World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lynx_TWL
na te frost shock betyár, pihi van inkább nem akarlak megalázni:p 😄

๏̯͡๏﴿

Akkor kabbe!

Kéne valami frankó/kafa aláírás...

Lynx_TWL
flémt, nem pörög a topic!😞

๏̯͡๏﴿

Kryyyn !!! Koreai bevándorlo barátom ! Mosodával mizu? 😄 Természetesen semmit nem változtam. Pro voltam pro vaok Kockulás egy életen át ! ^^

Molamoth - lvl 55 Sentinel http://inconsistency.enjin.com

Sleepet nem a finomkodasaert tartjuk 😊

Raidcset azért hûen mutatja, hogy Sleep"kocka"walker szociális finomsága mit sem változott az elmúlt 1 évben. 😄

Ocsmany fereg 😄D

Kinyomtuk cthun szemet( 1. fazis) 5 halottal 😄

Lynx_TWL
pénzbõl sosem elég... de kb annyi van nekik most már, hogy kurva mind1, ha fele banda abba hagyja😊

๏̯͡๏﴿

Pontosabban? Érvek?

BEAST
ez hülyeség ... a casual player is szórakozni jár fel ... szal ez nem jó érv ... az hogy egy pár serveren csöppet túlerõben van az egyik oldal már inkább , de ezt is megoldhatná a blizzard

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Jah az igazán gyomorforgató mégis az, hogy 5 csilliós elõfizetõi bázis által fizetett píz van a zsebükben havonta és nulla innováció. Ilyen lehetõségekkel már egy Azeroth 2-es bolygót is össze kellett volna tódozni-fótozni...
Újítani kellene tudni gyökeresen, mitõl félnek, hogy félmillióan abbahagyják? Big deal...

megvalosithatatlan 10000+ casual playerrel
csak gondolj bele egy kicsit

lvl 70 priest Curufinwe | lvl 50+ warlock Aulendil | Ragnaros szepek a bocak

Házas dologra is ott van az instanced megoldás. Menübõl kiválasztható számozott instanceok a'la bg-k, amik között egy kattintással áttöltheted a karidat, 1-tõl indulva mehet a számozás addig amíg nem szégyellik, ergo Hunpistipaladinhun-nak is lehetne kis szobakonyhája.

Én még mindig azt csinálnám, hogy néhány új területet vagy az összes highlvl contestedet elfoglalhatóvá tenném... Ezek után pl. csak az mehet be a területen fekvõ instába akié a zóna, õrök poppolnának, stb, így meglenne a motiváció a kézbentartásukra és az outdoor pvp-re. Aztán lehetne tovább finomítani, hogy pl. minél több a kontrollált contested terület annál jobban nõnek az 5-10 fõs instákban a ritka vagy epix dropratek, vagy csak simán honor bónusz, stb.

magus
-real outdoor pvp-t Isten se birta memoriaval
-hol lennenek a guild hazak? nem olyan nagy a wow vilaga, swgben harom azsianyi terulet volt minden bolygo, ott elfertek. Szinten vonatkozik ez a var ostromokra es a sajat hazakra. hazak biztos, hogy nem lesznek, ha a kiegben sem lesz ostrom, akkor sosem.

az viszont igaz, hogy vmi tartalmat betehetnenek, esetleg amit meg senki sem csinalt meg, hogy lehetne tortenelem. bar tudom, hogy azert a csekelyke par milliar ddollarnyi bevetelbol nem futja grafikusra, de 3 havonta ugyan valtozhatna a vilag, nem mindig lenne elerheto minden, nem statikus szobrok kozott maszkalnek

The Garrett
ULtima Online a te játékod

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Lynx_TWL
full tier1 nem is, de már lehetne, ha nem lettek volna olyan gerinctelen egyedek is a klánba akik lootolnak epixet és /gquit kthxbye

๏̯͡๏﴿

már most is gyak néptelen az összes lowlvl zona (barrens nem ugye😄), föleg low popos szar servereken..
viszont ha megnézed pl silithust, most hogy van értelme odamenni, állat egy hely lett

Botond
Azért heti 40 lila itemet befarmolunk,öltöztetünk vagy 60 embert jó 3-4 hónapja,cuccban erõsen ott vagyunk mostmár. Lásd gehennas 4x wipe mire lement 40 fõvel azon az este amikor beléptünk,múltkor meg 30an úgy vertünk,hogy esélye se volt a kígyónak. Lehet nem pont tier1es van mindenkinek 7-8db,de cuccban erõsebbek vagyunk.
Botond
Ez például baromság. DAoCban is ezt csinálták,hogy tolták be ész nélkül az új zónákat aztán a régiek meg néptelenedtek el. Nem véletlen,hogy strat,scholo meg ezeket tuningolták meg és nem újakat dobtak be,mert akkor ezek elnéptelenedtek volna. Ez például jó döntés volt. Ugyanakkor szándékosan nem másolták le DAoC outdoor pvp rendszerét,mert ott legtöbbször az 1-2 group vs 10-12group felállás alakult ki. Bármilyen outdoor pvp aminek értelme lenne,akár egy elfoglalható védhetõ vár formájában egybõl agyatlan zergbe futna. Aki többen van a szerveren az nyerne létszámmal,jönne a "stop zerg" sírás,mindenki köpködné a "zeroskill zerglingeket" stb. Been there,done that,thx elég is volt.

Érdekesebb küldikre nyomhatsz 150 példát,mert kb annyi kellene. <#gonosz1>
Saját meg guildház? Ha neked attól jobb lesz...
QuippeR
na azért azt a full tier1-et számold át még egyszer.

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

Botond
Cucctól függõ. Nekünk kezdéskor 2x5 óra volt elsõ 8 boss. Ma már 3,5 ugyanaz. Igaz akkor kék zöld gear volt most majd mindenki full t1.
Count Adyn
200 fõs guildek hátrány 😊

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

tmk
messze van még az 1:10-perces ragna killtõl 😊

aha...hát,persze...hihető volt

10 dolcsi/óráért énis...

BEAST
megyek is a mekibe dolgozni wow goldért xD

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Loller na ezen borultam 😄DD

"Te nem szoktal uj raidbossokkal megismerkedni/ottlenni firstkillen, elotte levo 50 tryon? Az a fun fele a jatekban."

mesélhetnék neked arról, hogy mekkora fun ottlenni az "elsõ 50 tryon", hogy téged idézzelek, hogy utána a következõ alkalommal végighallgathasd ventrin, hogy a többiek, hogy verik le helyetted azt a boss-t, meg újjonganak, hogy sikerült, hurrá, amin TE wipe-oltad többek közt rommá magad, amig meglett a final tactic, s mindezt azért, mert a következõ alkalommal más elöbb kattintott a raid jelentkezés gombra, mint te.
jah, tényleg fun...
csak mert volt ilyen is...s akkor nem sokon múlt, hogy nem ba**tam ki a gépem wow-ostúl az ablakon idegességemben, de leginkább csalódottságomban...

hja...

Devil: mondasz valamit...az is elég uncsi, hogy mindenki más kivûlrõl fújja, hogy mi merre, mibõl hol mennyi...kellenének új területek is.
amúgy próbálgatok unalmamban egy warlock-ot is, mókás kasznak tûnik 😊

új területek a peccsekkel, nem állandóan buzeráns insták (kimaradt =P)

én soha nem értettem, hogy mi késztet egyeseket arra, hogy TN+SS között küldizzenek...
annyi más hely van ezen kívûl, amik nagyon jók...

"Érdekes, hogy sokaknak csak addig jelent ez örömet, amíg össze nem szedik a tier1-es setüket, de ha már arról van szó, hogy a klánt kell segíteni, akkor már hirtelen nyûg, teher lesz. 😊"

szivesen lemegyek klánnal MC-be, nem errõl van szó. hanem arról, hogy nem funny 50-edszer végigmenni ugyanazon az instán úgy, hogy tudod, hogy melyik sarok mögött hajszálpontosan mi fog várni.
én nem tudom miért nem lehetett randomizálni ha mást nem is, akkor a mobok spawnolási rendszerét, útvonalát, boss-ok funkcióinak random keverését, ilyesmik.
és akkor akár az 50. MC run-on is új eseményeket tapasztalhatnál, s nem mindig ugyanazt.

amúgy meg nincs T1-es set-em, de nem is hiányzik, mert vannak már jobb cuccaim annál...

"pvp egyreszt a bgk miatt fos masreszt meg azert mert minden class megoli a masikat 2 utesbol"

na igen, te meg jól rávilágítottál a másik nagy problémára...
mára olyan szinten tápossá váltak a cuccok, hogy gyakorlatilag 2 ütés, lövés mindenki a másiknak.
de ha megnézel pár movie-t a régi idõkbõl - 2005 elsõ, második negyedév - ott bizony még nem ez volt a helyzet...bár akkor még nem volt se AV exalted cuccok, se MC, se BWL, a legtápabb cuccok is max. UBRS-bõl kerülhettek elõ.

kicsit más volt a szitu akkoriban, mint most -.-

mondok párat:
- real outdoor pvp, aka TN+SS régi szép idõk, s nem ez az instásított fos bg, ami most van
- guild házak
- jobban customizálható karakterek
- több single player küldi, amit kikapcsolódásként is lehetne csinálni, lásd pl. hunter démonos epic küldik
- érdekesebb küldik, s nem csak ezek a farmolj össze X-et, utána meg Y-t, majd menj és add le Z-nek, aki elküld megint, hogy farmolj A mennyiséget megint B-bõl, ésatöbbi
- város ostromok, várostromok
- többszáz fõs battleground-ok, harci jármûvekkel, katapultokkal, random eseményekkel (s nem midnig ugyanazokkal, mint amik pl. AV-ben is vannak)
- több 5-10-20 fõs instát, amit 3-5 óra alatt max. végig lehet tolni
- guild vs. guild csatákat (AV pl. qrva jó lenne igy szvsz)
- saját házak, saját berendezésekkel, amiket vendornál lehetne venni
soroljam még?

amúgy Beast jól összefoglalta a lényeget a #71196-ban...

bár ha mást nem is, de legalább azt elértem, hogy felpezsdült pár órára ez a fórum is XD

TDC Geronimo
Annyi idõ alatt illene végigtolni 😊

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Hamed
Fél éve keményebb volt azért, mikor az elsõ karimat húztam. Tudom hogy minden pvp antitalentum kapva kap az alkalmon ha egy kék-zöld cuccos protos warrival találkozik, de azért az durva volt hogy szinte minden szembejövõ ütött, egyedül kvesztelni éjjel lehetett csak nyugiban😄

Ehhez képest az altom simán fejlõdik, órákat solozok gank nélkül. Néha provokatíve a hordások mellett lövöm a mobot, le se szarnak😊 Most vagy bepunnyadt a pvp, vagy félnek a locktól😊

\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"

MarkBlade
7 boss mcben 4 és 1/2 óra alatt jónak számít? 😊
Ezért adják ki lassan az expension-t 😛

WoW-->lvl 45 druid @ Trollbane in \"Legend\"

Te nem szoktal uj raidbossokkal megismerkedni/ottlenni firstkillen, elotte levo 50 tryon? Az a fun fele a jatekban.
Amugy egy 60-as karival tenyleg nem lehet egy ido utan mit kezdeni csak raidekre jarni es ha ez nincs akkor megette a fene.

Necra, lvl 60 ud mage Twisting Nether (PVP)

De nekem az sdt-hez (scrolling dmagage texthez) kene mert ez irja a kimeno dmgt, az sct a bejovo dmgt/healt irja. 😊

A Ragnaros ilyen, én is meglepõdtem, a BloodScalp ehhez képest kisdedóvó.

neptulon ugyanez, legalabbis amikro 4 honapja kispapoztam enis😄

BEAST
/shrug , így mesélte , ellenõrizni nemtom , Glasglow csöppett messze van 😄 ... de ami 100% igaz ... odaégettem egy pár dolgot a konyhában amíg gép elött voltam 😄DDD

Ragnarosrol annyit, hogy van ott egy 26os kis ud papnõm, néha ( 1 honapban 1x ) belogolok, mondom most lépek pár szintet... elkezdem az elsö questlogban lévõ q-t eltelik 5 perc és levág egy halálfejes allys. Mondom jó, megesik... éledek, heal+mana stb, megint levágnak...

összegyülik 3-4 lvl20-30 közti player na akkor nézzük meg mit akar ez, megtaláljuk, cask hát már 5 halálfejes van... megint halunk...
a vége pedig mindig az, hogy már a faluból sem lehet kijönni mert a sok nyomi 60-as tier2be öltözött kis ovis tarrent millt kell kempelje...Az még oké, hogy leverik az öröket, de mindenk low lvl-t kiosztanak, ugy hogy ilyen 5 perces éledési várakozás az megszokott...persze azért a rugok amikor épp nem engem vágnak hátba megkapják sok resist után a swp-t aztán az öröl csinálnak neki némi repairt, de ház ez igy fair😄

Szal ha 1x ragnán kispapom eléri a 60-at akkor a ronin nevü guild tagjai sirni fognak😄

Mókaficek - kólaautomata - BloodScalp Snotgog - Shaman - Vek\'nilash

Jó a story, csak erõsen urban legend szagú. 😄

hajnalban max csak 6 kor tudnek felkelni 😛 lehet hogy az késõ

MSN-t majd állítsd automatikusan bejelentkezõre gépindításnál.

Lynx_TWL
hajnalban?

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

pfhu bazzeg...nemtok belépni az egyik karimmal mer olyan helyre mentem ahol vagy 30-an egyszerre duelleznek es allandoan kidob a szerver nemtok felmenni vele... ienkor micsinaljak? .. varjam meg hogy kevesebben lesznek? kb. hanykor vannak fenn legkevesebben? bocsi ezert a hulyesegert

BEAST
azért vannak emberek akik nagyon betegesen nyomják 😄 ... van egy srác a raid community-nkben ... épp MCben voltunk erre megszolal TSen hogy vlami zajt hall lentrõl lehet meg kéne néznie mi az 😄 , épp Majordomot vertük úgy döntött vár amíg meghal és utána megnézi 😄 ... kb 5 percre rá egy nagy "bazdmeg" után eltünt kb fél órára ... amikor visszajött elnézést kért de mennie kell mert ott vannak már a rendõrök , betörtek hozzá és elvittek egy pár cuccot , TV , xbox , dvd lejátszó meg ilyesmiket 😄D .. õ meg kb egy csukott ajtónyira volt a "zaj forrásától" 😄