World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nem veletlen hanem tegnap jott ki a hotfix a realmekre (ez ugye nem patch tehat nem kell kliens oldalnak is leszednie csak a realmekre raktak fel) eu realmeken ez a hotfix maintenance elott (ezert lett eu a world first kill) mig usen maintenance kozben kerult fel.

Sephi
Ohh en kerek elnezest O Wowosok gyongye! Nalad jobb nem letezik!

Hail to the best! <#worship>

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

magus
en olvastam 1 nap alattit is... ha jol emlekszem lvl 43 ig stratholme ajtajaban afkzol egy akkor meg 10 fos partyban, utana meg bwlben egy 40 essel. persze gell egy guild hozza, de ha gyorsan kell egy healer akkor ki lehet am nevelni^^

Mighty
Itt is: /spit 😊

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

<#wow1>
C'thun down

MarkBlade
Á ott legalább van élet és be tudsz szólni a gankereknek is <#vigyor2>
Lynx_TWL
ittisszar

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

Botond
Papom 9 napon belül volt. Elékötsz egy 60as mágust akárminek és szarrá aoezel minden questmobot,csak gyõzzed lootolni. Nagy tudomány. Szar a link viszont,vagy csak nálam van letiltva?
Sephi
Hogyan huzzunk fel akarmilyen kasztott 9 nap allat 60-ra.

9 nap

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Mighty
Dehogy megyek. Nem húzok fel még1 karit 60-ra. A ruggancsom lassan 40-es 😊

Botond
reroll pve
MarkBlade
Hadjad Mighty gyere inkább az Arathorra mindenki ott van 😊
Mighty
Jaaa, hogy neked kellett a sok DKP, ezért mentél a hét minden napján instából instába. Tudod, valamit valamiért. El kell tudni dönteni, mire vagy képes és mire nem. Ezt bármely guild nyakába varrni szerintem dõreség. Hibáztasd Fekát vagy a többi kockát, amiért fiatalabb nálad, nem dolgozik vagy jobb munkabeosztása van és ráér szinte a hét minden napján.

Lynx_TWL
wowozol még?

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

jah, a hét 5 napján, meg hétvégén 15h-tól 23-24h-ig általában, meg szombat-vasárnap délelött ZG is. és akkor AQ20-40 ebben még benne sem volt.
jó, tudom, nem lett volna sokszor kötelezõ menni (bár volt ilyen is, nem egy alkalommal mikor ez ki lett elég egyértelmûen nyilvánítva), de ha el akartál érni dolgokat a játékban, akkor muszály volt kockává válni, mert másképp nem tudtad volna túldkp-zni a többi kockát.
ok, te nem tudhatod, micsoda harc ment anno köztem és fekete között a 2. toep-ért, mert te gyakorlatilag már a nerf után vitted alapáron, miután vendortrash lett belõle, de mi qrvasokat küzdöttünk, spóroltunk, etc-etc-etc, hogy meglegyen a dkp ára...és akkor a mire meglett, a blizzard faszán lenerfelte a gecibe (na nálam ez volt az elsõ lépés a quit felé)
de még sorolhatnék pár dolgot, amikbe bele lehetett fáradni egy idõ után, de nagyon...

MarkBlade
Emlékszem mikorm ég sírtál a epixért meg a jó guildért.. neked semmi nem elég jó.. <#eplus2>
Mighty
az utolsó pár hónapban arról szólt - nekem pl. - a játék, hogy belogoltam a game-ba, s insta-insta-insta-insta-insta, egyikbõl ki, másikba meg be délután 4-5-tõl éjfélig zsinórban.

Ahhoz képest, hogy 18:30-tól, néha 18:00-tól kezdõdtek a raid-ek és tartottak max 22:00-ig, néha 23:00-ig a kötelezõ raid-ek hétköznap, nem tudom mirõl beszélsz?

Sephi
Hat elo pelda kent felhoznam mekkora geciek vannak.

Ket helyi csavo. Egyik allis es egy jatek hazbol wow-zik masik hordas es otthoni. Osszekeptak valamin es a pasi kepes volt lejonni a jatek hazba megverni a csavot. A baj csak az volt hogy a csavo pont akkor volt Wc-en es az egyik haverja ult ott amig az vissza nem jott. 😄

ne érts félre te se meg más se, nekem semmi bajom a guild-emmel, meg egyikkel sem amelyikban voltam.
itt nem errõl van szó, hanem arról, hogy én voltam olyan hülye, hogy belementem mindenbe szó nélkül - jah, akkor még nagy volt a lelkesedés is -, meg sose volt pofám senkinek sem azt mondani, hogy bocs, de nem megyek.
mind a hunstars mind a c.o.d. tele van qrvajófej emberekkel (omekron, piratcopy, walking, maxxmagix, icebird, lamek, blood-family, imbabotond, stb, ja meg még moonblade-elfyhunter is <#hehe>), ezt akármikor aláírom, viszont én vagyok az, aki rájött, hogy van a világon fontosabb is, mint az, hogy az épp aktuális lila cuccra hajtsak.

lehet hülyén hangzik, de már várom, hogy lejárjon az acc-om, s ha kellõképpen bal*asz és gyenge leszek, akkor lehet, hogy 2 hét múlva megint itt fogom verni a nyálam, hogy nerf warriorz - igaz mortiz? <#zavart1> - bár hiszem, hogy nem. egy dolog viszont qrvára fog hiányozni, ez pedig a társaság, mert ha van drog, ami függõvé teszi az embert ebben a játékban az pont ez.

de ez is csak az én véleményem volt <#kacsint>

és most már kezdjünk valami flame-et is, mert leül nagyon a topic <#eplus2><#idiota>

sak azért mondja mert odaverem állandóan a palámmal xD

jogos
na, ezért tettem azt, hogy a nem tetszõ guildbõl kiléptem, és olyanhoz csapódtam, ahol jó a hangulat.
Meg kicsit szélsõségesen is fogalmaztam. Nem bánom, ha valakinek az esik jól, hogy épp 247 monsztát gyakjon le. Asztalnál se. Azt bánom, amikor egy év után is csak és kizárólag ez esik jól neki. Vagyis... még igazából ezt se. Inkább azt, amikor ezek után beszól, hogy "mekkora köcsög vagy, miért engedted ledarálni azt az orkot". Nem is bánom. Inkább bosszant, hogy én vagyok a szemét( ez fõleg akkor hangzik el a szájából, ha neadjisten finoman utalni merek rá, hogy a kockahajigálás nem feltétlenül a játék lényege.)
QuippeR
asztali szerepjátékra ugyanaz jellemzõ, mint a számítógépes játékokra: amíg jól szórakozom, nem érdekel, hogy mit gondolnak -vigyázat szakszó- az "iggazy" szerepjátékosok a játékstílusomról. hogyha nekem az jön be, hogy egy játékülés alatt ledarálok 247 monsztát, akkor miért kéne "iggazy" szerepjátékot játszanom? egyébként meg az a boldog ember, akinek mindkettõ megvan, és háromszázhúsz liter bulldogvérben fetrenghet vagy kockadobás nélkül világméretû összeesküvést szervezhet hangulatától függõen.

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

Hasonló okból léptem ki egy guildbõl. Ami szánalmasabb, hogy rp szerveren. De ez soha nem a játék hibája, hanem a fantáziátlan, "Az én apukám úgyis erõsebb!" beállítottságú játékosoké. Mondjuk én klasszikus, asztal-gyertya-bor szerepjátékos vagyok, de igenis vannak, akikkel ugyanolyan módon lehet szórakozni WoWban is. És hogy a klasszikus rpg-nél maradjak, manapság ott is az dívik, hogy mekkorát sebzek, milyen fasza páncélom van, kit tettem el láb alól életút kaland során. Felettébb szánalmas, legalábbis az én szememben, nálam a szerepjáték lényege az átélés, a karakterek közötti interakciól, a hangulat. Legyen az akár szándékos idiotizmus, vagy komolyan vett, "véres" jellem. Ami a Smuge által említett megszorításokat illeti: Mindenhol vannak megszorítások. Csak hogy egy olyan példát említsek, ami mindegyik hasonlóban jelen van: kaszok, fajok (, etc) közül kell választani. De nem ezen múlik. SWG-ben ismerek olyat, akinek megvan a saját háza, stb, stb, mégis csak egy báb maradt. A képernyõre festett pontok halmaza. Nem volt jelleme a karakternek. Nem volt énje, énképe, viselkedéskultúrája. Pedig van háza, hologramja, mittudoménmije. Nem (csak) a lehetõségeken múlik az úgymond szabad játék. Hanem azon, hogy a meglévõkkel hogyan élsz.
Persze abba a hibába esek, hogy nem különítem el az RPG fogalmát a számítógépen játszaható rpg-ktõl.
Mindezek rp szerverekre vonatkoznak. Ott azért elvárnám, hogy tényleg rp jellege legyen a dolognak.
Davidus
fõleg hogy nem is volt benne (tudom hogy a barbárra gondolsz😄)

V9ykn8_TZL0

Friczy
Ebben az esetben Te vagy az egyik élõ példája, hogy hogy lehet megutáltatni egy egész játékot rossz guid- és raidvezetéssel..
4-5-tõl éjfélig? és erre 40 ember rá tudott bólintani? ehez 40 full kocka kell, nem 20 szögletes, 20 kicsit gömb- kicsit kocka.

Meggyõzni nem fogunk, nem is akarunk. Nem csak egyszerûen szétmennek a nagy guidek, rengetegen abba is hagyják. Ez van.

keep walking... www.artum-inferniti.net

Dio2 is addig vót jo amig a Warrit le nem nerfeltek.
<#idiota>

"A dio2 szerintem egyáltalán nem hozta azt a várakozást amit az elsõ rész után érzett mindenki... a Diablo egy hihetetlenül fantasztikus újdonság volt, amit nem lehetett igazán überelni, és hát szerintem nem a játékkal volt a baj, hanem az emberek vártak túl sokat, azok, akik tolták a Diablot éjjel-nappal... Én is elõrendeltem, a pólót még most is hordom néha, de pár hónap után abbahagytam a játékot, nem az volt amit vártam..."

nah, kb. össze is foglaltad azt, amit én vártam a dio2-tõl.
lehet finoman fogalmazok, ha azt mondom, hogy úgy vártam azt a game-t, mint a messiást.
ennek ellenére, mikor megláttam elsõ alkalommal, majdhogynem elsírtam magam attól, ami a képernyõn fogadott az elsõ részhez képest...

rosszúl látod. nem errõl van szó, hogy ki öltöztet kit, vagy ki kit nem, hanem arról, hogy az utolsó pár hónapban arról szólt - nekem pl. - a játék, hogy belogoltam a game-ba, s insta-insta-insta-insta-insta, egyikbõl ki, másikba meg be délután 4-5-tõl éjfélig zsinórban.
de pl. ha elöbb elmentél megszóltak, ha lefordultál már a székrõl a fáradtságtól, mert nem akartad cserben hagyni a raid-et, de mellényúltál, wipe lett, nesze neked -dkp, ésatöbbi, s baromira nem érdekelt senkit, hogy te éppen másnap reggel 6-kor dolgozni mész, s nem akarsz mosott szarként kinézni melóhelyen, vagy éppen hogy hányigered van már attól is, hogy odamenj, mert MENNED kellett, mert KÖTELEZÕ volt.

namost akkor dolgozunk, vagy játszunk?

és igen, voltam AQ40-ben, mikor lement az elsõ két boss, lelkesnek kellett volna lennem, hogy hûha, sikerült lenyomni sokadik próbára, de valahogy nem birtam átérezni az örömmámort, amit kellett volna, csináltam a dolgom a raid-ben, mint egy gép. bár ez is biztos az én hibám.
de mindenesetre nekem kicsit herótom lett tõle, hogy hónapokon át heti 7 napon keresztûl instáznom kellett, mikor épp online voltam, akkor is, ha éppen nem volt hozzá semmi kedvem...

persze ok, nem kötelezõ raid-elni, de akkor már ha lehet ne akarja senki megszabni nekem egy játékban, hogy mit csinálhatok és mit nem. ha menni szeretnék instába, akkor azért szeretnék menni, hogy örömet okozzon, hogy elszórakoztasson, s nem azért, mert KÖTELEZÕ RAID NAP VAN (persze kitûzve nincs a napja, igy voltaképp minden nap kötelezõ raid nap lehet), s miazhogy te nem jössz, irgumburgum.
na nekem igazából ebbõl lett elegem egy jóidõre...

meg elmúlt az epic-mániám is 😊

A dio2 szerintem egyáltalán nem hozta azt a várakozást amit az elsõ rész után érzett mindenki... a Diablo egy hihetetlenül fantasztikus újdonság volt, amit nem lehetett igazán überelni, és hát szerintem nem a játékkal volt a baj, hanem az emberek vártak túl sokat, azok, akik tolták a Diablot éjjel-nappal... Én is elõrendeltem, a pólót még most is hordom néha, de pár hónap után abbahagytam a játékot, nem az volt amit vártam...

jóvanna, sorry, ha valakinek is belegázoltam az érzékeny lelkivilágába a dio2 egy fos volt mondatommal. szerintem az volt, szerintetek meg istenkirály.
kinek a pap, kinek a paplan, ez meg egy fórum és én elmondtam a véleményem 😊
nekem nagyon nemteccett, ennyi.

beszólni meg nyugodtan be lehet miatta, max. röhögök egy jót 😛

Friczy
Az a 10-el több fb bizony sokat számít. De nem ezért kell odamenni, nem a kicsit jobb epixekért. Voltál már bent? Ott az elsõ igazán nagy külömbség, nem két Molten Giant néz rád 10000-szerre..
A felöltöztetésrõl meg annyit, hogy veled nem így volt? Olvass vissza párezer hozzászólást itt, mintha pont ezt hiányoltad volna. Aztán csönd lett és pár hét alatt lett egy rahedli epixed.. Tehát amíg öltöztetnek rendben van, amikor másokat kell terhes? Sztem ezért unod Te. Mi most kezdjük AQ-t, hogy rendben legyen a raid törzsgárda mire kijön az új insta..

keep walking... www.artum-inferniti.net

Sephi
Volt klanod az este ZG elott raidelt 😄 Tok kedvesek voltak mert amikor lattak hogy visszavagunk elfutottak 😄D

Sephi
<#worship>

Botond
Nekem is így volt meg eleinte. Mégis a korához képest gyönyörû volt és játékélmény szempontjából sem volt utolsó. Persze ettõl még lehet igaza Wildornak,hiszen Kolumbust is mindenki gyõzködte,hogy a Föld lapos. <#vigyor2>
PiszkosFred
Elsõ sor elég kemény, de hát ízlések és pofonok. Kevesen mondták rá eddig hogy fos, de hát biztos igazad van, másolt cédékkel, bnet nélkül...

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Sephi
Hmm... sokan azon nottek fol. Es szerintem felrebeszelsz de mindeki a sajat velemenyevel... baah.

Wildor az elsõ sorodra inkabb nem valaszolok, mert nagyon sok csunya es szemelyskedo szo lenne benne.

dio2 egy fos volt.
pedig még meg is rendeltem elõre...aztán mikor megjelenéskor megláttam havernál, hogy milyen okádék egy grafikája van, visszamondtam azonnal a megrendelést, lemásoltam magamnak a progit, aztán otthon felhackelt karival végigdaráltam - igen, a movie-k miatt, mert azok viszont baromi jók voltak benne.

jah, tudom, nem láttam meg az ocsmány grafika mögött rejlõ igazi tartalmat 😊, de a dio1-et sokszor még ma is elõveszem és élmény végigvinni, nameg szép a szemnek is, amit látok (bár asszem volt valami hotfix dio2-hõz, amivel feltuningolták a gfx-et, de azt én már nem vártam ki)

de ha lesz dio3, arra kiváncsi leszek 😊

a wow-os epic vadászatról meg annyit, hogy nemtom' én már valahogy nem tudnék gerjedni egy olyan cuccra, ami +2-vel több dps-t ad, mint az épp aktuális top epic fegyver.
de hát izlések és pofonok...

de mondok egy jobb példát is.
itt van pl. ez a Ring of the Fallen god, ami ctun fejéért jár ugye.
statjai: +5 stam, +6 int, +37 spelldmg, +1 hit

namost ha ezt összehasonlítom a Band of Forced Concentration-nel
statjai: +9 stam, +12 int, +21 spelldmg, +1 hit,

ami BWL-ben esik, akkor azt kell mondjam, hogy a BoFC 1000x jobb.
BoFC jobb stat-okban 100x, ami különbözik, hogy 16-tal kevesebb rajta a spelldmg...
namost akkor kb. 10-zel sebezne kevesebbet egy frostbolt-om átlagban, mint a Cthun fejéért kapott gyûrûvel... 10-zel... na ez aztán komoly érvágás lenne 😊

szal' ennyit az epic vadászatról...

"Van benne valami... egyébként ha már unod a sok instát sztem pvp z elég izgalmas AV pl csak az má uncsi amikor 6 és fél óránál még mindig csak a bg közepén vagytok"

jah, pvp-zz mi? AV egy rakás szar, mészárszék, nulla taktika kell oda, csak be kell rush-olni, kiosztani egy rakás aoe sebzést, majd visszafutni a temetõbõl.
pug vs pug-gal AV minden, csak nem feeling.

WSG+AB detto ugyanez. nemtom oda pl. miért lehet group-pal join-olni, ha AV-re nem lehet. érdekes felfogás. pug vs group vége kb az, hogy a pug-ot megfelelõ kommunikáció hiányában bedarálják seperc alatt.
ez szintén nem feeling. fõleg nem az, mikor 5-en rontanak rád 5 különbözõ irányból, aztán fél sec alatt goto temetõ.
world pvp? hm... jah, ebben látnék fantáziát, ha 60-on jellemzõen - köszönhetõen a táposabbnál táposabb epic cuccoknak - nem 2 shot lenne mindenki a másiknak.

lehet, hogy csak én érzem igy, de szerintem ezek az "überfasza" lila cuccok csak max. elba***ák ezt a játékot, de jobbá semmiképp sem teszik, az tuti. vagy attól volna jó egy játék, hogy minél nagyobb dps-es fegyverrel rohangáljak vagy minél táposabb lila cumókban? hmm...szerintem nem ettõl jó egy game.

a belinkelt ctun über loot-ról meg csak annyit, hogy szerintem túró ahhoz képest, hogy mit görcsöltek érte hónapokon át egyesek... és akkor most megvan a first kill. hmm..és? 2 nap múlva a kutyát sem fogja már érdekelni, hogy kis is csapta le elsõként...

te majd alkotsz itt helyettem, vagy majd más, aki elpanaszolja, hogy XYZ hunter quest teljesítése közben épp ki gankelte rommokká 😊))

Erdekes nagyon sokan gondolkodnak ugy mint Wildor.

Nekem kurvara bejon Ahn'Qiraj, mondjuk engem a nagy epixvadasz banda helyett a kihivas mozgat benne (najo, a Dark Edge Of Insanity azert "kicsit" bassza a fantazimat), ezert elvezem is csinalni, megha 20x wipe is van (marmint ha nem emberi hulyesegbol).

A farm instakat is meg mindig tudom elvezni, aki megunja, az nem diablo2-zott 😄

hát én ezzel úgy vagyok, hogy heti két MC raid a klánnal, heti egy AQ vagy ZG a klánnal, a többi napokon meg amikor játszom, vagy akár raid után is, elmegyünk a haverokkal ötfõs instázni, alt karikkal, vagy akár a mainnel is, elvagyunk, jól érezzük magunkat, és kész... de egyébként mostanában MC raiden is elég jól elszórakoztatjuk egymást a saját groupunkban 😊

BEAST
én egész lvl10 vagyok ... asszem xD ... de kb 2 napja a játékot el sem indítottam 😄DD

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Botond
Lvlgetésben hogy állsz? RFCre rá kellene ugrani vmikor,én már erõs lvl13,2ig elõrenyomultam. Meg mehetnénk barrens küldiket kenni.
Botond
Nekem is ez a gondom a pappal. Pedig még videó is van a neten,hogy 40pap benyomja onyxiát,engem meg mégse hagynak tankolni. <#idiota> Sõt indítottam egy huntit is,de nem hagynak semmit lootolni main healer needbe. <#wilting>
BEAST
remélem hogy Starcraft 2 meg Diablo 3 elõtt nem lesz <.<

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Sztetek lesz Warcraft 4? örülnék neki ... 😄

lvl 60 ud priest----Bloodscalp lvl 60 human paladin arathor lvl 60 warlock @ Balnazzar

én kezdtem 1 palát csak az a gond hogy nagy instákba csak healelni meg bufolni viszik (meg védeni a castereket) de közelrõl nem nagyon harcolhat...

lvl 60 ud priest----Bloodscalp lvl 60 human paladin arathor lvl 60 warlock @ Balnazzar

Karbantartás, délután lesznek serverek

BEAST
jah az jó lenne 😊