World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ja és pls help! hova tûnt a raid frame-em?? ha grp-ba vagy csapatba kerülök nem látom a partytagok framéjét😛 kikapcsolta azt valami? fél éve még semmi baja nem volt...

kiesett elsõ nap a speckó endzsi recept,gondoltam gyorsan össze is pakolom a repülõ robotot😛 aztán jött a hidegzuhany: naponta 1 db olyan endzsi bizbaszt lehet csinálni amibõl kell 30! ANYÁÁÁÁÁD!😊)

hogy hívják a world boss-t ami dob szet cumót meg pvp cumókat? olyasmi mint régen tol baradban volt

PiszkosFred
Picit nagyon raporogtel erre a temara. Tortent valami esetleg, amirol szeretnel beszelni?

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Én inkább tapasztalatnak mondanám. Ha exakt akarok lenni, akkor azt mondom, hogy:
" a nem reprezentatív, de szignifikáns mennyiségû mintából levont szubjektív következtetésem alapján úgy vélem, az online játékosközösségek (szerverek) közönségének egy nem elhanyagolható nagyságú populációja paraszt"
picket
"Parasztok mindig vannak, és mindenhol." - Ez általánosítás <#idiota>

Ezt nyilvánvalóan egy objektív, tudományos felmérésre alapozva tudod kijelenteni, esetleg minden szerveren eltöltöttél huzamosabb idõt, így kialakulhatott ez a szubjektív véleményed. Szerintem meg

&#3237;_&#3237;

Magyar szerveren azért több van 😄

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

Nem akarok se túlreagálni, se flamelni, de sosem értettem, miért kell általánosítani. Nekem jó tapasztalataim voltak a BS-en. Egyszerûen nem néztem az általános cseteket, és megválogattam, kivel állok szóba. Voltam magyar és nemzetközi klánban is, mindenhol voltak jó fejek, meg parasztok is. Parasztok mindig vannak, és mindenhol.
Zenszkij
Nem értem egy kis trollkodásból miért csinálsz azonnal személyiségi kérdést. Nem a lényed ellen szóltam, csak megosztottam veled egy általánosított véleményt. Voltam egy ideig Bscalpon még régebben. Borzasztó volt amit tapasztaltam. Jelenleg ezt észleltem Ragnán is, és a te hozzászólásod pont kapóra jött, hogy a Bscalpra fogjam. A valóság azonban elkeserítõbb. A tény az, hogy még a régi bscalposok is értelmesebbek, mint egy két mostani általad is megjelölt "kultúrlény". A te döntésed, hogy melyik tábort erõsíted.

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Zenszkij elvtárs, feltettem egy teljesen kulturált kérdést, meglátásom szerint teljesen kulturált formában, erre te elkezdtél rovarozni. Hát már ki a traktor kettõnk közül?

A hozzád hasonló arrogáns, modoros okosok sokkal gázabbak, mint a huncsatin õrjöngõ tizenéves vérpistikék.

Ha meg egy éve nem játszol, akkor mégis, mire alapozod a Bloodscalp iránti negatív véleményedet?
Zenszkij
Na látod pont rólad beszéltem. Lehet ballagni orosz szerverre. Mellesleg már egy éve nem játszok, csak felloggoltam az egy hetes ingyenes cuccal.

PiszkosFred
"- Doktor úr, ha itt nyomom fáj - nyomja meg mutatóujjával a homlokát a páciens - ha az orromat nyomom meg, akkor is fáj, ha az arcomat nyomom az is fáj, ha a nyakamat nyomom, fáj, ha a mellemet nyomom fáj, ha a karomat nyomom fáj, ha a csípõmet nyomom fáj, ha a combomat nyomom fáj, ha a térdemet nyomom fáj!
- Hát akkor NE nyomogassa!"

Addig kibirod te is, mas is a hun chatet, amig kerdezgetsz es erdeklodsz addig, amig talalsz egy magyar guildet. Utana /leave es kesz. Hulyek voltak az elozo generacioba ugyanugy, mint a mostaniban, es buta aki azt hiszi, hogy a jovoben nem lesznek.

"A világon két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség. Bár az elsõben nem vagyok biztos." - azt mondják, egy évezredes kócos zseni mondta ezt anno.

tigeroo
sikeres troll sikeres.
Prody
Ahol én élvezem a játékot, ott nincs huncsati. Már beképzelem magamnak, hogy ti direkt szenvedni akartok.

picket
Emberek!

Bloodscalp, hun csati, és hasonló témák ezerszer ki lettek vesézve, de! Ettõl függetlenül természetesen lehet róla kulturáltan diskurálni.

&#3237;_&#3237;

Hát,ha ilyen szánalmas "kultúrlények" osztják az eszet a Ragnán, mint te vagy, akkor inkább keresek valami orosz szervert. Gondolom, te is csak a gauss - görbe elsõ felének elkerülhetetlensége miatt vagy jelen ott, valakinek azt is reprezentálni kell.
Zenszkij

Lazarus
az okés,de kell majd hozzá az összes raid dungeon? vagy csak ilvl követeelmény van ilyenkor?😛

Holnap nyitják meg.

Azt kiszámoltad már, hogy hány éve megy a Bs fikázás? Komolyan gondolod, hogy még mindig azok az emberek játszanak ott és még mindig ugyan olyan hülyék? Véletlenül se nõttek fel azóta, igaz? Sõt, minden új játékos, aki véletlenül a Bs-re megy, az is tuti hülye, még akkor is, ha õ sose hallott errõl a 9 éve menõ divatfikáról. És a ragnán persze csak az elit játszik, mert a ragna servernek olyan a karmája, hogy csak kivételesen korrekt és okos játékosok mennek oda játszani. Még ekkora idióta hozzászólást....

"Boldogságunk nem csekély részben önmagunktól függ, s boldogtalanságunkat többször okozzák önhibáink, mint mások gonoszsága." Deák Ferenc

ja oki😛 amúgy végig kell nyomni az összes raidet ,hogy beengedjen? fene se tudja hogy van már😊

Zenszkij
még nem

Siege of Orgrimmarba lehet menni raid finderrel?

Prot palával toltuk le a zuldraki arénás questeket odajött healelni, de utolsó bosson kívül azt se kellett volna
Nos, aki hunchatira jár az meg is érdemli a társaságot, 5 és fél év alatt kb egyszer csatlakoztam rá elég is volt.
Fehercsoki
Tûzfalat kapcsold ki.

shaba23
Mi a teendõ, hogy ha a se a WoW, se a D3 nem indul el a laptopomon?
Failed to connect to the Battle.net Patch Service.
Rpouteren keresztül megy a net, de az asztali gépen másik accon most is fut a wow.
PiszkosFred
Ha meg el meg, akkor egy devastate, es csokolom.

PiszkosFred
Szintezes alatt? Van ott rage eleg boven 😊

tigeroo
hát most alacsony szinten 1 mob: shield slam + revenge (ha az elsõ nem critel)

ez meg így 0 rage😄
tigeroo
általánosítás lvl 90
Lazarus
mob packek ellen lehet hogy jó a 2 prot, de single targetek ellen ha valamelyik nem kap elég raget a bejövõ sebzésbõl akkor azért nem sebez olyan sokat
PiszkosFred
A legviccesebb az, hogy ha protkent megy leveling közben instaba dpselni (vagy ugy hiv be), a sok okos azonnal "2 prot, omg noob" stb szajkarateba kezd, mikozben akkora dmgt tolsz ki csak egymagad ket gombot szpemelve (egy is eleg, ha nem aoezel), hogy tenyleg szolozhatsz barmit. 😊

Zenszkij
Na ezért is van ekkora minõségromlás Ragnán. A sok gyík átjött Bscalpról. Szégyen ami hunchatin megy. Ballagjatok vissza bloodra rovarok.

Ragnán szerintem már nem túl sok magyar guild-van
Üdv,

Egy frissen újrakezdõ, közepesen skilles (jelenleg lvl 86) Blood Elf DK tank merre keressen magának guildet?

Panda eleje óta pihi volt, mostanában kezdeném újra, de a klánom és az összes ismerõsöm elvándorolt Bloodscalpról. Ragnaroson vannak, de ezek szerint az meg kicsit túlzsúfolt.

Raidelni szeretnék, nem túl intenzíven, heti 2 nap fér bele.
Nem tudom hanyas vagy de full heirloomban lvl 61 után solozod az instákat prot warrival, most vagyok lvl 74 de drak'tharon keep-et végigtoltam gond nélkül.
Sajna wotlk óta csak balance-t tolok resto offspeccel ha nagyon sírnak raiden.
Üdv!

Megjelent ez az új Provling Ground.
Van itt olyan aki még netalántán dudu macival tolja? Esetleg ossza már meg, hogy Õ meddig jutott.

Számomra ez a PG akkor faild, hogy iszonyat. Én Endless lvl 5-ig jutottam. Az 5.-en hullok a 3 Mantid-tól. Minden def skill-t elnyomva is. 497-es gearben. ( elvileg le van skálázva a gear ILV 463-ra )
PiszkosFred
Elvileg igen, ha csak az uj peccsben nem valtozott, akkor lehet ugradelni a regieket.

shaba23
A heirloomokat lehet 80 után upgradelni, hogy tovább is jók legyenek?
tigeroo
most mi a durvább, hogy egy laza vasárnap délután 4 óra alatt lvl 1-21 (heirloom, gold minden nélkül) vagy hogy 1 shotolod õket?😄

BC idején prot palával lehetett szépen zúzni arra emlékszem amúgy, még tán Wildor mutatta hogy kell😄
Prody
Nem emlékszem, hogy prot warrival lehetett volna fejlõdni... ennyire könnyen

Fehercsoki
Nem úgy lehet legjobban védekezni ha oneshotolod az ellenséget?😮

Prody
sok értelme van és a "prot pont erre való", igen... nevében is benne van... siralmas :s

Fehercsoki
Látod megéri fizetni a havidíjat😄

tigeroo
durva, sohasem gondoltam hogy majd egyszer pont prot warrival fogok oneshotolni mobokat😄
shaba23
36slotos LW tatyó

használj ilyet kettõt és akkor nem lesz tele a táska. +Traveller Tundra Mammut és minden meg van oldva.
TopGun
Koszi a tippet ezt megnezem!

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

LaliK
Azt hiszem még Cata idõszakban LootFilter-t használtam, bár azóta nem foglalkoztam vele, így nem is tudom hogy van-e belõle friss verzió.

"I've found that when you want to know the truth about someone that someone is probably the last person you should ask."