World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lynx_TWL
elrabolták az anyósomat és vele fenyegetnek: "Ha abba hagyod vissza adjuk!"

๏̯͡๏﴿

Botond
Neki az. <#gonosz1>
nem kotelezo😊

Botond
Megbízhatatlansági listák éllovasa. ^.^
Lynx_TWL
nem nyomom õrült szinten, és a faszom ki van a wowtól

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

Jockey
jah, és alfa romeo 159 rulez😛

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Botond
Átadom,és visszavárunk! <#wave>
i agree

Jockey
nekem most járt le az accom áprilisba, negyedévenként füzettem, de mivel bankkártyát is váltottam meg bankot ugyebár, így ezt már nem vonta le..
no alényeg, hogy sztem most pihenek, szal nem leszek jódarabig, vagy legalábbis addig míg kedvem nem lesz megint erre, de egyenlõre nincs...

Oblivion-k néha meg ha éppen gép elõtt ülök...
Többieket is üdvözlöm...

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

magus
persze nem vitatom, tenyleg botranyosan semmi tartalom nincs 60on a farmolason kivul, csak nyilvan unalmas ha ennyit csinaljatok

magus
most nem azert, de ha nem orult modon nyomnatok a wowot, nem az lenne az elvezetetek, hogy a leheto legjobb cuccban rohangaljatok akkor nem lenne ez a siras rivas. swg egy kalap tragya volt ugyan, nem is jatszottak sokan, de akik maradtak nala, azok elfogadtak, hogy a jatek nagyjabol elerheto legjobb fegyvereit 2 het alatt megszerzed, ha utana jatszol az csak szorakozas nem munka.

McHaals
ok akkor az aláírásod ugyanaz, és ez zavart össze 😊 úgy emlékeztem mintha régebben is valami ilyesmi lett volna a nicked. na mind1

MadWolf#11626

select all, delete

Hi! valaki elmondaná hogy kell megcsinálni a tört játékot amit letöltöttem bithzmenrõl??:S
BEAST
mivel rp serveren játszom elég sok ember van akikben megvan a késztetés hogy ilyesmiket szervezzenek , hivatalos forumokon is rengeteg pvp eventet jelentenek be a játékosok , de sajnos ez kevés , tény hogy kellenek játékosok is 😄 ... pl a leújabb eventünk az lesz hogy egy gnome engineerekbõl álló kisebb csapatot kell eljutatni Ironforge-ból Orgrimmar elé egy õrtoronyhoz , az út egészen el Booty Baybe , onnan hajóval Barrens és Orgrimmar ... persze a hordának meg kell akadájoznia ezt, jah és a játék alatt nem használhatóak a resurrect spellek és a ghost/spirit healer sem , legalábbis a játékban már nem vehet részt ... tényleg jónak tûnik ... csak egy baj van ezzel ... hogy a nagyobb pvp guildek Silithusban farmolnak amíg a BGkre várnak , vagy nagyobb instancekben vannak ... és sajnos jobban megéri az nekik mont az hogy funból kergetnének egy marék gnómot ... szal ez az event is kb annyi lesz hogy egy halom 60as allis ... egy marék lvl10-50 hordás ellen ... mivel a serverünkön még mindig 70% a szövetségben van ... a hordának meg nincs kedve sorozathalni ... szal lehet nem is jönnek majd ... kellett volna egy határ hogy 50%-os telítetségnél már csak a másik oldalra csinálhatsz új karaktert , persze lenne egy pár ember aki anyázna hogy bezzeg x meg y hordás lehetett én meg már nem ... de a serverek iszonyat jók lennének így ...

és hogy ne csak sírás legyen 😊 ... viszont vannak dolgok amik tényleg egész jók és játékosok csinálják ... pl ez is 😊)

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

nah igen milyen csoda😄 masfel ev utan unalomba ful😄 vagy megsem!😄

ja, ez mennyivel jobb volt SWG-ben... meg a crafting is. De azt jól elbaszták. Wow is unalomba fúl.
Rendben hogy fórum, de ha egy adott server közössége játékban online tudna komunikálni az az infó sokkal több emberkéhez eljutna mint ami fórumokon van ledumálva. Persze csak ebben a témában lehetne üzenni s nem anyázni hogy "mé csaptá le te szemét ork SS felé menet" ... 😊

"vessetek a mókusok közé" :)

BG: munka,
Outdoor PvP: fun,

Futár = fórum.

Sok sírást láttam errõl hogy milyen elcseszett a PvP stb stb. Tényleg van benne sok hiba de ennek ellenére aki akar az olyan funt tud lenyomni hogy az agya elszáll. Nálunk sok TM<>SS, Tyr's Hand, Light Hope's Chapel, Refuge Point <> (nemtom mi a neve) raid van. És sok csak úgy kezdõdik hogy X beszólt Z-nek, ezért Z mainje legankelte egész X bandát, 1 óra múlva pedig ott az egész Júdea Népefront.

@ *Frostwhisper* @ Gienah, lvl60 warrior (fury 5/43/3, http://www.ctprofiles.net/483997)

Kriger
Azt tudom mondani amit hónapok óta: gyere Ragnarosra a warlockodat tolni, nézd meg az allis oldalt is. Az egy jó szerver, bár most lesz az elsõ költözés róla. Remélem az utolsó is...

Kriger
Ugyanez a történetem a domival nekem is. Hónapokat vártam rá, aztán elvitte egy pap. Végül elegem lett és rátettem minden pontom a finklére. Nagyon olcsón elvittem, még a köv domira is maradt volna pontom, de már nagyon elegem lett a farmolásából. Áttalenteltem 0/30/21-re és boldog vagyok a húsdarálómmal. Azóta MCnek a közelébe sem mentem. Fél évet b*tam el az életembõl, hogy minden nekem tetszõ cuccot kifarmoljak MCbõl. Elegem lett egy életre az összes HLIbõl. Csak azért hónapokat gürizni, hogy +10 valamit adjon a másik lila cucc - ami ráadásul iszonyatosan gagyin néz ki - nem fogok. Az biztos, hogy más karival sem teszem be a lábam többet MCbe soha. Inkább megvárom a kieget és felhúzok egy bloodelfet is 60-ra, mielõtt eladnám az accom.

johat azoknak igen akik mar farmoljak aq40et meg bwlt ;D de sok kis guildnek azert jol jon majd ez, foleg uj realmeken.

Az outdoor pvp a játékosokon múlhatna ha tudnának a szembenálló felek valmilyen online formában hadüzenni adott server adott elnséges csoportjának/klánjának.De sajna a teljes kommunikáció kimerül emotokban és ez nagyon akadályozza.Lehetne pld futárt küldeni hogy x ally guild kihívja y hordás klánt pld barrensen a Crossroad elõtti mezõre ekkor és ekkor.Ez mondjuk a klán officereinek menne levélbe, vagy vmi üzenõfalra Orgriba... hatalmas csaták lehetnének😊. Persze csatlakozna biztos sok nem klános játékos is , de ott lenne egy korrekt csata csak hát cél nélkül. A legjobb lenne ha lehetne objektumokat elfoglalni bárhol a világ külömbözõ pontjain ,melyben lennének bizonyos rewardok/pld repu coinok/.

"vessetek a mókusok közé" :)

ja csak 1.11 el kb értelmetlen is tovább mcbe járni majd 😄
jön ugye naxx, és ezért bwlt kb leviszik majd mc szintre

BEAST
instance alatt a BGket értettem ... anno imádtam a world pvpket , amikor Sorrow Hill környékén szinte mozdulni nem lehetett mert minden fánál harcolt a két oldal ... aztán jött a bg és a szar honor rendszer miatt egyszerübb ott összefarmolni a rangokat ... pvebõl már nekem egy picit sok , kb annyira hogy csak a het 2 mc raidre lépek be ... néha benézek , meglesem a bg sorokat , látom hogy WSG 2 óra AB 4 óra ... ilyenkor megyek meglesem az obliviont vagy bármi mást ... kb full tier1ben vagyok és nem azt mondom hogy hûdetáp , csak azt hogy nekem már nem fun az hogy most tier2ig farmoljak ... AV-t még élvezem , 2x 40 fõ üti vágja a másikat ... egy kis world pvp hangulata van .. néha xD

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

ja és persze ezt is farmolhatod majd hónapokon át, meg biztos lesz majd hozzá epic world event is, amihez szintén 500000000000 cuccot lehet majd farmolni,

Tudatlanság, fél egészség! 😊 Mielõtt nekikeserednél, felhívnám a figyelmed arra, hogy nem lesz ilyen "papírgyûjtési akció" Naxxramas nyitása elõtt. Sima world eventek lesznek itt-ott feltünõ élõholtakkal, amik a teheneket fogják riogatni és minden bizonny lesz egy BWL/MC/Ony tipusú prequest a bejutást megkönnyítendõ, hisz Naxxramas bejárata Stratholmeban van/lesz.
Kicsit elszomórít, hogy ilyen sok szenvedést jelent MC farmolása hetenként egyszer kb. 4 órán keresztül. Érdekes, hogy sokaknak csak addig jelent ez örömet, amíg össze nem szedik a tier1-es setüket, de ha már arról van szó, hogy a klánt kell segíteni, akkor már hirtelen nyûg, teher lesz. 😊
pvp egyreszt a bgk miatt fos masreszt meg azert mert minden class megoli a masikat 2 utesbol. amiota nem pvpzek semmi panaszom nincs a wowra😊

BEAST
a pvp is csak azért fos mert az egész instance-ekre épül ... amire egy pár helyen órákat kell várni

1.11 tol ha minden igaz arra lesz jo hogy reverednel amit kapsz aqual quintesencet nem fog elhasznalodni vagyis vegre nem kell minden mc elott lebaszodni azsharaba a vizert😄

jahat akkro nem tudom miert jatszol meg😄 pvp az fos pve resze a jo a wownak de az sem erdekel? akkro wtf😄

BEAST
én mondok kettõt is 😊 ... oldalak közti egyensúly , world pvp támogatása ( kisebb nagyobb elfoglalható épületek , akármik ...) ... mert ez a "mindentelintézünk egy instanceben" hozzáállás nagyon gagyi ... szerintem pont ez lenne a legnagyobb elõnye a wownak mondjuk egy Guild Wars-szal szemben hogy van egy hatalmas világ elég szépen kidolgozott történelemmel ... és szégyen hogy ezt a világot mindössze annyiból használhatjuk ki hogy szintet meg cuccokat farmoljunk az instance részekhez , ahol megint csak farmolni kell hogy instancen kivül feszíthessünk a lilábbnál lilább setekben ...

Tyler Durden
Jelenleg semmire..

konzol powa: nds light /black/, Xbox360 /slim 500Gbyte HDD/ + Kinect + MS Wireless Racing Wheel Pc: Dell E6510 + U2410 Bringa: Specialized Stumpjumper FSR

TVelvet
Wildor, mondj 1 dolgot, amitõl nem unnád meg a játékot.. 😊
Wildor! Minden nap jossz, es elmondod, hogy minden szar, es mar abba kene hagynod vegleg, de meg megvarod a 1.11-et. Most akkor vagy megvarod es nem sirsz addig, vagy nem varod meg, meg 1x sirsz egy nagyot, es erzekeny bucsut veszel mindenkitol, hogy aztan Bhalage-hoz hasonloan inaktivbol osszad az eszet?! 😊 Remek jovokep. 😊

Botond
Errõl jut eszembe. MCben amit kapunk Hydraxian Waterlords vagy milyen repu az jó vmire?<#gonosz1>
TVelvet
😊) én a warriorra vááágyom
robotnyk
én még azt is sokallom, 10 fõ bõven elég lenne.
vagy lehetnének a csapat létszámától függõ erõsségû helyek, bár ezt gondolom nem egyszerû kivitelezni.
kb. annyira érdekel, mint C'thun meg a haverjai AQ40-ben...gyakorlatilag semennyire...
számomra nem ettõl lesz jobb egy játék.
és akkor még nem vettük hozzá, mert akkor majd 1.11-ben jönnek majd a még-sokkal-hûdebizony-ám-atomtáp lila cuccok, amik szintén +2-vel több stat-ot fognak majd adni, de legalább jó szarúl fognak majd kinézni, mert design-ra persze nem maradt idõ... ja és persze ezt is farmolhatod majd hónapokon át, meg biztos lesz majd hozzá epic world event is, amihez szintén 500000000000 cuccot lehet majd farmolni, hogy kinyiljanak a kapui, meg gondolom külön repu is lesz majd hozzá, amit szintén lehet farmolni, csak hogy nehogy túl egyszerû legyen...
pffff...elég nagy hiba szvsz., hogy ilyenekkel akarják "jobbá" tenni a játékot...

Botond
Amikor elõször írtak vhol a kiegészítõ koncepciójáról abban az volt,hogy átteszik a hangsúlyt a 20fõs instancékre a 40esekrõl. Azóta ahogy nézem változott a koncepció,ami eléggé szomorú.
robotnyk
nem igazán értem, miért eröltetik a 40es instákat a blizzardnál. egy baráti hangulatú guildet az tesz tönkre rövid távon, ha valaki kitalálja, hogy na, most akkor lépni kell. jönnek az új játékosok innen onnan, azt sem tudni ki-kicsoda. pláne ha nem kockaguild, akkor hetente van 1-2 nagyobb insta, és az ember azt sem tudja kivel van egy groupban. persze lehet a kisebb helyekre menni, de ebbõl van dm, brs, strat meg scholo és ennyi, ezt sem lehet napi szinten játszani, mert akkor dögunalom lesz pár hét alatt. erre a kiegészítõt rogyásig pakolják 40 fõs instákkal, ahelyett hogy legalább 3-4 5-15 fõst tennének bele.
Kicsit engem is elkeserített ez a játék. Egy karakterem van (warrior), másikat nem is akarok, megjelenés napja óta játszom, ráadásul végig kitartottam az elsõ klánom mellett (Arx Pannonia), a 4 szakadás ellenére. Most van egy karakterem, aminek igen kétséges a jövõje pve terén (majd 20 warrior kissé sok egy klánba) és még pvpzni se lehet normálisan Bloodscalpon.

TSW: Tunderke

TDC Geronimo
Hetek óta vártam, hogy csicska gole kidobja dominancet. Tegnap kiesett...elvitte elõlem egy shaman... Ott volt az a pont amikor azt mondta, hogy törlöm karim és kezdek egy gnóm warriort <#hehe>

Viccet félretéve enyhén voltam ideges >.<

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Botond
Augusztusig megy az accom,mert félévente fizettem,szóval nekem tolni kell!<#wilting>
semmi extra? jooon Naxxramaaaaaas😄 vegre foldbedongolhetjuk kelthuzadot😊

"És napról napra romlik a helyzet. Folyamatos létszámhiánnyal küzdenek a guildek,már raidelés is alig alig megy. Sorban olvadnak össze a guildek. Fogy a létszám,lassan ideje lesz továbblépni másik játékba vagy másik szerverre."

vagy abbahagyni a wow-ot...asszem' még 1.11-et megvárom, hogy mit hoz a mage-ek számára, meg úgy általában véve a játékba és ha semmi extra, akkor én kilépek...de azon is erõteljesen filózok már, hogy egyáltalán meghosszabbítsam-e az elõfizetésem...
tegnap is volt MC raid, de már le se mentem, annyira nem tud érdekelni...vagyis másképpen megfogalmazva faxnak sincs már kedve 15000000000. alkalommal végigtolni ugyanazt az instát. unalmas.
és mást nem is csinálsz, csak bemész, 39 másik emberrel unalomba fulladva tolod ugyanazt már sokadszor, a boss-oknál reménykedsz, hogy na, talán most végre kiesik az a nyomorék item, aztán ha mégsem, akkor le kell mennem újra, ha meg kiesik, akkor meg rosszab esetben veszekedtek egy sort érte, jobb esetben tiéd, ha nem, akkor várhatsz újabb heteken, hónapokon át, amig végre a tiéd nem lesz, és akkor a végén hozzájutsz egy újabb lila cucchoz, amitõl +2-vel nagyobbat fogsz majd sebezni, vagy +10-zel több hp-d lesz, mint elötte....
eh... ez volna 1 játék vége?
ez több, mint kiábrándító...

és akkor még nem is beszéltem arról, hogy ezt a feeling-et csak fokozza az, mikor este 8-kor belogolok és IF fõtéren látok 3 embert lófrálni jobbra-balra...hát ez aztán qrva nagy egy MMO feeling, mondhatom...

a másik alternatíva a kiskarizás lenne egy másik serveren, de nekem meg valahogy nincs kedvem eldobni azt a karit, amivel már fél éve játszok folyamatosan, meg rengeteg energia és idõ fexik benne, csak azért, mert a blizzard-os CM-ek fas*ok, s nem birják felfogni, hogy milyen lehangoló, mikor egy majdnem üres serveren kell játszani.

az egészet meg még tetézi az pár gyökér külföldi, aki a general-on elhangzó egy magyar nyelvû post miatt utána 1 órán át spam-meli a general csatit, hogy mekkor bunkó parasztok a magyarok, mert nem beszélnek angolúl a general csatin, meg amúgyis minden magyar egy hülye köcsög n00b. na az ilyeneket úgy tudnám fejberúgni, hogy 1 hétig nem térne magához, meg túlórába raknák össze a plasztikai sebészek a fejét <#falbav>
mondjuk azok a magyarok is megérdemelnék ugyanezt simán, akik vannak annyira degeneráltak, hogy teleyell-elik IF fõterét magyarúl, csakazért is bosszantva a külföldieket, utána meg sírnak a fórumokon, hogy kiürül a server, mert elhúznak a külföldiek...na vajon miért is? <#rolleyes>

Kriger
Köszi. Remélem a választás köv. fordulójában már 60-on tudok AFKzni AV-n <#wink>

Botond
60on kapod meg a teljes CPt csak. Szóval 60on.
Kriger
<#lama> kérdés:

Mikor kapok több honort/cp-t, ha

-57-es szinten ölök le egy 60-as karit, vagy ha
-60-as szinten ölök 60-ast?

nem a wow a baj hanem a realm amin voltal😊 persze wow is elvesztette szepen a varazsat de azert van meg benne fun is ha normalis realmen vagy😊 bar mienk sem egeszen normalis,de lenyegesen jobb mint bs 😊

Tyler Durden
Akkor ez maga a kánaán.. ((: A kérdés már csak az, mikor lesz pénzért char transfer..

konzol powa: nds light /black/, Xbox360 /slim 500Gbyte HDD/ + Kinect + MS Wireless Racing Wheel Pc: Dell E6510 + U2410 Bringa: Specialized Stumpjumper FSR