World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

The Garrett
EGyszerubb eventeket playerek is tudnanak szerverzni. 5v5 bajnoksagok ( probaltuk mi is, nem lett belole semmi) es hasonlok ,amik minden ertelmes szerveren vannak kivéve hunszkálpon.

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

The Garrett
ott sem az event tipusaval volt a gond.

Jatszik egyszerre mondjuk 800 ember. 500 nak aztmondod várjon picit, mert a másik 300 nak eventet tartasz? 😊 de még 300 is sok.

TDC Geronimo
Kis infó Naxxramasról ;o

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

magus
bar ebben a jatekban sosem lesz semmi a farmolason kivul, de az sem lenne rossz otlet ha nem tudna mindenki mindent megszerzeni, lennenek dolgok amiket csak bizonyos ideig lehet megszerezni, aztan kesobb jonnenek mas targyak. szet lehetne robbantani ezt a statikus vilagot egy kicsit. tornakat lehetne rendezni. amit most csinal a blizzard az egyszeruen szanalmasan nevetseges. az meg csak hagyjan, hogy a mostani koltozest 1 hete nem tudjak megoldani, mert mindennap beigerik, hogy masnap hajnali 3tol lehet koltozni, aztan eddig egyszer lehetett 1 oraig, de gyakorlatilag legyartottak egy kesz jatekot, aztan azota csak gyujtik a penzt, basznak barmit is csinalni. Ahogy irta vki lejjebb, egy normalis munkahelyen, ha vki igy vegzi a munkajat mint az eu-s wow support, egyszeruen megvalnak tole.

Mighty
Nem AQ kapunyitasi eventekben kell gondolkodni.

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

DarkHorSe
kedvencem

Swedish people are albino monkeys

Haláli ;-) bocsi ha már volt Ninja WoW

capaszabi
hát érdekes. most tolom 32423423. karimat. warlock. eddig thottboton néztem küldiket( másik karijaim), igy most már fejbõl tudom mit hol kivel mikor mennyit mennyiért. DE! Most épp emiatt elolvasom a küldiket (ugyanis nem kell azon görcsölnöm hogy mit is kell akkor most csinálni) ÉS KVA jó a sztorijuk. szal valóban, ha vki gyorsan akar lvlezni, akkor nem pöcsöl hane thott, másik oldalról viszont épp a küldik szövege ami szinessé teszi a "farmolj 34345345 békátnyulatcsirkétkáposztát"-contentet.

>> TESSÉK ELOLVASNI A KÜLDIKET VAZZE!!

magus
hat azert sok olyan van amit thottbot nelkul az eletbe nem csinalnal meg. emlekszem, hogy volt olyan q, hogy meg kellett keresni vkit a pusztaban, neztem quest szoveget, nem talaltam. kerdeztem tobbieket hol van, nem talaltam. aztan thottboton talaltam csak meg.

capaszabi
a missing diplomat pl. kva jó. ahhoz hasonló questeket kéne még belerakni jól!

Ez hogyan is van?

"vessetek a mókusok közé" :)

The Garrett
tudomén :-)

Friczy
És nem hiányzik a szerver crash raid közben, mert mindenki le nem tesztelt videokari effektekkel szétkapja IF-et és oggri-t, kicsikarva egy jó kis szerver restartot.

keep walking... www.artum-inferniti.net

The Garrett
amikor elso karimat huztam még nem ismertem thottbotot 😊 lehet ezert nem sirok a questek miatt? 😊

Botond
Mind2 quest szerepel a játék repertoárjában. Sõt olyan is van,hogy az NPC beteg fel kell healelni. Eléggé változatos szép küldik vannak.
Botond
Én meg pont az eventeket kerülöm messzire. Erõltetett baromságok. Már az én véleményem szerint,akinek jó élvezze.
Botond
Egyébként hiába fikázzuk a quest rendszert,igenis jó és igényesen kidolgozott. Ha nem mindenki thottboton nézné,hogy hova kell menni a 20 békát lehentelni,hanem a quest szövegébõl próbálná kibogarászni,hogy mit és hol kell,akkor sokkal élvezetesebb lehetne. Már egy játékosnak. Mivel azomban mindenki eredmény centrikus,marad a gyors eredmény hajhászás (thottbot,loc,futi,hent,vissza,következõ q),és utána a sírás,hogy jajj sehol semmi kihívás semmi fíling. Hány questet nyomtál le thottbot nélkül elsõre? 0t? Beírod,hogy iddqd és nincs kihívás? Ki érti ezt?
The Garrett
Eventeket enis tamogatnam, de sajna szerintem nincs a blizznek annyi embere, hogy minden szerveren egyidoben levezenyeljen eventeket, de a játék engine sem alkalmas arra hogy egy 5-12e fõs (full) szerveren problema nelkul futtasson ilyen eventeket. Ez siman megoldahto volt XY haxxolt szerveren ahol játszik 200 ember, õ a GM es csinál valami mókás ragnarost SW közepére, de ez itt nem mûködne.

The Garrett
ez idaig jo leirva egy oldalban 😄 es mivel tudna segiteni X a bajbajutott Y al? megol neki egy mobot? elmegy valahova hogy osszefarmoljon valami orvossagot? 😄

ugyanoda lyukadsz ki csak mas köritessel.

MarkBlade
Több EVENT jobb lét! Szavazzatok rám!! <#bohoc>
Friczy
<#idiota>

keep walking... www.artum-inferniti.net

MarkBlade
Egyetértek EVENT a lényeg..
reroll diablo2, ott minden ilyen random<#idiota>

erre volna jó, ha randomizálva lennének a dolgok.
pl. ilyenekre gondolok, mint: bemész egy instába. ott ugy minden sarok mögött tudod, hogy mi vár rád, mindig tudod, merre megy a patrol, mit csinálnak a boss-ok ésatöbbi.
namost, ha lenne egy véletlenszerû-eseményeket generáló függvény, ami randomban összekeverné a mobok megjelenését és a boss-ok spéci tulajdonságait, meg a patrol-ok útvonalát, akkor máris nem lenne uncsi akár még az 50. ubrs vagy mc run sem, mert mindig új dolgokat tapasztalnál, új kihívások lennének, amiket meg kéne oldani.

Sound
hogy õszinte legyek, fel se tünne ha tényleg quitolnád wow-ot, és nem irogatnál ide! :>

Just tapping 2 buttons! http://wow.allakhazam.com/profile.html?2033148

"Gondolkodtato questek azert nem lesznek SOHA mmorpg-kben, mert az ismetlesnel mar nem kell gondolkodni = teljesen erteket veszti az egesz es visszasulyed a "farm" szintre. Hat ennyi."

es ha telleg az lenne, hogy tobb 'megoldasa' is van egy kvesztnek?

Tatyla
és akár lehetne idöre is csinállni...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

jah, bár ha belegondolsz valahol az IRL-t is jól tükrözi a wow quest rendszere 😊

pl.
menj el a boltba
- vegyél 10 ezt
- vegyél 10 azt
- vidd haza
quest reward : ebéd

vagy

menj el a buliba
- igyál meg 10 pohár whisky-t
- igyál meg 10 korsó sört
- igyál meg 10 tequila-t
- támojogj haza
quest reward: ha sikeresen hazaértél, akkor lesz egy budi, amit jól telerókázhatsz.
ha meg esetleg quest failed, akkor meg ismételheted addig, amig vagy össze nem jön, vagy a detox-ban nem kötsz ki.
bár jobban belegondolva ez akár 2 fejezetes quest is lehetne, ahol a másikban a party-tagoknak kellene hazakísérniük.
a 3. fejezet már túl komplikált lenne ennek a quest sorozatnak, itt az lenne a küldi, hogy találd meg másnap a lakásban az elgurult fejfájás-csillapítót.

Mighty
Sokkal több event kéne. Az a heti egy horgászverseny lótúrót sem ér...

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Aham, de jo lenne 😄. Es akkor szol a Guild master: Najolvan kisbaratom, te addig most nem jossz raidre, amig a questedet meg nem oldod, mert nem szopunk miattad 😄 😄.

Es amugy azert Ragnaros, mert belole esik Sulfuras alapanyaga. Felolem akar egy patkany farokgyuruje is lehetne legendary (mert ugye milyen nehezen elkepzelheto egy patkanyon a farokgyuru 😄 En hallottam rola legendat 😄 😄) de egy isten epikus dropja azert csak legyen mar erosebb...

Picket:
Ez a menj ki szedd ossze megha leszopja magat az ember sem fog soha megvaltozni, ez a szamtogepes rpg-k menete. A lenyeg, hogy milyen keretstory van hozza. Amugy ha nem tetszik hogy parasztnak neznek, ne csinald meg a questet. Ez igy mukodik.

Gondolkodtato questek azert nem lesznek SOHA mmorpg-kben, mert az ismetlesnel mar nem kell gondolkodni = teljesen erteket veszti az egesz es visszasulyed a "farm" szintre. Hat ennyi.

picket
Az ötlet nem rossz, de ha tényleg így képzelsz el egy küldetést, vagy akár csak a küldetések egy töredékét, akkor:
-még nem játszhatnánk a wow-al, mert még nem jött volna ki,
-annyi DVD-n adnák ki a játékot, hogy kéne neki egy plusz szekrény a szobádba, meg 3 vinyó a gépedbe.
<#vigyor2>

&#3237;_&#3237;

picket
Egy kveszt:
-menj ki a farmomra
-csapd le az ott lévõ valamiket
-gyûgyjtsd össze az érett tököt
-hozd vissza kapsz XP-t meg pénzt

Mi ez? Mezõgazdasági szimuláció?!<#duhos2> Sajnos túl sok ilyen van a játékban.
Egy - de tényleg csak 1 - fokkal jobbak, ahol ölj meg x darab valamit, vagy hozd el XY fejét. Felejthetõek, XP farming, gold farming, közepes játékélmény, jófej party-val elmegy.

Abszolút ellentéte: poénos, fejtörõs, ötletes, történettel bõven megspékelt, õrült questgiver, részeg informátor, feledékeny régész. Ahol ilyenek vannak, ott van-e létjogosultsága az elõzõ két fajtának?

Elgondolkoztató.

&#3237;_&#3237;

PiszkosFred
nem kocka, csak nincs kedve dolgozni ;]

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Botond
jaja,reroll pve
antgecc
Nem rossz.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

robotnyk
reroll oblivion <#vigyor>
lehetne jobbakat kitalálni, itt van pl. 1.

XYZ kap egy küldit (akár raid-nek is mehet), hogy ha leadja X item-et, akkor kap egy tárgyat. persze erre sokan ráugranának, hogy hûûû..ujabb táp epix. persze költenék is rá 1000L a dkp-t is.
ok XYZ megnyeri a tárgyat felveszi...csakhogy hoppá, a tárgy el volt átkozva, kerül egy permanens átok a karakterre, ami néha mind control effektet hajt rajta végre, néha átváltoztatja mondjuk hordássá, vagy allivá, 1000millió féle dolog elképzelhetõ lenne itt.
mikor a játékos pedig tudja normálisan irányítani a kariját, akkor kapna viziókat, amikben beszélnie kellene NPC-kkel, akik elmondanák, hogy tudná leszedni magáról ezt az átkot.
aztán itt lehetne variálni akár raid szintû küldetésekkel is, amikkel a bajbajutott társat ki lehetne húzni a csávából...

na pl. ilyenek kellenének randomizált faktorokkal, hogy ne egyfolytában ugyanaz ismétlõdjön benne.
kicsit elõsegítené az interaktivitást a playerek között, egymásra utalná õket, ilyesmik.
de persze ezt 1 kicsit több meló volna lekódolni, mint a farmolj ki 20milliót ebbõl és abból.

picket
Na ne értsünk már ennyire egyet:

Annyiban igazat adok neked, hogy az azonos (karakter) szinten használható tárgyak közül az legyen már legendary, amelyik jobb.
Abban nem értek egyet, hogy mindenki ellened van, egyszerûen másra asszociáltak.

&#3237;_&#3237;

A legendary nem okvetlen jelent szuperhatalmú cuccot ,hanem hogy egy bizonyos nagyerejû boss vagy a játék univerzumában jelentõs személy/hõs/ által használt és nehezen beszerezhetõ. Esetleges eszmei értéket képvisel. Nemértem mi ezzel a gond. Lényege hogy nem rohangál minden 3. kari ilyennel.

"vessetek a mókusok közé" :)

Botond

kérem a következõt <#hehe>
végre valaki, aki képes volt felfogni, hogy mire is akartam kilyukadni...

kiaf*sz beszélt itt akármilyen boss-ról is?
mert én biztosan nem.
arról van szó, hogy melyik item milyen besorolású...
ennyi.
és egy epic nehogymár jobb legyen, mint egy legendary...

de persze beszólni könyebb...

The Garrett
talajatok ki jobb questeket es irjatok a blizzardnak! 😊

ja es persze legyen megvalosithato egy MMOgame keretein belül!

Botond
Az csak az elsõ része,utána lootolni kell big bad mosta fejét is.
"gondolom upgrade, vagy quest révén"

farmolj 100csillio bekacombot majd meg 10billio murlockislabujjat es hoppp
maris kesz a varazsfozet!!!!

anti hero

Botond
lvl60as kék > lvl39es lila, nerefef,givf item balance!
picket
Meg kell védenem Wildort: hol említi Ragnaros-t? Vagy bármelyik másik mobot? Egyszerûen a tárgyak besorolásáról beszél. Persze valószínûleg ezekkel a besorolásokkal a Blizz a tárgy megszerezhetõségét kívánta tükrözni, és nem az erejét. Meg szerintem túlzottan felértékelik az ilyen "Equip: Deals X ***** damage to anyone who strikes you with a melee attack." cuccokat, mert szerintem 5 sebzés mindenkire aki megüt... hát engem csak a guta ütne meg, ha ezzel szúrnák ki a szememet, azt meg nem zavarja a tûz-sebzés 😊

&#3237;_&#3237;

lol

anti hero

Lynx_TWL
aki két órát elbasz aknakerõserõ az bizony kocka😊 más példát plz

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

Dark Edge of Insanity item lvl84
Sulfuras, Hand of Ragnaros item lvl80

Miért ne lenne nagyobb a DPS-e, ha magasabb az item lvl-je?
Wildor, es ujra egy buta kerdes. Gz 😄

Ragnaros kb. egy kis legypiszok C'Thun-hoz kepest, nehogymar erosebb cuccot dobjon. (Amugy hogy ez miert most jutott eszedbe nemtudom, mar az Ashkandi is erosebb fegyver volt mint Sulfuras) Ez olyan mintha leversz egy 30-as mobot 60-on, aztan sirsz hogy miert van gyengebb dropja mint Ragnarosnak. LOL MÁR.

De amugy hogy csakazert se legyen igazad! Blizzard allitasa szerint, hogy a legendary itemek ne veszitsek ertekuket, Burning Crusade kijovetele utan meg lesznek erositve 70-es szintre (gondolom upgrade, vagy quest révén). Szal nem kell a siras.