World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

The Garrett
nem feltetlen noob guild. siman elkepzelheto hogy mar senkinek nem kellett a guildben es hagytak hogy a hunter vigye poenbol( chrom ugyanez, bár tény hogy a legszarabb hunterwep mindközül 😄 )

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

TDC Geronimo
Mortal strike... <#mf2>

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

The Garrett
125 ot first aideltel?????? omg!!!

TDC Geronimo
Nerf plx <#hehe>

nagy noob guild lehet bár ahol én jáccok ott is van egy ilyen...😞

The Garrett
hogy mitkeres lev13 as kesztyu az inventoryjaban? ^^

robotnyk
:-O
antgecc
Melee hunter?

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Sound

Just tapping 2 buttons! http://wow.allakhazam.com/profile.html?2033148

Erre tippeltem, de eddig ugyanezzel ment, most felraktam másikat és azzal se. Kipróbálom a hivatalosat, hátha nem tetszik neki az Xtreme-G moddolt nvidia driver😞

TSW: Tunderke

Tatyla
mondjuk ide?

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Ezt köszönd kedves Krael nevû warlock klántársadnak, aki volt szíves elfearelni és feldotolni minket...

Niriel, lvl60 Human Mage [Inkvizíció] - Bloodscalp \"Please tell me that you didn\'t just do what I think you just did. Please tell me that I\'m not going to have to hurt you.\"

videodriver?

Alaplapot és procit cseréltem, xp-t is újraraktam és most nem indul el a WoW, pedig úgy emlékeztem, hogy nem kell újratelepíteni. Van vmi trükkje a dolognak vagy mennie kéne? A zene szól, kép nincs, csak vmi villogás😞

TSW: Tunderke

QuippeR
szervusz. megkértek, hogy beszélj velünk ventrin. ti inkább megöltétek a guildtársainkat, mire õk felidegesedtek és belelõttek. ha feljöttök a ventrinkre, tietek lett volna az elsõ próba, mienk a második. magyarul meglett volna a démonod.

egyébként pedig nem csak neked ez az utolsó démon.

"Elkezdem a harcot de nem nyultunk hozzajuk es ujjal sem hagytuk hadd nezzek a musort."
Hazudni meg nem szép dolog.

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

TVelvet
igen az 😊 van valakinek 5lete hova töltsem fel a képeket?
TVelvet
Vajon gonosz dolog lenne berakni kb 10 1200x 1000 res képet berakni ide?😛
Sephi
Jo akkor tovabb folytatnam a "BS szemetladak" c. kapitoliumot.

Eppen az utso boss-omat lelem meg Silithusba. Mire odaer a fel guildem supportnak lattom hogy megjelenik ket Inkvizicios aly. Egy ismerosomre raszoltak hogy szojon nekem hogy nekik kell a boss es hogy egyezunk meg. Mivel mar negy napja keresem a bosst mondtam hogy ne haragudjanak de ez nekem nagyon need. Utso demon es kesz a hunta epik quest.

Elkezdem a harcot de nem nyultunk hozzajuk es ujjal sem hagytuk hadd nezzek a musort. AMikor a boss 7% volt a Inkvizicios belelo egyet amitol a boss eltunik 3 orara.

Szal most oszinten szerintetek.... hogy ne legyek ideges hogy milyen ocsmany emberek leteznek.

Bisztos kis pistike volt aki most jol rohog a markaba. Elore szolok hogy este is ott leszunk ha esetleg jonni szeretnenek!

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

SinClaiR
Hja én is azt várom, nemrég végeztünk Bwl el, Aq40 et remélem kihagyjuk, feleslegesnek tartom azt a helyet, néhány cucc van amit elhoznék, de annál csak jobb lehet majd naxx ban. Már gyüjtöm a frost rest, mert kitudja, mennyi kell majd oda. 😊

Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3

Lynx_TWL
nekem 3 van

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

Sound
nah erre varjatok gombot.

http://caleb.atw.hu/WoWScrnShot_042306_013758.jpg
http://caleb.atw.hu/WoWScrnShot_042306_013821.jpg

ez nem photoshop, ez nem hax, ugyan az az ember mindkettõ legendaryval rendelkezik. aki nem hiszi, utánna tud járni

Just tapping 2 buttons! http://wow.allakhazam.com/profile.html?2033148

Most kezdõdik a tánc, ez csak a nyitány volt 😊
Hétvégenként lesz ilyen ha sokan rákapnak az ízére
Lynx_TWL
1 este outdoor pvp VS több hónap semmi outdoor pvp...

Aki ma este után azt mondja hogy nincs Outdoor pvp a BS-en az vak 😊
80v80 SS-tM 😊
köszi minden résztvevõnek
capaszabi
egy factiönnel sem EXALTED... pfff...

<#mf3> !

anti hero

TDC Geronimo
Nublock! <#hehe>

McHaals
visszafogott "köcsög magyarok 😊"

MadWolf#11626

magus
most epp sehol, de erettsegi utan igen. (pontosabban Timberek egy kulon guildben vannak, de egyutt csinaljuk a high lvl instancekat. az oka ennek kb ugyanaz mint a codeban az ilyen olyan squad szetvalasoknak)

Sugam
latom megjottel 😄D😄😄:

The Garrett
csak nem timberekkel nyomod Bladefisten?

magus
most bladefistrol lehet majd koltozni, az osszes nagyobb guild koltozik, bladefist gyakorlatilag megszunik letezni, szerintem is jo otlet lenne ha osszeomlesztenek a low popos szervereket

Lazarus
Navégre, ez egy egész visszafogott hozzászólás volt /golfclap
RangeR
A BS már télen is okádék volt, már akkor abba kellett volna hagynotok mint ahogy én is tettem. Én, hogy máshol mit mondanak róla jobb, ha nem is tudják a kedves HUN kollégák.

Sephi
Majd Maijus vegen sot...

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

TVelvet
1.11 be jön naxramass elvileg?😛
en sem ertem, hoyg minek van ennyi server Oo de mind1.

+ mit meg nem ertek, hogy mi a faszert irjak azt ki hogy HIGH MEDIUM LOW anyamtyukja- mert ezzel a seggemet kitorolhetem. daocban a server azt mutatjak, hogy hany jatekos van azaz - 1023 1530, up to 35xx... blabla ott mondjuk par szerver volt csak de igyis tudtal kulonbseget tenni server es server kozott.
meg - mondjuk lehet hgoy en vagyok a noob es nem jottem ra hogyan - de daocban azt is megnezheted, hgoy aktualis pillantatban hanyan vannak online, meg olyan dolgokra is ra lehet keresni hgoy epp hany 50es kari van vagy epp hany healer vagy warrior van epp online es ebbol lehet kovetkeztetni mindig 1-2dologra.

de mondom a legjobban azt hianyolomhogy nem azt latom hogy foidoben:
bloodscalp - 1643
tn - 1222
ragnaros - 2745

...

ja es a koltozkodest azt surogosen elfelejtetnem (sztem abszolut community bomlaszto hatasa keves dolognak van - marha beszelhetunk communityrol a wowban), de a ures servereket osszevonnam.

anti hero

vidd az egerkurzort a XP csikra - ami a quickbarjaid es a jatekkepernyo kozott van (asszem ilyen 20 kocka ami mutatja az aktualis szinteden a haladast, ha raviszed az egeret kiirja a Mennyivan/Mennyikell -t).

anti hero

UltimateGamR
Hello!

Lenne egy könynû kérdésem , hol lehet megnézni mennyi az XPnk és hoyg mennyi van hátra a köv szintlépéshez ??? ( még csak ma kezdtem , ugyhogy nem kell lehordani )

P4 2,6 GHz | 768 DDR2 ram | LeadTek 6800 Ultra 256 DRR3

tegnap hajnal 2kor 10 wsg ment bsen 😛

QuippeR
megjegyzem tegnap 0:30 körül beléptem, mert meg akartam valamit venni az AH-ban (nem sikerült 😛), és meglepõen sokan voltak IF-ben (többen mint 8-9 körül).

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

antgecc
Fleko, nem vágom miért baj az, ha üresek a serverek. Ha üresek, hát töröljék õket. Nem az a lényeg, hogy hány server megy, hanem, hogy hány játékos játszik.

Megnyílt egy csomó új server, mert sok volt a player, de már fele annyi ember játszik szerintem, mint csúcsidõben. Tök felesleges ez a rakás lowpop realm. Jópár server van (pl. BS, TN) ahol csak esti raidek mennek, egyébként meg halott a server, semmi élet nincs rajta. Unalmas és lehangoló. Semmi kedvünk új karit indítani egy népes serveren, mert már tele a tökünk a fejlõdéssel. Mit fogunk csinálni? Elõbb utóbb abbahagyjuk, ha a Blizz nem talál ki valami okosat. Megjegyzem kitalálni már nem is kéne, mert egy rakás jó 5letet sorakoztattak már fel az emberek fórumokon.

Ha lenne költözés én is mindent megtennék, hogy klánostól költözzünk. Mert ez a BS egy rakás szar.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

McHaals

MadWolf#11626

jah rugonak tokeletes lenne o.O

Lynx_TWL
szép rugó tõr

Lynx_TWL
hát a rómeó és júlia, vámpír farkasember kivontaban nem nyerõ nálam😊

zomg

most esett princesstol maraudonban haha😄 kurva sokat procol😊 kituno a scorchbuildemhez ha manaregen kell😊

fasznak kellett ennyit nyitni szvsz (már elnézést a kifejezésért~)

Szerintem pont forditva fogjak csinalni, ha a pvp hiany a gond sok helyen. Ok is latjak hogy honnan mennyire szeretnenek koltozni, de nem erdekuk hogy sok realm ures legyen.