World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hogy hívják a world boss-t ami dob szet cumót meg pvp cumókat? olyasmi mint régen tol baradban volt
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
" a nem reprezentatív, de szignifikáns mennyiségû mintából levont szubjektív következtetésem alapján úgy vélem, az online játékosközösségek (szerverek) közönségének egy nem elhanyagolható nagyságú populációja paraszt"
"Parasztok mindig vannak, és mindenhol." - Ez általánosítás <#idiota>#idiota>
Ezt nyilvánvalóan egy objektív, tudományos felmérésre alapozva tudod kijelenteni, esetleg minden szerveren eltöltöttél huzamosabb idõt, így kialakulhatott ez a szubjektív véleményed. Szerintem meg

ಥ_ಥ
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
A hozzád hasonló arrogáns, modoros okosok sokkal gázabbak, mint a huncsatin õrjöngõ tizenéves vérpistikék.
Ha meg egy éve nem játszol, akkor mégis, mire alapozod a Bloodscalp iránti negatív véleményedet?
- Hát akkor NE nyomogassa!"
Addig kibirod te is, mas is a hun chatet, amig kerdezgetsz es erdeklodsz addig, amig talalsz egy magyar guildet. Utana /leave es kesz. Hulyek voltak az elozo generacioba ugyanugy, mint a mostaniban, es buta aki azt hiszi, hogy a jovoben nem lesznek.
"A világon két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség. Bár az elsõben nem vagyok biztos." - azt mondják, egy évezredes kócos zseni mondta ezt anno.
Bloodscalp, hun csati, és hasonló témák ezerszer ki lettek vesézve, de! Ettõl függetlenül természetesen lehet róla kulturáltan diskurálni.
ಥ_ಥ
"Boldogságunk nem csekély részben önmagunktól függ, s boldogtalanságunkat többször okozzák önhibáink, mint mások gonoszsága." Deák Ferenc
Failed to connect to the Battle.net Patch Service.
Rpouteren keresztül megy a net, de az asztali gépen másik accon most is fut a wow.
ez meg így 0 rage😄
Egy frissen újrakezdõ, közepesen skilles (jelenleg lvl 86) Blood Elf DK tank merre keressen magának guildet?
Panda eleje óta pihi volt, mostanában kezdeném újra, de a klánom és az összes ismerõsöm elvándorolt Bloodscalpról. Ragnaroson vannak, de ezek szerint az meg kicsit túlzsúfolt.
Raidelni szeretnék, nem túl intenzíven, heti 2 nap fér bele.
Megjelent ez az új Provling Ground.
Van itt olyan aki még netalántán dudu macival tolja? Esetleg ossza már meg, hogy Õ meddig jutott.
Számomra ez a PG akkor faild, hogy iszonyat. Én Endless lvl 5-ig jutottam. Az 5.-en hullok a 3 Mantid-tól. Minden def skill-t elnyomva is. 497-es gearben. ( elvileg le van skálázva a gear ILV 463-ra )
BC idején prot palával lehetett szépen zúzni arra emlékszem amúgy, még tán Wildor mutatta hogy kell😄
használj ilyet kettõt és akkor nem lesz tele a táska. +Traveller Tundra Mammut és minden meg van oldva.
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!