World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Botond
"A tört verzióról ne itt keress infót!"

Az,hogy hol írnak róla,az is hozzá kapcsolódó információ. Olvasást elsõ általánosban tanítanak,az nem a törthöz kapcsolódó információ,szóval ezt megmondhatom.
így utólag átolvasva, nem egyértelmû

Szerintem mindegy mit nem olvasnak el a bannerban. De én akkor már azt írnám oda, hogy

A tört (nem eredeti, üzletben vásárolt, dobozos) verzióról ne itt keress infót (nem, sajnos nem tudjuk hol ha itt nem), mert itt mindenki az eredetivel (üzletben vásárolt, dobozos, effektív konvertibilis valutával kiegyenlített) játszik, és nem próbálta a tört verziót - így hiába is kérdezel bármit, nem fog tudni segíteni senki, akkor sem, ha szeretne, mert nem ismerjük. A tört verziót. Azt nem.

Sephi
En nem. En mar reg eszrevettem.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

jaja, szerintem is n00b itt mindenki, de legalább most nem én vagyok a fõwhiner, átvetted ezt a pozíciót <#zavart1><#vigyor><#idiota>

madi9k: sajnos nem tudunk segiteni, mivel itt nincs infoja ezzel kapcsolatban senkinek, amire te gondolsz. nekünk eredeti game van és azzal frankón megy minden.

Sephi
Szerintem menyel innen hamar mert itt naon sok a idiota akik csak a megukat fujjak 😄

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

madi 9k
thxy 😊

http://www.madaraszautosiskola.hu

madi 9k
sry, gimbo helyett GUMBO

Mighty
Szvsz nem jó a bannerben lévõ írás. Igy jobb lenne:
Itt mindenki eredetivel játszik, ezért warez témában nem tud segíteni!

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

madi 9k
lol...
GIMBO legalább értelmes választ adott(köszönöm)
The Garrett meg nem az én kérdésemre válaszolt(szóval értheti bárki bárhova)...
mást nem kommentálnék

QuippeR
senki nem szidott, de ha ezt a két mondatot nem érted, akkor gyengeelméjû vagy, és jobb is, hogy nem veszed meg a játékot.

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

saknos ilyenrõl az itt jelenlévõknek nincs ifója

madi 9k
meg akkor mondja meg valaki légyszives,hogy melyik fórumba írjak.
köszönöm

madi 9k
Hát gratulálok most azért kell szidni valakit mert nem teheti meg h megvegyen egy játékot?Én se szidtalak téged... különben is ki vagy te? megértem én szép szóval is...bauer

Sephi
Szegeny....

Botond
És wowos karakternek mi értelme az aláírásban? Meg úgy egyáltalán mi értelme az aláírásnak egy fórumon,ahol a neveddel kezdõdik a kocka amibe írtál?<#gonosz1> Örök rejtélyek ezek.
The Garrett
ez ilyen tech forumon volt menõ, ha valaki segitseget kert konnyebb volt atnezni milyen cuccai vannak 😊

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Friczy
MIért jó hogy mindenki beírja a gépe drága cuccait az aláírásába? Ha kemény akkor én sem karakter adatot rakok oda hanem cipõt, kocsit, de talán még az új mosógépünket is, az is egy vagyon volt. Amit bnõmnek vettem, azt is beírhatom? 😊

keep walking... www.artum-inferniti.net

The Garrett
haggyad az ilyeneket, remenytelen eset =(

BTW ami a topikban van piros szoveg gecire olvashatatlan 😛 jobb lenne feherrel, vagy valami más színû hátteret tenni neki.

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

elnezest.

BAZDMEG!!!1

A tört verzióról ne itt keress infót!
Itt mindenki eredetivel játszik és nem fog segíteni!

madi 9k
azaz a realm menü nem jön be. de eddig mindig rúterrel játszottam és ment(nem kellett állítani semmit)egyszer a karakteremet elbaszták egy szerveren, ideges lettem letöröltem a játékot és hiába raktam vissza semmi(a cancel se mûködik, visszadob a username/passw-hez)

WoWFE pingje mûködik, esetleg más megoldás?

hali! Defias Brotherhood szerveren tud vki magyar guild-rõl? szívesen becsatlakoznék 😊

\"Többet kéne másnaposnak lennem. Ilyenkor a legjobb a hajam...\"

Friczy
Hááát, a második kill egy kicsit nehezebb mint az elsõ. 😊
Már mindenki könnyedebben fogja fel.

keep walking... www.artum-inferniti.net

nembaj, lesz még sok nefa kill, amin ott lehetsz, nem volt az olyan fontos 😊
(ez akár idézet is lehetett volna 😛)

QuippeR
ehh, az aranyat nem lehet semmire használni lvl60-on, inkább add nekem azt a libramot <#beka3>

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

Mighty
Nem voltam ott... <#rinya>

gratula <#eljen>

xD

Botond
Akkor ezt most megúsztam.<#gonosz1>
na ebben az a suxx, hogy BS-en ezt szervezni kell, hogy legyen valami.
máshol meg ez spontán van jelen tömeges méretekben...
(az elmúlt hétvége két napja alatt több outdoor pvp-ben volt részem ott, mint BS-en 3 hónap alatt)

de ha ma este mondjuk megint lesz TN+SS közötti móka BS-en, akkor belogolok a mage-emmel, mert ezt nem hagyom ki 😛
meg amúgyis be kell, mert nemtom, hogy megvették-e a tartalékba elrakott libram of focus-omat 😄

Banyek botond mirõl maradtál le...
az egész guild ott nyomta SS-nél
Olyan tömeg volt, simán hátba lõhettelek volna, legfeljebb azt mondom Tauren sámánnak néztem a törpe rugód, és támadni készültél 😊
helyes 😛
Szerintem ezt a PVP dolgot nem kell szervezni, pont ez a szép benne.
Egyedül talán annyit hogy akinek örjöngeni van kedve az TM-SS között tegye azt.
Ezzel megúsznánk a BRM-es kurvaanyázást is. HA elég sokat sipol a world deffense, szerintem mindkét oldal odatolja a pofáját rövid idõn belül. Ha az idõpontot is fixálnánk, már túl mesterkélt lenne megint mint a BG-k.

Na mind1 az biztos hogy a héten mi megin bekopogtatunk TM-be amint olyan kedvünk lesz 😊
Milyen mind controllról beszélsz te? 😮

Másrészt, de igenis hítunk, ugyanis a locknak van egy másik acc-ja is, amelyen egy hordás karija van, és beszélt egyikõtökkel...

Niriel, lvl60 Human Mage [Inkvizíció] - Bloodscalp \"Please tell me that you didn\'t just do what I think you just did. Please tell me that I\'m not going to have to hurt you.\"

Szevasztok!

Eladnam Eredeti, kifogastalan allapotban levo WoW jatekom. Az accountom 2db lvl 60 as karakter(Ali oldal) (warrior, mage). Mind2 full epicbe, epicmountokkal. A mage tobb ritka (flask) receptet is tud. A karik a Bloodsclap serveren vannak. Ar: 20.000 ft. Erdeklodni: [email protected]
TDC Geronimo
najó beteg 😄

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Botond
Tütütütütüüüü,tütütû,tütütû,cry me a river,oh,cry me a river...
hm, tõlem mehet 😊
tõlem mehet minden délután 6-tól 😄
Sephi
Apa en voltam az aki Mind Controlozott es szivatott engem? En mijaz hogy nem csinaltam semmit? Vartam a csapatomat hogy megerkezzen mert tobb mint 10 perc az odarepules es egyedul csak nem merek nekimenni.

Es engem senki fel nem hivott beszelgetni. Az a baj veletek hogy nagyon asziszitek ti vagytok a legjobbak es masikat szivasatok 1000x mert hat ez PVP szerver.

Sephi
Bexarok. Most meg senki sem volt a kornyeken szepen lement volna a boss mire mindig amikor 25% ala volt az elete EVADE -elet es aztan haromszor meg ANOTHER ACTION IS IN PROGRESS szoveget nyomta.

Megut a guta.

Ebben sokan benne volnának sztem, meg kéne beszélni egy konkrét idõpontot minden hétre, amikor csomóan ráérnek, és akkor mehetne a buli. 😊

Niriel, lvl60 Human Mage [Inkvizíció] - Bloodscalp \"Please tell me that you didn\'t just do what I think you just did. Please tell me that I\'m not going to have to hurt you.\"

Az lehet, hogy másfél órája ott ültél, de ha csak ülsz és nem csinálsz semmit, ne várd hogy neked hagyjuk a démont. Amikor megjöttek a klántársaid, felhívtunk titeket ventrire hogy beszéljük meg nyugiban, ehelyett szépen bedöngöltetek minket... Lehet hogy félreértés volt (amit mondjuk el lehetett volna kerülni ha feljöttök ventrire), de mi az egészbõl annyit láttunk, hogy az egyik percben jópofizunk egymással, a következõben meg 7v3-ban ledarálnak minket... Ne mondd, hogy te ezek után ujjongva tapsikoltál volna és szurkoltál volna hogy sikerüljön a q...

Szervezni kéne jó kis TM-es PvP-t, mint anno volt. Lemegyünk vagy 80-an, és szétbombázzuk egymást 😛
Jah, azt mi is szeretjük, a szombat éjjeli móka emiatt indult be.... 😊

Hehe, indul a tömeges elvágyódás hunscalpról... 😄

Jaja, ezzel egyet értek. Tegnap mi is kirobbantottunk 1 kisebb csatát TP-nál. A Cod picit feldühitett minket a múltkor, és nem hagyhattuk szó nélkül amit tettek. Szerencsére a Substance is odatévedt, így picit érdekesebb lett a csata, de sajnos õk idõ elõtt elindultak BRM-be. Bár jött 1 pici frissités a Dedly Viper-tõl, de kevesek voltak. <#mf2>
Az igazat megvallva, kell néha 1 kis csata, hogy az emberek jó kedvre derüljenek raid kezdés elõtt. Viszont amikor az UBRS buff-ból kijövõket AOE-zik halomra, annál gusztustalanabb dolog nincs.

Ez a kis szösszenet akkor született 😊

Jah, amit Eredhil idézett, azt kell olvasni 😛
Jo lenne a ti szervereteken hordazni 😞

Mighty
Nefarian down...

BEAST
nálunk egy nagy halom carebear a horda ... kevesebben vannak , ezért csak WSG-ben képesek harcolni ... allisként hiába írtom ki TM-et , UC-t ... bármi ... semmit sem tesznek mert nagyon jól tudják ha visszaütnének a server 70%-a ott teremne és nekik már nem lenne akkora fun ... volt már olyan is hogy Orgrimmarban rohangáltam és csak bambán nézték mit keresek ott ... amikor már voltak ott 10en 20an rámugrott a fél város ... kb ennyi nálunk a world pvp :S

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."