World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nekem meg csak a palámmal van 5500aréna meccsem 3500 win😛
igazad van sokat várok el😊
Csakhogy, amivel a gondos van, az nem a TE tudasod, hanem azoke a melosoke, akik ellentetben veled nem 8 eve dolgoznak ott, hanem csak par honapja, mert mondjuk a vezetoseg - random pelda az eletbol - munkaugyis tamogatasok miatt fel evente cserelik oket. Igy hiaba vagy ott es teped a hajad a sok ketbalkezes lattan, a melosok a 8 ev alatt folyamatosan "ugyetlen gyakornokok" lesznek, akiknek fingjuk sincs arrol, amirol esetenkent te beszelsz. Mire beletanulnanak, kirugjak vagy ok maguk mennek el.
Orult korforgas, csak a gyomorideged allando 😊 Nem eri meg.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
https://www.twitch.tv/sp1gu
1. a jó gear legalább 50-50%-ban tudás ÉS segg kérdése volt (ha nagyon vitázni akarsz, szerintem ez az arány inkább 10-90), és a segget próbálták meg amputálni (nyilván nem sikerült, de az egy másik kérdés)
2. a játékot tömegeknek kell eladni, nem a top 5-10%-nak, aki felmoshatja a bg-t a gyengébb játékosokkal, ezért még geart is kap. A 90-95% meg tapsolva fizet ezért. Hihetõ.
Amúgy gyakorlatilag a bg-k megjelenése óta nyafogsz a bénák miatt, nem értem, hogyan nem fogod fel, hogy EZ VAN. Linkelj inkább néhány screenshotot, hogy mennyit sebeztél vagy healeltél, vagy hogy hogyan klikkeled a képességeket <#idiota>#idiota>
ಥ_ಥ
elsõ meglepetés: join után nem jön be a tank DK.......mondom anyád b+
nézem Cr-eket.... 0 és 1300 küzötti emberek! mondom what the fuck?
aztán mikor elsõ zászlónál bedarálták a komlett bagázst tudtam ez KO.....
halál után semmi regroup hanem mint a leghülyébb sima random Bg-s 1 hete wow installos hülyék egyesével mentek és az úton még véletlen sem az object közelében verették le magukat....ki is AFKoltam....szerencsére csak -23 rating,DE komolyan lassan 2014 és ennyire életképtelen buta/primitív emberek játszanak? okéoké én is fasz voltam sõt benne volt,hogy vesztek /akkor is megmaradnak a pontok/ ,de ilyen foku buta játékra nem számítopttam! ilyen játékkal még sima BG-t sem nyertek volna már 2006-ban sem:S
és elõjön újra a téma,hogy Blizzard minden hülyének odaadta a PVP geart! annyira jó volt,hogy a lámák csak kék pvp geart vehettek! sõt még azoknak a szet elemeihez is kellett némi tudás / 1600 azthiszem annyi volt a vállas...../
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
Amúgy ez az 1 karakteres dolog szerintem nem igazán így van, én lejátszottam az ingyen hónapot aztán még 1 GC-t, nem nagyon altoztam de így is van 3 90esem(a gear az már más kérdés, az csak mainemnek van/volt) Egyébként nem is baj ha allyból van kevesebb mert nagyon szeretnek cigánykodni...(pl rádtámad 1v1ben levered és hív pár 90est, és azok rögtön ott is vannak mintha csak erre vártak volna, vagy rád támadnak sokan és levernek és ez még nem elég nekik mert bármeddig képesek ott várni, csak hogy legyen még egy kis sikerélményük, de szerencsére monkkal sosem volt túl nehéz elmenekülni aztán persze egyesével leszedtem õket)
Hordában pedig van egy kis infóm arról, hogy rohadt sok 1 karakteres account van. Sokan jöttek tauriról, valamint 5.2 után 2napig a horda ingyen költözhetett a Ragnára, jött is egy rakás ember.
van-e vmi casual guild?
Nekem nem jár szabadnap a munkahelyemen mert, én egy teljes érték? szabad ember vagyok.
Emancipate yourself from mental slavement!
hogy jön ez ide? csak hogy konfrontálódj?
Akkor miért nem kezdesz egy olyat, ami neked tetszik? Mi csak annyit tudunk mondani, hogy nekünk mi tetszik. Nekem a Tauren pala tetszik.
Gondolom ilyesmire gondolt 😊
"I've found that when you want to know the truth about someone that someone is probably the last person you should ask."
--..|
----|
A kettõ pont az nincs, csak kellett oda valami.
-- |
-- |
Bal oldali a tauren feje a jobb oldali meg a fejes, szóval így elég furcsa...
#157488 Azt meg egyértelmûen nem akarom, nézegettem még taurent is, de az sem nagyon tetszik.
"I've found that when you want to know the truth about someone that someone is probably the last person you should ask."
Nekem pl. a múlt héten a tojásból kikelt egy raptor mount a TN-en és simán tudtam használni az Arathoron.
Karakter transzfer esetében mi lesz a mountokkal meg a petekkel?
A FAQ csak az Acc-Acc transzrekre tér ki, én meg sima realm-transzferen gondolkozom.
2014 derekán a Frost mage annyit tud,hogy Ice Lance és elbír ereszteni egy FF/FB spellt mikor véletlen befagyaszt valakit...szánalom
Wpvp? Ki wpvpzik wowban? Legutóbb mikor ott jártam, senki. Timeless Islen ha legankelnek ötvenen, akkor mindegy, milyen gearben vannak.
"Tehat te itt es most megmondod nekem, es 10 (9? 8?) millio WoW jatekosnak..."
Szerintem nem magára a játékra gondolt, hanem direktben a Timeless Isle-re.
"Menjek Ragnarosra, ahol egy jobb napon 150 oldal van az AH-ban es harom ember a fovarosban?"
Ez is érdekes, múlt hónapban még fullon voltak a városok is Ragnán, kifejezetten aktív szerver.
Az meg, hogy téged le gankelnek 50-en, nem a játék hibája, hanem a játékosoké. Engem is gankeltek régen Barrensben a nagyok, idegeskedtem és kiléptem, majd késõbb vissza mentem. Tedd ezt te is. Arról a Blizzard nem tehet, hogy az emberek így játszanak. Ne aggódj ez megy GW2-ben de még WAR-ban is ez volt.
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
En nem mondom meg, mivel ahhoz tudnom kellene ajanlani valami mast, de en jol elvagyok Outlandon. Az mar mas kerdes, hogy az esti fel kilences raidre fel hetkor kezdem a logint, de hat ez sose volt maskent. Addig csinalsz mast, max 20 percenkent ranezel, hogy ha bejutsz, ne dobjon ki afkval.
En csak azt mondom, hogy ha mindezek tudataban - mert hogy ez tobb eve igy van - megis ott akarsz jatszni, uj jatekoskent, akkor ajanlom figyelmedben az osi alban mondast, miszerint "aki k*rvanak all, ne csodalkozzon ha megb*sszak".
De te magad is leirtad, mi a megoldas. Ahogy a tobbi guild, el kell onnan menni, es keresni egy olyan szervert, ahol elvezed is a jatekot, nem csak szopsz. Mast nem tudsz tenni. Attol, hogy itt kirohansz, maximum 1-2 napig konnyebbulsz meg, aztan megint gerincrevag 6-7 ally es kezdodik elolrol mese. Erre is irtam, hogy igen, jol megmondtad, most mar nyugodtan alhatsz. Ha hagyod magad szopatni, azzal nem lehet mit kezdeni. Koltozz el masik szerverre, amiota van battletag meg xrealm, nem szamit mar hol jatszol, barkivel tudod tartani a kapcsolatot - ha esetleg a guilded nem menne veled.
Ami a balansz hianyat illeti, ne rank legyel merges, nem mi fejlesztjuk. De ha 2005 ota nem sikerult sose olyan allapotot osszehozni, hogy minden class egyforman boldog legyen, akkor nem hiszem, hogy barmikor is meg fog ez tortenni. Akkor meg minek gyomorfekelyt kapni az idegtol emiatt?