World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fehercsoki
Csináld azt, hogy mindig egy altodnak elküldöd a cuccot.

TopGun
ezt vagom, de azert nem szeretnek mindent felszedni, hogy jobban tudjak haladni a nyuzasban 😞

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

tigeroo
be kell fektetni a zsét normális bagbe (mittudomén netherweave cloth 16os elég jó árban volt még anno)

amúgy én minden szürke szart felszedek, sok kicsi sokra megy
TopGun
Sziasztok! szeretnek segitseget kerni! Egy olyan addont keresek, amiben be lehet allitani, hogy lootolas-kor milyen itemeket vegyek fel, ill. dobjak el, mert nyuzasnal nagyon gyorsan megtelik a zsakom 😞

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

A magok számától és az operációs rendszertõl függ.

Fehercsoki
Nem tudja valaki, hogy WoW hány CPU magot használ?

Zenszkij
Jól tetted! Sok sikert! Warrit jó húzni.

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

tigeroo
indítottam egy arathor allis warriort (még rugóm, lockom ,warrim sohasem volt), azért outlandon végigszeretnék zúzni 😊

btw, pár ezer arannyal valaki megszánhatna, Baszont néven megtalálható lennék és hálás
LaliK
Megnyugtató hogy nem csak én érzek így 😄

Van még kb. 50 nap GC-m de be sem léptem mióta aktiváltam 😞

"I've found that when you want to know the truth about someone that someone is probably the last person you should ask."

Hisper
Nekem is van kb még 1 hónap sub-om, de unom 😞 Mégis mindig érzek valami késztetést fél évente, hogy elõfizessek valamiért, amikor tudom, hogy kiöregedtem már belõle.

#157355 Ezt azért nem mondanám..

#157356 Ideje lenne, de remélem valami scifi mmo lesz! swtor-on kívül nemigen van választék, de azzal is jól befürödtem..

flashpointer
Biztos jön ha még õk sem tudják mit akarnak , csak annyi van meg hogy valami forradalmit 😊

Emancipate yourself from mental slavement!

Lazarus
jöhet a titán
devlking
Haldoklik a wow.
flashpointer

Emancipate yourself from mental slavement!

tigeroo
jaja, de viszont gmailre én a spambe kapom, szal ha ott nem néztétek..

nemtom én nekem október végéig él a feltöltés de nincs kedvem se belogolni😄 párezerért elis adnám a pandás accommal együtt de lusta vagyok regelni ph-ra meg mittom
Hisper
Nem tudom pontosan hogy van, de nekem idõnként küldenek mailt.

egyszer sem kaptam😛 pedig 3 hónapja még volt elõfiz

Akkor csak nekem nem lettek free napok? Van köze hozzá, hogy kb. trialoztam másfél héttel ezelõtt?

https://www.twitch.tv/sp1gu

Outland-en 1k queue van. Addig megneztem egy epizodot a Simpson csaladbol. Egyebkent siman megeri.

Timeless Island: 2 ora grindeles a parton es 9 db BoA 496-os epiccel lettem gazdagabb - a grindeles alapvetoen Epoch Stonokert ment az egyik questhez, de ha mar lilat fosnak a szornyek, csak nem fogom otthagyni 😊

Hisper
Ha játszottál már illetve megvannak a kiegek is akkor nagyjából minden nagyobb pach -kor küldenek 7 free napot hátha újra elõfizetsz.

devlking
"PLATE" cipõ...
hogy lehet megszerezni a trialt?

Hisper
tegnap még normálisan fel lehetett jutni, ma a free napok miatt aki tud ,tuti raid-el

na mondom, 10 day trial, kicsit benézek egyet, hiszen új patch van, erre ez fogad -.-
haldoklik a wow, már csak 8 millió elõfizetõ van /cry...

...inkább asszem' alszok egyet mégiscsak...

Hisper
fél órás queue..remek<#help>

Fehercsoki
Na most "csak" 5200 a GC😄

Fehercsoki
Na mikor jön már a 10 nap trial új patch miatt?😮

devlking
Nemtipp.
Akinek megvan még régebbi patchbõl 7 napos trial, az már nyugodtan rányomhatja megint az accra. <#idiota>
Lazarus
csak írd be a dalszöveget gúgliba ami szól elején
s0n1c
Hálás lennék, ha valaki megmondaná, milyen muzsika szól a videó alatt.

http://www.youtube.com/watch?v=O5hPazMNVCw&list=FLkX9LOviQwnW03CXEB8QS1Q

Köszi.
Köszi, hát egyelõre még igen, elvagyok a trialokkal, fõleg 2x panda trial után.. 😄

Prody
Nem jobb, hanem 1.12.

Lazarus
😄DD
LaliK
Játsszál inkább azon a fantasztikus tört szervereden, tuti azért vannak ott is milliók mert jobb mint az eredeti 😄D

"I've found that when you want to know the truth about someone that someone is probably the last person you should ask."

devlking
Prody
Kezdtem egy Draenei paladint, ütöttem egyet és kiléptem.

Fehercsoki
Ha nagyon trialozni szeretnél akkor javaslom várd meg szeptember 10-ét, hiszen utána nem sokkal jön az ingyen 7-10 nap az új patch miatt.

Fehercsoki
Igen az.

Lehet egy hülye kérdésem lesz, de ugye a SoR FAQ-ban azt írják, hogy:

"To be eligible to receive a Scroll of Resurrection, your friend must have a full (non-Starter Edition) World of Warcraft license that used paid game time in the past and was not active after March 4th, 2012."

Tehát ha én tavaly augusztusban vettem meg (amikor 5k-ért cataclysmig fel lehetett upgradelni), és azóta használtam már a panda 10 day free trial-t, akkor felesleges a blizznek írnom egy ticketet, hogy nem tudom használni a SoR-t?

shaba23
Ok, bár nincs ilyen ismeretségem, mert eddig simán fizettem, de ahogy Fred is írta, a jelenlegi tartalom már nem nagyon éri meg a pénzt, gold meg van.
De akkor körbenézek, hátha.
Fehercsoki
Akik árulnak goldot azok általában adnak goldért GC-t, kérdezd körbe az ilyen helyeket.

shaba23
Magára az olcsóbb helyre is kíváncsi lennék 😊
Fehercsoki
Az nagyon soknak tûnik😮 Drágább helyeken is 60k😮

shaba23
80k goldért találtam Arathoron GC-t, tud valaki ettõl olcsóbbat?
Legjobb idõszak volt.

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

devlking
fucking Hennie
A régi hikomat playereknek ( like meh ) egy kis nosztalgia! 😊

Molamoth - lvl 55 Sentinel http://inconsistency.enjin.com

Ha csak RDF-ezel (ahol már ugye a csapattársak szinte mindegyike a heirloom azaz fejlõdõs cuccokban van) már nagyon gyorsan lehet fejlõdni!

tigeroo
a blizz törekszik elvileg arra hogy az aktuális highlvl mindig ugyanannyi idõ legyen elérni

amúgy ha lich kingben (meg a wowban) járatos vagy akkor szerintem 1, esetleg 2 hét

nekem tegnap jött meg a gamecard, de nemigazán tudom mit csináljak, a klánom megszûnt, 44 ilvl-es sámival állok hogy mit is lehetne csinálni, de már a spellekre is alig emlékszem, egy éve pandáztam vele... 😄 napi questezni, goldot farmolni unalmas jelenleg, karihúzás lesz sztem nekemis a dologból
Sziasztok.Köszönöm az eddigi válaszaitokat.De még lesz kérdésem, mert lich king óta hozzá sem szagoltam a wowhoz és ahogy elnéztem sok minden változott. Mennyi idõ egy karaktert 1-90 felhúzni?