezed kedves sound baratunk csak 3 gombot nyomkod vagy 4 et... mindezt eger segitsegevel, a fotelben hatradolve ,a labatfelrakva az oldalbutorzatra. most mar erted?😊 kell hozza skill!

tõtöm :p

anti hero

BEAST
😄DDDD

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

BEAST
jó énsem azt mondtam hogy nem használok addonokat , nekem Flagrsp , titanpanel , sct ,itemsync , ct ... de ezeket sem arra használom hogy helyettem játszanak

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Sound

Just tapping 2 buttons! http://wow.allakhazam.com/profile.html?2033148

lécci valaki segítsen.elõzõ hozzászólásom

3TOMI3
Equipcompare
SCT
Ct
Necrosis
Titan

o.O -.- ^^ Ezekiel 25:17 -tRs- T.O.M.I.

Sephi
En ezeket hasznalom :

Auctioneer
Mobinfo2
Telltrack
Chanmng
Equipcompare

Oszt van meg macikajaltato Antidaze es cooldown cucc 😄

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

3TOMI3
^^

o.O -.- ^^ Ezekiel 25:17 -tRs- T.O.M.I.

BEAST
vicces hogy egyesek tényleg élvezik ezt 😄 "megnyomok egy gombot és az addon tudja" , biztos megéri fizetni a játékot 😄D

Melyik az az addon amelyik kiírja a target életét az "életcsíkjában"-manáját "manacsíkjában". A másik meg Healereknek, vmi healer addon, ami egy keretben jelzi, hogy kinek kell heal és csak rá kel kattintani és magától tudja h milyen szintû melyik heal varázslatot alkalmazza. ?? Vki??

BEAST
nálunk is ez van , kevés a horda , max 1 AV ... a mai 12h 42m hosszú volt ... legalábbis számomra , én most léptem ki ... még mindig 30a/29h

fiuk tudna nekem valaki segíteni ebben a q bn?armorsmith questLÉCCI<#help><#help><#worship><#worship>

TDC Geronimo
Nekem mûködik

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

HI all....

Vki nem tudja véletlen, mikor lehet az eu oldalon a Manage Accountnál végre GC-t feltölteni?

thx

WoW: Zsola BS ally WAR: Zsola Eltharion des.

tmk
Sajna azok az idõkmár elmúltak mikor Arathoron allynak esélye sem volt. Akik tudták hogy kell játszani AV-t horda oldalon már rég exaltedek és nincs miért bejárniuk. Szokj hozzá h szenvedés lesz az egész én is alig várom h meglegyen exalted aztán közelébe nem megyek AV-nek

aha...hát,persze...hihető volt

hát lehet, azért remélem ez nem lesz rendszeresítve, vagy legalább akkor induljon mellette mégegy...

az is lehet, hogy PvP-zni akart a horda, nem csak elhozombeviszemelfoglalom-ot játszani. 1 kis kötetlen csatározás, és még repu is jár érte
Nem tudom kit mennyire érdekel AV, nekem kell még 9000 repu az exaltedig, valahogy csak kiböjtölöm. Voltam ma bent, elõször az új rendszerrel, de hát kriminális... Arathoron elég kevés a horda, így egyszerre csak egy AV megy, az is általában fele telítettséggel.
Nos a következõ történik: áll mind a két factionból az_összes_játékos középen, SF graveyardnál, és veszettül gyepálják egymást. Órákon keresztül. A mostani AV 6h17m volt, de csak azért ért véget, mert a hordások elkezdtek lelépni, és az ötödik óra végénél 40/17 lett a részvételi arány, ekkor sikerült az allit munkára fogni, és fél óra alatt egymás után beütni az összes szükséges és lehetséges pontot...
rémes, borzasztó, szörnyû, kibírhatatlan, unalmas

bár igaz lenne a world of starcraft

CooldownCount a mod neve.

@ *Frostwhisper* @ Gienah, lvl60 warrior (fury 5/43/3, http://www.ctprofiles.net/483997)

World of Starcraft 😄

ez meg mégjobb =P

New Looting Option

Aeus explains(http://forums-en.wow-europe.com/thread.aspx?fn=wow-general-en&t=919341) about the Master Looter bugs that have been reported. This is working as intended, Master Looting is no longer available, and has been replaced along with N/G, group loot and FFA by a new system: Auto Loot.

Auto Loot uses a complex formula to find out who needs an item most and who deserves it. If you already have it, you won't get it. If you stand back and do nothing, you won't get it. This applies to all items, not just Green+, and money splits.

It also has a DKP feature that can be turned on by typing /dkpon after choosing Auto Loot from the menu. A raid leader can then configure the DKP that will be saved for the next Auto Loot raid you do.

Sugam
komolyan mondom felnyarsalom a blizzardot!!, 3 napja itt szivok az account oldallal... ma vegre siekrul bejutni ,es ugy nezett ki hogy feltoltotte az accom.... loggolok be kovi uzenet vart "you have been used up your..." mondom jo megyek vissza ujra beirom amit kell , kovi valasz 1 nap mulva probalkozhatsz ujra DE ha tulsokat probalkozol 72 ora varakozasra fog novekedni az idotartam... ezaz blizzard cask igy tovabb remelem bannt is kapok!pfuj!

gazo
nám csak neked...<#szomoru1>

abinfo

Köszi megvan😊, és még két addon érdekelne egyik az kiirja hogy az addot spellbol mennyi tudok még elnyomni a másik pedig az ikonra kiirja a spell cooldownját.
köszi elöre is a segitséget
[NST]Cifu
Kitömörítve: Scrolling Combat Text

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Green Dragon
jó is lenne csak kár,hogy április 1van 😊
http://www.576.hu/hir_reszletes.php?id=45699&PHPSESSID=09cdded58ac74de7cf013def892c561f

Greendragon:::Lv:60 Night Elf Hunter:::Server:Bloodscalp:::Guild:You Are In Combat

BEAST
mocsok Magmadar ... 4 kill 4 earthshaker ... ebbõl 2 tegnap ... kezdem nagyon unni a random drop generátort ... arcanist/might/earthshaker/nexusstrike dropon kivül semmi 😄

sct

valaki megtudná mondani melyik az az addon amely kiirja a képernyõ közepére a bekapott sebzést, elöre is köszi
jahnem is tudom hány éve volt, hogy 2fejû ogre lesz az egyik faj, és 2 ember irányíthtaja 1xre 😊
1ik feje warrior, másik mage 😄 ha csak az egyik van beloginolva, a másik fej alszik addig 😄 Milyen fasza lenne már!!

PiszkosFred
Azért vicces látni, hogy április 1et elfelejtve, hányan kezdenek el problémázni ilyen marhaságok miatt ;]

Nézd már meg a whips screenshotot, az SM library képet... Aztán ennyi.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

kibaszott qrva account management oldal csak nekem nem megy? :SSSS
magus
sztem is csak apr1.

koosadam
És akkor most mi a fene van azzal a zöld ogre szerû mobbal, ami elsõ körben lett volna az alli faja? Tuti, hogy nem az lesz?

(ex).::Bloodscalp::.lvl60 Human Rogue (ex).::Bloodscalp::.lvl60 Night Elf Druid .::Bloodscalp::. lvl?? Gnome Rogue

magus
besirok ha a whisp a valodi ally faj

[NST]Cifu
A viccekkel nincs semmi baj. Ilyen az Április elseje. 😊)

Mindjárt kirobbantom a III. világháborút... 😄

TurboX
Sziasztok!
Következõ lenne a problémám: megvettem a játékot,feltelepítettem,elkészítettem az Acc.-omat,Elindul a Blizzard letöltõje,szépen le is szedi az össze patch-et,Loginolok,játszogatok 2-3 órát de amikor ismét be szeretnék lépni a játékba a következõ hibaüzenet fogad : "Unable to Validate game version.This may be caused by file corruption or the interference of another program.Please visit www......papparappa" stb...A játék eredeti, havernak kölcsönadtam , nála tökéletesen müxik. Már egyszer Formatáltam a gépet is ez miatt de ugyanaz,(Lényeg: install-t követõ loginolásnál tökéletesen megy,de azt követõ belépésnél ismét ez az üzenet fogad, néha még a patch-eket sem tudja feltenni normálisan valami hibára hivatkozik) Repair sem oldja meg a problémámat, Patch-eket külön már leszedtem de ugy sem jó. Pls Help.
Úgy legyen!
És remélem az 1.11-es patch note is. Nehogy a pet megtámadjon ha éhes. Zavarom is el...
Okay hogy ápr. 1 de ezek durva viccek.
[NST]Cifu
Ez szvsz szintén Ápr. 1. tréfa, kezdve az Epic Coin-al...

Szerk.: Az mondjuk nem tréfa ugyanakkor, hogy a WoW-al enyhén szólva is megszenvedünk az 1.10 óta. Engem másfél-két óránként kidob a login képernyõre, nem túl viccesen fogták fel a társak, amikor Hakar-nál a group healere egyszercsak offline lett... 😊

DUPLA HAVIDÍJ!!!
REMÉLEM ez is tréfa:
Akik mostanában napi 3 percnél többet ültek kedvenc MMORPG-nk elõtt, azok számára feltûnhetett, hogy a drága jó Blizzard európai szerverparkja nem mindig úgy mûködik, ahogy elvárnánk. A legutolsó eset a heti karbantartás körül adódott. Az egész hercehurca odáig fajult, hogy a Cég ma bejelentette: változtatás lesz!

Gil Shif, a Blizzard PR bossa nyilatkozott az eset kapcsán: „Az európai géppark jelentõs hányada felõl már nem sokkal a játék elindulása után érkeztek a panaszok. Ezt természetesen a játékosok szenvedik meg, így radikális változtatásokat vagyunk kénytelenek eszközölni. Április hó végén a teljes franciaországi gépparkot lecseréljük. Az új gépeket az IBM biztosítja, telephelyük pedig London városától nem messze, a cég angol kirendeltségének központjában lesz.”

Természetesen ekkora üzleti fogást az IBM sem hagyhat szó nélkül. Larry Hirst, az IBM helyi igazgatója a következõképp foglalt állást: „Minden erõnkkel azon vagyunk, hogy a megállapodás mindenek felett a játékosok érdekeit szolgálja.” Hogy milyen vas kerül az új központba, még nem lehet konkrétan tudni, bár a közleményben az IBM eServer p5 590 nevû, mindenki egybehangzó véleménye szerint csodagépet emlegették.

Ugyanakkor nem mehetünk el szó nélkül a megállapodás azon része mellett, amely a játékosokat érinti. Nos, a Blizzard igyekszik minél kevesebb idõt tölteni átállással, szóval olyanról nincs szó, hogy „költözés miatt egy hétig zárva”. Viszont, egy ilyen szerverpark – ahogy azt Ti is gondolhatjátok – hatalmas pénzösszegeket emészt fel. Gépek bérlése, karbantartás, mind mind több, mint amennyire az ösztöndíjamból futná... Ezt a Blizzard is tudja, így kénytelen megemelni a havidíjat április hónap végétõl, a kétszeresére. Azon felhasználók, akik egy hónapnál tovább elõ vannak fizetve, a következõ fizetésnél kapcsolódnak a megemelt havidíjhoz, így nekik van szerencséjük. Már ha ezt annak lehet nevezni. Hogy ne veszítsenek játékosokat, május elsõ hetében mindenki kap pár „Epic Coin”-t. Minél több és minél nagyobb karaktere(i)d van(nak), annál többet. És hogy valami értelme is legyen, ezt az epic pénzt elkölthetjük teljesen egyedi lila cuccokra. Ez mondjuk jól hangzik, de ha belegondolok, hogy mostantól egy hónap 6000+, egy GameCard pedig akár 14000HUF is lehet... Hát, én maradnék a régi szervereknél inkább...
Márt a Gnom wari? Az is egy vicc.<#hehe>

"vessetek a mókusok közé" :)

BEAST
komoly , jobb ha szokod

Rambo 20
Mondjuk az elég hülyén néz ki hogy valyon hogy harcolhat a wisp warri😄.

Ha beszólnak neked, állj meg az előtt aki beszólt és mondd: Megyek...

Rambo 20
Gyerekek ez a wisp faj most komoly akar lenni vagy nagyon április 1 van?😄

Ha beszólnak neked, állj meg az előtt aki beszólt és mondd: Megyek...

ÉS ezt ki kérdezte? :S