World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"I've found that when you want to know the truth about someone that someone is probably the last person you should ask."
Amúgy elég gáz, hogy blizzard nem tudja ellátni elég GC-vel a viszonteladókat...
#157559 Az egy év alatt voltak azért kisebb bakik. 1-2 napokat csúsztak egy párszor.
#157555 mindig felhívom õket rendelés elõtt, hogy ha most elküldöm, akkor mikor jön meg. Azt mondták hogy a vételár beérkezésétõl 2 munkanap. Mindig ezt mondják... Néha sikerül is betartani.
#157558 A következõt már tõle veszem.
"I've found that when you want to know the truth about someone that someone is probably the last person you should ask."
Mindenesetre kitartást, élhetsz az "elállási joggal" ha úgy gondolod.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
(Azért látta, hogy a számlájára hamarosan beérkezik egy összeg.)
Pont azért, mert nem ezt várom el tõlük.
Október 7.-én volt a születésnapom és gondoltam meglepem magam egy 60 napos GC-vel. Meg is rendeltem este 6-7 óra körül. Ugye a weboldalon az áll, hogy 2 munkanapon belül küldik a kódot.
Letelt a 2 nap, megkerestem õket, hogy na akkor mégis kb mikor? Erre jöna válasz, hogy Pénteken jön. (Ugye 7.-e hétfõ volt) Jó, rendben, addig csinálok mást. Pénteken megkérdeztem, hogy hány óra fele jön.
Erre a válasz: Majd hétfõn...
Oké, tehát eddig eltelt egy hét és még mindig nincs GC. Pár perce kaptam egy e-mailt, hogy hû de nagyon sajnálják de a megrendelésem csak szerdán VAGY LEGKÉSÕBB PÉNTEKEN lesz teljesítve.
Erre természetesen nem fogok nekik már válaszolni, szépen megvárom hogy kiküldjék. Közben rendeltem egyet a cdgalaxisról is, mert bennük azért jobban bízom és tudom hogy 1-2 nap múlva már hozzák is.
Ha esetleg, lesz a players-ben annyi emberiség hogy kiküldik, akkor szépen írok nekik egy választ, hogy felejtsük el egymást és mindenkit megpróbálok lebeszélni hogy onnan rendeljenek.
(Kezdve ezzel a hozzászólással.)
1 éve rendelek tõlük 2 havonta, eddig nem nagyon zavart, mert 1, vagy MAX 2 napot késtek. Na, de azért majdnem 2 hetet? Mindennek van határa.
tl;dr: Semmi képpen nem ajánlom a players.hu-ról való rendelést. a "másik helyen" kb egy ezressel olcsóbb, de úgy tudom, hogy sokkal gyorsabban megvan.
A következõt (120 nap múlva <#idiota>#idiota>) már onnan rendelem.
Get a life!
Bár ha raw ghost iron ore-ból akarod csinálni, akkor szükséged van egy: Miner-re Ore->Bar
Alchemist-re Ghost Iron Bar -> Trillium Bar -> Living Steel (szintén 30 napi CD, de a másik mat miatt úgyis kell a 30 nap)
Valamint az Engi-re Ghost Iron Bar -> Jard\'s Peculiar Energy Source.
Ha AH-ról veszed a készterméket (GI bar + Living Steel) akkor is megáll 15K-ból az alapanyag
https://www.twitch.tv/sp1gu
https://www.twitch.tv/sp1gu