World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
๏̯͡๏﴿
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
no alényeg, hogy sztem most pihenek, szal nem leszek jódarabig, vagy legalábbis addig míg kedvem nem lesz megint erre, de egyenlõre nincs...
Oblivion-k néha meg ha éppen gép elõtt ülök...
Többieket is üdvözlöm...
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
MadWolf#11626
és hogy ne csak sírás legyen 😊 ... viszont vannak dolgok amik tényleg egész jók és játékosok csinálják ... pl ez is 😊)
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
"vessetek a mókusok közé" :)
Outdoor PvP: fun,
Futár = fórum.
Sok sírást láttam errõl hogy milyen elcseszett a PvP stb stb. Tényleg van benne sok hiba de ennek ellenére aki akar az olyan funt tud lenyomni hogy az agya elszáll. Nálunk sok TM<>SS, Tyr's Hand, Light Hope's Chapel, Refuge Point <> (nemtom mi a neve) raid van. És sok csak úgy kezdõdik hogy X beszólt Z-nek, ezért Z mainje legankelte egész X bandát, 1 óra múlva pedig ott az egész Júdea Népefront.
@ *Frostwhisper* @ Gienah, lvl60 warrior (fury 5/43/3, http://www.ctprofiles.net/483997)
"vessetek a mókusok közé" :)
jön ugye naxx, és ezért bwlt kb leviszik majd mc szintre
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
ja és persze ezt is farmolhatod majd hónapokon át, meg biztos lesz majd hozzá epic world event is, amihez szintén 500000000000 cuccot lehet majd farmolni,
Tudatlanság, fél egészség! 😊 Mielõtt nekikeserednél, felhívnám a figyelmed arra, hogy nem lesz ilyen "papírgyûjtési akció" Naxxramas nyitása elõtt. Sima world eventek lesznek itt-ott feltünõ élõholtakkal, amik a teheneket fogják riogatni és minden bizonny lesz egy BWL/MC/Ony tipusú prequest a bejutást megkönnyítendõ, hisz Naxxramas bejárata Stratholmeban van/lesz.
Kicsit elszomórít, hogy ilyen sok szenvedést jelent MC farmolása hetenként egyszer kb. 4 órán keresztül. Érdekes, hogy sokaknak csak addig jelent ez örömet, amíg össze nem szedik a tier1-es setüket, de ha már arról van szó, hogy a klánt kell segíteni, akkor már hirtelen nyûg, teher lesz. 😊
konzol powa: nds light /black/, Xbox360 /slim 500Gbyte HDD/ + Kinect + MS Wireless Racing Wheel Pc: Dell E6510 + U2410 Bringa: Specialized Stumpjumper FSR
vagy lehetnének a csapat létszámától függõ erõsségû helyek, bár ezt gondolom nem egyszerû kivitelezni.
számomra nem ettõl lesz jobb egy játék.
és akkor még nem vettük hozzá, mert akkor majd 1.11-ben jönnek majd a még-sokkal-hûdebizony-ám-atomtáp lila cuccok, amik szintén +2-vel több stat-ot fognak majd adni, de legalább jó szarúl fognak majd kinézni, mert design-ra persze nem maradt idõ... ja és persze ezt is farmolhatod majd hónapokon át, meg biztos lesz majd hozzá epic world event is, amihez szintén 500000000000 cuccot lehet majd farmolni, hogy kinyiljanak a kapui, meg gondolom külön repu is lesz majd hozzá, amit szintén lehet farmolni, csak hogy nehogy túl egyszerû legyen...
pffff...elég nagy hiba szvsz., hogy ilyenekkel akarják "jobbá" tenni a játékot...
TSW: Tunderke
Viccet félretéve enyhén voltam ideges >.<
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
vagy abbahagyni a wow-ot...asszem' még 1.11-et megvárom, hogy mit hoz a mage-ek számára, meg úgy általában véve a játékba és ha semmi extra, akkor én kilépek...de azon is erõteljesen filózok már, hogy egyáltalán meghosszabbítsam-e az elõfizetésem...
tegnap is volt MC raid, de már le se mentem, annyira nem tud érdekelni...vagyis másképpen megfogalmazva faxnak sincs már kedve 15000000000. alkalommal végigtolni ugyanazt az instát. unalmas.
és mást nem is csinálsz, csak bemész, 39 másik emberrel unalomba fulladva tolod ugyanazt már sokadszor, a boss-oknál reménykedsz, hogy na, talán most végre kiesik az a nyomorék item, aztán ha mégsem, akkor le kell mennem újra, ha meg kiesik, akkor meg rosszab esetben veszekedtek egy sort érte, jobb esetben tiéd, ha nem, akkor várhatsz újabb heteken, hónapokon át, amig végre a tiéd nem lesz, és akkor a végén hozzájutsz egy újabb lila cucchoz, amitõl +2-vel nagyobbat fogsz majd sebezni, vagy +10-zel több hp-d lesz, mint elötte....
eh... ez volna 1 játék vége?
ez több, mint kiábrándító...
és akkor még nem is beszéltem arról, hogy ezt a feeling-et csak fokozza az, mikor este 8-kor belogolok és IF fõtéren látok 3 embert lófrálni jobbra-balra...hát ez aztán qrva nagy egy MMO feeling, mondhatom...
a másik alternatíva a kiskarizás lenne egy másik serveren, de nekem meg valahogy nincs kedvem eldobni azt a karit, amivel már fél éve játszok folyamatosan, meg rengeteg energia és idõ fexik benne, csak azért, mert a blizzard-os CM-ek fas*ok, s nem birják felfogni, hogy milyen lehangoló, mikor egy majdnem üres serveren kell játszani.
az egészet meg még tetézi az pár gyökér külföldi, aki a general-on elhangzó egy magyar nyelvû post miatt utána 1 órán át spam-meli a general csatit, hogy mekkor bunkó parasztok a magyarok, mert nem beszélnek angolúl a general csatin, meg amúgyis minden magyar egy hülye köcsög n00b. na az ilyeneket úgy tudnám fejberúgni, hogy 1 hétig nem térne magához, meg túlórába raknák össze a plasztikai sebészek a fejét <#falbav>#falbav>
mondjuk azok a magyarok is megérdemelnék ugyanezt simán, akik vannak annyira degeneráltak, hogy teleyell-elik IF fõterét magyarúl, csakazért is bosszantva a külföldieket, utána meg sírnak a fórumokon, hogy kiürül a server, mert elhúznak a külföldiek...na vajon miért is? <#rolleyes>#rolleyes>
Mikor kapok több honort/cp-t, ha
-57-es szinten ölök le egy 60-as karit, vagy ha
-60-as szinten ölök 60-ast?