World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

énis szeretnék ilyen cuccokat amik chance on hitnél valami faszát adnak casternek is...
wrath of cenariusnál már jól elkezdték... csak aztán ott meg is állt a tudomány

Lazarus
Lehet csak pénzér -_-
Ezt de rohadt szepen megfogalmaztam, megint orulok h nem lehet javitani itt a hozzaszolasokat. :/

Molamoth - lvl 55 Sentinel http://inconsistency.enjin.com

Wildor ne akard már h egy MC szintü mob dropja ( akár legendary ) jobb legyen mint a játék (jelenleg) legkemenyebb bossának akármelyik iteménél 😊

Molamoth - lvl 55 Sentinel http://inconsistency.enjin.com

picket
Ha valakinek megvan mind2, akkor érdemes azon törni a buksiját, hogy melyik a jobb 😄

ಥ_ಥ

inecromancer
Wildor téged el kéne ásni élve.

inkább azt magyarázza el nekem valaki, hogy lehet az, hogy egy epic (lila) fegyver nagyobb dps-sel rendelkezik, mint egy legendary (narancs).

Dark Edge of Insanity
Binds when picked up
Unique
Two-Hand Two-Hand Axe
242 - 364 Damage Speed 3.50
(86.6 damage per second)
+35 Strength
+19 Agility
+25 Stamina
Requires Level 60
Chance On Hit: Disorients the target, causing it to wander at 40% of move speed confused for up to 3 seconds.

Sulfuras, Hand of Ragnaros
Binds when picked up
Unique
Two-Hand Two-Hand Mace
223 - 372 Damage Speed 3.70
(80.4 damage per second)
+12 Strength
+12 Stamina
+30 Fire Resistance
Requires Level 60
Chance On Hit: Hurls a fiery ball that causes 273 to 333 Fire damage and an additional 75 damage over 10 seconds.
Equip: Deals 5 Fire damage to anyone who strikes you with a melee attack.

stat-okról és speckójáról inkább ne is beszéljünk, mert a legendary labdába se rúghat mellette...
csak az összehasonlítás végett.
szal' ennyit a Blizzard féle itembalance-ról -.-

The Garrett
:::::::::::SDFASDDDDDDDDDDD lol 😄

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

ott áldogál középen =P
(amugymeg)

The Garrett
ezen a kepen hol a trinket? :S

na megvan az elsö és legfontosabb ALL_IN ami kell C'Thunból... TRINKET

Mighty
/ty

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

The Garrett
photoshoppolni enis tudok, viszont a jatek database be beletenni egy +574feralap-s tulajdonságot használó itemet már nem. 😊

BEAST
/gasp

énis közel vagyok már ehez ... max heti 2x 3x lépek be az esti raidekre 😊 hónapok óta egy darab epicet sem szereztem , fõleg mert a bossok nem dobnak semmit hasznosat számomra 😄 ... ezen kivül már nem nagyon lépek be , pénzem 100-200 között van , hamarosan elfog fogyni ... elég rég farmoltam akkor volt 1000+ de szépen feléltem xD

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

feltettem
s0n1c
Há' nemtom, én azért elég keményen toltam 1 évig, napi 4-5 órát min, hétvégén 8-10. Aztán egyszer csak nem léptem be többet 😊 Múlt hónapban belogoltam pár emberrel beszélgetni heti 1 alkalommal de ennyi. Bár én nem sajnálom ezt az 1 évet, mert maga a game nagyon bejön még most is, csak az irány nem bejövõs ami felé halad egyre jobban (gy.k. gimmmmmmmmmmmmeeeeeeeeee moooooooooorrreeeeeeeee epixxxxxxxxxxx!!!!!).
Mighty
Fel tudnád tölteni az SG-s galériádba? Melóhelyrõl nem tudom megnézni a linkelt képeket 😞

Wormscale Blocker és killshot kéne.

c'thun után ouro is fexik :o Ouro down by ReT
Nem minden trashmob után kell leülni inni.

WoW -- Gromph - lvl 60 Undead Rogue - Bloodscalp - http://ctprofiles.net/84473

BEAST
naugye 😄 úgysem tudod abbahagyni ... én szombaton elhatároztam hogy csakazértsem kezdem el a nagyonsokadik lvl1es karimat egy teljesen új serveren ... kb tegnapig bírtam és megint leültem játszani ... max 1 hét ... vagy már holnap 😛 ... te is ingém leszel 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

"szal megnyugodhatsz Wildor te is kocka vagy"

jah, de én pl. sose tagadtam, hogy nem vagyok az 😊

antgecc
Mekkora hülyeség összehozni a kockaságot a hli-kkel. Kurvára semmi köze a kettõnek egymáshoz. Ha teszem azt, én naponta 5-6 órát ülök a gép elött és soha nem megyek le semmi nagy raidre, csak duelezek orgri elött, valamint néha elmászok 1-1 baron run-ra, akkor is büdösnagy kocka vagyok. Nem az a lényeg, hogy mit csinálsz a játékban, hanem az, hogy a játék (számítógép) az elsõdleges minden más - család, haverok, irl szórakozás - elött, valamint napalm-al se lehet kikergetni a monitor elõl.

De ha nekem elég napi 1-2 óra game, és hétvégén még tudok jönni egy 5-6 órás 40-es raidre is, az baromira nem kockaság, csak szimplán játszok egy kicsit, mert jólesik, valamint csípem a klántársaimat és elökörködök velük raid közben.

Vágod-e?

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Idiota? 😄 😄 😄 😄

Wildor: Emlekszem 3v4. honapja meg ott altal Ironforge foteren, es sirtal a klan/raidek/epix utan. Most mar ebbe is belesokalltal. Sot, nagyon sokan most sokalltak be a jatektol.

Igazabol ha en nem elveznem a jatekot, egy masodpercet sem toltenek bent. Ezert van az, hogy 1 orat farmolok naponta raidre (ez unalmas kicsit), utana pedig raiden kihozok a karakterembol mindent amit birok, es bizom benne hogy a tobbiek is ugyanezt teszik. Es amikor osszeesik egy "nem easy boss" akkor bizony en meg mindig ugyanazt a boldogsagot erzem.

AQ40 sokaknak nem tetszik, en nem igy vagyok vele, nekem iszonyatosan bejon, es tenyleg elvezem amikor ott tudok raidelgetni. Mind1

Dio2: Rengeteget toltam Diablo-val, ezert a 2-est mar berendeltem amint lehetett (polo meg minden-> megneztem, es csunya volt. Viszont ez nem erdekelt, egybol ugrottam fel BNET-re (Diablo1-el is sokat Bneteztem, es voltak nagyon jo cimborak) es elkezdtem kenni. 96. szintig vittem a barbarom, amikor 89. szintu voltam bent voltam meg a Ladder-ban is. Imadtam azt a jatekot, hatalmas hangulata volt.

Mighty
Mivel az idõm annyit enged amennyit, többet nem is tudnék játszani 😊

Mighty
Egyébként meg idõt trashmobokon, buffolásokon és a loot elosztáson lehet spórolni.
A rekordidõket meg csontra buffolva, rahedli potionnal és flaskokkal szokták csinálni.

antgecc
Epix magában nem elég a gyors haladáshoz. Próbáljatok meg idõt nyerni a jó pullokkal, meg jó regen rotával. A lootokat elõre döntsétek el ki viszi. Ehhez még jön a jó tankolás és dps és máris gyorsabban megy. Úgy próbáljatok inni, enni, hogy mindig mehessen a pull a trasheken. Ne álljon meg ivás közben az egész csapat.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Mighty
Ezt a gyorsaságot pl. Golemaggon lehet lemérni elég jól. Hoszzú csata, folyamatos DPS-t nyomatva nekem (mage) elõször úgy elfogyott a manám, mint a sicc. Lassan full epicben rohangálok (nem full epic set) és bõven kitart a manám a harc végig.

s0n1c
Ahogy egyre több set itemetek lesz, úgy fog egyre jobban leredukálódni ez az idõ. Szal imo ez csupán epix kérdése, mint ahogy minden más is a wow-ban.
Heló

Szoktam olvasgatni ezt a fórumot, most szeretném ha tanácsot adnátok nekem (nekünk).

RB-vel múlt héten néztünk le elõször BWL-be, nem is ment rosszul.
De nem is errõl kérdeznék.

Szépen kezdünk felszerelkezni MC-bõl, nagyjából 4-5 set-item/koponya már megvan a csapatnak, kihívást már nem igazán jelent, wipe már nincs (na jó, Ragnánál még elõfordul), de...
6-tól simán eltart a raid éjfélig, hajnali egyig.

Tudom, hogy sokan 3-4 óra alatt végigszaladnak rajta. No, engem az érdekelne, hogy hogyan. Mik azok a fontosabb dolgok, amik ezt a gyors haladást eredményezik?

Minden jótanácsot szívesen vennék.

Sinus, UD priest, Trollbane, Redrock Berserkers

Sugam
ja ahogy olvastam enis ezt vettem eszre

amugy nekunk 2 es fel ora az mc es 3 es fel ora a bwl 😛 /flex akkor most mi is vagyok?😄

szerintem itt keveredes van a kockagamer es a hardcoregamer fogalmak kozt.

Sztem a kockaság nem ott kezdödik, hogy vki napi 5 órát játszik, hanem mondjuk napi 10 órát Cthunt próbál, a maradék idöben meg levezetésnek titán potira és javitásra farmol. És midezt persze élvezi. Nem attol leszel kocka, hogy mc-t lenyomod 3 óra alatt, hanem a 3 órás mc, majd a 4 órás bwl után, a hét hátralevõ részét aq-ban töltöd. És akár 100x is nekimész mondjuk Cthun-nak, és nem nyafogsz, hogy nem lehet megölni, hagyjuk a francba.

Az nem kocka, aki lemegy mc-be, szarik bele, nem teszi a dolgát, majd amikor vége, jön ide és 100 oldalon keresztül, hónapokig sir, hogy ö hogy unja és most abba fogja hagyni 😛 Az ilyen ember sztem csak az idejét pocsékolja.

Nektek már az is kocka, aki 2 órát aknakeresõzik... 😛
BEAST
ezen röhögtem énis ... nekem a kocka annyi hogy "elég" sok idõt tölt számítógép elött , amit "szórakozásra" használ nem munkára ... semmi köze sincsen ahoz hogy mennyi ideig tart MC kitakarítása 😄😄😄😄 szal megnyugodhatsz Wildor te is kocka vagy ^.^

inz

x

magus
"És amit te csináltál, az nem kockaság volt, hanem idõpocsékolás."

nem ugyanaz?

The Garrett

elvileg nem kamuitem =)

Ha béka akkor kep megjelenitese F5

Már most akkora, de szerencsére szép kocka alaku, igy pont beférek 😛 😄
Count Adyn
pedig igazat beszélt😊

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

áhá, igy már értem. köszi
Sound
playa te mint a borravaló 😊

Just tapping 2 buttons! http://wow.allakhazam.com/profile.html?2033148

szombat reggelig 😊

ez egy kicsit nagyképû volt...vigyázz, mert ha igy folytatod, akkorára nõ a fejed, hogy csak oldalazva férsz majd be az ajtókon...

én nem hibáztatok senkit max. magamat, amiért voltam olyan hülye, hogy több idõt öltem ebbe, mint amennyit valójában megért 😊
valahol inkább te csinálod jól...

antgecc
Ez már túlontúl kockásan hangzott....

Lynx_TWL
mottó 😊)

mmofps apád valaga😄

๏̯͡๏﴿

Wildor, egy "kocka" klánban, mc 3 óra, bwl 4 óra, elmenni cthun-ig pedig 5-6 jóesetben. Az, hogy te olyan klánban vagy/voltál ahol mc-t 2 napig tart kipucolni, és a bossokat csak akkor ölik meg amikor már más klán nem is jár le oda, illetve, akkor viszel el cuccokat, amikor már mások disenchantolják azokat, az nem a játék hibája. 😊
És amit te csináltál, az nem kockaság volt, hanem idõpocsékolás.

A diablo 2 pedig egy jó játék volt 😛

write only

Skacok nem vágjátok, hogy melyik addon használható az auctioneer helyett? Ami mondjuk stílusát tekintve egyan azt tudja?

\" örökké nem eshet.... \"