World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
lol oké... érzem hogy ez bugos 😄
60%ig semmi, aztán hirtelen 3 snake egyszerre, majd 10mpre rá még1 😄
60%ig semmi, aztán hirtelen 3 snake egyszerre, majd 10mpre rá még1 😄
hm.. úgy tünik hogy nektek marhanagy mázlitok volt =P
elsö próba, kb 20mpnként egyszerre mindig 2 snake jött.. állat volt 😄
elsö próba, kb 20mpnként egyszerre mindig 2 snake jött.. állat volt 😄
igen 1.10+
jah ez valami uj 1.10 feature?😊 marmitn a bug, mert enis csak 1.9-1.10 ig kaptam megerositest 😊
keddig/szerdáig biztos hogy nem ment
drain life konstans nem ment? mert nekem azt mondjak wl haverjaim hogy procolt nightfall drain lifetol.
és hányszor használsz rain of firet pvp, pveben? kb soha.
es arrol mit tudsz hogy rain of fire is procolta? ugye ez mar nem siras oka 😄
nf bug: drain life nem procolja (elvileg 1.10.1ben kijavították, de ugyan a peccs nótban ezt nem említik. ennek ellenére eun még nincs 1.10.1 ugye)
de ezt a bugot minden 2. peccsben eljátszák (mint ahogy a fear desyncet is)
de ezt a bugot minden 2. peccsben eljátszák (mint ahogy a fear desyncet is)
szerintem nincs lockal semmi gond, egyedül a sok hpja. vegyék le egy kicsit, vagy adjanak a mage nek kicsivel többet. Mert mostmár túl sok joskapista kezd lock karit.
Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3
Szvsz arra célzott, hogy a Warlock-ok kicsit kivételezettek valamiért a blizzardosoknál. 😊
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Kérdezz bárkit, mindenki ugyan olyan jól tud válaszolni.. Lehet menni warez fórumra.. <#idiota>#idiota>
keep walking... www.artum-inferniti.net
Mi bugos a warlockon? Említettél korábban vmi nightfall bugot is, az miben nyilvánul meg?
beszarok!ilkyen nincs most kitõl kérdezzem meg hogy kell a kalózverzióval !?!
nem is azt mondtam hogy otherguy volt az😄 hanem hogy abban az idoben amikor o meg nagy "sztar" volt sorrowhill 2,3 tajekan. akkro volt egy AP mage aki a Rhapsody zenejere tolta az arcanepower+pompyro+blast+iae videokat. akkor lett nepszeru az arcane power es akkro rolloltak sokan maget pont az arcane power miatt.
eltaláltad 😊
amúgy, ha emlékeim nem csalnak otherguy sose volt AP spec-es 😊
21/30/0-val tolja a srác, sorrow hill 5-ben lehet látni a talent build-jét.
21/30/0-val tolja a srác, sorrow hill 5-ben lehet látni a talent build-jét.
barmilyen hihetetlen, igen.
Meglepo ?
itt tényleg mindenki eredetivel játszik ??
szerintem meg tökmindegy, hogy 1 shot, vagy 2.
engem is tud 2 shot-olni egy perdi blade-es 120 energy-s rugó simán, ha késön reagálok, s nyomom be a blinket.
ugyanigy egy warrior is, megfelelõ rage mennyiséggel és ugyanigy tud egy mage is, hunter is.
elég gáz, hogy idáig fajult el ez a játék, ennek valahogy nem lett volna szabad szerintem megtörténnie...
Shai: igen, pve-re tökéletes lett most a ToEP+ZHC, ezt aláírom 😊 pvp-re viszont szerintem most a bestof a ZHC+pvp trinket. fire mage-eknek meg szerintem EoM+ToEP a jó, vagy EoM+pvp trinket, kinek mi szimpatikus. mazochistábbaknak, meg nagyszám-mániásoknak meg mehet mellé ap is 😊
engem is tud 2 shot-olni egy perdi blade-es 120 energy-s rugó simán, ha késön reagálok, s nyomom be a blinket.
ugyanigy egy warrior is, megfelelõ rage mennyiséggel és ugyanigy tud egy mage is, hunter is.
elég gáz, hogy idáig fajult el ez a játék, ennek valahogy nem lett volna szabad szerintem megtörténnie...
Shai: igen, pve-re tökéletes lett most a ToEP+ZHC, ezt aláírom 😊 pvp-re viszont szerintem most a bestof a ZHC+pvp trinket. fire mage-eknek meg szerintem EoM+ToEP a jó, vagy EoM+pvp trinket, kinek mi szimpatikus. mazochistábbaknak, meg nagyszám-mániásoknak meg mehet mellé ap is 😊
azonkivul pve re meg most meg jobb is lesz igy, mert nem egy marha nagy damagespikeot nyomsz amivel garantaltan lehuzod a bosst(hacsak nem vartal elotte 32132 evet, na de akkro megint mi ertelem a burstnek?) hanem ugyanazt a damageboostot megkapod majdnem, csak nem burstba hanem egy hosszabb ido alatt. pvp ben persze ez nerf, mivel nem lehet majd 1 shotolni, hala az egnek.
neked fél évi meló volt összeszedni két trinketet, másnak fél évi meló összeszedni egy perdition bladet, aztán kivágnak egy új instát és a perdi már mehet is a levesbe...
๏̯͡๏﴿
en orulok hogy lenerfelik a faszba az APt is meg a trinketeket is, mert vegre a sok noob geci mage aki csak azert lett mage mert latta a otherguy korabeli arcanepowermage videokat, rerollal a rakba es nem szegyeniti tovabb a mage classt😄
én sem mondtam, hogy a két trinket nem imba, mert az, HA ki tudod tolni vele a +dmg-et.
amúgy meg nem a két trinket volt az imba, hanem az AP, ami az összesre dobott +30%-ot (ja + berserker buff ugyebár, mert az összes wtfmagepwnz video-ban ezzel a kettõvel osztanak 3000+ dmg-eket, csak ezt mindenki elfelejti)
nekem csak az fájt, hogy fél évi melómat húzhattam le a retyón, mert a blizz-nél valaki kitalálta, hogy ezigynemok. nameg a sok whiner-nek is az official fórumokon
s ez nemyo feeling...
mi lett volna, ha inkább gondolkoznának, mielöbb mindenféle baromságot implementálnak a játékba?
de pl. ne mondja már nekem senki, hogy a dark edge of insanity az nem imba ^^
(igaz, még nincs senkinek sem, de csak idõ kérdése, hogy ezzel rohangáljon majd minden második melee kaszt)
ehhez képest meg a GM/HW fegyverek fogpiszkálók csak 😊
amúgy meg nem a két trinket volt az imba, hanem az AP, ami az összesre dobott +30%-ot (ja + berserker buff ugyebár, mert az összes wtfmagepwnz video-ban ezzel a kettõvel osztanak 3000+ dmg-eket, csak ezt mindenki elfelejti)
nekem csak az fájt, hogy fél évi melómat húzhattam le a retyón, mert a blizz-nél valaki kitalálta, hogy ezigynemok. nameg a sok whiner-nek is az official fórumokon
s ez nemyo feeling...
mi lett volna, ha inkább gondolkoznának, mielöbb mindenféle baromságot implementálnak a játékba?
de pl. ne mondja már nekem senki, hogy a dark edge of insanity az nem imba ^^
(igaz, még nincs senkinek sem, de csak idõ kérdése, hogy ezzel rohangáljon majd minden második melee kaszt)
ehhez képest meg a GM/HW fegyverek fogpiszkálók csak 😊
persze ezzel nem azt mondtam hogy fankriss nem lenne konnyu, mert tenyleg konnyu😊 de a snakek beszopathatnak. pl multheten meg alig jott nekunk is snake es lazan lement a kis izeltlabu.
Akkor nem bug, hanem rosszul designolt mob, túl nagy a random intervallum 😊
Kéne valami frankó/kafa aláírás...
haha ez jo, mert nekunk meg inkabb fankrissel gyult meg a bajunk legutobb a kurva snakek miatt😄 huhuran nevetve lement elsore, ahogy most mar par hete mindig.
nektek😊 egyebkent erdekes egy boss mert tenyleg tok konnyu ha ritkan jonnek a snakek, de ha beszopjatok mint ahogy mi tegnap, egyidoben 2-3 snake spawnolt, aztan utanok 15 masodpercre meg 2. lehet dpstol fugg amit fankrissra tol az ember(csak 4 rugonk volt) vagy tenyleg total random, es egyszer igy jon ki egyszer ugy, vagy sokszor igy aztan sokszor ugy😄 szal a lenyeg, hogy en nem ereztem, hogy nerfelve lett volna az aq40. lehet csupan ti lettetek tul imbak oda😄
Az lenne, ha ezt mondtam volna Huhuranra. De Huhuran kemeny. Fankrissnak MC-ben lenne a helye.
ez nagyonnagy😊 <#worship>#worship>
"vessetek a mókusok közé" :)
Az arc a baj, az arc a baj 😊
Túl nagyocska, mortizocska 😄
Túl nagyocska, mortizocska 😄
Tudom, hogy random, de ennyire ritkán soha nem jöttek még a nagy kígyók, pedig megöltük már 9-szer. Ha nektek gyorsabban jött, akkor a random-számlálásban érzek kis bugocskát 😊
Vagy nekünk volt most kivételesen hatalmas mázlink?
(Az egész fight alatt ha jött 3, az elsõ kb. 1 perc után jelent meg)
Vagy nekünk volt most kivételesen hatalmas mázlink?
(Az egész fight alatt ha jött 3, az elsõ kb. 1 perc után jelent meg)
Az elmult 2 killunk halal nelkul volt, szal tok mind1 hogy jonnek. Csira az a boss, meg egy molten giant is erosebb maganal a bossnal. Az addokat meg siman le lehet kezelni.
A cuccokat kifarmoljuk, hasznaljuk, aztan szarok lesznek. Erre probaltam kilyukadni. De felhozhattam volna a !!!!WRATH SETET!!!! aminek a sisakjat amikor elvittem, meg fullos tank es DD sisak volt, most meg egy targetdummy sapka. Szal en nem sirnek a trinketekert, mert igencsak imba.
a kéknek hihetsz kivéve ha a warlock és a buff/bug fix javítás van a szövegében
nem bugos, csupan nektek jol jott ki, mivel random spawnolnak. lehet ha most olnetek szopnatok😊 huhurannal nem lattam semmi extrat, ugyanugy lement konnyen, mint eddig is.
Akkor bugos, ez jobb? 😊
Hát ezt a postot láttam már.
Akkor most a kéknek higyjek, vagy az under developement page-nek?
Akkor most a kéknek higyjek, vagy az under developement page-nek?
hat akkro csak szimplan mazlitok volt, nalunk volt hogy egyszerre 2-3 kigyo spawnolt😄
en imadnam ha az a koreai patch nem lenne fake es szerintem nem is az, viszont meg valtozhat. azt ne feletjsd am el hogy ez a note nem irja a talenttree valtozasokat ahogy pl papnal sem irja. tehat lehet mage kap jo dolgokat. az meg hogy mas class mit kap azt leszarom, mert nem pvpzek😄
1shot magek nem éppen a working as intended kategóriába sorolhatók voltak.
๏̯͡๏﴿
alapból le van nerfelve az OEB mert nem lehet dual wieldelni...
<#vigyor3>#vigyor3>
<#vigyor3>#vigyor3>
Thalrog | lvl 60 Tauren Hunter | Bloodscalp PvP
amirõl te beszélsz az qrvára nem 1 kalap azzal, amit én mondtam.
bocs, de mi köze az OEB-nek a ToEP+ZHC nerf-hez?
talán lefelezték az OEB sebzését is a felére?
nem.
akkor meg mirõl is akarsz meggyõzni? 😊
bocs, de mi köze az OEB-nek a ToEP+ZHC nerf-hez?
talán lefelezték az OEB sebzését is a felére?
nem.
akkor meg mirõl is akarsz meggyõzni? 😊
"...és játszani is szoktál fappáns nevû cimbora?"
szerintem gyakrabban, mint te, fõleg a következõ mondatodból ítélve.
"Mert ez a WoW egy PC játék ám és nem kíván meg sem munkát, sem matematikát, a célja a szórakozás és nem a számtan meg az eszement, 3 nagybetûs szórövidítések gyakorlása. És a munkával nem játékban szereznek trinketet, hanem fizetésért teszik a polgárok..."
óóó...hát persze.
ebbõl ítélve, te aztán baromi sokat járhattál 40 fõs raid-ekre, a boss-ok is gondolom csak puszta szórakozásból mennek le 100. alkalommal is, és gondolom az EoE-nak, a Fallen-nek, a Substance-nek - hogy csak pár példát mondjak - is tiszta szórakozás lehet 100-adszor is lemászni ugyanahhoz a boss-hoz, hogy jó esetben 1%-kal - rossz esetben semennyivel sem - közelebb kerüljenek hozzá, hogy leverjék.
óóó...hát persze, ez tényleg tiszta szórakozás lehet, s persze semmiféle munkát és energiabefektetést sem igényel 😄
pfff...köszönjük, thxbye 😉
szerintem gyakrabban, mint te, fõleg a következõ mondatodból ítélve.
"Mert ez a WoW egy PC játék ám és nem kíván meg sem munkát, sem matematikát, a célja a szórakozás és nem a számtan meg az eszement, 3 nagybetûs szórövidítések gyakorlása. És a munkával nem játékban szereznek trinketet, hanem fizetésért teszik a polgárok..."
óóó...hát persze.
ebbõl ítélve, te aztán baromi sokat járhattál 40 fõs raid-ekre, a boss-ok is gondolom csak puszta szórakozásból mennek le 100. alkalommal is, és gondolom az EoE-nak, a Fallen-nek, a Substance-nek - hogy csak pár példát mondjak - is tiszta szórakozás lehet 100-adszor is lemászni ugyanahhoz a boss-hoz, hogy jó esetben 1%-kal - rossz esetben semennyivel sem - közelebb kerüljenek hozzá, hogy leverjék.
óóó...hát persze, ez tényleg tiszta szórakozás lehet, s persze semmiféle munkát és energiabefektetést sem igényel 😄
pfff...köszönjük, thxbye 😉
loller 😄