World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Prody
Wowban sosem volt bálánsz!

Fehercsoki
De az nem jó, ott még balanceolatlanabb minden=/

Prody

Fehercsoki
De úgy drága=/

Prody
Blizznél is elõ lehet fizetni 😉

LaliK
Akkor visszatérek a cdgalaxisra, vagy bemegyek a media markt-ba és megveszem ott 😄

"I've found that when you want to know the truth about someone that someone is probably the last person you should ask."

Fehercsoki
És ha õ is késik egyszer akkor kitõl veszed?😄

Amúgy elég gáz, hogy blizzard nem tudja ellátni elég GC-vel a viszonteladókat...

LaliK
Azt látom én is.

#157559 Az egy év alatt voltak azért kisebb bakik. 1-2 napokat csúsztak egy párszor.

#157555 mindig felhívom õket rendelés elõtt, hogy ha most elküldöm, akkor mikor jön meg. Azt mondták hogy a vételár beérkezésétõl 2 munkanap. Mindig ezt mondják... Néha sikerül is betartani.

#157558 A következõt már tõle veszem.

"I've found that when you want to know the truth about someone that someone is probably the last person you should ask."

Fehercsoki
Ja egyébként az mindig kint van a honlapon, hogy ha nem tudsz várni visszautalják a pénzed.

PiszkosFred
Azért a legtöbb helyzetben az ember az elsõ hiba után még ad egy esélyt 😊 Ha eddig nem volt velük gond, akkor lehetnél picit megértõbb is velük szemben. Mondom ezt úgy, hogy fogalmam sincs kik ezek, nem akarom õket védeni, hisz\' világ életemben a CDG-bõl rendeltem itthon mindent, amit nem lehetett megvenni digitálisan.

Mindenesetre kitartást, élhetsz az "elállási joggal" ha úgy gondolod.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Prody
Ááááá neee... Ice a legjobb arc. Emlékszem annó könyörögtem neki, hogy küldje el a GC-t mielõtt megérkezik a számlájára a pénz és el is küldte 😄.
(Azért látta, hogy a számlájára hamarosan beérkezik egy összeg.)

LaliK
Mert régen amikor megkérdeztem itt, hogy kit/mit ajánlanak, mindenki egyhangúan a players.hu-t ajánlotta. Kipróbáltam és azóta onnann rendeltem.

Prody
Amúgy egyszer már elmondtam: ha van IceAkos, és ha a WOW-ra költesz, miért nem tõle veszed? Hagyjuk már azt az "ezer FT-tal drágább" dolgot... inkább kapjam meg még aznap, mint stresszeljek és nyávogjak azon, hogy nem jön meg.

Fehercsoki
Amúgy honlapon sem 2 munkanapot írnak, hanem azt, hogy ha raktáron van nekik akkor 2 munkanap. Érdemes amúgy vásárlás elõtt érdeklõdni hogy X idõpontra tudnak-e neked GC-t küldeni.

LaliK
"1k-val drágább", csak elírtam.

Pont azért, mert nem ezt várom el tõlük.

Prody
Tapsvihar

Fehercsoki
Amúgy meg ha eddig 1 éven át megbízhatóak voltak akkor miért utálod meg õket ennyire egy alkalom miatt?

LaliK
Büszke lehetsz magadra.

Fehercsoki
Mi ez a másik hely ahol 1kval olcsóbb?

Prody
Jó, hogy a classicon ilyenekkel nem kell foglalkozni. Az élet szép.

LaliK
Na, visszavonom amit a players.hu-ról mondtam. A következõ történt;

Október 7.-én volt a születésnapom és gondoltam meglepem magam egy 60 napos GC-vel. Meg is rendeltem este 6-7 óra körül. Ugye a weboldalon az áll, hogy 2 munkanapon belül küldik a kódot.

Letelt a 2 nap, megkerestem õket, hogy na akkor mégis kb mikor? Erre jöna válasz, hogy Pénteken jön. (Ugye 7.-e hétfõ volt) Jó, rendben, addig csinálok mást. Pénteken megkérdeztem, hogy hány óra fele jön.

Erre a válasz: Majd hétfõn...
Oké, tehát eddig eltelt egy hét és még mindig nincs GC. Pár perce kaptam egy e-mailt, hogy hû de nagyon sajnálják de a megrendelésem csak szerdán VAGY LEGKÉSÕBB PÉNTEKEN lesz teljesítve.

Erre természetesen nem fogok nekik már válaszolni, szépen megvárom hogy kiküldjék. Közben rendeltem egyet a cdgalaxisról is, mert bennük azért jobban bízom és tudom hogy 1-2 nap múlva már hozzák is.

Ha esetleg, lesz a players-ben annyi emberiség hogy kiküldik, akkor szépen írok nekik egy választ, hogy felejtsük el egymást és mindenkit megpróbálok lebeszélni hogy onnan rendeljenek.

(Kezdve ezzel a hozzászólással.)
1 éve rendelek tõlük 2 havonta, eddig nem nagyon zavart, mert 1, vagy MAX 2 napot késtek. Na, de azért majdnem 2 hetet? Mindennek van határa.

tl;dr: Semmi képpen nem ajánlom a players.hu-ról való rendelést. a "másik helyen" kb egy ezressel olcsóbb, de úgy tudom, hogy sokkal gyorsabban megvan.

A következõt (120 nap múlva <#idiota>) már onnan rendelem.

LaliK
Hmm, lehet. Hétfõn megnézem melós laptopon, köszi

Fehercsoki
Esetleg ez, ez már pandás.

LaliK
Olyasmire gondoltam én is. Régen láttam egy videót róla, de már nem találom.

Fehercsoki
Pedig van lownál is alacsonyabb grafikai beállítás amit szintén parancsokkal lehet elérni, szóval nem hülyeség.

Poénnak szánta...

Get a life!

Fehercsoki
Alapból ki lehet.

LaliK
Nekem olyan kell amivel ki lehet kapcsolni és akkor talán nem laggol a dolgozós laptopomon 😄

Fehercsoki
Most találtam olyan konzolparancsot amivel a fû távolságát meg sûrûségét ultra alap értékeknél jóval magasabbra lehet állítani, rohadt szép így😮

devlking
Az lehet, csak azt felejtettél el sokan, hogy mindenki ezt fogja craftolni, és elsõ nap(2 napja) tömve volt az ah vele, így annyira leesett az ára. Az más, hogy a sok olcsó felvásárlása után már most jobb az ára kicsit.
Fehercsoki
Na az jó annyiért talán veszek is😄

HunnernesKonge
Katt

Bár ha raw ghost iron ore-ból akarod csinálni, akkor szükséged van egy: Miner-re Ore->Bar
Alchemist-re Ghost Iron Bar -> Trillium Bar -> Living Steel (szintén 30 napi CD, de a másik mat miatt úgyis kell a 30 nap)
Valamint az Engi-re Ghost Iron Bar -> Jard\'s Peculiar Energy Source.

Ha AH-ról veszed a készterméket (GI bar + Living Steel) akkor is megáll 15K-ból az alapanyag
Fehercsoki
Amúgy nekem nem tetszik, kipróbáltam PTRen és amikor elõre repül a mount akkor furcsán mozog balra és jobbra, ami engem nagyon zavar=/

Fehercsoki
Hmm hát nem tudom amikor bejelentették a mountot akkor számoltam ki és akkor ennyi volt😮 (vagy változott valami vagy már akkor elnéztem valamit)

HunnernesKonge
*titanium helyett trillium bar <#wilting><#nemtudom><#whatever>
Fehercsoki
Nem kizárt természetesen, hiszen meg lehet másoktól is venni a CDs cuccot(de valószínûleg Golemként többet ér), illetve tegnap volt 30 napja, hogy kijött az 5.4.

Marfy
Arathoron tegnap kapásból láttam 4-et.
Én is engi vagyok, csak lusta vagyok kimaxolni 😊.

HunnernesKonge
Nem kell hozzá semmi más mint 4200 ghost iron ore (ha nem proccol a titanium bar és a living steel sem) + 30 nap. A Mat költsége 45goldos stackenkénti árral számolva 9450gold, ehhez jön a 30 nap crafting time, amit a vásárló hosszú távon hidd el pont leszar, hogy neked ennyi meg annyi ideig készült. :> lesz ez még 20k ah-n. (Tegnap este 36k volt a legolcsóbb, el is gondolkoztam rajta, de utána számoltam, és nevettem egy jót. 😊 )
Fehercsoki
Sky Golem, alaphangon is 50k, viszont nagyon ritka lesz az elején még.(mivel hát 30 nap kell az összes alapanyag legyártásához, szóval ennek lazán a duplája is lehet az elsõ pár Golem)

azt megnézem ki akkora hülye,hogy eladja annyiért....elõször is 30 napig kell készíteni 1-et! sokat elmond az árcéduláról😛 30 living steel sem olcsó😛

devlking
Amit ma néhol 15-20k goldért árultak? 😄
megveheted a Transformer mountomat ami 10 nap múlva kész lesz..😛

devlking
Van még a goldnak értéke? Csakmert amióta visszajöttem majdnem egy hónapja, már 190k goldnál tartok csak a napi 10 perces craftokkal.
Prody
el se kelljen inditani a wowot, miezaszar

LaliK
Meg egy minigame is D:

devlking
Még jobb lenne, ha lenne benne egy rohadt chat is.
Fehercsoki
Amúgy ez az új battle.net desktop cucc egész jó lett, végre lehet korlátozni a letöltési sebességet/letöltést szüneteltetni.(ezen kívül meg tök szép😄)

Köszi! 😊

https://www.twitch.tv/sp1gu

tigeroo
prot + lfg
Valaki #157515?

https://www.twitch.tv/sp1gu